csizi_JR Elküldve Február15, 2013 Megoszt Elküldve Február15, 2013 Sziasztok! Sürgős tanácsra lenne szükségem! A központizáram valamiért nem nyitja a tankajtót. A tankomsajnos porzik és mujszály lenne tankolnom, mert este mennem kell! Milyen módon leheten hozzájutni a tanksapkához? Megoldódott kárpit bontással belülről! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február15, 2013 Megoszt Elküldve Február15, 2013 Sziasztok! Sürgős tanácsra lenne szükségem! A központizáram valamiért nem nyitja a tankajtót. A tankomsajnos porzik és mujszály lenne tankolnom, mert este mennem kell! Milyen módon leheten hozzájutni a tanksapkához? Megoldódott kárpit bontással belülről! Na ezt hívják 100%-os segítség nyújtásnak a fórumtól! (átinterfelláltuk a megoldást..) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február15, 2013 Megoszt Elküldve Február15, 2013 Helló, egy kérdés a sok közül, amit a Diag csatiba kell bekötni szálat a MID től, azt hova kell kötni a MID en, melyik mazzagra??Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február15, 2013 Megoszt Elküldve Február15, 2013 Helló, egy kérdés a sok közül, amit a Diag csatiba kell bekötni szálat a MID től, azt hova kell kötni a MID en, melyik mazzagra??Köszi 14-es pin, barna szürke, de régebben barna fehér vót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Február15, 2013 Megoszt Elküldve Február15, 2013 14-es pin, barna szürke, de régebben barna fehér vót. És elég neki egy szál hogy lehessen programozni??? Hogy ezek az Opelék mekkora egy zsenik vótak!!! Amúgy köszi a választ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vastyan Elküldve Február15, 2013 Megoszt Elküldve Február15, 2013 hát ez elég fura, nem így kéne lennie, ha így működik akkor ott vmi el lett bénázva ha gomb van rajta azt megnyomva mind2 tükört fűtenie kéne biztosíték? villany hátul a saruban? Ma már fűtötte mindkettőt a csoda....:D Viszont a hátsó ablakfűtés még mindig nem oldódott meg.Sarukat megnéztem, minden oké, a kapcsolót is, a csatiját is, semmit nem láttam.Tanácstalan vagyok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Február15, 2013 Megoszt Elküldve Február15, 2013 Ma már fűtötte mindkettőt a csoda.... :D Viszont a hátsó ablakfűtés még mindig nem oldódott meg.Sarukat megnéztem, minden oké, a kapcsolót is, a csatiját is, semmit nem láttam.Tanácstalan vagyok. az mit jelent nálad, hogy: "Sarukat megnéztem, minden oké" VAN benne 12V vagy NINCS? (ha be van kapcsolva) biztosíték? Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Február16, 2013 Megoszt Elküldve Február16, 2013 Ma már fűtötte mindkettőt a csoda.... :D Viszont a hátsó ablakfűtés még mindig nem oldódott meg.Sarukat megnéztem, minden oké, a kapcsolót is, a csatiját is, semmit nem láttam.Tanácstalan vagyok. Az ablakfűtést jó lenne kimérni egy ohm mérővel, vagy szakadás vizsgálóval. Ha szakadt a szál, akkor egyértelmű a dolog. Ha nem, akkor az érkező feszültséget kell kimérni. Más lehetőség nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jemjumai Elküldve Február16, 2013 Megoszt Elküldve Február16, 2013 Üdv Mindenki!!! Olyan kérésem lenne... hogy lehetne bekötni utólag astra f c16se motornak bekötni akopogás érzékelőjét mert sajnos nincs meg a helye, a kábel és az érzékelő megvan de a kábelkorbácsban sajnos nincs kivezetés, az a bajom hogy nagy az előgyújtás és "becsörög" a motor. Köszi a válaszokat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február16, 2013 Megoszt Elküldve Február16, 2013 Üdv Mindenki!!! Olyan kérésem lenne... hogy lehetne bekötni utólag astra f c16se motornak bekötni akopogás érzékelőjét mert sajnos nincs meg a helye, a kábel és az érzékelő megvan de a kábelkorbácsban sajnos nincs kivezetés, az a bajom hogy nagy az előgyújtás és "becsörög" a motor. Köszi a válaszokat! Rotoros vagy DIS-es a gyújtás? A rohadt életbe már, hogy egy kérdést 42 helyre kell írni... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 Sziasztok! Astra F km órájában a mutatóknak a világításhoz hogy lehet hozzáférni, le kell hozzá venni a mutatókat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 Sziasztok! Astra F km órájában a mutatóknak a világításhoz hogy lehet hozzáférni, le kell hozzá venni a mutatókat? A mutatóknak nincs külön világításuk az egész műszeregységet 3. vagy 4 izzó világítja meg, ki kell venni az egészet ha megfordítod látni fogod őket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelfan92 Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 A mutatóknak nincs külön világításuk az egész műszeregységet 3. vagy 4 izzó világítja meg, ki kell venni az egészet ha megfordítod látni fogod őket. Ebben bíztam! Nagyon szépen köszönöm :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 Ebben bíztam! Nagyon szépen köszönöm :icon1: Nincs mit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Február17, 2013 Megoszt Elküldve Február17, 2013 Az ablakfűtést jó lenne kimérni egy ohm mérővel, vagy szakadás vizsgálóval. Ha szakadt a szál, akkor egyértelmű a dolog. Ha nem, akkor az érkező feszültséget kell kimérni. Más lehetőség nincs. én mondjuk fordítva csinálnám, mert a fesz. méréshez még annyit se kell "bontani" (lehúzni a sarut) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február18, 2013 Megoszt Elküldve Február18, 2013 Univerzális távnyitóból ki milyet használ? Melyiket érdemes megvenni, kb milyen árkategóriában? (nem kell bicskakulcs) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február18, 2013 Megoszt Elküldve Február18, 2013 Univerzális távnyitóból ki milyet használ? Melyiket érdemes megvenni, kb milyen árkategóriában? (nem kell bicskakulcs) Gyári a kpzárad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február18, 2013 Megoszt Elküldve Február18, 2013 Igen, de vectráról van szó. Bár amennyire tudom egyforma a rendszer. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február18, 2013 Megoszt Elküldve Február18, 2013 Igen, de vectráról van szó. Bár amennyire tudom egyforma a rendszer. Nekem 12 ezerért akartak távos nem bicskás rencert, ami direkt gyárihoz van és nem riogatós, tehát csak utasítást ad a központinak vagy mi. Mondtam, hogy akkor köszönöm, inkább maradok a kulcsnál. :D Azt nem tudom, hogy egyforma-e, rajzom nincs Vekiről. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Február18, 2013 Megoszt Elküldve Február18, 2013 Mi most ezt néztük: http://www.worldmarket.hu/www-worldmarket-hu/eshop/5-1-Auto-felszereles/31-2-Biztonsag/5/229-Taviranyitos-kozpontizar-vezerlo-szett De sosem volt ilyen a kezemben, ezért nem tudom hogy melyikkel érdemes foglalkozni. Én szerintem magamnak majd belegózom a b veciét és kész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február18, 2013 Megoszt Elküldve Február18, 2013 Mi most ezt néztük: http://www.worldmark...r-vezerlo-szett De sosem volt ilyen a kezemben, ezért nem tudom hogy melyikkel érdemes foglalkozni. Én szerintem magamnak majd belegózom a b veciét és kész. Én meg ezen gondolkodtam: http://alkatresz.vezess.hu/webaruhaz/htmls/termekcsoport__autoelektronika__kozpontizarak__taviranyitos?cikkkod=CCL002+*BA Link to comment Megosztás: More sharing options...
vastyan Elküldve Február18, 2013 Megoszt Elküldve Február18, 2013 Az ablakfűtést jó lenne kimérni egy ohm mérővel, vagy szakadás vizsgálóval. Ha szakadt a szál, akkor egyértelmű a dolog. Ha nem, akkor az érkező feszültséget kell kimérni. Más lehetőség nincs. Az ablakmosó szivattyú megoldva, gyárit kell venni! Mindenkit óvok a lengyel gyártmányú után gyártott hulladéktól!!Most egy használt eredeti van benne és tökéletes. A hátsó ablakfűtéssel kapcsolatban, nem lehet hogy a reléje a rossz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február18, 2013 Megoszt Elküldve Február18, 2013 Az ablakmosó szivattyú megoldva, gyárit kell venni! Mindenkit óvok a lengyel gyártmányú után gyártott hulladéktól!!Most egy használt eredeti van benne és tökéletes. A hátsó ablakfűtéssel kapcsolatban, nem lehet hogy a reléje a rossz? Nem rémlik hogy relézve lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február18, 2013 Megoszt Elküldve Február18, 2013 Nem rémlik hogy relézve lenne. Így van. Valóban nincs relézve. Hoppá. Tévedés. Relézve van. Klímásnál tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Február18, 2013 Megoszt Elküldve Február18, 2013 Nincs neki reléje gyárilag, csak a diavia klímásokban van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts