atesz88 Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Üdv. valaki segitsen: van egy olyan problémám az autóval hogy nem megy a rádióm,nincs elakadás jelzöm,belsö világittásom sincs felkapcsolva sincs és ajtó nyitáskor sincs,és a müszerfalban a kis kijelzö lapocskán sem jelenik meg a dátum és idö ki írás,de viszont minden más elektronika müködik..azaz a lámpák,index füttések,ablaktörlö..mi lehet a baj?? a biztosittékokat már végig néztem és nincs kisülés..várom a segitséget:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Üdv. valaki segitsen: van egy olyan problémám az autóval hogy nem megy a rádióm,nincs elakadás jelzöm,belsö világittásom sincs felkapcsolva sincs és ajtó nyitáskor sincs,és a müszerfalban a kis kijelzö lapocskán sem jelenik meg a dátum és idö ki írás,de viszont minden más elektronika müködik..azaz a lámpák,index füttések,ablaktörlö..mi lehet a baj?? a biztosittékokat már végig néztem és nincs kisülés..várom a segitséget:) pedig szerintem azzal lessz valami, abban nem vagyok biztos hogy a belső világítás is azon van e, de vészvillogó, óra rádió az egy biztin van, a bizti táblán a vészvillogó emblémás biztosíték az. a bizti tábla ajtaján vannak az ábrák Link to comment Megosztás: More sharing options...
Athiss360glt Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Hali! Uj tagként üdvözlök mindenkit az opel csapatban. :D Szembesültem egy adott problémával C16nz kombi . (volt taxi 620.000km ) (Minden mütyür , gyári helyén, nem gányolt) Elment az elektromosság fele, NINCS Index, vészvillogo, hátsohelyzetjelző, féklámpa, ablaktörlő, és müszerfal benzinszintmutato és benzinszivattyu (relé müködik, hátra nem megy el az áram benzinpumpára. ez müszerrel mértem) 2 nap alatt fokozatosan elment az elektornika. (ha vészvillogot nyomogatom rezeg a relé,) Ami még müködik az a fütés, ventillátor, duda, első fényszoro, vizhőfok. Valakinek valami ötlet? Mit leeht csinálni vele? A kocsi 4 éve nálam van, elektormosságbaja nemvolt. A kocsi benzingázos még azért indul be. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Hali! Uj tagként üdvözlök mindenkit az opel csapatban. :D Szembesültem egy adott problémával C16nz kombi . (volt taxi 620.000km ) (Minden mütyür , gyári helyén, nem gányolt) Elment az elektromosság fele, NINCS Index, vészvillogo, hátsohelyzetjelző, féklámpa, ablaktörlő, és müszerfal benzinszintmutato és benzinszivattyu (relé müködik, hátra nem megy el az áram benzinpumpára. ez müszerrel mértem) 2 nap alatt fokozatosan elment az elektornika. (ha vészvillogot nyomogatom rezeg a relé,) Ami még müködik az a fütés, ventillátor, duda, első fényszoro, vizhőfok. Valakinek valami ötlet? Mit leeht csinálni vele? A kocsi 4 éve nálam van, elektormosságbaja nemvolt. A kocsi benzingázos még azért indul be. :icon1: Hi! Egy tippem lenne: nézd meg a nagy karosszéria csatikat, amik a vezetőoldalon a lábtérburkolat alatt vannak, elvileg minden vezeték a műszerfaltól ott csatlakozik a karosszéria felé. Lehet szétcsúszott valamelyik. Másra nem nagyon tudok gondolni ennyire eltérő hibák együttes jelentkezésénél. A vészvillogó kapcsoló hirhedten gyenge konstrukció ezekben a kocsikban, nem érdemes vacakolni vele, inkább cserélni. Az AC-pumpa reléjén mértél feszültséget is, vagy csak meghallgattad, hogy behúz? A relétől még elindul hátra a feszültség? Az nem megy keresztül a karosszéria csatikon, a jobb küszöbburkolat alatt fut végig. Még valami: mérj töltést, hogy a generátor mennyit tölt, emelt fordulaton is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Athiss360glt Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 hmm akkor meglesem holnap a karosszéria csatikat, de ott nemláttam elváltozást,két ilyen nagy fekete csati szürkefoglalatba, szép fényesek az érintkezők, de majd akkor arra összpontosítok. A vészvillogot ha megnyomom a relé rezeg mint állat nem a szokásos hangon hanem folyamatosan. A benzinpumpánál a relét csak kattogni hallom . Mikor a benzinpumpára menő feszültséget mértem azt ugy csináltam hgy lehuztam a pumpárol a sarut és arra mértem rá. piroskék és barna vezeték . Az a baj ilyen koru autonál a szerelők már nem nagyon szeretnek foglalkozni. Töltéssel nemvolt gondom de rámérek, ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Üdv. valaki segitsen: van egy olyan problémám az autóval hogy nem megy a rádióm,nincs elakadás jelzöm,belsö világittásom sincs felkapcsolva sincs és ajtó nyitáskor sincs,és a müszerfalban a kis kijelzö lapocskán sem jelenik meg a dátum és idö ki írás,de viszont minden más elektronika müködik..azaz a lámpák,index füttések,ablaktörlö..mi lehet a baj?? a biztosittékokat már végig néztem és nincs kisülés..várom a segitséget:) Amit leírtál nekem ez mind egy biztosítékon van (facelift előtt, benzin), nézd meg hogy van-e a hozzájuk tartozó biztosíték helyén 12V, és nézd meg átmegy-e a biztin. Ha szakadt és ha újat raksz bele az is kimegy, akkor le kell húzni mindent a körről, majd el kell kezdeni egyesével visszadugdosni a holmikat, és kiderül hol van zárlat. Érdemes az ezekhez a dolgokhoz menő vezetékeket is megnézni, lehet valamelyik szigetelése kirepedt és letestel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Március7, 2012 Megoszt Elküldve Március7, 2012 Hali! Uj tagként üdvözlök mindenkit az opel csapatban. :D Szembesültem egy adott problémával C16nz kombi . (volt taxi 620.000km ) (Minden mütyür , gyári helyén, nem gányolt) Elment az elektromosság fele, NINCS Index, vészvillogo, hátsohelyzetjelző, féklámpa, ablaktörlő, és müszerfal benzinszintmutato és benzinszivattyu (relé müködik, hátra nem megy el az áram benzinpumpára. ez müszerrel mértem) 2 nap alatt fokozatosan elment az elektornika. (ha vészvillogot nyomogatom rezeg a relé,) Ami még müködik az a fütés, ventillátor, duda, első fényszoro, vizhőfok. Valakinek valami ötlet? Mit leeht csinálni vele? A kocsi 4 éve nálam van, elektormosságbaja nemvolt. A kocsi benzingázos még azért indul be. :icon1: A biztitábla mögött van két MAXI biztosíték, nem tudom pontosan melyik mit szakít, de kb a fél autót simán áramtalanítani lehet vele. Lessél rá ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Üdv megtudnátok nekem mondani hogy az mitől van hogy az aksi lámpám világít mehet közben is? 1-2 napja jelentkezett a probléma, de az autó rendesen indul. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Üdv megtudnátok nekem mondani hogy az mitől van hogy az aksi lámpám világít mehet közben is? 1-2 napja jelentkezett a probléma, de az autó rendesen indul. Még igen, de ha így folytatod, nem fog! Mérj, vagy méress töltő feszültséget és áramot, abból már kiderül valami, ellenőrizd le a test vezetékek csatlakozását! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Még igen, de ha így folytatod, nem fog! Mérj, vagy méress töltő feszültséget és áramot, abból már kiderül valami, ellenőrizd le a test vezetékek csatlakozását! Tavaly Decemberi az aksim ha arra célzol hogy lejárt az ideje .. de holnap ráméretek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Tavaly Decemberi az aksim ha arra célzol hogy lejárt az ideje .. de holnap ráméretek. Arra céloz, hogy a generátoroddal nem stimmel valami ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ateszeger Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Lehet, hogy a bendix behúzótekercs végéről leesett a réz kontakthíd, vagy például eltörött a mágnes visszahúzó rugója. Vedd le a vezérlő szálat a behúzó mágnesről és ha továbbra is forog, akkor az önindítóban keresd a hibát, ha nem, akkor a gyújtáskapcsolóban. Szia!Nekem is volt már ilyen.A gyujtáskapcsoló betétben a réz érintkezök összeégtek.A betét csere segit.Én nem cseréltem hanem a rézlapot kivettem és egy kis gombra kötöttem az inditást.Figyelj rá mert az öninditó folyamatosan mehet mikor autózol,és szétég,a forgórész+a szénkefe,rosszabb esetben a bronzpersely kikopik és akkor az nagy gáz.Én igy jártam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ateszeger Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Üdv mindenkinek! Minap vettem egy Pio DEH-2300UB-t a zőccségemnek, hogy pendrájvról szóljon a talpalávaló. Minden OK, a rádiót már a parkolóban kicseréltem, mert adtak hozzá tikbelet is, így csak kábel rádug, és már toltam is a helyére. Beállítgattam mindent, amit úgy éreztem, hogy kell. Szól is szépen, amíg le nem állítom a motort és újra nem indítom. Ilyenkor kezdődik minden beállítás elölről (adók beállítása, kijelző/hangszín beállítások, stb.). Ennek nem kéne megtartania a beállításokat? Vagy trükközni kéne valamit a kábelekkel? Tud valaki segíteni? Előre is köszönöm! A sárga és a piros vezetéket össze kell kötni van rá lehetöség,és akkor gyujtás nélkül is megy a cd.de a bekötési rajzon memory vezetéknek irják. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ateszeger Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 szevasztok! lehet h nem a témához tartozik konkrétan de azér megkérdem. Opel astra 1.7D jár a motor, leállítom kiveszem a kulcsot a kocsi meg magától tovább indítózik, akksi leszív. önindítóval van baj? vagy csak a mágnes kapcsolójával? volt már valakinek ilyen baja? előre is köszi Szia!Nekem is volt már ilyen.A gyujtáskapcsoló betétben a réz érintkezök összeégtek.A betét csere segit.Én nem cseréltem hanem a rézlapot kivettem és egy kis gomra kötöttem az inditást.Figyelj rá mert az öninditó folyamatosan mehet mikor autózol,és szétég,a forgórész+a szénkefe,rosszabb esetben a bronzpersely kikopik és akkor az nagy gáz.Én igy jártam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ateszeger Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Sziasztok!Abban tud-e segiteni valaki hogy nekem asta f 1.7D van és hideg iditás után a töltés lámpám világit vagy pislog halványan a ford.szám mérö nem megy.De miután melegedett a motor egy kicsit megjavul.Hasonló a tünet esös vizes uton nagyobb tócsánál elmegy a töltés aztán visszajön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Sziasztok!Abban tud-e segiteni valaki hogy nekem asta f 1.7D van és hideg iditás után a töltés lámpám világit vagy pislog halványan a ford.szám mérö nem megy.De miután melegedett a motor egy kicsit megjavul.Hasonló a tünet esös vizes uton nagyobb tócsánál elmegy a töltés aztán visszajön. Meg kellene nézni szerintem a barna testkábelt és csatlakozásait a generátor és az akku között. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Tavaly Decemberi az aksim ha arra célzol hogy lejárt az ideje .. de holnap ráméretek. Generátorra mérj rá, ill szerintem arra gondol. Nekem pl az előző autómnál 3diódából vagy mi van benne csak 2volt jó és nem töltött rendesen a generátor és azért halványan világított az aksi lámpa. ;) Hopp kicsit későn írtam meg nem vettem észre a köv oldalt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Sziasztok!Abban tud-e segiteni valaki hogy nekem asta f 1.7D van és hideg iditás után a töltés lámpám világit vagy pislog halványan a ford.szám mérö nem megy.De miután melegedett a motor egy kicsit megjavul.Hasonló a tünet esös vizes uton nagyobb tócsánál elmegy a töltés aztán visszajön. Miután hidegen indítottad kalapáccsal kicsit kocogtasd meg a generátort nekem attól az előzőm néha jó lett. Ill a fenti hiba előtt így segített a dolgon, bár mint kiderült más baja is volt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Prins... Elküldve Március9, 2012 Megoszt Elküldve Március9, 2012 Generátorra mérj rá, ill szerintem arra gondol. Nekem pl az előző autómnál 3diódából vagy mi van benne csak 2volt jó és nem töltött rendesen a generátor és azért halványan világított az aksi lámpa. ;) Hopp kicsit későn írtam meg nem vettem észre a köv oldalt! :lol: Olááá, meg is jártam ... most voltam a mol kúton tankolni de elindulni már nem akart, havert kellett hívni hogy húzzon haza :D felraktam az aksit töltőre hogy holnap eltudjam vinni valahova... most akkor szerintetek mi? szénkefe vagy így látatlanba nem lehet megmondani?! amúgy nekem is halványan világított az aksi pilács ... illetve mennyibe fog ez fájni hibától függően..?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Olááá, meg is jártam ... most voltam a mol kúton tankolni de elindulni már nem akart, havert kellett hívni hogy húzzon haza :D felraktam az aksit töltőre hogy holnap eltudjam vinni valahova... most akkor szerintetek mi? szénkefe vagy így látatlanba nem lehet megmondani?! amúgy nekem is halványan világított az aksi pilács ... illetve mennyibe fog ez fájni hibától függően..?! Bármi lehet a töltés környékén, akár diódahíd, de lehet csak egy oxidos sarú valamelyik csavar alatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ramiusz Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Sziasztok!Abban tud-e segiteni valaki hogy nekem asta f 1.7D van és hideg iditás után a töltés lámpám világit vagy pislog halványan a ford.szám mérö nem megy.De miután melegedett a motor egy kicsit megjavul.Hasonló a tünet esös vizes uton nagyobb tócsánál elmegy a töltés aztán visszajön. Generátor szíja mennyi idős? Indulás után nem érzel égett gumi szagot? Csak egy tipp: Nézd meg a generátor szíjának a feszességét - célszerű álló motornál, különben pár ujjnyival rövidebb lesz az egyik kezed :) - lehet, csak meglazult a generátor rögzítőcsavarja és csúszik a szíj. Ha ez a probléma- laza szíj - megfelelő célszerszámmal - feszítő- vagy bontóvas - ellentartasz és meghúzod. Nekem a szíjcsere után játszotta ezt, volt kemény 10,5V töltésem, minden indítás után, meg 2,5cm-es lógása a szíjnak. Meghúztuk a generátort, megjött a töltés. Rosszabbik eset, ha kezd elkopni a tárcsa.. A felfröccsenő víz ellen megoldás lehet egy motorvédő pajzs felszerelése. Néha Vaterán blefutok ilyenbe, de elég horror áron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hullagyali Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Hát igazából annyit kell tudnia hogy adsz rá 12Voltot és beránt majd elkezd forogni. Csak jól markold meg, mert kiugrik a kezedből. A villamosságis sokat nem tud vele kezdeni, mert egyedül a bronzkefét szokták cserélni annak kopása meg nem szokott rejtéjes önindítás végrehajtani. A behúzótekercsei meg sajna préselve vannak, nem bonthatók, de azért írd meg mire jutottatok vele. :icon1: Hali! meglett az önindító. A bendix ment szarrá, beégett. azt mondta az okos hogy nem ártana ha kicserélném az önindító reléjét, ami állítólag valahol a biztosítéktábla mögött a kormányoszlopban van. Egyelőre jó. üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hullagyali Elküldve Március10, 2012 Megoszt Elküldve Március10, 2012 Szia!Nekem is volt már ilyen.A gyujtáskapcsoló betétben a réz érintkezök összeégtek.A betét csere segit.Én nem cseréltem hanem a rézlapot kivettem és egy kis gombra kötöttem az inditást.Figyelj rá mert az öninditó folyamatosan mehet mikor autózol,és szétég,a forgórész+a szénkefe,rosszabb esetben a bronzpersely kikopik és akkor az nagy gáz.Én igy jártam. egyik ismerősöm is ugy járt, külön kötött bele egy MTZ ablakmosó nyomógombot indításnak, ráadásul az G astra volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 Hali! meglett az önindító. A bendix ment szarrá, beégett. azt mondta az okos hogy nem ártana ha kicserélném az önindító reléjét, ami állítólag valahol a biztosítéktábla mögött a kormányoszlopban van. Egyelőre jó. üdv A bendix nem tud beégni. Az egy mechanikus elem. A behúzó mágnes elektromos kontaktja éghetett be, ahogy én tippeltem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március11, 2012 Megoszt Elküldve Március11, 2012 A bendix nem tud beégni. Az egy mechanikus elem. A behúzó mágnes elektromos kontaktja éghetett be, ahogy én tippeltem. igen, ugye amikor a tekercs behúz akkor zárja a forgórész áramkörét és akkor kezd forogni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts