daykiller Elküldve Május4, 2014 Elküldve Május4, 2014 > CCR600 nem gyári BOSE tudtommal, de CD-váltós. A CCR800 a gyári BOSE fej, ami CD-váltós szintén. Igaz, és a CCR helyett BOSE-t ír... De akkor Günter megszívatott, akartam egyszer Ebay-ről venni egy ilyent, és lebeszéltek róla, hogy nincs benne végfok, a külön levő erősítő hajtja meg a hangszorókat... :( > A hangszórók maradtak a gyári Blau-k. Meglepően jól bírják. igen, elég szépen szólnak, de a BOSE-k állítólag méginkábbb... :D Astra F, hátsó ajtóba szerelt vki hangszórót? Hátul nagyon gagyi a hangzás, főleg ha csomag v kalaptartó van :(. Legalább egy-egy csipogót be szeretnék tenni vhova hátra. PS: köszi a képeket Igen, ez így van, de a 800-on lévő hűtőbordák szerintem ugyanúgy a hídkapcsolt végfokokat hűti. Konkrétan ugyanaz a hűtőborda van rajta, mint a 400-on. Most az a különbség, hogy a 400-as végfok nem olvasztja ki magát a nyákból, hanem csak enyhén langyosak. :D Azért egy 800-ra én is bepályázok, meg gyári BOSE hangszórókra, de csak az első kettőt tudom beszerelni, mivel a csipogó és a hátsó ajtókban lévő középnyomók sem jók a caravan csomiajtójába. ps: utána néztem. a CCR800-ban is ugyanaz a végfok van, mint a CAR400-ban, amivel 4x20W-ot lehet előcsalogatni. :)
Astra F Caravan Elküldve Május4, 2014 Elküldve Május4, 2014 Igen. Amúgy volt gyári táv. Úgy hívták, hogy riasztós. :) De az enyém nem riasztós, de távos. ;) Egyébként teljesen gyári, helye is megvan neki. :D Mondjuk azóta már ez a kép sem aktuális, mert a hétvégén bekerült a BOSE hangrendszer. :D Ami szintén gyári. :P A gyárilag riasztós astra f-ben volt csak ez a távmodul? Melyik kpzár vezérlővel kompatibilis? Nekem gyári vezérlőm van, de facelift előtti. Hogy tudnám megnézni, hogy jó lenne-e ehhez is?
Gabibácsi Elküldve Május5, 2014 Elküldve Május5, 2014 http://totalcar.hu/magazin/technika/2014/05/05/ledes_egoket_a_lampaba/ Ha még valaki ilyen hülyeségen törné a fejét :D
zotya975 Elküldve Május5, 2014 Elküldve Május5, 2014 http://totalcar.hu/magazin/technika/2014/05/05/ledes_egoket_a_lampaba/ Ha még valaki ilyen hülyeségen törné a fejét :D Pont most akartam belinkelni. :icon1: Viszont akkor felmerül bennem a kérdés hogy a fenében lehet árusítani.Mondjuk a fogyasztáscsökkentő mágnes is kapható még meg a szivargyujtós fesz optmalizálló, és jól megy a bolt. :D
daykiller Elküldve Május5, 2014 Elküldve Május5, 2014 Akit érdekel, így szól a BOSE, bár a telefon felvétele nem igazán adja vissza, főleg a magasabb hangtartományokat. Lehet jobb lesz, ha előveszem a régi N95-ös nokiámat, azzal messze jobbat lehet felvenni, mint ezzel a hoki okostelóval. :D https://www.youtube.com/watch?v=FHKMGghjaVg Megjegyezném, hogy mikor felhangosítom, akkor a telefon szabályozza a hangerőt a felvételnél, de amúgy a kocsiban megmaradni nem lehet hosszabb távon. :D Mégegy videó: https://www.youtube.com/watch?v=SmvXh1qIOBc&feature=youtu.be
Gabibácsi Elküldve Május5, 2014 Elküldve Május5, 2014 Pont most akartam belinkelni. :icon1: Viszont akkor felmerül bennem a kérdés hogy a fenében lehet árusítani.Mondjuk a fogyasztáscsökkentő mágnes is kapható még meg a szivargyujtós fesz optmalizálló, és jól megy a bolt. :D Egyszerű, ráírják a dobozára egy címkével, hogy autó világítótestben nem használható. Aztán kész, innentől mossák kezeiket.
opelnils Elküldve Május5, 2014 Elküldve Május5, 2014 Valaki tudna nekem küldeni egy Astra F teljes kapcsolási rajzot? Előre is köszönöm.
ftamas78 Elküldve Május5, 2014 Elküldve Május5, 2014 Valaki tudna nekem küldeni egy Astra F teljes kapcsolási rajzot? Előre is köszönöm. Ha adsz egy e-mail címet, elküldöm.
zuzo1222 Elküldve Május6, 2014 Elküldve Május6, 2014 Sziasztok olyan kérdésem lenne hozzátok,hogy ha nem találok elektromos napfénytetöt a caravanomba,akkor másét bele lehet-e tenni?Már van az enyémben csak manuális.Motort meg külön eddig még nem találtam hozzá.köszönöm válaszotokat.
Tiv. Elküldve Május6, 2014 Elküldve Május6, 2014 Sziasztok olyan kérdésem lenne hozzátok,hogy ha nem találok elektromos napfénytetöt a caravanomba,akkor másét bele lehet-e tenni?Már van az enyémben csak manuális.Motort meg külön eddig még nem találtam hozzá.köszönöm válaszotokat. Nekem A Vectra van benn. Egy az egyben passzol.
Tóth Balázs Elküldve Május6, 2014 Elküldve Május6, 2014 > CCR600 nem gyári BOSE tudtommal, de CD-váltós. A CCR800 a gyári BOSE fej, ami CD-váltós szintén. Igaz, és a CCR helyett BOSE-t ír... De akkor Günter megszívatott, akartam egyszer Ebay-ről venni egy ilyent, és lebeszéltek róla, hogy nincs benne végfok, a külön levő erősítő hajtja meg a hangszorókat... :( > A hangszórók maradtak a gyári Blau-k. Meglepően jól bírják. igen, elég szépen szólnak, de a BOSE-k állítólag méginkábbb... :D Astra F, hátsó ajtóba szerelt vki hangszórót? Hátul nagyon gagyi a hangzás, főleg ha csomag v kalaptartó van :(. Legalább egy-egy csipogót be szeretnék tenni vhova hátra. PS: köszi a képeket Teljesen fölösleges a több hangszóró, csak rontják az összképet, zavaros lesz az egész. Innen is - onnan is fog jönni egy kicsi. Magasat meg pláne ne tegyél be, hisz a fül a magashangokat érzékeli a legjobban, és csak fülsértően szólna. Kb fél óra után kivágnád a kocsiból úgy ahogy van. Különben is te elöl ülsz, neked elölről kell, hogy jöjjön a hang. ;)
hetyke Elküldve Május6, 2014 Elküldve Május6, 2014 Valaki tudna nekem küldeni egy Astra F teljes kapcsolási rajzot? Előre is köszönöm. http://www.vectra16v.com/slp/slp_astra_f_mj97.pdf
szaboric Elküldve Május7, 2014 Elküldve Május7, 2014 Sziasztok. F astrában a GYIK-ben léirtak alapján szeretném itthon kicserélni a belsőtér világítást D. Nexiáéra. Vettem is egy ilyent lámpát kompletten, olvastam, hogy kell neki testet adni, a 3 csatlakozó közül melyikre menjen a testkábel? Köszi
zotya975 Elküldve Május7, 2014 Elküldve Május7, 2014 Sziasztok. F astrában a GYIK-ben léirtak alapján szeretném itthon kicserélni a belsőtér világítást D. Nexiáéra. Vettem is egy ilyent lámpát kompletten, olvastam, hogy kell neki testet adni, a 3 csatlakozó közül melyikre menjen a testkábel? Köszi Gondolom kapcsolható lámpa. 2 testet kell neki adni az egyik ami jön és az ajtókapcsolóval-világítás kapcsolóval van kapcsolva a másik egy fix test mondjuk a napellenző csavar alól, ezt fogod kapcsolni a lámpánál. Próbálgatni kell melyik-melyik.
zuzo1222 Elküldve Május7, 2014 Elküldve Május7, 2014 Sziasztok az lenne a kérdésem hogy 2 hónapja szétszedtem a kocsimat darabokra kasznizom,ma jutottam el arra a pontra hogy beinditom,hogy haljam a hanglyát de az üzemanyagot nem veszi fel valamiért,MITÖL LEHET AZ OKOKRA LENNÉK KIVÁNCSI.Az elektronikát nem bántottam mindent vissza a hejére a motornál . A világitás kapcsolo nincs bent a rádió és a fütés konzolja.ja meg az ajtok se a hátsó lámpák gondolom ez nem gond. A testekre is figyeltem a helyükön. Az öninditó forog generátor is a benzin nem jut el a tanktól a szivattyú jó vólt elöte tönkre mehet hejben,?
zotya975 Elküldve Május7, 2014 Elküldve Május7, 2014 Sziasztok az lenne a kérdésem hogy 2 hónapja szétszedtem a kocsimat darabokra kasznizom,ma jutottam el arra a pontra hogy beinditom,hogy haljam a hanglyát de az üzemanyagot nem veszi fel valamiért,MITÖL LEHET AZ OKOKRA LENNÉK KIVÁNCSI.Az elektronikát nem bántottam mindent vissza a hejére a motornál . A világitás kapcsolo nincs bent a rádió és a fütés konzolja.ja meg az ajtok se a hátsó lámpák gondolom ez nem gond. A testekre is figyeltem a helyükön. Az öninditó forog generátor is a benzin nem jut el a tanktól a szivattyú jó vólt elöte tönkre mehet hejben,? Üdv, egy motorkódot írjál. Nem szokott állásában tönkremenni a szivattyú általában. Ha kiveszed az anyósoldali lábtérből a lila AC-relét és a 30-87-es lábak helyét összekötöd mondjuk egy darab drótot bedugva az aljzatba akkor indulni kell a pumpának indítózás nélkül is. Ha nincs bent a vészvillogó kapcsoló, akkor dugd vissza azt is az aljzatra, elég sokmindenbe beleszól.
zuzo1222 Elküldve Május7, 2014 Elküldve Május7, 2014 Üdv, egy motorkódot írjál. Nem szokott állásában tönkremenni a szivattyú általában. Ha kiveszed az anyósoldali lábtérből a lila AC-relét és a 30-87-es lábak helyét összekötöd mondjuk egy darab drótot bedugva az aljzatba akkor indulni kell a pumpának indítózás nélkül is. Ha nincs bent a vészvillogó kapcsoló, akkor dugd vissza azt is az aljzatra, elég sokmindenbe beleszól. Nagyon köszönöm még most meg is nézem.
webshark Elküldve Május7, 2014 Elküldve Május7, 2014 valaki linkelne egy C14NZ elosztó- henger gyertyakábel helyes kiosztásról egy képet?
zotya975 Elküldve Május7, 2014 Elküldve Május7, 2014 (edited) valaki linkelne egy C14NZ elosztó- henger gyertyakábel helyes kiosztásról egy képet? Pill... :D Össze tudod sakkozni? Módosítva Május7, 2014 : zotya975 1
zuzo1222 Elküldve Május7, 2014 Elküldve Május7, 2014 (edited) Na a vészvillogot beraktam de semmi.viszont amiröl beszéltél a lila ac röl nekem nincs 30-87 ,a szám rajta 9.ig vólt. opel astra f caravan c14se-van Módosítva Május7, 2014 : zuzo1222
Hjoe Elküldve Május7, 2014 Elküldve Május7, 2014 MID kijelző bekötésébe tud valaki segíteni? Milyen színű kábelt keressek, és hogy kellene visszakötni.
Tiu Elküldve Május7, 2014 Elküldve Május7, 2014 MID kijelző bekötésébe tud valaki segíteni? Milyen színű kábelt keressek, és hogy kellene visszakötni. http://obrazki.elektroda.pl/7546525400_1317241159.jpg ;) Szerk.: vagy ez: http://www.astrasite.de/mid-nachrusten/#
hetyke Elküldve Május9, 2014 Elküldve Május9, 2014 valaki linkelne egy C14NZ elosztó- henger gyertyakábel helyes kiosztásról egy képet? Tudtad, hogy meg van számozva?? 1
webshark Elküldve Május9, 2014 Elküldve Május9, 2014 Be kell vallanom, hogy itt tutul a nejem ,mert nem tudom megjegyezni az egyik (ügyfélkapuhoz ) tartozó jelszavát/fhnevét- így nem tudok odakoncentrálni. Szerinte egy szerelő ért hozzá. Szerintem ő is tévedhet. Lövök egy képet majd hogy néz ki most mert ez sem jó így (hosszabb kábel a rövidebb helyére bekötve) Balról jobbra 1-4 es hengerig vagy az elosztó felől?
Recommended Posts