wzsolt_1.6_16V Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 És a klímagombban is külön van? Akkor átvágott a boltos :), mert az már 5 Aszonta, ha már szétszedem, cseréljem ki az összeset. Csak a két felsőt cseréltem. De van 2 kis izzóm, ha kell valakinek :D Szerintem is érdemesebb többet venni és mindent cserélni +pár tartalék. Filléres dolog. Lehet autósboltban drágább de pl egy Tungsram márkaboltban pár forint darabja. Én vettem mindjárt 15db-ot ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Naja, csak én nem tudtam kivenni a kapcsolót se, nagyon feszegetni meg nem akartam, nehogy eltörjön, műanyag az egész. Valakinél láttam képen szétszedve azt a középkonzolt, de nem tudom kinél... :) Pl. nálam.Kihúzod a kapcsolót, hogy menjen az ablakfűtés, aztán jobb oldalról egy icipicifejű csavarhúzóval benyomod azt a műa. bakfüttyöt, ami a helyén tartja a tekerőgombócot.Ha ügyes vagy, akkor símán lejön.Én a magnókiszedővel csináltam.3X is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Pl. nálam.Kihúzod a kapcsolót, hogy menjen az ablakfűtés, aztán jobb oldalról egy icipicifejű csavarhúzóval benyomod azt a műa. bakfüttyöt, ami a helyén tartja a tekerőgombócot.Ha ügyes vagy, akkor símán lejön.Én a magnókiszedővel csináltam.3X is! :D Ez ok, eddig eljutottam, de ettől még nem férsz hozzá ahhoz az égőhöz, az valahol a kapcsoló hátsó részén van... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Ez ok, eddig eljutottam, de ettől még nem férsz hozzá ahhoz az égőhöz, az valahol a kapcsoló hátsó részén van... :) Azt csak úgy tudod kicsierélni, ha kiveszed a magnót, és alatta meglátod azt a "hidat" amiben az izzók vannak.Ott csak a csatit nehéz letolni hátra, maga a híd gyorsan kijön. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Ez ok, eddig eljutottam, de ettől még nem férsz hozzá ahhoz az égőhöz, az valahol a kapcsoló hátsó részén van... :) a kapcsoló két oldalán van 1-1 olyasmi bizgentyű, mit a világítás kapcsolón... azokat kell összenyomni, aztán jó erősen kihúzni... és ott lesz az égő! Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Ez ok, eddig eljutottam, de ettől még nem férsz hozzá ahhoz az égőhöz, az valahol a kapcsoló hátsó részén van... :) Fogsz egy gumicsövet amibe pont paszentos az égő, rádugod, és kihúzod szép lassan. Vissza hasonlóképpen, csak a csövet gyorsan húzd ki, és az izzó bentmarad. Feltéve ha egy égőről beszélunk Én a hátsó ablakfűtésre gondoltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Fogsz egy gumicsövet amibe pont paszentos az égő, rádugod, és kihúzod szép lassan. Vissza hasonlóképpen, csak a csövet gyorsan húzd ki, és az izzó bentmarad. Feltéve ha egy égőről beszélunk Én a hátsó ablakfűtésre gondoltam. Én is arra gondoltam, de nem is láttam, hogy egyáltalán hol van benne ez égő. Ezt a gumicsöves dolgot majd kipróbálom :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Jut eszembe vasárnap szétbombáztuk mi is az egész konzolt és a belső levegőkeringtető kapcsoló nem akar bent baradni ha benyomom 5let? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Anno mintha vki ugyanezzel szívott volna.. emlékeim szerint vmi kis rézlemezke kiugrik észrevétlen, és nem akad be a kapcsoló.. szal nézz gyorsan szét a kocsiban,még mielött takarítás lenne, hátha megvan.. legalábbis ez rémlik megoldásnak.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Anno mintha vki ugyanezzel szívott volna.. emlékeim szerint vmi kis rézlemezke kiugrik észrevétlen, és nem akad be a kapcsoló.. szal nézz gyorsan szét a kocsiban,még mielött takarítás lenne, hátha megvan.. legalábbis ez rémlik megoldásnak.. A kis rézlemez az megvan :) de nem tudom sehogy úgy berakni hogy jó legyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Nah ehez kell aki szivott vele,de nem tom ki volt az.. neki vissza lett dolgozva.. esetleg próbálj meg rákeresni.. nah itt van pár találat.. nézelődj.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 A kis rézlemez az megvan :) de nem tudom sehogy úgy berakni hogy jó legyen :D Ha nem csal a memoárom, akkó az a lemezke egy korong, és alul-felül van neki kis tengelye. Ez illeszkedik egy "szlalom" pályába, ami a ki-be mozgó gombban, és a házának a belselyében van. Na, a kettő kozzé kell be ügyeskedni asszem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 Ha nem csal a memoárom, akkó az a lemezke egy korong, és alul-felül van neki kis tengelye. Ez illeszkedik egy "szlalom" pályába, ami a ki-be mozgó gombban, és a házának a belselyében van. Na, a kettő kozzé kell be ügyeskedni asszem :D elvile beleraktam a kis nútba, de akkor lehet nem jól :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Február10, 2006 Megoszt Elküldve Február10, 2006 elvile beleraktam a kis nútba, de akkor lehet nem jól :rolleyes: Eredetileg be volt kenyőcsözve valami fehér t@konyval, hogy jobban tudjon mozogni. De a tapasztalatom az hogyha az emberfia szétszed valami hasonló ketyerét ez a kenőcs a kezérekerülve már inkább ragasztóként funcionál. Tehát valami hasonló szerhez kéne folyamodni, mint pl. a szilikonjear (zsír). Link to comment Megosztás: More sharing options...
SFU Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Hello mindenkinek! Új vagyok még itt. Az lenne a problémám, hogy Opel Astar F-nél hogy kell kiszedni a gyári autó rádiót? Mivel a műszerfalban akarom kicserélni a rizsszemizzókat, de ahoz ki kell vennem először a rádiót, ami nem megy sehogy se. Egy Blaupunkt rádió van benne, szerintem gyári. Már a felette levő kijelzőt kiszedtem, ami jelzi az időt, dátumot, stb. A rádió elején találtam négy kis imbusz csavart, azokat is kiszedtem, de a rádió sehogy se akar kijönni. Hol van még odacsavarozva, vagy ha nincs akkor meg miért nem jön ki? Köszönöm előre is a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Hello mindenkinek! Új vagyok még itt. Az lenne a problémám, hogy Opel Astar F-nél hogy kell kiszedni a gyári autó rádiót? Mivel a műszerfalban akarom kicserélni a rizsszemizzókat, de ahoz ki kell vennem először a rádiót, ami nem megy sehogy se. Egy Blaupunkt rádió van benne, szerintem gyári. Már a felette levő kijelzőt kiszedtem, ami jelzi az időt, dátumot, stb. A rádió elején találtam négy kis imbusz csavart, azokat is kiszedtem, de a rádió sehogy se akar kijönni. Hol van még odacsavarozva, vagy ha nincs akkor meg miért nem jön ki? Köszönöm előre is a segítséget! Szia Nincs máshol odacsavarozva.Vagy szerezned kellene egy blaupunkt kiszedő villát vagy ügyeskedsz csavarhúzóval.A 2-2 kis lyukba megy bele a villa.És kiakaszt egy kis kampót ami fogja :blink: Sok sikert :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SFU Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Szia Nincs máshol odacsavarozva.Vagy szerezned kellene egy blaupunkt kiszedő villát vagy ügyeskedsz csavarhúzóval.A 2-2 kis lyukba megy bele a villa.És kiakaszt egy kis kampót ami fogja :blink: Sok sikert :rolleyes: Szóval akkor, annak a négy csavarnak a helyére kell benyomni valamit és az ott majd kiakasztja a kampót??? Majd próbálkozok. Kössz a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Szóval akkor, annak a négy csavarnak a helyére kell benyomni valamit és az ott majd kiakasztja a kampót??? Majd próbálkozok. Kössz a segítséget! Igen de a legegyszerűbb az lenne ha vaami ismerősödnek lenne villája :rolleyes: Nem vett valami ismerős haver mostanában új fejegységet?Ahhoz adnak.Bár nem mmindnél egyforma :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
SFU Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Igen de a legegyszerűbb az lenne ha vaami ismerősödnek lenne villája :rolleyes: Nem vett valami ismerős haver mostanában új fejegységet?Ahhoz adnak.Bár nem mmindnél egyforma :blink: Köszi szépen a segítséget, megoldottam, szereztem egy villát. de egy olyat csinálni se nehéz, csak egy, pontosabban két darab drót kell hozzá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Silver79 Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Köszi szépen a segítséget, megoldottam, szereztem egy villát. de egy olyat csinálni se nehéz, csak egy, pontosabban két darab drót kell hozzá. Hát jah acél heggesztőpálca rulez :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szkury Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 H. Nekem is ez a problémám. Tehát a 4 csavar és utána a kiszedés. Érdeklődnék, hogy kell kiszedni? Egyik oldalán mindkét lyukban egyszerre berakni a drótot-pálcát vagy lyukanként külön külön? Egyenes drót/pálca vagy a végét hajlítani kell? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 H. Nekem is ez a problémám. Tehát a 4 csavar és utána a kiszedés. Érdeklődnék, hogy kell kiszedni? Egyik oldalán mindkét lyukban egyszerre berakni a drótot-pálcát vagy lyukanként külön külön? Egyenes drót/pálca vagy a végét hajlítani kell? Egyszerre minden lyukba. És ha kiveszed a kesztyűtartót, akkor a helyén benyúlva előre "könnyedén" ki lehet tolni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
SFU Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 H. Nekem is ez a problémám. Tehát a 4 csavar és utána a kiszedés. Érdeklődnék, hogy kell kiszedni? Egyik oldalán mindkét lyukban egyszerre berakni a drótot-pálcát vagy lyukanként külön külön? Egyenes drót/pálca vagy a végét hajlítani kell? Helló! Amilyen vastagságúak a lyukak, olyan vastag drótót kell belenyomnod mind a négy lyukba egyszerre. És valahogy kihúznod. Csak az a probléma, hogy előröl kell húznod, mert hátulról a tartó van és azt hiába nyomod, az majd csak a rádió kivétele után jön ki. Ezért célszerű 2 drótot U alakúra meghajlítani, úgy hogy az alsó és a felső lyukba belemenjen. Ezt beleteszed így mind a két felől és feszíted egy kicsit oldalra, hogy ne csússzonak ki és úgy húzod a rádiót. Sok sikert! Link to comment Megosztás: More sharing options...
afonya Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 Biztosan láttál már ilyet, (U alaku) 2 db villa, amit oldalanként kell beledugni. Elvileg a vége egy kicsit ki van könnyítve de nem kötelező, sima 3-as heggesztőpálcából is lehet hajtogatni. A gáz akkor van ha eleve szorosan mozog a rádió, mert akkor be kel nyulni a konzol mögé és vagy sikerül megtolni vagy nem. Én 3 órán át "becézgettem" kedves felmenőit, miután félig eltört kézzel, csuklóval, sikerült kirobbantani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
SFU Elküldve Február11, 2006 Megoszt Elküldve Február11, 2006 És ha kiveszed a kesztyűtartót, akkor a helyén benyúlva előre "könnyedén" ki lehet tolni. Nekem úgy nem jött ki, mivel, úgy csak a tertóhoz férek hozzá és az nem jön ki a rádióval eggyütt. Úgyhogy én hiába is próbáltam tolni a kesztyűtartó felől. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts