Kess Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 nemtuggya vki, hogy mitől lehet, az hogy a jobb oldali elektromos ablakemelőm tök nehezen viszi fel az ablakot??? néha be szoktam wd40-ezni és akkor kicsit jobb (pár hétig), de szerintem inkább a motorja lehet gyenge...nemde??? a bal oldali meg jól müxik csak kib...tul nyekereg amikor megy felfelé (gondolom ott meg vmi szorul) ért vki hozzá??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Kess nekem ugyanezt csinálja a jobb oldal holt lassan megy fel/le és nem is müködik benne a kényelmi fokozat. Tegnap kárpit le és nézegettem,h mi okozhatja a problémát, de nem sikerült rájönnöm. Ha van eredmény publikálom :wink: Szoknyák nincsenek tutti :roll: :?: csak 1 szett kellene még, de az nagyon. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 ....énnyertem! :).... Megkérjük a kedves versenyzőt, hogy fáradjon az emelvényre a nyeremény átvétele kapcsán. Sajnos a pogácsa már elfogyott, csak perec maradt :roll: Megfelel az is ? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Megkérjük a kedves versenyzőt, hogy fáradjon az emelvényre a nyeremény átvétele kapcsán. Sajnos a pogácsa már elfogyott, csak perec maradt :roll: Megfelel az is ? :) kabbe! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Üdvözet: uhuhu Tudom, hogy megint beleugatok, de uhuhu nem hiányzik innét betü? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május18, 2004 Megoszt Elküldve Május18, 2004 Tudom, hogy megint beleugatok, de uhuhu nem hiányzik innét betü? Te fogadjunk vmi nyelvtanár vagy túliskolázott embőrke vagy... :roll: :wink: nem kötözködni...PEACE :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 ezt most nemértem. milyért. te mire gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 ezt most nemértem. milyért. te mire gondolsz? :wink: :oops: gepard el van varázsolva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szabot Elküldve Május19, 2004 Megoszt Elküldve Május19, 2004 nemtuggya vki, hogy mitől lehet, az hogy a jobb oldali elektromos ablakemelőm tök nehezen viszi fel az ablakot??? néha be szoktam wd40-ezni és akkor kicsit jobb (pár hétig), de szerintem inkább a motorja lehet gyenge...nemde??? a bal oldali meg jól müxik csak kib...tul nyekereg amikor megy felfelé (gondolom ott meg vmi szorul) ért vki hozzá??? Nekem mondtak olyat, hogy az ajtó keretének a tömítése, ahol az ablak fut, az gyárilag valamilyen "szöszös" anyaggal van bevonva, hogy az üveg csússzon. Na ez idővel elkopik. Talán érdemes volna megnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Siscoo Elküldve Május28, 2004 Megoszt Elküldve Május28, 2004 Sziasztok! Lenne nekem is 1 kisebb gondom. Menet közben a töltés és a fékbetét visszajelző lámpája csont egyszerre hunyorog. Nem fixen világít, és kb ~20mp-ig jön elő aztán elalszik. Ezt teljesen rendszertelenül teszi, szinte csak városi közlekedésnél. Nem lehet hogy a fékbetét kopás visszajelzőnél vmi kontakt hiba van és zárlatol alias a töltést is megfogja? Mielőtt szétszedném valakinek van valamilyen tapasztala ezen a téren? Vagy ha tudja vki a megoldást az plíííz írjon. Köszi, Siscoo Astra F 1.4i /1991 C14NZ/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május28, 2004 Megoszt Elküldve Május28, 2004 Siscoo! F 1.4 Astrán biztos hogy nincs fékbetétkopás-visszajelzés. A töltés miatt viszont aggódnék, nézd meg a szíjat, ha az jó, akkor vidd el elektronyos szervízbe, mielőtt nagyobb gondja lesz a generátornak, vagy a fesszabályzónak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Siscoo Elküldve Május28, 2004 Megoszt Elküldve Május28, 2004 A szíj biztos jó. Kb 4 hete cseréltem le új Bosch szíjra. Akkor lehet hogy a generátor ill. a fesszab.? Hát ez nem kívánságműsor, de nemááááá :-( Méég ez is, ahh... Biztos biztos hogy nincs fékbetét kopás jelző ebben a verdában? Opel Astra F Caravan Club 1.4i /1991/ C14NZ motorsz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május28, 2004 Megoszt Elküldve Május28, 2004 Csak abba raktak, amelyik Board Computeres. Tehát 2.0 alatt ne keresd. :) De milyen ikon amire gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Siscoo Elküldve Május28, 2004 Megoszt Elküldve Május28, 2004 Aksi ikon (gondolom ez a töltés) Meg mint a kézifék, csak valami betű van benne (fejből már nemtom), vagy nincs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május28, 2004 Megoszt Elküldve Május28, 2004 Aksi ikon (gondolom ez a töltés) Meg mint a kézifék, csak valami betű van benne (fejből már nemtom), vagy nincs? Egy kis segítség. Remélem ezen a felén van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Május29, 2004 Megoszt Elküldve Május29, 2004 Sziasztok! Lenne nekem is 1 kisebb gondom. Menet közben a töltés és a fékbetét visszajelző lámpája csont egyszerre hunyorog. Nem fixen világít, és kb ~20mp-ig jön elő aztán elalszik. Ezt teljesen rendszertelenül teszi, szinte csak városi közlekedésnél. Nem lehet hogy a fékbetét kopás visszajelzőnél vmi kontakt hiba van és zárlatol alias a töltést is megfogja? Mielőtt szétszedném valakinek van valamilyen tapasztala ezen a téren? Vagy ha tudja vki a megoldást az plíííz írjon. Köszi, Siscoo Astra F 1.4i /1991 C14NZ/ nem fékbetét hanem a fékfolyadék és ha a fékkel gazvan akkor az már nem olyan vicces szerintem nézesd meg .. mielött véletlenül elfolyik a fékolaj és nem lessz féked .... és rácsavarodsz egy oszlopra Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május29, 2004 Megoszt Elküldve Május29, 2004 Azért ne kapkodjunk ennyire..ezt bárkiből kinézem, hogy megtalálja a fékfolyadéktartályt és megnézi hol a szint...ha a minimum alatt és nem értessz hozzá annyira, hogy megnézd mitőll van a gond és kicseréld akkor irány a szerelő! EZT NEM ELÉG CSAK UTÁNTŐLTENI, MINT AZ egyéb OLAJAKAT :wink: egyébként ez nem olaj csak sokan annak csúfolják! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Május29, 2004 Megoszt Elküldve Május29, 2004 :wink: egyébként ez nem olaj csak sokan annak csúfolják! :) Ha nem olaj akkor mi, fék hidraulikafolyadék? :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május29, 2004 Megoszt Elküldve Május29, 2004 Ha nem olaj akkor mi, fék hidraulikafolyadék? :wink: Ahogy írod...csak simán folydéknak van csúfolva, mert annyi minden trutyiból van összekeverve, hogy szinte semmi köze nincs az olajhoz úgy mint régen... :roll: De hogy ez a trutyi mitől eletromos? :) :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
semseyp Elküldve Május29, 2004 Megoszt Elküldve Május29, 2004 Ahogy írod...csak simán folydéknak van csúfolva, mert annyi minden trutyiból van összekeverve, hogy szinte semmi köze nincs az olajhoz úgy mint régen... :roll: De hogy ez a trutyi mitől eletromos? :) :wink: Biztos attól, hogy ELETROMOS motorral keverik össze! :) :) :o Bocsi az OFF ért, de nem hagyhattam ki. Múltkor is a "korokodil"-os témán olyan jót szórakoztam, hogy vettem is egyet a Teszkóban akcijóban. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Május29, 2004 Megoszt Elküldve Május29, 2004 Biztos attól, hogy ELETROMOS motorral keverik össze! :) :) :o Bocsi az OFF ért, de nem hagyhattam ki. Múltkor is a "korokodil"-os témán olyan jót szórakoztam, hogy vettem is egyet a Teszkóban akcijóban. :wink: Akkor irány a TESCO egy akciós FÉKOLAJFOLYADÉKÉRT :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Qpack Elküldve Május29, 2004 Megoszt Elküldve Május29, 2004 Akkor irány a TESCO egy akciós FÉKOLAJFOLYADÉKÉRT :D :P Nem azért FÉKFOLYADÉK-ért! :wink: :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május31, 2004 Megoszt Elküldve Május31, 2004 Ja, fékfolyadék hiányod van, vagy az érzékelő szart be. Ajánlom a DOT4-est, 800-1200HUF körül van fél lityi, annyinak pont elégnek kell lennie. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sonique Gsi 16V Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 Múltkor is a "korokodil"-os témán olyan jót szórakoztam, hogy vettem is egyet a Teszkóban akcijóban. :wink: mi bajod volt a krokodilos témával az hogy kellet egy kölcsön :) egyébként sima krokodil alá sem fér a kocsimnak mivel lapos kerék +50mm ültetés elöl pont annyi hogy normal emelövel nem is probalkozhatok Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi16v.pizoman Elküldve Június1, 2004 Megoszt Elküldve Június1, 2004 mi bajod volt a krokodilos témával az hogy kellet egy kölcsön :) egyébként sima krokodil alá sem fér a kocsimnak mivel lapos kerék +50mm ültetés elöl pont annyi hogy normal emelövel nem is probalkozhatok Meg kell emelni egy kicsit az autót és akkor befér alá a krokodil :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts