FPepe Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Hát igen, nekem se sikerült még kifeszegetnem. Sztem mióta a kocsit összerakták, azóta lehet bent. Nem akar véletlenül valaki az évadnyitóra hozni ilyen kampót? :rolleyes: Ha egyszer kijönne, leszedném azokat a füleket az oldaláról, hogy legközelebb ne okozzon gondot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Hát igen, nekem se sikerült még kifeszegetnem. Sztem mióta a kocsit összerakták, azóta lehet bent. Nem akar véletlenül valaki az évadnyitóra hozni ilyen kampót? :rolleyes: Ha egyszer kijönne, leszedném azokat a füleket az oldaláról, hogy legközelebb ne okozzon gondot. Nekem aszem még megvan a gyári kiszedő,ha kell elviszem! :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
powerup Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Hát igen, nekem se sikerült még kifeszegetnem. Sztem mióta a kocsit összerakták, azóta lehet bent. Nem akar véletlenül valaki az évadnyitóra hozni ilyen kampót? :rolleyes: Ha egyszer kijönne, leszedném azokat a füleket az oldaláról, hogy legközelebb ne okozzon gondot. Kijön az ,csak kitartónak kell lenni! :D Én úgy szedtem ki,hogy vágtam vastag drótból kb 15 centis darabokat,ezekkel kipeckeltem a tartó kampókat.Persze meg sem mozdult.Erre próbáltam tolni,az anyósülés oldalán a középkonzol alá benyúlva.A tartókeret egyik lemeze viszont lefelé hajlott,így mindíg beakadt a középkonzol műanyag "ágyába",tehát csak 2 centit jött kifelé,és ott mindíg elakadt.Mint később kiderült,az egyik tartó kampó sem engedett el teljesen.Egy óra múlva elunván a sz@rakodást,fogtam a rádiót és idegből kitéptem,már nem érdekelt! :blink: Ezután a rádió tartókeretét apró darabokra vágtam csípőfogóval.(majd elballagtam és vettem egyet)Ez az új tartókeret már a rövidebb,nem tud elakadni!Tehát kijön az ,csak türelmesnek kell lenni!(nem úgy ,mint én) ;) A fülek kellenek oda,azok tartják a helyén passzentosan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Nekem úgy nem jött ki, mivel, úgy csak a tertóhoz férek hozzá és az nem jön ki a rádióval eggyütt. Úgyhogy én hiába is próbáltam tolni a kesztyűtartó felől. Nekem máskor kijött simán. kb 5 perc alatt. De akkor ez lehet a kivétel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Nekem aszem még megvan a gyári kiszedő,ha kell elviszem! :blink: Azt megköszönném ;) Mondjuk valami itallal? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Azt megköszönném ;) Mondjuk valami itallal? :blink: 2 liter jófajta gázolaj :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 2 liter jófajta gázolaj :rolleyes: :blink: ;) :D Azt megköszönném ;) Mondjuk valami itallal? ;) Ha megtalálom viszem,ígérem! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Nekem anno a TID kijelzőt kivéve sikerült rásegítenem a magnóra. A kesztyűtartót meg se bontottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Poetry Elküldve Február12, 2006 Megoszt Elküldve Február12, 2006 Hali! Nekem pont van két felesleges, írj és megegyezünk. :rolleyes: Megtörtént a biznisz. Ma be is tettük a két gyári hangszórót. Egész más így a helyzet. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisjoco Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Nekem máskor kijött simán. kb 5 perc alatt. De akkor ez lehet a kivétel. Én például ki sem szedtem a rádiót. Középkonzollal együtt kihúztam az is. Simán kijött. Pont van elég drótja ahhoz, hogy picit megemelve mindenhez hozzáférj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Viktorbacsi Elküldve Február14, 2006 Megoszt Elküldve Február14, 2006 Ahoj! Tudja valalki, hogy milyen méretű csapágyak kellenek a Delco generátorba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Sziasztok tegnap vettem egy Astrat (ez már a 2.) de az előzőbe nem volt riszato.. na most kivettem az akksit feltöltés céljábol...amikor raktam vissza, a riszto egyböl megszolalt,ez nem gond kinyomtam a távirányítoval,de amikor elkeztem inditozni,akkor is megszolalt és az auto lezárt ,nem is inditott... Tudok valamit tenni vagy inkább tépjem ki a risztot? Tudom,hogy vannak trükkök pl a régi swift-ünknél a távirányító gombját kellett nyomni 10sec ig és indult.. itt is lehet valami ilyesmi? A riszto márkája valami olasz G betűs,sok auton láttam már ilyet....most nem jut eszembe... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Miután kinyomtad, szerintem egyszer még kellene nyitni-zárni a távirányítóval. Utána jó kell legyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Van benne egy piros visszajelző led is... az most folyamatosan világít... eddig nem világított... köszi ezt kiprobálom :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Ha nem megy, akkor próbáld mégeccer az áramtalanítással kezdve. Hátha segít... csak tipp. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Köszönöm kiprobálom még egy kérés: a konzolon nem muttat semmi a hőmérő ill.csak 3 vizszintes vonalat,biztos rossz a hőmérő érzékelőja,vagy lecsuszott a kábel,de azt hol találom kivűl? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Köszönöm kiprobálom még egy kérés: a konzolon nem muttat semmi a hőmérő ill.csak 3 vizszintes vonalat,biztos rossz a hőmérő érzékelőja,vagy lecsuszott a kábel,de azt hol találom kivűl? Első lökhárító bal eleje/alja. Kicsi lyukon kandikál kifele. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 köszi :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Exian Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Van benne egy piros visszajelző led is... az most folyamatosan világít... eddig nem világított... köszi ezt kiprobálom :rolleyes: Akksi levétel után az enyémet újrakellett programozni! Utána már működött jól. Ha van hozzá leírásod, akkor nem nagy cucc megcsinálni, a távirányító gombjaival kell játszadozni elvileg. Mondjuk az enyém az más típus, de gondolom minden riasztót lehet így programozni. Egyébként akksi levétellel/berakással vigyázz, a kulcs legyen mindig nálad, zsebben, vagy akárhol, lényeg, hogy az autón kívül, ugyanis sok riasztó szeret olyat csinálni, hogy ha leveszed vagy visszarakod az akkut, akkor rögtön zárja az összes ajtót. Ha bentvan a kulcs, és nincs a közelben pótkulcs, akkor ciki lehet :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 igen ez megvolt,be is zárt engem az autoba,de ott volt a kulcs is... sajnos pont a leirás hiányzik a risztohoz..igy egy kicsit nehezebb lesz a miutatvány... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Interneten kell keresni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Gemini risztom van eszembe jutott...a tipusát megkeresem hátha valakinek van hasonlo és tudja mi a teendö akksi csere után... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 igen ez megvolt,be is zárt engem az autoba,de ott volt a kulcs is... sajnos pont a leirás hiányzik a risztohoz..igy egy kicsit nehezebb lesz a miutatvány... A néni/bácsi akitől vetted nem tud semmit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
vbandit Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 banki lefoglalt auto... :rolleyes: az autokereskedésben semmit sem tudtak...pl azt mondták isuzu motoors,közbe opel motoros volt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 banki lefoglalt auto... :rolleyes: az autokereskedésben semmit sem tudtak...pl azt mondták isuzu motoors,közbe opel motoros volt... A banki lefoglalt ótókkal az a baj, hogy a volt tulajok, amikor már érzik hogy jön a vég, szeretik szétdíbolni a cuccost, de nagyon. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts