wookie Elküldve December7, 2013 Elküldve December7, 2013 Most így hirtelen csak kerestem egy képet amin látszik. Az a zöld "fólia" szerű nem tudom mi lehet a pontos neve. Azon van az egyik kis rész elégve zárlat miatt, és az érdekelne hogy olyat vajon lehet-e külön kapni vagy komplette a műszerfallal lehet beszerezni. http://www.google.hu/search?q=astra+f+m%C5%B1szerfal&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=kYajUq3zNcjoywOK0YLgCQ&ved=0CC0QsAQ&biw=1440&bih=805#facrc=_&imgdii=FFFXHlUukO2HjM%3A%3BNEEetgMVfjRW1M%3BFFFXHlUukO2HjM%3A&imgrc=FFFXHlUukO2HjM%3A%3BDLqepWsoamSSUM%3Bhttp%253A%252F%252Fimg.jofogas.hu%252Fimages%252FAstra_F_Oracsoport__muszerfal_9229355518.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.jofogas.hu%252Fnograd%252FAstra_F_Oracsoport__muszerfal_10511491.htm%3B600%3B450 Nyákfóliának hívják, és csak a műszeregységgel együtt tudod megvenni. De elvileg ha az elégett részt áthidalod vezetékkel, akkor illene neki működnie.
Laliiii Elküldve December8, 2013 Elküldve December8, 2013 Mi a hibajelenség? Na ma voltam a bontóban, vettem egy komplett műszert, amiből a sebességmérőt egy az egyben átraktam. A jelenség viszont nem múlt el, továbbra is leáll a motor, és a középkonzolban lévő kijelző sem mutatja a pillanatnyi sebességet. Tényleg ennyire lúzer lennék, hogy kifogtam egy szintén útjeladó hibás műszert, vagy máshol keresendő a hiba forrása?
Bendeguz85 Elküldve December8, 2013 Elküldve December8, 2013 @ Laliiiii Üdv, Következő lenne a problémám: 95-ös sedanom van C14SE motorral. Mostanában kitalálta a jószág, hogy lejtmenetben bedob egy motorhibát. Ezután, ha kinyomom a kuplungot, akkor a motor az alapjáratra visszaálláskor leáll. Természetesen, ha felengedem a kuplungot így gurulás közben, akkor egyből újraindul. A dolgot cifrázza, hogy egy szava sincs, akkor, ha üresben gurulok. Kivillogtatni nem tudom, mert a hiba csak menet közben jelentkezik, ilyenkor pedig nem lehet kivillantani a hibát. Biztos vagyok benne, hogy a hibát valami elkoszolódott szenzor, vagy gyenge kontakt, letestelés okozza. A múgy a gép köszöni jól van motorikusan, legutoljára, mikor kivittem pályára kikormolni, 160-ig gond nélkül bírta az iramot, szépen duruzsolt, nem rángatott. Van valakinek tippje, hogy mi a bánat lehet???
Bendeguz85 Elküldve December8, 2013 Elküldve December8, 2013 @ Laliiiii Üdv, Következő lenne a problémám: 95-ös sedanom van C14SE motorral. Mostanában kitalálta a jószág, hogy lejtmenetben bedob egy motorhibát. Ezután, ha kinyomom a kuplungot, akkor a motor az alapjáratra visszaálláskor leáll. Természetesen, ha felengedem a kuplungot így gurulás közben, akkor egyből újraindul. A dolgot cifrázza, hogy egy szava sincs, akkor, ha üresben gurulok. Kivillogtatni nem tudom, mert a hiba csak menet közben jelentkezik, ilyenkor pedig nem lehet kivillantani a hibát. Biztos vagyok benne, hogy a hibát valami elkoszolódott szenzor, vagy gyenge kontakt, letestelés okozza. A múgy a gép köszöni jól van motorikusan, legutoljára, mikor kivittem pályára kikormolni, 160-ig gond nélkül bírta az iramot, szépen duruzsolt, nem rángatott. Van valakinek tippje, hogy mi a bánat lehet???
vilv Elküldve December11, 2013 Elküldve December11, 2013 Sziasztok! Mennyi üresjáratban illetve terhelve a generátor töltése? Köszi!
free0228 Elküldve December15, 2013 Elküldve December15, 2013 Hali Mindenki Kormánylégzsákos kormánynál hogyan van a duda kábelátvezetése? Meg adta magát ott valami, mert nem szól, a duda müködik, azt teszteltem.
Laliiii Elküldve December15, 2013 Elküldve December15, 2013 Van valakinek x16xel diavia részéhez kapcsolási rajza? Nem kell most, de jó ha van.
janoo16 Elküldve December15, 2013 Elküldve December15, 2013 Hali Mindenki Kormánylégzsákos kormánynál hogyan van a duda kábelátvezetése? Meg adta magát ott valami, mert nem szól, a duda müködik, azt teszteltem. Szia! Két (sárga) szál a légzsáknak, kettő a dudának, ami egy "spirállal" van átvezetve. Szerelés, méregetés elött az akku-sarut húzd le, hogy a légzsák-vezérlő ne akadjon ki.
Kisguszti Elküldve December15, 2013 Elküldve December15, 2013 Sziasztok !Először is köszönöm, hogy regisztrálhattam.Másodszor volna egy problémám. Van nekünk egy Astra Fcc 1.6 -unk. Tünetei a következők: a központi zár nem nyitja csak a bal első ajtót. A zár gyári, kulcsos működtetésű, riasztó, elektromos ablak, tükör nincs. Jobb oldalról pedig azért nem tudom kinyitni mert ott szar a zár mechanikája /sajnos/. Tehát, ha a bal oldalon zárni akarom hallom, hogy a többi motort is behúzná, de nyitásnál, csak egy halk kattogó hang hallatszik a motor vezérlőegységtől. A tank ajtó motorját ha vissza tolom kézzel nyitott helyzetbe, majd ezután bezárom az autót, normálisan lezárja a tankot is. Valamint az összes ajtó motorja reteszelve maradt, nem tudom felhúzni a gombot csak a bal oldalon, mert ott nem működik a reteszelés. A vezetékeket csak a bal ajtó összekötőnél tudtuk megnézni - mivel a többit nem tudjuk kinyitni -, nincs törve stb. Elképzelhető, hogy a motor szart be a bal oldalon, azért nem nyitja valamint azért nem is reteszeli ott ? Kerestem a központi zár vezérlőt a jobb oldalon ,de nem találtam, csak a motor vezérlőegysége van ott. Van egy csatlakozó szabadon, amibe tíz vezeték megy, de nem tudom az mi lehet. Egyébként minden gyári kinézetű, semmi utólagos barmolást nem látok a környéken rajta. Ha mégsem a motor a hibás, hogy tudom feloldani a reteszelést?Előre is köszönöm a segítséget.
zotya975 Elküldve December15, 2013 Elküldve December15, 2013 Sziasztok !Először is köszönöm, hogy regisztrálhattam.Másodszor volna egy problémám. Van nekünk egy Astra Fcc 1.6 -unk. Tünetei a következők: a központi zár nem nyitja csak a bal első ajtót. A zár gyári, kulcsos működtetésű, riasztó, elektromos ablak, tükör nincs. Jobb oldalról pedig azért nem tudom kinyitni mert ott szar a zár mechanikája /sajnos/. Tehát, ha a bal oldalon zárni akarom hallom, hogy a többi motort is behúzná, de nyitásnál, csak egy halk kattogó hang hallatszik a motor vezérlőegységtől. A tank ajtó motorját ha vissza tolom kézzel nyitott helyzetbe, majd ezután bezárom az autót, normálisan lezárja a tankot is. Valamint az összes ajtó motorja reteszelve maradt, nem tudom felhúzni a gombot csak a bal oldalon, mert ott nem működik a reteszelés. A vezetékeket csak a bal ajtó összekötőnél tudtuk megnézni - mivel a többit nem tudjuk kinyitni -, nincs törve stb. Elképzelhető, hogy a motor szart be a bal oldalon, azért nem nyitja valamint azért nem is reteszeli ott ? Kerestem a központi zár vezérlőt a jobb oldalon ,de nem találtam, csak a motor vezérlőegysége van ott. Van egy csatlakozó szabadon, amibe tíz vezeték megy, de nem tudom az mi lehet. Egyébként minden gyári kinézetű, semmi utólagos barmolást nem látok a környéken rajta. Ha mégsem a motor a hibás, hogy tudom feloldani a reteszelést?Előre is köszönöm a segítséget. Üdv ha gyári a központi zár akkor a vezérlője ott van ahol kerested de a motor vezérlő mögött.
free0228 Elküldve December15, 2013 Elküldve December15, 2013 Szia! Két (sárga) szál a légzsáknak, kettő a dudának, ami egy "spirállal" van átvezetve. Szerelés, méregetés elött az akku-sarut húzd le, hogy a légzsák-vezérlő ne akadjon ki. Kiméregettem a dolgokat, szakadást jelzett a ketyere. Ez az átvezető akkor komplett csere gondolom, vagy javitható? Viszont összerakás után világit a légzsák lámpa, lehet a mozgatástól annak is megnyekkent az átvezetése? Akkut lekötöttem elötte, ahogy irtad.
Kisguszti Elküldve December15, 2013 Elküldve December15, 2013 Üdv ha gyári a központi zár akkor a vezérlője ott van ahol kerested de a motor vezérlő mögött. Az az érdekes, hogy kiszedtem és nem volt ott semmi. Se alatta se felette se mögötte. Leírtam a vezérlő számát, talán abból megtudható valami. A központi zár pedig gyári, mert a motort is kiszedtem, de persze nem látszik rajta semmi.
zotya975 Elküldve December15, 2013 Elküldve December15, 2013 Az az érdekes, hogy kiszedtem és nem volt ott semmi. Se alatta se felette se mögötte. Leírtam a vezérlő számát, talán abból megtudható valami. A központi zár pedig gyári, mert a motort is kiszedtem, de persze nem látszik rajta semmi. Megnézheted ha hozzáférsz a vezetöoldalon a burkolat alatt nagyjából a motorháztető nyitó kallantyú közelében, bár ott az utólagosak szoktak lenni. A motort tesztelheted akár egy 9Voltos elemmel is.
stirlitz Elküldve December17, 2013 Elküldve December17, 2013 Nemrég vki keresett itt olyat, hogy motor járó állapotáról akart "infot"? Itt van wookie cucca: http://www.opelforum.hu/index.php?showtopic=252&p=972835 sztem ez alkalmassá tehető rá
Kuroi sama Elküldve December20, 2013 Elküldve December20, 2013 Megtaláltam a fórumon a műszerfalvilágításos topicban a problémát. Tárgytalan. :)
zotya975 Elküldve December20, 2013 Elküldve December20, 2013 Megtaláltam a fórumon a műszerfalvilágításos topicban a problémát. Tárgytalan. :) Örülök neki, de mit? :rolleyes:
Jampi Elküldve December20, 2013 Elküldve December20, 2013 @ Laliiiii Szia.elsőkörben én egy alapjárati motor tisztításával indítanám a dologot,ill még az EGR szelep tisztítását is ajánlanám,az általad leírt hiba ezen két dolog szokta produkálni,hibakód nem feltétlenül párosul ezekkel.
Jampi Elküldve December20, 2013 Elküldve December20, 2013 Sziasztok kedves márkatársak.Segítségeteket szeretném kérni.Van egy astra f caravan-om 92-es C14NZ motorkóddal.Megtörtént 3 hete az első reggelre lemerülő akku esete.Akkumulátor csere megoldotta a dolgot.Kíváncsiságból utánnajártam egy pár dolognak.Megmértem az autó áramfelvételét leállított motornál bezárt ajtók mellett stb....nincs 1mA.Töltést is mértem és ez lenne a fő gondom.Járó motor mellett világítással 12,9V-ot tudtam mérni.lekapcsolva 13,3V-ot.Generátornál közvetlenül mérve ugyanígy,14V-ot,lámpával 13,7V-ot mértem.Testkábelem volt rossz ami a generátort összeköti a motortestel.Kicseréltem nincs már feszültségkülönbség az akku és a generátor között,sem negatív sem pozitív oldalon.Ami érdekessé vált számomra hogy nincs meg a 14V töltésem,csak 13,7V maximum.Világítás,fűtés,hátsóablakfűtés mellett már nincs 13V-sem.Cseréltem fesz.szabályzót,semmit nem javult a helyzet.Előkerítettem a szivargyujtós digitális töltésmérőmet,szeretem menetközben idegesíteni magam. :P Szóval reggeli első indítás,töltés 13,81-13,94,semmi nincs felkapcsolva.Pár perc után már csak 13,31-13,56 között mozog a feszültség,és ami érdekes hogy ford.szám növekedéssel csökken a feszültségem 13V-ig.Lámpával fűtéssel ez az érték már csak 12,56-12,88V.Kikapcsolom a fűtést 12,94V-ra emelkedik,majd utánna fűtőmotor újra be és rögtön ki,13,44 a feszültség majd újra lemeg 12,56-12,75-re.Több "újszerű szabűlyzó" volt már az autóban és mindegyikkel ugyanez a helyzet.egyik szabályzónak sem volt elkopva a keféje.Tudom normális hogy fogyasztók kapcsolásával csökken a feszültség de nem ennyire.Valaki találkozott már ilyennel?? Egyébként az autó indul több nap állás után is,de nem szeretném az akku-t kitenni annak hogy elszulfátosodjon a nem megfelelő töltés miatt.Ne haragudjatok a regény miatt,esetleg egy videót feltöltök majd erről a jelenségről.
zotya975 Elküldve December20, 2013 Elküldve December20, 2013 Sziasztok kedves márkatársak.Segítségeteket szeretném kérni.Van egy astra f caravan-om 92-es C14NZ motorkóddal.Megtörtént 3 hete az első reggelre lemerülő akku esete.Akkumulátor csere megoldotta a dolgot.Kíváncsiságból utánnajártam egy pár dolognak.Megmértem az autó áramfelvételét leállított motornál bezárt ajtók mellett stb....nincs 1mA.Töltést is mértem és ez lenne a fő gondom.Járó motor mellett világítással 12,9V-ot tudtam mérni.lekapcsolva 13,3V-ot.Generátornál közvetlenül mérve ugyanígy,14V-ot,lámpával 13,7V-ot mértem.Testkábelem volt rossz ami a generátort összeköti a motortestel.Kicseréltem nincs már feszültségkülönbség az akku és a generátor között,sem negatív sem pozitív oldalon.Ami érdekessé vált számomra hogy nincs meg a 14V töltésem,csak 13,7V maximum.Világítás,fűtés,hátsóablakfűtés mellett már nincs 13V-sem.Cseréltem fesz.szabályzót,semmit nem javult a helyzet.Előkerítettem a szivargyujtós digitális töltésmérőmet,szeretem menetközben idegesíteni magam. :P Szóval reggeli első indítás,töltés 13,81-13,94,semmi nincs felkapcsolva.Pár perc után már csak 13,31-13,56 között mozog a feszültség,és ami érdekes hogy ford.szám növekedéssel csökken a feszültségem 13V-ig.Lámpával fűtéssel ez az érték már csak 12,56-12,88V.Kikapcsolom a fűtést 12,94V-ra emelkedik,majd utánna fűtőmotor újra be és rögtön ki,13,44 a feszültség majd újra lemeg 12,56-12,75-re.Több "újszerű szabűlyzó" volt már az autóban és mindegyikkel ugyanez a helyzet.egyik szabályzónak sem volt elkopva a keféje.Tudom normális hogy fogyasztók kapcsolásával csökken a feszültség de nem ennyire.Valaki találkozott már ilyennel?? Egyébként az autó indul több nap állás után is,de nem szeretném az akku-t kitenni annak hogy elszulfátosodjon a nem megfelelő töltés miatt.Ne haragudjatok a regény miatt,esetleg egy videót feltöltök majd erről a jelenségről. Nem jártam még ennyire körbe a témát, nálam ez kimerül a "van töltés" ellenőrzésével.
Ricsi89 Elküldve December20, 2013 Elküldve December20, 2013 Sziasztok kedves márkatársak.Segítségeteket szeretném kérni.Van egy astra f caravan-om 92-es C14NZ motorkóddal.Megtörtént 3 hete az első reggelre lemerülő akku esete.Akkumulátor csere megoldotta a dolgot.Kíváncsiságból utánnajártam egy pár dolognak.Megmértem az autó áramfelvételét leállított motornál bezárt ajtók mellett stb....nincs 1mA.Töltést is mértem és ez lenne a fő gondom.Járó motor mellett világítással 12,9V-ot tudtam mérni.lekapcsolva 13,3V-ot.Generátornál közvetlenül mérve ugyanígy,14V-ot,lámpával 13,7V-ot mértem.Testkábelem volt rossz ami a generátort összeköti a motortestel.Kicseréltem nincs már feszültségkülönbség az akku és a generátor között,sem negatív sem pozitív oldalon.Ami érdekessé vált számomra hogy nincs meg a 14V töltésem,csak 13,7V maximum.Világítás,fűtés,hátsóablakfűtés mellett már nincs 13V-sem.Cseréltem fesz.szabályzót,semmit nem javult a helyzet.Előkerítettem a szivargyujtós digitális töltésmérőmet,szeretem menetközben idegesíteni magam. :P Szóval reggeli első indítás,töltés 13,81-13,94,semmi nincs felkapcsolva.Pár perc után már csak 13,31-13,56 között mozog a feszültség,és ami érdekes hogy ford.szám növekedéssel csökken a feszültségem 13V-ig.Lámpával fűtéssel ez az érték már csak 12,56-12,88V.Kikapcsolom a fűtést 12,94V-ra emelkedik,majd utánna fűtőmotor újra be és rögtön ki,13,44 a feszültség majd újra lemeg 12,56-12,75-re.Több "újszerű szabűlyzó" volt már az autóban és mindegyikkel ugyanez a helyzet.egyik szabályzónak sem volt elkopva a keféje.Tudom normális hogy fogyasztók kapcsolásával csökken a feszültség de nem ennyire.Valaki találkozott már ilyennel?? Egyébként az autó indul több nap állás után is,de nem szeretném az akku-t kitenni annak hogy elszulfátosodjon a nem megfelelő töltés miatt.Ne haragudjatok a regény miatt,esetleg egy videót feltöltök majd erről a jelenségről. Generátor le és szétszed. Nem csak a kefe tud elkopni a szabályzóban, hanem a csúszógyűrűk is a generátorban, ami a kefékkel érintkezik. Ugyanígy dióda is tönkremehet, ami okozhat ilyen jelenséget.
sk80 Elküldve December21, 2013 Elküldve December21, 2013 Kiméregettem a dolgokat, szakadást jelzett a ketyere. Ez az átvezető akkor komplett csere gondolom, vagy javitható? Viszont összerakás után világit a légzsák lámpa, lehet a mozgatástól annak is megnyekkent az átvezetése? Akkut lekötöttem elötte, ahogy irtad. Az átvezetőt kompletten lehet cserélni, nálam is volt már ilyen.Igen a légzsák vezetéke is elszakadt ha világít a lámpa.A csere nem nagy dolog de a légzsák lámpá hibát csak a szervízben tudták kitörölni.
Ricsi89 Elküldve December21, 2013 Elküldve December21, 2013 Az átvezetőt kompletten lehet cserélni, nálam is volt már ilyen.Igen a légzsák vezetéke is elszakadt ha világít a lámpa.A csere nem nagy dolog de a légzsák lámpá hibát csak a szervízben tudták kitörölni. Viszont vigyázni kell, mert volt átvezető vagy 3 fajta légzsákcsatival. De ha van egy forrasztópáka, akkor tök mindegy milyen a csati. :)
stirlitz Elküldve December21, 2013 Elküldve December21, 2013 Sziasztok kedves márkatársak.Segítségeteket szeretném kérni.Van egy astra f caravan-om 92-es C14NZ motorkóddal.Megtörtént 3 hete az első reggelre lemerülő akku esete.Akkumulátor csere megoldotta a dolgot.Kíváncsiságból utánnajártam egy pár dolognak.Megmértem az autó áramfelvételét leállított motornál bezárt ajtók mellett stb....nincs 1mA.Töltést is mértem és ez lenne a fő gondom.Járó motor mellett világítással 12,9V-ot tudtam mérni.lekapcsolva 13,3V-ot.Generátornál közvetlenül mérve ugyanígy,14V-ot,lámpával 13,7V-ot mértem.Testkábelem volt rossz ami a generátort összeköti a motortestel.Kicseréltem nincs már feszültségkülönbség az akku és a generátor között,sem negatív sem pozitív oldalon.Ami érdekessé vált számomra hogy nincs meg a 14V töltésem,csak 13,7V maximum.Világítás,fűtés,hátsóablakfűtés mellett már nincs 13V-sem.Cseréltem fesz.szabályzót,semmit nem javult a helyzet.Előkerítettem a szivargyujtós digitális töltésmérőmet,szeretem menetközben idegesíteni magam. :P Szóval reggeli első indítás,töltés 13,81-13,94,semmi nincs felkapcsolva.Pár perc után már csak 13,31-13,56 között mozog a feszültség,és ami érdekes hogy ford.szám növekedéssel csökken a feszültségem 13V-ig.Lámpával fűtéssel ez az érték már csak 12,56-12,88V.Kikapcsolom a fűtést 12,94V-ra emelkedik,majd utánna fűtőmotor újra be és rögtön ki,13,44 a feszültség majd újra lemeg 12,56-12,75-re.Több "újszerű szabűlyzó" volt már az autóban és mindegyikkel ugyanez a helyzet.egyik szabályzónak sem volt elkopva a keféje.Tudom normális hogy fogyasztók kapcsolásával csökken a feszültség de nem ennyire.Valaki találkozott már ilyennel?? Egyébként az autó indul több nap állás után is,de nem szeretném az akku-t kitenni annak hogy elszulfátosodjon a nem megfelelő töltés miatt.Ne haragudjatok a regény miatt,esetleg egy videót feltöltök majd erről a jelenségről. ha a diódasor ment el az ki lehet mérni 1 multiméterrel, de csrélni nem occoszág, 4-5ért már van bontott generátor hacsak nem akarod teljesen felújítani
free0228 Elküldve December22, 2013 Elküldve December22, 2013 Az átvezetőt kompletten lehet cserélni, nálam is volt már ilyen.Igen a légzsák vezetéke is elszakadt ha világít a lámpa.A csere nem nagy dolog de a légzsák lámpá hibát csak a szervízben tudták kitörölni. Akkor felkéne hajtanom egy átvezetőt, pont ez kellett még itt a nagy ünnepi rohanásban. :) szerelő isminek van hibakód kiolvasója, elvileg akkor törölni is tudja, majd kiderül. Viszont vigyázni kell, mert volt átvezető vagy 3 fajta légzsákcsatival. De ha van egy forrasztópáka, akkor tök mindegy milyen a csati. :) Igen, a forrasztópáka mindent megold, ha úgy adódik.
RAZERX Elküldve December23, 2013 Elküldve December23, 2013 Sziasztok! ÍVectrás vagyok de hátha tudtok segiteni ! Mert a vectra forumon nem! Az Lcd müszerfalon van egy kék piros kábel a rajzon azt irja hogy lcd nem szabad bekötni!!! not for lcd x21 csatin ! Tulajdonképen mi szerepe van ennek a kábelnek? de én ugy látom hogy ez be van kötve a BC hez is meg ECU ba is és az lcd be is de akkor mi az amit nem szabad ott !!! erre lenék kiváncsi ? mert minden kábelt bekötötem csak ez az egyet nem ami az x21 csatiból jön a kék piros ! Az óra bekötés után a BC hatótávolság hibát ir ki és nem jelez tul alacsony feszültségre hivatkozva !? Ez pedig azért lehet mert más program kell bc re az lcd miat a 26 ott felcseréltem a 8 kábelel tehát az jó mármint a bc nél ?
Recommended Posts