zotya975 Elküldve Április28, 2014 Elküldve Április28, 2014 nem megy, de a haveré se. Mert ugye ide is az útjeladótól jön az információ.
Azazel2563 Elküldve Április28, 2014 Elküldve Április28, 2014 Hmm.... közvetlenül jön, vagy az immon keresztül, sorolva van vagy párhuzamosítva, vagy a bcről jön vajon? Ez a kérdés. nyílván ha kikapom a teljes műszerfalat kiderül (akkor le tudom követni a kobrát)de ezt szeretném elkerülni. Lennie kell közének az immohoz mert a vezeték kiváltáskor immo hibával villogott. Kérdés az is hogy mikor próbáltam kisípolni a vezetéket akkor nem volt gyújtáson. Vajin a gyujtáskapcsolónak van e szerepe. Van osc.scopom de ahoz fel kéne emeni a kocsit meghajtani. De az emeléshez nincs cuccom.
Azazel2563 Elküldve Április28, 2014 Elküldve Április28, 2014 Üdv, nem emlékszem hogy bárkinek lett volna ilyen gondja, szóval szerintem ismeretlen területre tévedtél. A középkijelző kiíírja a pillanatnyi sebességet 53Km/-ig, ha lenyomod a két gombját egyszerre úgy 5 másodpercre. Ez sem működik most? Biztos vagy benne hogy ki kell írnia a sebességet, ez lengyel gyártású astra. Nem lehet hogy ezekben ezt is kihagyták? cimbimé ugyan ilyen évjárat km stb még a gyártás hónap is stimmel, az makulátlan autó, akár az uj, az sem irja ki. Belép azt írják 00kmh utánna rögtön kijelző teszt
zotya975 Elküldve Április28, 2014 Elküldve Április28, 2014 Biztos vagy benne hogy ki kell írnia a sebességet, ez lengyel gyártású astra. Nem lehet hogy ezekben ezt is kihagyták? cimbimé ugyan ilyen évjárat km stb még a gyártás hónap is stimmel, az makulátlan autó, akár az uj, az sem irja ki. Belép azt írják 00kmh utánna rögtön kijelző teszt Találkoztam már olyannal ami nem írta ki, még a kijelző teszt sem volt, egyáltalán semmit nem csinált mégis normálisan működött. Nem tudtam kibogarászni a rajzon hogy egyből az ECU-hoz megy-e, valószinűleg nem szól bele a gyujtás az esetleges vezetékszakadásba, de az biztos hogy ilyenkor az ECU-sem kap áramot így nem is működik.
Azazel2563 Elküldve Április28, 2014 Elküldve Április28, 2014 Találkoztam már olyannal ami nem írta ki, még a kijelző teszt sem volt, egyáltalán semmit nem csinált mégis normálisan működött. Nem tudtam kibogarászni a rajzon hogy egyből az ECU-hoz megy-e, valószinűleg nem szól bele a gyujtás az esetleges vezetékszakadásba, de az biztos hogy ilyenkor az ECU-sem kap áramot így nem is működik. apropó vannak hozzá rajzaid? Mert nekem nincsen csak 91-98 könyv van, abban meg nincs benne az x14nz, csak a c14nz és vannak ám eltérések.
zotya975 Elküldve Április28, 2014 Elküldve Április28, 2014 apropó vannak hozzá rajzaid? Mert nekem nincsen csak 91-98 könyv van, abban meg nincs benne az x14nz, csak a c14nz és vannak ám eltérések. Nekem is csak ez van meg az enyém 94-es c14nz.
zuzo1222 Elküldve Április28, 2014 Elküldve Április28, 2014 (edited) Sziasztok valaki tett már be f astraba g-s astra világitás kapcsolot??? Módosítva Április28, 2014 : zuzo1222
Bundee Elküldve Április28, 2014 Elküldve Április28, 2014 Teljesen más az egész, szóval nemigazán értem miért szerelné be bárki is. Sziasztok valaki tett már be f astraba g-s astra világitás kapcsolot???
webshark Elküldve Április28, 2014 Elküldve Április28, 2014 http://zsu.hu/webaruhaz/htmls/termekcsoport__Akkumul%C3%A1tor__Eur%C3%B3pai+t%C3%ADpus%C3%BA__72-95+Ah+J!?cikkkod=EP-12V72AH+*JPs szeretnék egy ilyent berakni a gépembe, de jól gondolom, hogy pont a keresztbe a 24 centi miatt nem fér be.Mi a legszélesebb ami befér? 227.000 nél megadta magát a benzinpumpám.Bosch (45 e) helxett kapott egy Meat &Doria-t. remélem bírni fog még 100.000 km-t.
zotya975 Elküldve Április29, 2014 Elküldve Április29, 2014 http://zsu.hu/webaruhaz/htmls/termekcsoport__Akkumul%C3%A1tor__Eur%C3%B3pai+t%C3%ADpus%C3%BA__72-95+Ah+J!?cikkkod=EP-12V72AH+*JPs szeretnék egy ilyent berakni a gépembe, de jól gondolom, hogy pont a keresztbe a 24 centi miatt nem fér be.Mi a legszélesebb ami befér? 227.000 nél megadta magát a benzinpumpám.Bosch (45 e) helxett kapott egy Meat &Doria-t. remélem bírni fog még 100.000 km-t. Nem tudom mi ez, mert nem dob ki semmmit a link. :icon1:
webshark Elküldve Április29, 2014 Elküldve Április29, 2014 jOBBos, 72 Ah akku Electric Power 640 EN, csak nagyomn szélesnek tűnik
zotya975 Elküldve Április29, 2014 Elküldve Április29, 2014 jOBBos, 72 Ah akku Electric Power 640 EN, csak nagyomn szélesnek tűnik Hosszra befért nekem a 72-es, a szélessége szerintem nem lehet nagyobb, vagy akkor más lefogatást kell kitalálni.
Tóth Balázs Elküldve Április29, 2014 Elküldve Április29, 2014 Hosszra befért nekem a 72-es, a szélessége szerintem nem lehet nagyobb, vagy akkor más lefogatást kell kitalálni. Most is 72 Ah-ás van bent? Csak mert nekem még 44 Ah-ás és ha cserélni kell akkor már nagyobbat szeretnék a hifi miatt. Mekkora az ideális szerinted?
zotya975 Elküldve Április29, 2014 Elküldve Április29, 2014 Most is 72 Ah-ás van bent? Csak mert nekem még 44 Ah-ás és ha cserélni kell akkor már nagyobbat szeretnék a hifi miatt. Mekkora az ideális szerinted? Igen most is 72-es van bent, igazából nem tudom hogy ez ideális-e csak nagyobb nem fért bele, esetleg a 80-as de az határeset, azért került bele ekkora.
webshark Elküldve Április29, 2014 Elküldve Április29, 2014 Eléggé érik az 55-ösöm, hogy kuka legyen, télen hidegben kétszer is lesz*patott az egész indítás, a benzinről, amit zabált nem is beszélve. ma volt felülvizsgálaton a kézifék apróbb eltérésétől eltekintve van két rozsdafolt, amit lakatolni kell majd. Az egyik kerekem kicsit fog, de nem vészes.
Astra F Caravan Elküldve Április29, 2014 Elküldve Április29, 2014 Az enyémben tavaly óta Varta Black Dynamic van 70Ah. A legnagyobb amivel én találkoztam 74Ah volt ami még befért volna, 80 Ah-sat még nem is láttam. Azt hiszem max 28 cm hosszú akksi fér el. AZ AKKU MAGASSÁGÁT IS KELL NÉZNI MERT SZERINTEM AZ SE MINDEGY! NEHOGY MOTORHÁZTETŐ LECSUKÁSÁNÁL FELNYOMJA A MOTORHÁZTETŐT!
Astra F Caravan Elküldve Április29, 2014 Elküldve Április29, 2014 Igen most is 72-es van bent, igazából nem tudom hogy ez ideális-e csak nagyobb nem fért bele, esetleg a 80-as de az határeset, azért került bele ekkora. Nem tudom mennyi fogyasztód van, de egy 1,4 -eshez szerintem felesleges a legnagyobb akksit bele tenni. Ha nekem az lenne 44Ah-nál nagyobbat nem tennék bele és ezzel is spóroltam. Azt hiszem gyárilag is ekkora volt benne.
aholy Elküldve Április29, 2014 Elküldve Április29, 2014 Most is 72 Ah-ás van bent? Csak mert nekem még 44 Ah-ás és ha cserélni kell akkor már nagyobbat szeretnék a hifi miatt. Mekkora az ideális szerinted? mekkora zene van benne? nem biztos hogy nagyobb Ah-s akksit kell keresni, van kimondottan zenéhez való is, igaz drágább mint az ugyanakkor Ah-s sima. zenélni álló motornál nem zenélünk, ha meg jár akkor tölt, akkor viszont mindegy milyen akksi van benne. lehet érdemesebb volna egy értelmes generátort vadászni rá, a 100A-es környékét
Peti80 Elküldve Április29, 2014 Elküldve Április29, 2014 Sziasztok. Tudnátok segiteni? Problémám a következő: astra f autómba szerettem volna ledes izzókat a hátsó lámpába tenni, azt tapasztaltam,hogy nem világit ugyanis a külső pereme a pozitiv az alsó a negativ at aljzatnak az autón viszont a mellettelevő izzó össze van kötve lemezzel pont forditva szóval nemtudom átkössem a vezetéket ? Vagy tud valaki hasznos tanácsot adni? Előre is köszönöm! Esetleg ha megcsörget visszahivom azt is megköszönném! 06309040652
zotya975 Elküldve Április30, 2014 Elküldve Április30, 2014 Sziasztok. Tudnátok segiteni? Problémám a következő: astra f autómba szerettem volna ledes izzókat a hátsó lámpába tenni, azt tapasztaltam,hogy nem világit ugyanis a külső pereme a pozitiv az alsó a negativ at aljzatnak az autón viszont a mellettelevő izzó össze van kötve lemezzel pont forditva szóval nemtudom átkössem a vezetéket ? Vagy tud valaki hasznos tanácsot adni? Előre is köszönöm! Esetleg ha megcsörget visszahivom azt is megköszönném! 06309040652 Átt lehet kötni mert ha marad izzó annak mindegy a polaritás, de ne csináld egyből állandóra, mert eddíg nem sok sikerrel próbálkoztak fórumozók ledes izzóval, nem volt szép egyenletes a fénye. Abban sem vagyok biztos hogy a rendőr nem fog kötekedni miatta, külső lámpákat eléggé szabályozzák.
Peti80 Elküldve Április30, 2014 Elküldve Április30, 2014 Értem! Majd konzultálok valami autóvill.szakival. De azt nem értem, mért csinálták meg igy a polaritásokat? Álmomban sem gondoltam volna hogy igy megvan variálva. Egyébként azon is gondolkodtam,hogy a vezetékeket nem bolygatnám hanem az izzóban forrasztani át a polaritást. Na mindegy . Köszi a segitséget.!
Jafo Elküldve Április30, 2014 Elküldve Április30, 2014 mekkora zene van benne? nem biztos hogy nagyobb Ah-s akksit kell keresni, van kimondottan zenéhez való is, igaz drágább mint az ugyanakkor Ah-s sima. zenélni álló motornál nem zenélünk, ha meg jár akkor tölt, akkor viszont mindegy milyen akksi van benne. lehet érdemesebb volna egy értelmes generátort vadászni rá, a 100A-es környékét 180 A áramfelvételt nem tölt.... :)
Tóth Balázs Elküldve Április30, 2014 Elküldve Április30, 2014 mekkora zene van benne? nem biztos hogy nagyobb Ah-s akksit kell keresni, van kimondottan zenéhez való is, igaz drágább mint az ugyanakkor Ah-s sima. zenélni álló motornál nem zenélünk, ha meg jár akkor tölt, akkor viszont mindegy milyen akksi van benne. lehet érdemesebb volna egy értelmes generátort vadászni rá, a 100A-es környékét Egyenlőre még csak egy alpine ute 72-es fejegység egy Kicx sl 6.2-es szettel, de a nyáron megy bele vagy egy Rockford p301x/4004 erősítő vagy egy egy Kicx Kap 47(mindegyik 1000-1200 Watt körüli tényleges teljesítményű) illetve majd később egy mélyláda. Állómotorral soha sem megy a zene, egyszer próbáltam, de nem lett jó vége. Tehát azt mondod kéne bele rakni egy jobb generátort és maradjon a 44ah-ás vagy esetleg 55-ös? A generátoron kívül kellene mást is cserélni?
stirlitz Elküldve Április30, 2014 Elküldve Április30, 2014 Egyenlőre még csak egy alpine ute 72-es fejegység egy Kicx sl 6.2-es szettel, de a nyáron megy bele vagy egy Rockford p301x/4004 erősítő vagy egy egy Kicx Kap 47(mindegyik 1000-1200 Watt körüli tényleges teljesítményű) illetve majd később egy mélyláda. Állómotorral soha sem megy a zene, egyszer próbáltam, de nem lett jó vége. Tehát azt mondod kéne bele rakni egy jobb generátort és maradjon a 44ah-ás vagy esetleg 55-ös? A generátoron kívül kellene mást is cserélni? Drót mind2 poz./neg. (ha még nem volt csere) 1
aholy Elküldve Április30, 2014 Elküldve Április30, 2014 180 A áramfelvételt nem tölt.... :) folyamatos 180A az áramfelvétel? akkoris többet tölt vissza a nagyobb generátor mint a kisebb.
Recommended Posts