vbandit Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Ha a ventillátor fokozat a hőmérséklet és a hovafúlyam tekerőknek a világítását keresed akkor az ha jól ... A régi automon nem ott volt. akkor azért nem találtam...(a régi 92 es Asrámon a szivargyujto fölött volt két zöld foglalatos izzo) ha ki akorom venni a fehér alaplapot,akkor ki kell kötnöm a bowdeneket is? mert az nem sikerült és azért nem tudtam kivenni az egész közepét(igaz az ablakfűtés gobját sehogy sem tudtam leoperálni) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Egy picit ki tudod mozdítani a helyéről és ez elég ahhoz hogy hozzáférj. A hátsóablak fűtés gombját ki kell húzni és alúlról kell egy vékony csavarhúzóval benyúlni, megnyomni egy pöcköt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Sziasztók ő lenne a megolvadt vezetékes relé vagy mi ;) Ötlet? Szerintem elektromos ablak a vezetékekből következtetve :) http://img.tar.hu/silver79/size2/20442037.jpg http://img.tar.hu/silver79/size2/20442036.jpg http://img.tar.hu/silver79/size2/20442035.jpg Gyor segítséget please.Fosok nehogy nagyobb baj legyen de ma nincs semmi nyitva ismerős meg senki nincs autó villamossági ;) Ehhez esetleg még valaki? Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Kéne tudni hogy honnan hová mennek a vezetékek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Kéne tudni hogy honnan hová mennek a vezetékek. http://img.tar.hu/silver79/size2/20442036.jpg ezen a képen a bal oldali az az ablakemelő kapcsolójához(gombjához) A jobboldali piros fehér mintázatú szintén a piros az csak a lábak vannak összekötve. A fekete fehéret nerm tudom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Meg kellene nézni hogy azokon a szálakon mikor van feszültség és milyen polaritásu. Egyébként gyári kp zár és ablakemelő van benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Meg kellene nézni hogy azokon a szálakon mikor van feszültség és milyen polaritásu. Egyébként gyári kp zár és ablakemelő van benne? Ezt sajnos nem tudom.Honnan lehet megtudni hogy gyári e?941-es club felszereltség nem tudom abban volt e eredetileg. A riasztó sztem utolag lett belerakva :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Ha megvan a kódtábla akkor azt fotózd le és én feltöröm a kódókat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Ha megvan a kódtábla akkor azt fotózd le és én feltöröm a kódókat :) Kódtábla? Az hol van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Kódtábla? Az hol van? Kocsi elejét felnyit, és van elöl egy alaménium tábla. Na az, az. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aranykard Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Sziasztok! Ehhez mit szóltok? http://www.vatera.hu/item/view/real.php?cod=6628306 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 (edited) Igen, nem tagadom. Viszont ilyenemisvaaan. http://www.kepfeltoltes.hu/060315/jobb2-1_...ltoltes.hu_.jpg Bibibííí. :) Ilyen meg nekem is kell! ;) Miből is van ez? Azon kívül, hogy műanyagból... OMEGA? képpel nem idézünk! Módosítva Március16, 2006 : bazs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Kérjünk kölcsön egyet Futó Gabinak, ő meg majd megcsinálja olcsóbból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Ha a hibakódos kütyüről van szó, abba inkább nem ugranék bele. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Én is csak poékodtam. Off vége. Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Kérjünk kölcsön egyet Futó Gabinak, ő meg majd megcsinálja olcsóbból. Kíváncsi lennék mit tud :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Ha a hibakódos kütyüről van szó, abba inkább nem ugranék bele. :) Miért? Kivezetsz a motor lámpicskről 2 vezetéket,bár gondolom amúgy is valahogy van kivezetve és szimplán csinálsz egy számlálót ami vizsgálja hogy mennyit villan és kiiratsz bizonyos szövegeket ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Ez nem így működik. :) Semmi köze a lámpához. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Ez nem így működik. ;) Semmi köze a lámpához. ;) Gémkapocs bedug és akkor lesz ;) És akkor nem kel számolgatni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 Miből is van ez? Azon kívül, hogy műanyagból... OMEGA? Elvileg F astra, de a G -jé is ugyanaz csak a takaró lemezt kell kivágni, + bezsinórozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Crime78 Elküldve Március16, 2006 Megoszt Elküldve Március16, 2006 képpel nem idézünk! Bocsi! Köszi afonya, csak hogy tudjam mit keressek... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Kocsi elejét felnyit, és van elöl egy alaménium tábla. Na az, az. Nekem nincs kódtábla csak egy táblácska van alvázszámmal ;) Már ha ott kell keresni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 Gémkapocs bedug és akkor lesz ;) És akkor nem kel számolgatni :) De az a műszer nem így olvassa a hibakódokat, hanem egy soros rendszerbuszon keresztül. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március17, 2006 Megoszt Elküldve Március17, 2006 De az a műszer nem így olvassa a hibakódokat, hanem egy soros rendszerbuszon keresztül. Ok-ok csak vicceltem ;) Bár elektronyos szakmát végeztem annyira nem értek a kocsik elektromos berendezéseihez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szauter74 Elküldve Március18, 2006 Megoszt Elküldve Március18, 2006 De az a műszer nem így olvassa a hibakódokat, hanem egy soros rendszerbuszon keresztül. A gémkapcsos is soros hibakódolvasás. Csak optikai! :) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts