zotya975 Elküldve December31, 2013 Megoszt Elküldve December31, 2013 Azért sem írom le többször. Én még nem bontottam ezért középkonzolt. :P http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=16&p=544460 ;) Pedig muszáj lesz mert 404-es hibát hoz be a link. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisszke Elküldve Január1, 2014 Megoszt Elküldve Január1, 2014 Azért sem írom le többször. Én még nem bontottam ezért középkonzolt. :P http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=16&p=544460 ;) Megköszönném ha feltöltenéd még egyszer a leírásod esetleg átküldenéd valahogy!:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január1, 2014 Megoszt Elküldve Január1, 2014 Nekem működik: (de ha nem jön be, akkor itt az elektromos topicban van a 651. oldalon.) ;) http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=16&page=651#entry544460 Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisszke Elküldve Január1, 2014 Megoszt Elküldve Január1, 2014 Magát a linket látom csak nem tölti be a leírást Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január2, 2014 Megoszt Elküldve Január2, 2014 Már értem. :icon1: Az én leírásom csak annyi, amit leírtam ott ahova mutat a link: gombok kihúz, két csavar ki és csőrős fogó+műa.cső és csere. A másikat azt áthelyezték ide, innen lehet letölteni (érdemes elolvasni alul, hogy miért): http://hu.scribd.com/doc/62401505/Opel-Astra-F-Kozepkonzol-Vilagitas 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Január7, 2014 Megoszt Elküldve Január7, 2014 Tisztelt fórumozók! A helyzet a következő: Van egy F astra kombim amit úgy vettem, hogy utólagosan beszerelt központi zár vezérlő van. Ezt abból gondolom, hogy a távadó nem gyári és meg is találtam a NET-en ugyinverziálisan ásúsítottak között. Ebből 1 db volt a pótkulcshoz nem adták. Sajnos ezt az egyet is elvesztettem. Egészet ki kell cserélnem? Vagy lehet valahogy tanítani ha veszek távadót? Ha cserélnem kell akkor ez utolagosan beszereletek hova szokták tenni? Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január7, 2014 Megoszt Elküldve Január7, 2014 Tisztelt fórumozók! A helyzet a következő: Van egy F astra kombim amit úgy vettem, hogy utólagosan beszerelt központi zár vezérlő van. Ezt abból gondolom, hogy a távadó nem gyári és meg is találtam a NET-en ugyinverziálisan ásúsítottak között. Ebből 1 db volt a pótkulcshoz nem adták. Sajnos ezt az egyet is elvesztettem. Egészet ki kell cserélnem? Vagy lehet valahogy tanítani ha veszek távadót? Ha cserélnem kell akkor ez utolagosan beszereletek hova szokták tenni? Köszönöm Az utólagosak a vezetőoldali lábtérburkolat alatt szoktak lenni a motorháztető nyitó kallantyú közelében. Lehet egyszerűbb lenni másik vezérlőt venni távkapcsal együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ftamas78 Elküldve Január7, 2014 Megoszt Elküldve Január7, 2014 Az utólagosak a vezetőoldali lábtérburkolat alatt szoktak lenni a motorháztető nyitó kallantyú közelében. Lehet egyszerűbb lenni másik vezérlőt venni távkapcsal együtt. Köszi, én is arra gondoltam és még olcsóbb is. Bekötése gondolom hasonló az újnak is. Nem tudom mennyire egyformák... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január7, 2014 Megoszt Elküldve Január7, 2014 Köszi, én is arra gondoltam és még olcsóbb is. Bekötése gondolom hasonló az újnak is. Nem tudom mennyire egyformák... Én nem rég cseréltem a csatlakozók másak voltak át kellett forrasztani, mindegyik szín sem passzolt, de mivel magyar felirat-rajz volt rajtuk könnyen ki lehetett következtetni melyik-melyik.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Árpika Elküldve Január7, 2014 Megoszt Elküldve Január7, 2014 Sziasztok,szép napot Mindenkinek.! :) Az lenne a kérdésem,hogy a 97-es FAstrámban miért nem világítanak a fűtés tekerői? az idő kijelző az világít,de csak addig,amíg fel nem kapcsoljuk a fényszórókat..utána kialszik..egyedül csak az elakadás jelző gombja világít.. Segítségeteket előre is köszönöm.! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleem3 Elküldve Január7, 2014 Megoszt Elküldve Január7, 2014 valaki nekem le tudja írni hogy hogyan tudom kiszerelni a fényszórókat és indexet?! a hűtőrácsot le kell-e venni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sk80 Elküldve Január7, 2014 Megoszt Elküldve Január7, 2014 Sziasztok,szép napot Mindenkinek.! :) Az lenne a kérdésem,hogy a 97-es FAstrámban miért nem világítanak a fűtés tekerői? az idő kijelző az világít,de csak addig,amíg fel nem kapcsoljuk a fényszórókat..utána kialszik..egyedül csak az elakadás jelző gombja világít.. Segítségeteket előre is köszönöm.! :) Ki égett az izzó.(2 db) Alapból gyújtáson világítani kell neki.(a fűtés tekerőknél ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleem3 Elküldve Január7, 2014 Megoszt Elküldve Január7, 2014 Sziasztok,szép napot Mindenkinek.! :) Az lenne a kérdésem,hogy a 97-es FAstrámban miért nem világítanak a fűtés tekerői? az idő kijelző az világít,de csak addig,amíg fel nem kapcsoljuk a fényszórókat..utána kialszik..egyedül csak az elakadás jelző gombja világít.. Segítségeteket előre is köszönöm.! :) nekem is sorba ki aludtak az izzok szerintem csak simán ki kell cseréld őket! a kijelzőn nekem is eltűnik a dátum ha felkapcsolom a fényt de az időt azt mindig mutatja de 1 gombnyomás a kijelző melleti gombon és újra látszik a dátum is szerintem ez igy van gyárilag de itt vannak nálam tapasztaltabbak ők megmondják pontosabban. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január7, 2014 Megoszt Elküldve Január7, 2014 Ki égett az izzó.(2 db) Alapból gyújtáson világítani kell neki.(a fűtés tekerőknél ) 4 darab izzó van ott ha a belső levegők keringtetés gombot is odaszámoljuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleem3 Elküldve Január7, 2014 Megoszt Elküldve Január7, 2014 valaki nekem le tudja írni hogy hogyan tudom kiszerelni a fényszórókat és indexet?! a hűtőrácsot le kell-e venni? a fényszórót alolrol is fogja csavar vagy csak felülről, az indexet kell kivenni előbb vagy a fényszórót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január7, 2014 Megoszt Elküldve Január7, 2014 Maszk, index, lampa a helyes sorrend. Index alatt is van csavarja a lampanak. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleem3 Elküldve Január7, 2014 Megoszt Elküldve Január7, 2014 Maszk, index, lampa a helyes sorrend. Index alatt is van csavarja a lampanak. értem és köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Árpika Elküldve Január7, 2014 Megoszt Elküldve Január7, 2014 nekem is sorba ki aludtak az izzok szerintem csak simán ki kell cseréld őket! a kijelzőn nekem is eltűnik a dátum ha felkapcsolom a fényt de az időt azt mindig mutatja de 1 gombnyomás a kijelző melleti gombon és újra látszik a dátum is szerintem ez igy van gyárilag de itt vannak nálam tapasztaltabbak ők megmondják pontosabban. Értem,köszi.! Hát nálunk gomnyomásra sem mutat semmit az óra..1szer mutatott..utána már gombnyomásra sem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajzs89 Elküldve Január7, 2014 Megoszt Elküldve Január7, 2014 annak a kijelzőnek állandóan kell világítania, gyujtáson, csak ha felkapcsolod a fényszorót akkor kicsit elhalványodik a fénye Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január7, 2014 Megoszt Elküldve Január7, 2014 annak a kijelzőnek állandóan kell világítania, gyujtáson, csak ha felkapcsolod a fényszorót akkor kicsit elhalványodik a fénye Mert akkor már ha jól tudom a fényerő szabályzón keresztül kapja az áramot. Az is elő szokott fordulni hogy rosszul rakják össze a világításkapcsolót a két áramszedő nem megy be az ellenállás-skálák közé így elalszik a kijelző ha felkapcsoljuk a lámpát. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajzs89 Elküldve Január7, 2014 Megoszt Elküldve Január7, 2014 A belső levegőkeringetés kapcsoló hogy jön ki a helyéről? mert már csak az nem világít. :-D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január7, 2014 Megoszt Elküldve Január7, 2014 A belső levegőkeringetés kapcsoló hogy jön ki a helyéről? mert már csak az nem világít. :-D Kis csavarhúzóval alá kell feszíteni. ha kiveszed a külső részét figyelj nehogy elvesszen ez a kis biszbasz mert utána nem fog működni. Ki kell venni majd a belső részét is alatt van az izzó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Január7, 2014 Megoszt Elküldve Január7, 2014 Valaki próbálkozott már 10w-os helyzetjelzővel 5w-os helyett? Elileg a vezetékelésnek/foglalatnak el kéne bírnia, de fényben van valami különbség, vagy nemérdemes? (ja igen, az elsőkre gondolok) Ne kérdezzétek miért kell, hosszú. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Valaki próbálkozott már 10w-os helyzetjelzővel 5w-os helyett? Elileg a vezetékelésnek/foglalatnak el kéne bírnia, de fényben van valami különbség, vagy nemérdemes? (ja igen, az elsőkre gondolok) Ne kérdezzétek miért kell, hosszú. Akkor már a ledes nem jobb? Nem tudom milyen csak egy felvetés.... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Január8, 2014 Megoszt Elküldve Január8, 2014 Kis csavarhúzóval alá kell feszíteni. ha kiveszed a külső részét figyelj nehogy elvesszen ez a kis biszbasz mert utána nem fog működni. Ki kell venni majd a belső részét is alatt van az izzó. Én is elhagytam... mondjuk nem használtam a keringetést előtte sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts