Guest Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Esetleg nem tudja valaki, hogy Opel Astra F-be milyen méretű izzók kellenek a csomagtérbe, a kesztyűtartóba ill. a belső térbe? Lusta vagyok most kimenni és lemérni. :icon10: Hideg van és esik is a hó. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Esetleg nem tudja valaki, hogy Opel Astra F-be milyen méretű izzók kellenek a csomagtérbe, a kesztyűtartóba ill. a belső térbe? Lusta vagyok most kimenni és lemérni. :icon10: Hideg van és esik is a hó. :huh: Ha az emlékeim nem csalnak 42-es, de ha 40-est veszel sincs gond, mert annyival beljebb lehet hajtani az érintkezőket. Láttam már 36-ost is bent. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Classicokban ki van valameddig építve a kesztyűtartó világítás? Honnan kéne felhozzam? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Itt a bose, aki még nem látta volna... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Itt a bose, aki még nem látta volna... :D Omegában láttam, meg hallottam, de Astrában még nem. A teljes rendszert átraktad, vagy csak a mélynyomót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Omegában láttam, meg hallottam, de Astrában még nem. A teljes rendszert átraktad, vagy csak a mélynyomót? Hangszórókat nem, minden mást igen. Fej nem gyári. Első hangszórók nem férnek be sztem, a hátsók meg 13asok omiban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 megadave és a többiek, Szerinted/szerintetek ez méretre jó a csomagtérbe és a belső térbe is? Mármint szélességre. :icon1: http://kepfeltoltes.hu/130106/1156401582N_vtelen_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Hangszórókat nem, minden mást igen. Fej nem gyári. Első hangszórók nem férnek be sztem, a hátsók meg 13asok omiban. A vezérlőrendszere nem az Omi rádióján keresztül működik? Használható önmagában is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 A vezérlőrendszere nem az Omi rádióján keresztül működik? Használható önmagában is? Azt nem mondtam, hogy odarakom és magától működik. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Bár szerintem jó, de azért inkább megkérdezem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hnsz2002 Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Üdv.Tudnátok nekem segíteni?1.4-es opel astra f-es autóm van.Néha nehezen indul,nincs fordulatszám,leáll,rángat.Csináltam gyertya cserét,benzinszürő cserét,átnéztem a vezetékeket.Egy opelos haverom azt mondta,hogy fötengely jeladó hiba lesz.Ezt hol találom,és kitudnám-e cserélni? Csatlakozókat, gyújtókábeleket, rotort, érintkezőket nézd át, ha oxidálódott kicsit csiszold meg, nyugodtan nyomhatsz mindenhova egy pötty wd40-et. Nekem is hasonlót produkál néha, a trafó mellett/alatt van a kis kerek csavarós, sok tűs érintkező, abból az egyik tű néha kicsúszik és nem érintkezik rendesen, pont ugyanilyet csinál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 megadave és a többiek, Szerinted/szerintetek ez méretre jó a csomagtérbe és a belső térbe is? Mármint szélességre. :icon1: http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg Úgy rémlik, hogy nincs körülötte semmi, amibe beleakadna. A világítós hátsó kapaszkodóba csak a keskeny megy bele, az biztos. Nem tudom, olyanod van-e. A többivel szerintem nem lesz gond. Ettől majd lesz ám világosság odabent! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 A vezérlőrendszere nem az Omi rádióján keresztül működik? Használható önmagában is? Ha teljes értékű Omi Bose-t akarsz az astrába, akkor kell a fej is hozzá és a külön erősítő. A külön erősítője hajtja az összes hangszórót, a fej csak feldolgoz és továbbít. Zoli csak a mélynyomó részt kötötte be a nem hozzá való fejjel, így is jó amúgy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Ha teljes értékű Omi Bose-t akarsz az astrába, akkor kell a fej is hozzá és a külön erősítő. A külön erősítője hajtja az összes hangszórót, a fej csak feldolgoz és továbbít. Zoli csak a mélynyomó részt kötötte be a nem hozzá való fejjel, így is jó amúgy. Benne van az erősítő is. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Benne van az erősítő is. :P Ragyogó hír, ha így szépen klappol, talál az F-es astrába... épp terveztem én is... Hogy van felfogva? Berezeg? Az xy fej-egységekből (pl. CAR 600) van "síma" kiadás (végfokkal, erősítővel) és van a BOSE kiadás, amiben csak előerősítő van (semmi más extrát nem tud...). Így ehhez jár külön ersősítő, amivel vannak meghajtva a külön BOSE hangfalak. A csomagtérbe szerelhető mélynyomó nagyon piszkálja a fantáziámat... De érdekelne, hogy a többi BOSE hangfal minősége mennyire múlja felül a gyári hangszórókat? Zoli, tudod kicsit részletezni a hang-élményt? :D 2) Ha már témában vagyunk... Caravan-ba szerelt-e valaki a hátsó utastérbe valahova hangszórót (ajtóba, csipogó fejmagasságba, stb.)? Elhúzott kalaptartóval, vagy félig pakolt csomagtartóval a hátsó hangszórók sz*rt sem érnek :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Ragyogó hír, ha így szépen klappol, talál az F-es astrába... épp terveztem én is... Hogy van felfogva? Berezeg? Az xy fej-egységekből (pl. CAR 600) van "síma" kiadás (végfokkal, erősítővel) és van a BOSE kiadás, amiben csak előerősítő van (semmi más extrát nem tud...). Így ehhez jár külön ersősítő, amivel vannak meghajtva a külön BOSE hangfalak. A csomagtérbe szerelhető mélynyomó nagyon piszkálja a fantáziámat... De érdekelne, hogy a többi BOSE hangfal minősége mennyire múlja felül a gyári hangszórókat? Zoli, tudod kicsit részletezni a hang-élményt? :D 2) Ha már témában vagyunk... Caravan-ba szerelt-e valaki a hátsó utastérbe valahova hangszórót (ajtóba, csipogó fejmagasságba, stb.)? Elhúzott kalaptartóval, vagy félig pakolt csomagtartóval a hátsó hangszórók sz*rt sem érnek :( Klappol az elég erős túlzás. Részletes leírást nem fogok írni, mert az évek során bizonyos személyek kérés nélkül ezeket ellopták és feltették saját oldalukra engedély nélkül. Úgyhogy lehet újra feltalálni a spanyol viaszt. :) A többi hangszórót nem cseréltem, mert nem férnek el. Ezt már leírtam. A hang jó, élvezhető. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január6, 2013 Megoszt Elküldve Január6, 2013 Klappol az elég erős túlzás. Részletes leírást nem fogok írni, mert az évek során bizonyos személyek kérés nélkül ezeket ellopták és feltették saját oldalukra engedély nélkül. Úgyhogy lehet újra feltalálni a spanyol viaszt. :) A többi hangszórót nem cseréltem, mert nem férnek el. Ezt már leírtam. A hang jó, élvezhető. Elképzelni nem tudom, hogy kire célzol. :D Ezért sem fogok én már leírást készíteni, sőt lehet töröltetem az eddigieket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Sziasztok! Rég jártam erre, de most már nincs ötletem a hibával kapcsolatban ami fent áll! A lényeg, kéne nekem egy kapcsolási, vagy inkább ecu lábkiosztási rajz az 1,4 hez vagy ha az 1,6 ugyan az akkor ahhoz! Nincs se diag lámpám, se benzinem az injektor hídon, a relé jó, benzinpumpa szintén oké, de valamiért nem kap naftát a vas, csak nem tudom mit keressek a kiosztás nélkül. Köszönöm előre is a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Sziasztok! Rég jártam erre, de most már nincs ötletem a hibával kapcsolatban ami fent áll! A lényeg, kéne nekem egy kapcsolási, vagy inkább ecu lábkiosztási rajz az 1,4 hez vagy ha az 1,6 ugyan az akkor ahhoz! Nincs se diag lámpám, se benzinem az injektor hídon, a relé jó, benzinpumpa szintén oké, de valamiért nem kap naftát a vas, csak nem tudom mit keressek a kiosztás nélkül. Köszönöm előre is a segítséget! Benzinszűrő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
conquistador Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Benzinszűrő? Szia! Nem kap már az ac relé sem delejt! Tehát azt kizárnám, az ecu csatikat kéne kimérnem, hogy megy-e be delej vagy jön-e ki, ehhez kéne esetleg segítség.A lábkiosztáson hol kéne gyújtásra és gyújtás nélkül feszt mérnem, ill hol kell fesznek lenni ha inditózom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dexter0401 Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Üdv! Lenne egy olyan problémám hogy kicseréltem a műszeregységet egy fordulatszámmérősre. W szám egyeik minden oké, csak már be volt szerelve mikor észrevettem hogy a vízhőfok visszajelző más ugyanis a gyári 100ig volt skálázva ez pedig 110-ig, és nem hiteles értéket mutat így. Mit lehet tenni hogy rendesen működjön így is a vízhőfok visszajelző? amúgy c14nz-ről van szó. köszi előre is. üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 Üdv! Lenne egy olyan problémám hogy kicseréltem a műszeregységet egy fordulatszámmérősre. W szám egyeik minden oké, csak már be volt szerelve mikor észrevettem hogy a vízhőfok visszajelző más ugyanis a gyári 100ig volt skálázva ez pedig 110-ig, és nem hiteles értéket mutat így. Mit lehet tenni hogy rendesen működjön így is a vízhőfok visszajelző? amúgy c14nz-ről van szó. köszi előre is. üdv. Ki lehet cserélni, a jeladóját a műszerhez valóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dexter0401 Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 esetleg tippp vagy valami hogy honnan tudo beszerezni és hogy az autóban hol található a jeladó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 esetleg tippp vagy valami hogy honnan tudo beszerezni és hogy az autóban hol található a jeladó? Beszerezni...unix, láng, bárdi vagy egyéb autóalkatrész boltba, ha azt mondják csak egyfajta van akkor ne ott vegyél mert nem értenek hozzá. A szívócsonkba van betekerve a vezérlés oldalán a szelepfedél mögött fellül, egy kábelsarú megy rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dexter0401 Elküldve Január7, 2013 Megoszt Elküldve Január7, 2013 köszönöm a segítséget. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts