Silver79 Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Én nemrég vettem fejegységet,és adtak hozzá Iso csatlakozót is,de amikor betettem,csak gyújtáson működött!Külön vezetéket kellett behúznom,hogy gyújtás nélkül is működjön! :) Az antenna csatlakozója is más lehet mint a gyári! Direkt van úgy megcsinálva hogy ha ki be szálsz a kocsiból ne kelljen kapcsolgatnod a rédiót ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Direkt van úgy megcsinálva hogy ha ki be szálsz a kocsiból ne kelljen kapcsolgatnod a rédiót :) Ezt Panasonicéknál egy egyszerű gyorcsatlakozós kábelátdugással megoldották! Nekem olyan van, és nyugodtan bekapcsolhatom akármikor. Nem kellett kábelt behúzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Direkt van úgy megcsinálva hogy ha ki be szálsz a kocsiból ne kelljen kapcsolgatnod a rédiót :) Ha leveszed a gyújtást akkor nem kell lekapcsolnia csak amikor a kulcsot is kihúzod. De kihúzott kulccsal is megy ha ismét megnyomod a bekapcsoló gombot. Legalább is a gyári rádió nálam így működik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Ha leveszed a gyújtást akkor nem kell lekapcsolnia csak amikor a kulcsot is kihúzod. De kihúzott kulccsal is megy ha ismét megnyomod a bekapcsoló gombot. Legalább is a gyári rádió nálam így működik. A gyári csatlakozóba be van húzva a fix pozitív, és általában a rádió nadzagját úgy csinálják, hogy csak meg kell cserélni egy vezetékpátr. Nekem a kijelző is müködik ha szól a rádió (Sony), ha van gyujtás, ha nincs. Sajnos azt nem írja ki, hogy melyik állomás szól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkury Elküldve Március8, 2006 Megoszt Elküldve Március8, 2006 Hello most egy autorádioval kapcsolatos kérdésem van: szeretnék venni egy Sony MP3 -as rádiot az Astrámba,de nem tudom adnak e hozzá olyan csatlakozot,amit nem kell forrasztgatni,csak rádugom és kész...a forrasztásos megoldással rossz tapasztalataim vannak ;) Valami ISO csatlakozo van a papirján...az nem tudom mi...(utoljára 7 éve vetem rádiot) :) Én is nyertem/vettem a vaterán egy Sony CDX-S2200-t. Ezekhez az újakhoz adnak átalakítót ISO-DIN közé. Amúgy a beszerelési útmutatóba minden le van írva. Szerencsémre egy autórádió szerelőtől vettem, aki már úgy kötötte, hogy gyújtástól független legyen a bekapcs. Rendes volt, mert a kocsim ISO csatlakozója még két hangszórósra volt saruzva, ezért csinált nekem két pár színkódos sarus kábelt, melyet be tudtam rakni a régi csati üres helyeire egy sárga pöcök kiszedése után ami fixálja a sarukat. Igy szólnak a kalaptartóban lévő hangszórók is. Nagyon király a hangja még gyári hangszórókkal is. Tényleg ha valakinek lenne v. tudna szerezni opel hangszóró csatlakozót 2 db, az privátba üzenjen. Nagyon köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Mint említettem is már, nekem van ilyen csatim. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkury Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Mint említettem is már, nekem van ilyen csatim. :) Igen, csak nem akartalak annyit zavarni. Mégegyszer köszönet a hangszórókért is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Ha jössz valamelyik talira a közeljövőben, emlékeztess, és elviszem! :) Vagy jössz fel valamikor Pestre? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkury Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Ha jössz valamelyik talira a közeljövőben, emlékeztess, és elviszem! :) Vagy jössz fel valamikor Pestre? Holnap megy fel ismerősöm, M7-en és jön is vissza. Vmi elérhetőséget adjál lécci. Köszi!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Sziasztok Az lenne a kérdésem,hogy a hűtő ventillátor kisebb fordulatának előtét ellenállása/ ami a hűtő előtt egy kis porcelán házban van/...hol van a csatlakozoja...mert nekem a kis fordulata nem működik,és csak ez lehet a baja... kicserélném,de nem találom sehol :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Sziasztok Az lenne a kérdésem,hogy a hűtő ventillátor kisebb fordulatának előtét ellenállása/ ami a hűtő előtt egy kis porcelán házban van/...hol van a csatlakozoja...mert nekem a kis fordulata nem működik,és csak ez lehet a baja... kicserélném,de nem találom sehol :) http://mackosajt.uw.hu/opelastraf.zip 227. oldal ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 24MB nál megáll és nem lehet megnyitni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 24MB nál megáll és nem lehet megnyitni :) Próbáld újra nekem is harmadjára jött le ;) 8xMb Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Letöltésvezérlő rulez... ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Letöltésvezérlő rulez... ;) ;) Az mi?? :) hol jutok hozzá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március9, 2006 Megoszt Elküldve Március9, 2006 Erről inkább ne itt! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Kezit csókolom! A forumra halgattam gyertyavásárlással.CSAK eredeti GM.És mi van ráírva a dobozra?Na mi? Made in CHINA :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Hiszen mindent ott gyártanak manapság. :) Ha tényleg GM-es a gyertya (fehér doboz, minimális jelzésekkel), akkor bízhatsz benne. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Hiszen mindent ott gyártanak manapság. ;) Ha tényleg GM-es a gyertya (fehér doboz, minimális jelzésekkel), akkor bízhatsz benne. :D Fehér doboz minimális jelzésekkel egyszerű papírból ;) A gyertyán GM festés :) Da piszok olcsó egy "minőségi" gyertyához képest.Az nem sejtet rosszat? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Fehér doboz minimális jelzésekkel egyszerű papírból ;) A gyertyán GM festés :) Da piszok olcsó egy "minőségi" gyertyához képest.Az nem sejtet rosszat? ;) Miért, ami normális árban van, az már nem is lehet jó? Fogyasztói társadalom... ;) Hidd el, ez a legjobb bele, amit beletehetsz. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Miért, ami normális árban van, az már nem is lehet jó? Fogyasztói társadalom... ;) Hidd el, ez a legjobb bele, amit beletehetsz. ;) Remélem ;) Kábelt biztos nem éri meg utángyártottal rizikózni? :) Mert az eredeti 2,5-szerese az utgyártottnak Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Megnéztem a kezelésit..de a kábelről egy szot se találtam...valaki nem tudja hol keressem (a hűtő ventillátor kis fordulatu ellenállásának csatlakozoját...egy porclán házba van) köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Megnéztem a kezelésit..de a kábelről egy szot se találtam...valaki nem tudja hol keressem (a hűtő ventillátor kis fordulatu ellenállásának csatlakozoját...egy porclán házba van) köszi Tegnap belinkeltem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Tegnap belinkeltem :) igen be,de a belső keringető ventillátor előtét ellenállásét,és nem a hűtő ventiét ;) azt már 3x cseréltem.... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2006 Megoszt Elküldve Március10, 2006 Remélem ;) Kábelt biztos nem éri meg utángyártottal rizikózni? :) Mert az eredeti 2,5-szerese az utgyártottnak Megpróbálhatod, de eddig nem sok embernek vált be. Mindenki rájön, hogy ebben az esetben az olcsóbb a drágább. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts