Silver79 Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Digi gép esetleg? hogy mégis mi a nyavaja az. meg hátha van vkinek tipus azonos riasztója.. már ha tényleg az.. illetve biztositékjaid? rendben vannak mind? mert ha olvadoztak a vezetékek, akkor ott biza folyt rendesen áram.. valszeg elfüstölte a biztijét(bár nekem van külön biztije is) Ha meg még nem lötte le a saját biztijét, nem árt megnézni nem melegszenek-e még mindig azok a kábelek.. nehogy véletlen bajt csináljanak.. bár ez csak a legrosszabb lehetőség... csak engem mint elektromossághoz kicsit konyítő mukit, zavar és nyugtalanít ha valahol olvadt, olvadozó kábelt látok.. :) Engem is mint elektromoságot végző mukit ;) Meg fogok mindent nézni meg mihamarabb szerelőhöz vinni digit géppel meg bajba vagyok de megpróbálom lefotózni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 sajnos nekem nem ott van...,vagy lehet valaki kivette...meg tudnád nézni,merre van a csatlkozoja..valahol az akksi környékén? Elméletileg a lámpakeretnél van testelve egy 4 mm2 barna vezetékkel. Ez a hőkapcsolóra megy, és onnan két szállal tovább. Barna/sárga > ellenállás >Barna/fehér > ventillátor , Barna/fehér > ventillátor. F 15 bizti fekete vezeték > ventillátor. Ezek mind 4 mm2 keresztmetszetüek, de ilyet csak akkor keressél ha három szál csatlakozik a hőkapcsolóra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 három szál stimmel,de ezt sehol nem találom...valaki kilopta...na majd ha jobb idő lesz felkutatom köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisjoco Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Sziasztok! Vettem egy cd-s rádiót a verdába, és a régi car300-ast kivettem. Amikor bekapcsolom az új rádiót, a középső kijelző kialszik (gondolván, hogy a gyári rádiótól kapott jeleket kellene kijeleznie. Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan tudnám az eredeti kijelzőn az új rádió bekapcsolásakor a dátumot odavarázsolni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Ha jól emlékszem a tuning/hifi topicban volt már róla szó. Olvasgass ottis egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Sziasztok! Vettem egy cd-s rádiót a verdába, és a régi car300-ast kivettem. Amikor bekapcsolom az új rádiót, a középső kijelző kialszik (gondolván, hogy a gyári rádiótól kapott jeleket kellene kijeleznie. Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan tudnám az eredeti kijelzőn az új rádió bekapcsolásakor a dátumot odavarázsolni? Ja, és a dátumot elő lehet varázsolni rádió működés közben is, ha a kijelzőre menő csatiból kikötitek a 8-as lábat. :) Elvileg meg van számozva... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Ja, TID csatiról a 8-as lábat le kell kötni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Tudna valaki segíteni abban, hogy hogyan tudnám az eredeti kijelzőn az új rádió bekapcsolásakor a dátumot odavarázsolni? Vagy a másik lehetőség, hogy értelmesebb célra használod a kijelzőt azzal, hogy veszel bele Gábortól BC-t :) Gábor, alighanem meglett a hibája a cuccnak, amit Kecskeméten említettem (nem mért sebességet): a rádió felől jövő TID-szalagkábel egyik vezetékét te lenyúztad a szalagkábelről, és külön vezetékkel megy a műszerfalra, gondolom ezen kapja a sebességjelet; nos ez a vékonyka kábel kiszakadt a panelból. Most rádiócserénél vettem észre. Visszaforrasztottam, és szigetelőszalaggal rögzítettem a szalagkábelhez kiszakadás ellen. Gondolom mostmár jó lesz, majd kiderül, ha megyek valahová a kocsival (majd ha felszárad a sár az udvarban) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március14, 2006 Megoszt Elküldve Március14, 2006 Én csak a végét húztam le a szalagkábelről külön, de ezek szerint elengedte utána az egészet. No tanultunk az esetből, legközelebb rögzíteni kell rendesen az ilyen kósza kábeleket. :) Készen vannak egyébként az újabb komputerek, lehet sorba állni érte, akit érdekel. ;) http://www.opel16v.hu/CDL_hasznalati.zip Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Engem személy szerint nagyon zavar, ha este beülök, egyből elsötétedik az utastér, aztán keresgélhetem a lyukat :) . De ennek vége...Mnemonic cartársnak hála (link-el segített) indul a kivilágosítás (azaz folyamatos elhalványulás) projekt. Leiras, fotók lesznek... nem nehéz megcsinálni. Még egy rövid videot is csinálok, hadd lássátok, miként halványul el a FÉNY. Szóval ma vagy holnap délután meg lesz, csak azt mondjátok meg, hova lehet feltölteni a videot - a képfeltöltést megoldom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 István Ha van rá lehetőség akkor az izzó előti tranzisztort cseréld le egy nagyobb teljesítményűre, mert úgy sokkal tartósabb lesz, és nem fog melegedni. Én TIP 122 -est raktam bele, több okbol, egy: BD 139 -es nem volt itthon, kettő: a lámpa gyárilag 10 W -os ami a duplája a rajzon lévőnek. Így nyuguttan a tetőkárpit alá is rakhatod, mert tuti nem fog melegedni. Én a B vectra lámpáját szereltem bele és ehez vittem egy szálat a 7 -es bizosítékról. Na ehez fogom testelni a késleltetést egy diódán keresztül, reményeim és agyfolyásom szerint így ha ráteszem a gyújtást akkor azonnal elalszik, és ilyenkor késleltetés nélkül kialszik. Még arra kéne kitalálni valamit, ha kikapcsolom a riasztót akkor is fel kapcsoljon a lámpa. Üdv Áfonya Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Köszi a segítséget. Láttam én is, hogy 10W-os és igy a BD139 túl kicsi, haddlám mit találok a fiokban helyette. De van fent állandó + 12V, a kapcsolók csak a testet szaggatják, igy plussz szálat nem kell húznom :). Csak test kell, de annak is vannak valami csavarhelyek a lemezben. Amugy a tetőkárpit alatt van hely bőven... szerencsére. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Sziasztók ő lenne a megolvadt vezetékes relé vagy mi ;) Ötlet? Szerintem elektromos ablak a vezetékekből következtetve :) http://img.tar.hu/silver79/size2/20442037.jpg http://img.tar.hu/silver79/size2/20442036.jpg http://img.tar.hu/silver79/size2/20442035.jpg Gyor segítséget please.Fosok nehogy nagyobb baj legyen de ma nincs semmi nyitva ismerős meg senki nincs autó villamossági ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Sziasztók ő lenne a megolvadt vezetékes relé vagy mi ;) Ötlet? Szerintem elektromos ablak a vezetékekből következtetve :) http://img.tar.hu/silver79/size2/20442037.jpg http://img.tar.hu/silver79/size2/20442036.jpg http://img.tar.hu/silver79/size2/20442035.jpg Gyor segítséget please.Fosok nehogy nagyobb baj legyen de ma nincs semmi nyitva ismerős meg senki nincs autó villamossági ;) Szia! Szerintem meg kellene nézned a sarukat rajta....mert ha csak simán rányomták akkor az tud melegedni szépen. Ki kellene cserélni a sarukat és meg kell vizsgálni a reléket is...ablakemelő szerintem nem lehet ott nincs relé. Kép alapján nehéz behatárolni...de talán riasztóval lehet összefüggésben...vagy esetleg egy ablakfelhúzó modullal. (vezetékeket le kellene követni mi hova megy stb.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Szia! Szerintem meg kellene nézned a sarukat rajta....mert ha csak simán rányomták akkor az tud melegedni szépen. Ki kellene cserélni a sarukat és meg kell vizsgálni a reléket is...ablakemelő szerintem nem lehet ott nincs relé. Kép alapján nehéz behatárolni...de talán riasztóval lehet összefüggésben...vagy esetleg egy ablakfelhúzó modullal. (vezetékeket le kellene követni mi hova megy stb.) ablakfelhúzó modul? az nem elektromos ablak? mert az egyik vezeték tuti az rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Udi Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 ablakfelhúzó modul? az nem elektromos ablak? mert az egyik vezeték tuti az rajta. Egy biztos, hogy a gyári ablakemelőnél nincs relé. Ablakfelhúzó modult lehet berakni külön a riasztóhoz és ezt általában a ablakemelő kapcsolójához kötik be. Sajnos láttam már olyat is mikor a "szakbarbárok" az ablakemelőtől vittek el +12 V-ot.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Egy biztos, hogy a gyári ablakemelőnél nincs relé. Ablakfelhúzó modult lehet berakni külön a riasztóhoz és ezt általában a ablakemelő kapcsolójához kötik be. Sajnos láttam már olyat is mikor a "szakbarbárok" az ablakemelőtől vittek el +12 V-ot.. :) Akkor ez biztos a risztós megoldás mert van benne riasztó ami egyébként nem működik.Akkor lehet pld ez is közrejátszhat ebben. Te autóvillamosságis emberke vagy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 , 08:42 AM' post='176274']De van fent állandó + 12V... A vezetéket én azért húztam be, mert nekem van két kapcsolható olvasólámpám is, és azt nem akartan a fix pozitívra kötni nehogy bekapcsolva hagyjam. Csináltam néhány képet, megpróbálom belinkelni. Remélem a mérete nem túl nagy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 A vezetéket én azért húztam be, mert nekem van két kapcsolható olvasólámpám is, és azt nem akartan a fix pozitívra kötni nehogy bekapcsolva hagyjam. Csináltam néhány képet, megpróbálom belinkelni. http://www.kepfeltoltes.hu/thumb/060315/El...ltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/thumb/060315/el...ltoltes.hu_.jpg http://www.kepfeltoltes.hu/thumb/060315/el...ltoltes.hu_.jpg Remélem a mérete nem túl nagy. Az enyém ugyanilyen! :) Utánozóóóóóss! ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Na meg van a lámpaprojekt: szerelés kb. 10 perc, előkészítés 1 óra maximum. Itt meg lehet nézni a szerelés részleteit. A végső tranzisztor nagyobbra lett cserélve. Van rövidfilm is, miként halványul el, de adjatok egy tippet, hova lehet feltölteni (free...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Ez ugye gyújtás ráadáskor nem alszik el azonnal? Nagyobb felbontásban nincs kép a kütyüről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
istván Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Ez ugye gyújtás ráadáskor nem alszik el azonnal? Nagyobb felbontásban nincs kép a kütyüről? Ez eredetileg nagyfelbontásu kép, csak a yahoo lenyulta a megákat. Szóval megvan az eredeti, küldjem el mailban? Nincs köze a gyújtáshoz... a működése ettúl független. A délelött forrasztgattam össze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Igen, nem tagadom. Viszont ilyenemisvaaan. Bibibííí. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Haliho Ma kiszedtem a középkonzolt(egy darabig,amig engedték a bowdenek)de találtam háttérvilégítás égőit alul a fűtés állitgato gomboknál...létezik,h gyárilag nincs benne? esetleg egy képet nem tud valaki,h merre keressem a rádio felöli részen,vagy a hamutálca fölött?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március15, 2006 Megoszt Elküldve Március15, 2006 Ha a ventillátor fokozat a hőmérséklet és a hovafúlyam tekerőknek a világítását keresed akkor az ha jól emlékszem a gombok levétele után a "számlap" allatt van. De lehet hogy a hátsó részén van. Közben találtam egy képet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts