Silver79 Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 igen be,de a belső keringető ventillátor előtét ellenállásét,és nem a hűtő ventiét ;) azt már 3x cseréltem.... ;) Ja sorry :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Megnéztem a kezelésit..de a kábelről egy szot se találtam...valaki nem tudja hol keressem (a hűtő ventillátor kis fordulatu ellenállásának csatlakozoját...egy porclán házba van) köszi A DR-en a hűtő és a hűtőmaszk között van felcsavarozva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Az lenne a kérdésem a cartársakhoz, hogy a 3/5 ajtós Astrákban hogy van megoldva a rádióantenna rögzítése a bal hátsó sárvédőben? Vettem antennát, de nem adtak hozzá semmi rögzítésre szolgáló dolgot. Az "Így csináld..."-ból kihámoztam annyit, hogy valamilyen szigetelt bilinccsel kéne kéne rögzíteni az ott levő lemezhez, de én nem kaptam az antennához bilincset, az eddigi antennáról meg ne is beszéljünk :) , az sem úgy volt rögzítve. Az a kérdés, hogy lehet-e ilyen bilincset külön kapni, és tényleg fontos-e hogy szigetelt legyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Az lenne a kérdésem a cartársakhoz, hogy a 3/5 ajtós Astrákban hogy van megoldva a rádióantenna rögzítése a bal hátsó sárvédőben? Vettem antennát, de nem adtak hozzá semmi rögzítésre szolgáló dolgot. Az "Így csináld..."-ból kihámoztam annyit, hogy valamilyen szigetelt bilinccsel kéne kéne rögzíteni az ott levő lemezhez, de én nem kaptam az antennához bilincset, az eddigi antennáról meg ne is beszéljünk :) , az sem úgy volt rögzítve. Az a kérdés, hogy lehet-e ilyen bilincset külön kapni, és tényleg fontos-e hogy szigetelt legyen? Én nem olyan régen cseréltem! Egy egyszerü lemezből hajtott bilincs van ott,és nem kell szigetelni,mert így kap testet az antenna. Egy M5-ös csavarral van a bilincs összehúzva és rögzitve a kasztnihoz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Én nem olyan régen cseréltem! Egy egyszerü lemezből hajtott bilincs van ott,és nem kell szigetelni,mert így kap testet az antenna. Egy M5-ös csavarral van a bilincs összehúzva és rögzitve a kasztnihoz! Köszi, akkor megoldom egyszerűen a kérdést. Egyébként tudod, mit felejtettünk el Kecskeméten? .... igen, igen, a rádiókiszedő kampókat :) Ma azért kirángattam a rádiót a helyéről, de nem volt egyszerű, nem is 1 darabban sikerült, de azért még használható maradt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Egy kis segítséget szeretnék kérni az Úraktól. Valkinek nincsen egy kapcsolási rajza a belső világítás kikapcsolási késleltetéséhez? Valahol láttam egy ujságban, de sehol sem találom, a forumban rákerestem de csak képet találtam a kütyüről. Előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Egy kis segítséget szeretnék kérni az Úraktól. Valkinek nincsen egy kapcsolási rajza a belső világítás kikapcsolási késleltetéséhez? Valahol láttam egy ujságban, de sehol sem találom, a forumban rákerestem de csak képet találtam a kütyüről. Előre is köszönöm. Írj J0hnny Mnenomic-nak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 Egy kis segítséget szeretnék kérni az Úraktól. Valkinek nincsen egy kapcsolási rajza a belső világítás kikapcsolási késleltetéséhez? Valahol láttam egy ujságban, de sehol sem találom, a forumban rákerestem de csak képet találtam a kütyüről. Előre is köszönöm. ITT nézz körül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március11, 2006 Megoszt Elküldve Március11, 2006 ITT nézz körül! Köszönöm ez az amit kerestem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Hiszen mindent ott gyártanak manapság. :) Ha tényleg GM-es a gyertya (fehér doboz, minimális jelzésekkel), akkor bízhatsz benne. ;) Nekem első próbára Bosch van benne 7000 km óta, eddig jó. Szakik az NGK platinát-t javasolták. Kinek higgyek? Bár lehet, hogy a saját tapasztalat rögös útját fogom választani. Az is igaz, hogy ha egy gyertya mondjuk (állítás szerint) 90000 km-ig jó, de 4700/db- ba kerül már nem kérdés a kérdés. Ki invesztál gyertyába 18800 pézt amikor ilyen nagy a rizikója, Pl: Kitart-e addig a motor még, nem adom-e el, nem sérül -e meg az egyik, stb...? Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Ma bekerült a járgányba a két hátsó olvasólámpa, meg előlre a B vectra lámpa. Csak a hétvége ment rá. :) Kb 20 méter drótót huzigáltam bele, hogy működjön is, úgy, ahogy én szeretném. De kész. Holnap építem be a késleltetést, hála J0hnny -nak. Ma már nem volt lelki erőm megint szétszedni. Ezután már látni is fogom ha este ki kell hámozni a manókat a gyerekűlésből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aranykard Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Nekem első próbára Bosch van benne 7000 km óta, eddig jó. Szerencséd van a bosch gyertyákkal, mert én eddig 3x próbálkoztam vele, de mindig az lett a vége, hogy 1 héten belül kiszórtam a teljes garnitúrát. Még a kadettos időszakban fordult elő velem, hogy viszketett a pénz a zsebemben, meghát már futottak a gyertyák(bár tökéletesek voltak) min.80.000Km-t, és vettem bele egy belevaló bosch szettet. Másnap hazatérve 3hengerem ment, rövid gyertyapipalekapkodás után meglett a bűnös,porcelánrepedés miatt belül áthúz, azt kidobtam. A következő napok szintén kitermelték a maguk cseréjét, és a hét végére visszakerült az összes régi gyertyám,és a gép ment rendben tovább. 1-2év elteltével, feledve a régi sztorit újra bevásároltam(én barom), az eredmény ugyanaz lett, csak 2hétig is eltartott a teljes visszacsere a régiekre. Aztán újabb 1-2év után mégegyszer megpróbáltam(gondolva, hogy az előbbiekben peches voltam), az eredmény nem változott, úgyhogy én megtanultam valamit.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ujjzol Elküldve Március12, 2006 Megoszt Elküldve Március12, 2006 Ma bekerült a járgányba a két hátsó olvasólámpa, meg előlre a B vectra lámpa. Csak a hétvége ment rá. ;) Kb 20 méter drótót huzigáltam bele, hogy működjön is, úgy, ahogy én szeretném. De kész. Holnap építem be a késleltetést, hála J0hnny -nak. Ma már nem volt lelki erőm megint szétszedni. Ezután már látni is fogom ha este ki kell hámozni a manókat a gyerekűlésből. Erről majd számolj be (esetleg fotót is :)), késleltetést én is szeretnék építeni bele. ;) Üdv. ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Meg tudja valaki mondani hogy ami a motorháztető felnyitó kar felett van egy kis doboz az micsoda?Relé?És ha relé akkor minek a reléje?Ha nem az akkor mi?Hol tudom ezt megnézni? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Na nem tud senki segíteni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 ne legyél már ilyen türelmetlen :) ;) amugy milyen dobozka? biztos otthagyott vmit a mikulás nem a biztosítótáblára gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 ne legyél már ilyen türelmetlen ;) ;) amugy milyen dobozka? biztos otthagyott vmit a mikulás nem a biztosítótáblára gondolsz? Bocs a türelmetlenségeskedésemért ;) A biztosítótáblát ismerem :D belül van bal oldalon.fent a kar felett .Alá kell nézni a műszerfalnak :) Valaki akinek megvan könyvformában az így csináld esetleg be tudná scannelni?Mert ami letölthető alig látszódik rajta valami :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Oda általában utólagos dolgokat szoktak szerelni, pl. ablakemelő, riasztó, stb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Oda általában utólagos dolgokat szoktak szerelni, pl. ablakemelő, riasztó, stb Áhhá.Köszönöm szépen.Akkor nyilván a riasztó lehet.Azért ha valaki tud jó minőségű elektromos rajzzal szolgáni várom szeretettel :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 A DR-en a hűtő és a hűtőmaszk között van felcsavarozva. sajnos nekem nem ott van...,vagy lehet valaki kivette...meg tudnád nézni,merre van a csatlkozoja..valahol az akksi környékén? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Meg tudja valaki mondani hogy ami a motorháztető felnyitó kar felett van egy kis doboz az micsoda?Relé?És ha relé akkor minek a reléje?Ha nem az akkor mi?Hol tudom ezt megnézni? :) Kép esetleg? Vagy nincs ráírva vmi? De sztem is vmi utólagos kütyü.. bár nekem a risztót is eldugták a burkolat alá ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Kép esetleg? Vagy nincs ráírva vmi? De sztem is vmi utólagos kütyü.. bár nekem a risztót is eldugták a burkolat alá ;) MOst meg nem mondom de lehet ez is a burkolat alatt van csak hétvégén szereltem az elektromos ablakot szakadt volt a kábel,és azon a kis dobozon meg vannak a kábelek olvadva :) És ezért szerettem volna tudni,de akkor nyilván a risztó mivel az nem is működik ;) De nincs hozzá keret hogy elvigyem megcsináltatni.Nem tudom mennyit kérhetnek el egy risztó átnézéséért ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 MOst meg nem mondom de lehet ez is a burkolat alatt van csak hétvégén szereltem az elektromos ablakot szakadt volt a kábel,és azon a kis dobozon meg vannak a kábelek olvadva :) És ezért szerettem volna tudni,de akkor nyilván a risztó mivel az nem is működik ;) De nincs hozzá keret hogy elvigyem megcsináltatni.Nem tudom mennyit kérhetnek el egy risztó átnézéséért ;) Háát ezt én se.. 2003ban voltam utoljára riasztósnál.. akkor egy full rendszer lett beépítve.. némi saját okossitás(ok)al :D MOndjuk ha meg vannak olvadva a kábelek, az már nem túl jó hír... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Háát ezt én se.. 2003ban voltam utoljára riasztósnál.. akkor egy full rendszer lett beépítve.. némi saját okossitás(ok)al :D MOndjuk ha meg vannak olvadva a kábelek, az már nem túl jó hír... :) Ezen aggódtam én is ;) De egyelőre nincs pénzem hogy elvigyem ;) Meg időm se ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március13, 2006 Megoszt Elküldve Március13, 2006 Ezen aggódtam én is :) De egyelőre nincs pénzem hogy elvigyem ;) Meg időm se ;) Digi gép esetleg? hogy mégis mi a nyavaja az. meg hátha van vkinek tipus azonos riasztója.. már ha tényleg az.. illetve biztositékjaid? rendben vannak mind? mert ha olvadoztak a vezetékek, akkor ott biza folyt rendesen áram.. valszeg elfüstölte a biztijét(bár nekem van külön biztije is) Ha meg még nem lötte le a saját biztijét, nem árt megnézni nem melegszenek-e még mindig azok a kábelek.. nehogy véletlen bajt csináljanak.. bár ez csak a legrosszabb lehetőség... csak engem mint elektromossághoz kicsit konyítő mukit, zavar és nyugtalanít ha valahol olvadt, olvadozó kábelt látok.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts