Marce Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Szóval valószínű, hogy úgy jött ki a szalonból, hogy volt benne központi zár? És ezeknek akkor a tankajtót meg a csomagtartót nem is kéne nyitni/zárni? Egyébként igen, pont olyan, ahogy írtátok. A G-nél relatív lassan csapja le a nyelveket, és csak a sofőr oldal a vezérlő rész, míg nekem az F-be jobb-bal oldal is vezérli az összeset, ami csak a 4 ajtó. Majd hétvégén leborítom a csomagtérajtó burkolatát, megnézem, hogy van-e ott motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Sziasztok! A Check control doboz hol található? Ki akarom cserélni, mert folyton féklámpa hibát jelez, pedig égnek. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Sziasztok! A Check control doboz hol található? Ki akarom cserélni, mert folyton féklámpa hibát jelez, pedig égnek. Köszi. Ha nincs lufid (légzsák), akkor az anyósülésnél, a kesztyűtartó fölött (a lufi helyén). Ha van légzsákod... keresgélni kell, gyári helyre való utalást nem találtunk még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ptomi82 Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Ha nincs lufid (légzsák), akkor az anyósülésnél, a kesztyűtartó fölött (a lufi helyén). Ha van légzsákod... keresgélni kell, gyári helyre való utalást nem találtunk még. Köszi. Csak vezető lufim van, akkor a kesztyűtartó felett lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Szóval valószínű, hogy úgy jött ki a szalonból, hogy volt benne központi zár? És ezeknek akkor a tankajtót meg a csomagtartót nem is kéne nyitni/zárni? Egyébként igen, pont olyan, ahogy írtátok. A G-nél relatív lassan csapja le a nyelveket, és csak a sofőr oldal a vezérlő rész, míg nekem az F-be jobb-bal oldal is vezérli az összeset, ami csak a 4 ajtó. Majd hétvégén leborítom a csomagtérajtó burkolatát, megnézem, hogy van-e ott motor. Nos G-nél lehet csak a sofőr oldal vezérel gyárilag, de F Astránál mindkét oldalon vezérel, de a sofőr oldali a mester (belül ha lenyomod, akkor bezár mindent és nyit is, viszont a jobbal csak kinyitni lehet az összeset belülről). Kívül viszont mindkét oldalon lehet nyitni, zárni, de csak a baloson lehet reteszelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 miden központi zárban ugyanez a motor van, én multkor a netem vettem 700HUFért, mikor cserélni kellet csak nehéz leszedni a fogaskerekek róla....pedig csináltam vele mindent mondjuk én megnézném a helyedben a zárszerkezetet, mert ránézésre nincs baja a motornak(pl.: nem fojt bele a víz) de ha mégis "leéget" előfordulhat(!) mondjuk, hogy erőlködött záráskor/nyitáskor mondjuk úszik vmi trutyiban, az mi volt? beolajoztad? Olaj, de már ki lett takarítva. A mechanika szorult, és olajozás után felpuhult. Most már tökéletes, mert kapott egy kis zsírt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Szóval valószínű, hogy úgy jött ki a szalonból, hogy volt benne központi zár? És ezeknek akkor a tankajtót meg a csomagtartót nem is kéne nyitni/zárni? Egyébként igen, pont olyan, ahogy írtátok. A G-nél relatív lassan csapja le a nyelveket, és csak a sofőr oldal a vezérlő rész, míg nekem az F-be jobb-bal oldal is vezérli az összeset, ami csak a 4 ajtó. Majd hétvégén leborítom a csomagtérajtó burkolatát, megnézem, hogy van-e ott motor. Üdv! Nálam a Classic Family Caravan felszereltségben van gyári központizár. A 4 ajtó+ csomagtér gyári. Tankajtót Classicnál nem tették motorosan zárhatóvá. Ezt kereskedő ismerős mondta, hogy az már nem fért bele ebbe az árba. Reteszelni 2x lehet, és tényleg a baloldal a mester, jobb meg csak bólogat, kivéve kintről, és nyitáskor. Egyébként egyszerűen megnézheted, hogy a csomagtérajtóban van-e motor. Ha nincsen, akkor a kulcsal 90 fokot bezáróan lehet elfordítani a kulcsot végállástól végállásig, míg ha központizáras, akkor 120 fokos szögben tudsz rajta fordítani. Ez azért van, hogy kinyithasd a csomagteret kulccsal, ne csak központizárral, mert ha valami oknál fogva nem nyit ki a központizár, akkor a csomagteret ki tudd nyitni, mert egyébként csak hátulról bemászós módszerrel férnél hozzá az ajtóhoz, és bonthatnád szét. Ilyen eset lehet, a központizátmotor meghibásodása, akkumlátor nullázódása, vezérlő meghibásodása. Ezen felül gondoltak a kényelmi funkcióra is, hiszen akinek nem távkapcsolós, és a zárt autó csomagterébe pakolna, annak nem kell elbandukolnia az első ajtóig, hogy nyissa a központizárat, csak kulcsal nyitja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Az én classicomba is gyárilag van beletéve ez a kpzár, viszont nagyon nem gyári. Tételezzük fel, hogy képes vagyok megkülönbözteti a gyárit a nem gyáritól érthetetlen okok miatt.... A tankajtóhoz tényleg nem raktak semmit, de ezt már orvosoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Nos G-nél lehet csak a sofőr oldal vezérel gyárilag, de F Astránál mindkét oldalon vezérel, de a sofőr oldali a mester (belül ha lenyomod, akkor bezár mindent és nyit is, viszont a jobbal csak kinyitni lehet az összeset belülről). Kívül viszont mindkét oldalon lehet nyitni, zárni, de csak a baloson lehet reteszelni. Nos, megnéztem. Nálam mindkét oldalon elöl nyitja/zárja az összes ajtót a zár, kívül-belül egyaránt. Szóval fogalmam sincs, mert felszereltség szerint GL a gép, amihez gyárilag volt elvileg központi, de így úgy tűnik, hogy már nem a gyári van benne. Lehet, hogy mikor belekerült a riasztó, cseréltek valamit (mivel a riasztó távirányítója vezérli a központit is). Nem tudom, továbbra is rejtély marad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Nos, megnéztem. Nálam mindkét oldalon elöl nyitja/zárja az összes ajtót a zár, kívül-belül egyaránt. Szóval fogalmam sincs, mert felszereltség szerint GL a gép, amihez gyárilag volt elvileg központi, de így úgy tűnik, hogy már nem a gyári van benne. Lehet, hogy mikor belekerült a riasztó, cseréltek valamit (mivel a riasztó távirányítója vezérli a központit is). Nem tudom, továbbra is rejtély marad. Mikor megrendelték az autódat, akkor beikszelték, hogy kpzár. Mikor megérkezett a Lengyelországból, akkor itthon szépen bele is szerelték, de nem GM motorokat, hanem univerzálisat. Az ügyfél pedig boldogan használatba vette. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Apropó nincs valakinek felesleges csomiajtó kpzár motorja? Az enyém úgy néz ki elpusztult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Apropó nincs valakinek felesleges csomiajtó kpzár motorja? Az enyém úgy néz ki elpusztult. Szerintem szedd szét... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Szerintem szedd szét... :) Láttam a képeidet. Nem nagyon van kedvem szétfeszíteni, meg fúrogatni, hogy utána egyben maradjon. Inkább vennék egy olyat, ami múkodik... :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Mikor megrendelték az autódat, akkor beikszelték, hogy kpzár. Mikor megérkezett a Lengyelországból, akkor itthon szépen bele is szerelték, de nem GM motorokat, hanem univerzálisat. Az ügyfél pedig boldogan használatba vette. You have a point. És ez így volt az elektromos ablakkal is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Nekem az elektromos ablak az látszólag gyári anyagokból van összerakva, viszont a kárpiton le van dugózva a tekerőnek a helye. Ebből gondolom, hogy utólagos beszerelés. De egyébként érdekes, mert ha bal oldalon húzom föl a jobb ablakot, akkor a jobb oldalon az ablakemelő gombja nem világít. :D Valami elkötés, de ezért nincs szerintem értelme szétbontani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Omlastamas Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 92es astrában immo? a gyújtása tényleg tök más oda nem jó az eredeti kábel Köszönöm! 1,4es gyújtás szintén marad, nincs másik. Nekem egy olyan 1,6os ECU kell amivel a jelenlegi rendszer elindul, de mondjuk érezhetőén sokat kap. Azért építem a másik motort, mert ami a kicsikémben szolgál, 5000km-t ment benzines olajjal, és nincs éppen a helyzet magaslatán csapágy ügyileg :s de ez egy másik történet. Lényeg, hogy minnél kevesebbet álljon majd, amikor eljutok a motorcseréig... Szóval... Mivan akkor, ha marad az 1.4-es ecu? Persze a befecskendező fejét cserélem nagyobbra. Kevés lesz neki? Nem fog rendesen menni? Van berhelt üzemanyag nyomáskapcsolóm is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Október24, 2012 Megoszt Elküldve Október24, 2012 Apropó nincs valakinek felesleges csomiajtó kpzár motorja? Az enyém úgy néz ki elpusztult. Holnap jössz? Vigyek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 Holnap jössz? Vigyek? Jövök. Hozd. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 Köszönöm! 1,4es gyújtás szintén marad, nincs másik. Nekem egy olyan 1,6os ECU kell amivel a jelenlegi rendszer elindul, de mondjuk érezhetőén sokat kap. Azért építem a másik motort, mert ami a kicsikémben szolgál, 5000km-t ment benzines olajjal, és nincs éppen a helyzet magaslatán csapágy ügyileg :s de ez egy másik történet. Lényeg, hogy minnél kevesebbet álljon majd, amikor eljutok a motorcseréig... Szóval... Mivan akkor, ha marad az 1.4-es ecu? Persze a befecskendező fejét cserélem nagyobbra. Kevés lesz neki? Nem fog rendesen menni? Van berhelt üzemanyag nyomáskapcsolóm is... C16Nz-t használtam másfél évig C14Nz computerrel, fogalmam sincs hogy fordítva is müködik e. Az 1.4-1.6.1.8 fejek tudtommal egyformák, ellenben a folytószelep eltérö mindegyiknél.(értelemszerüen az 1.4 a legkisebb. Szóval én mindenképp feltenném az 1.6-os szívósort is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 Komplikált befűzni azt az egy szál fordulatszám-jeladó kábelt az óracsoporttól a kesztyűtartó alatt lévő csatlakozóig? Le kell valamit bontani hozzá? (Ha igen, felejtős, egyedül nem állok neki, olyan ismerősöm meg nincs, aki már szedett ilyet szét :( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Október25, 2012 Megoszt Elküldve Október25, 2012 A komplikált az viszonylagos, minimum a műszeregységet ki kell szerelni hozzá, de ha szépen akarod elvezetni akkor a középkonzolt és a kesztyűtartót is. De nem túl bonyolult, szvsz még akkor is megvan egy óra alatt, ha még sosem csináltál ilyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ha4nz Elküldve Október26, 2012 Megoszt Elküldve Október26, 2012 Sziasztok! Egyik ismerős megkeresett, hogy rakott fel vonóhorgot de nem boldogul az elektronikával. Hogyan lehet életre bírni ezt a műszerfalban levő visszajelzőt? Izzó van benne, de úgy emlékszem hogy valami relé csere is kellett hozzá. Tudnátok adni egy jó leírást hozzá meg egy teljes F-kapcsrajzot? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október26, 2012 Megoszt Elküldve Október26, 2012 Sziasztok! Egyik ismerős megkeresett, hogy rakott fel vonóhorgot de nem boldogul az elektronikával. Hogyan lehet életre bírni ezt a műszerfalban levő visszajelzőt? Izzó van benne, de úgy emlékszem hogy valami relé csere is kellett hozzá. Tudnátok adni egy jó leírást hozzá meg egy teljes F-kapcsrajzot? Előre is köszi! Az indexrelét kell kicserélni 4-lábú fajtára, meg ellenőrizni kell, hogy a 4. lábról a vezeték megvan-e a műszeregységig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blade79 Elküldve Október26, 2012 Megoszt Elküldve Október26, 2012 És akkor elvileg a kis sárga vonóhorog is villogni fog ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve Október26, 2012 Megoszt Elküldve Október26, 2012 És akkor elvileg a kis sárga vonóhorog is villogni fog ? Ha jól tudom, ellenfázisban fog villogni a kicsi zöld index-lámpával :D, így látod, hogy hátul megvan még a yacht. De ehhez jó is kell legyen a kábelezés a horog-csatlakozóhoz. Van valakinek gyári kábelkötegről/dugókról fényképe?. Horgot tettem a szökék ellen (be is vállt, egy szőke ugyanazon a lejtőn 3x csúszott belém), de a tervezett lakokócsi hiányában egyelőre nem kábeleztem még be, de tervezem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts