wookie Elküldve Augusztus29, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2013 Az első. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opelnils Elküldve Augusztus29, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2013 Köszönöm. A fűtéskonzolnál is ez a foglalat van? Mert ez vagy 2 éve nem világít!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus31, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2013 Köszönöm. A fűtéskonzolnál is ez a foglalat van? Mert ez vagy 2 éve nem világít!!! Nem, ott foglalat nélküli rizsszem izzók vannak alapból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoty Elküldve Szeptember1, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2013 Üdv hozzáértő emberek! A problémám a következő: Azaz nemis igazán probléma. De kifejtem miről is van szó. Kicseréltem az ülésszettemet egy bőr fűthetőre, melynek van gyári kapcsolója, a középboxon. Ezt szeretném bekötni, hogy működjön is. Kérdésem, kell e ennek biztositék, (gondolom igen) illetve honnan kell lecsapolni az áramot, hogy kapcsolható legyen? Ez a dolog áll fennt, kérem szépen aki tudja az jelezze nekem valamilyen formában. Köszönöm szépen. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2013 Üdv hozzáértő emberek! A problémám a következő: Azaz nemis igazán probléma. De kifejtem miről is van szó. Kicseréltem az ülésszettemet egy bőr fűthetőre, melynek van gyári kapcsolója, a középboxon. Ezt szeretném bekötni, hogy működjön is. Kérdésem, kell e ennek biztositék, (gondolom igen) illetve honnan kell lecsapolni az áramot, hogy kapcsolható legyen? Ez a dolog áll fennt, kérem szépen aki tudja az jelezze nekem valamilyen formában. Köszönöm szépen. Üdv Szerintem használhatod a szivargyujtó tápját is hiszen az utólagos tecsóban egyéb helyen kapható ülésfűtések is erről működnek, és már biztosítva is van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zoty Elküldve Szeptember1, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2013 Szerintem használhatod a szivargyujtó tápját is hiszen az utólagos tecsóban egyéb helyen kapható ülésfűtések is erről működnek, és már biztosítva is van. Igen mintha a könyv is hasonlót írna, vagyis van egy kapcsolási rajzom, azon is mintha az lenne megjelölve. De mindenesetre nagyon szépen köszönöm a választ. További szép estét Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2013 Igen mintha a könyv is hasonlót írna, vagyis van egy kapcsolási rajzom, azon is mintha az lenne megjelölve. De mindenesetre nagyon szépen köszönöm a választ. További szép estét Nincs mit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve Szeptember1, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2013 Én a helyedben a biztitáblánál biztosítanám meg, nem olyan vészes a középkonzolból oda kábelezni. Nekem is be van már kábelezve, csak egy odavaló gyári kapcsolót kellene találnom valahol... Nincs valamelyikőtöknek egy eladó véletlenül? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember1, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2013 Gyárilag simán az f20-as biztiről kapja a gyújtás utáni tápot, valóban ezen van a szivargyújtó is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisszke Elküldve Szeptember1, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2013 Sziasztok tudna valaki segíteni? egy pioneer mvh 1400 ub fejegységről lenne szó..simán az iso csatit összedugtam és a piros meg a sárga vezetéket felcseréltem, hogy a memóriája megmaradjon..működik minden ha a gyújtást ráadom bekapcsol ha leveszem kikapcsol, de én azt szeretném, hogy tudjam gyújtás nélkül is hallgatni a zenét(az nem baj, ha kézzel kell kikapcsolgatnom). Az előző kazis philips ugyanígy volt rákötve és az gyújtástól függetlenül működött, ebből arra következtettem, hogy akkor a rádió iso csatiján kéne valamit megcserélni csak azt nemtudom, hogy kellene és mit:D Ha valaki tudja a megoldást megköszönném ha megosztaná velem:DD Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Szeptember1, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2013 Akkor nem megcserélni kell, hanem a fix (memória), kapcsolt tápot közösíteni a lejátszón. tehát a kapcsolt vezetékét rákötni a memória száljára, de csak a lejátszón. így már mindig kapja a 12v-ot, de nem kapcsol ki gyújtás levételre... Sziasztok tudna valaki segíteni? egy pioneer mvh 1400 ub fejegységről lenne szó..simán az iso csatit összedugtam és a piros meg a sárga vezetéket felcseréltem, hogy a memóriája megmaradjon..működik minden ha a gyújtást ráadom bekapcsol ha leveszem kikapcsol, de én azt szeretném, hogy tudjam gyújtás nélkül is hallgatni a zenét(az nem baj, ha kézzel kell kikapcsolgatnom). Az előző kazis philips ugyanígy volt rákötve és az gyújtástól függetlenül működött, ebből arra következtettem, hogy akkor a rádió iso csatiján kéne valamit megcserélni csak azt nemtudom, hogy kellene és mit:D Ha valaki tudja a megoldást megköszönném ha megosztaná velem:DD Üdv! 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisszke Elküldve Szeptember2, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2013 Akkor nem megcserélni kell, hanem a fix (memória), kapcsolt tápot közösíteni a lejátszón. tehát a kapcsolt vezetékét rákötni a memória száljára, de csak a lejátszón. így már mindig kapja a 12v-ot, de nem kapcsol ki gyújtás levételre... Értem! Köszi! És, hogy lehet eztr pontosan kivitelezni? Az iso csatlakozó kisebb vége, ami a fejegységbe van bedugva ott? A pirosat forraszam rá a sárgára vagy ezt hogy? Bocsi az értetlenkedésemért:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Szeptember2, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2013 Sziasztok. Olyan problémával fordulok hozzátok,hogy elnémult a világítás visszajelzőm. Nem tudja valaki,hogy hol van az a csipogó?Vagy esetleg mit nézzek mért nem zenél mikor kinyitom az ajtót, mert rajta maradt a világítás? Az ajtóban lévő kapcsoló az jó mert a belső világítás az működik. Előre is köszönöm. Üdv.:zozo Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Szeptember2, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2013 így gondoltam Értem! Köszi! És, hogy lehet eztr pontosan kivitelezni? Az iso csatlakozó kisebb vége, ami a fejegységbe van bedugva ott? A pirosat forraszam rá a sárgára vagy ezt hogy? Bocsi az értetlenkedésemért:D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisszke Elküldve Szeptember2, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2013 így gondoltam AZ iso csaton a müszerfal felől a pirosra ráforrasztottam a sárgát ahogy írtad is és most működik gyújtás nélkül is köszi a segítséget!:) remélem nem fogja leszívni az akksit:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Szeptember2, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2013 az úgy nem igazán faca, a lejátszó kábelén kösd össze, minél előbb szedd szét... AZ iso csaton a müszerfal felől a pirosra ráforrasztottam a sárgát ahogy írtad is és most működik gyújtás nélkül is köszi a segítséget! :) remélem nem fogja leszívni az akksit:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisszke Elküldve Szeptember3, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2013 az úgy nem igazán faca, a lejátszó kábelén kösd össze, minél előbb szedd szét... http://p2.vatera.hu/photos/21/0e/f096_1_big.jpg egy ilyen iso csatin a sárgát meg a pirosat egybelett cssatolva és még felette a másik sárgát is hozzáforrasztottam aztán betekertem szigszalaggal miért nem jó így? magában a fejegységben nemtudom, hogy tudnám összehozni Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Szeptember3, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2013 Sziasztok. Olyan problémával fordulok hozzátok,hogy elnémult a világítás visszajelzőm. Nem tudja valaki,hogy hol van az a csipogó?Vagy esetleg mit nézzek mért nem zenél mikor kinyitom az ajtót, mert rajta maradt a világítás? Az ajtóban lévő kapcsoló az jó mert a belső világítás az működik. Előre is köszönöm. Üdv.:zozo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Róóóbi Elküldve Szeptember3, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2013 Sziasztok. Olyan problémával fordulok hozzátok,hogy elnémult a világítás visszajelzőm. Nem tudja valaki,hogy hol van az a csipogó?Vagy esetleg mit nézzek mért nem zenél mikor kinyitom az ajtót, mert rajta maradt a világítás? Az ajtóban lévő kapcsoló az jó mert a belső világítás az működik. Előre is köszönöm. Üdv.:zozo Vezető előtti lábtérnél a burkolat alatt van ha jól tudom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember3, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2013 Vezető előtti lábtérnél a burkolat alatt van ha jól tudom. Ott van, a biztitáblába beleszúrva, csak nemtom melyik. Mindig úgy kerestem meg, hogy fölkapcsoltam a lámpát nyitott ajtónál, tapi, azt' amelyik zizeg az az :D Viszont ha nem zizeg, akkor tudja a franc :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Szeptember3, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2013 Az előző írásodban azt írtad hogy a műszerfal felől, azt hittem hogy az autó kábelén van összekötve, nem a lejátszóén, így jó lehet. A másik sárga minek lett rákötve? Csak kettőt kell összekötni. http://p2.vatera.hu/photos/21/0e/f096_1_big.jpg egy ilyen iso csatin a sárgát meg a pirosat egybelett cssatolva és még felette a másik sárgát is hozzáforrasztottam aztán betekertem szigszalaggal miért nem jó így? magában a fejegységben nemtudom, hogy tudnám összehozni Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisszke Elküldve Szeptember3, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2013 bocsi, akkor elírtam elöször:D nemtudok értelmesen írni:D ami jön a fejegység felől a sárga meg a piros is a 12 v ra van most rákötve az iso csatlakozón ,ennyi a lényeg.Amúgy van egy piros csikós vezeték is elvágva a kocsi kábelei között az lehetséges, hogy a tid nek a kábele ha gyári fejegység lenne benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Szeptember3, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2013 szürke piros csíkkal az a tid-é, ha rajta van a világítás az autón, akkor mutatja az időt a tid? ha igen akkor ezért van elvágva. nem gyári lejátszóval nem mutatná a dátumot... bocsi, akkor elírtam elöször:D nemtudok értelmesen írni:D ami jön a fejegység felől a sárga meg a piros is a 12 v ra van most rákötve az iso csatlakozón ,ennyi a lényeg.Amúgy van egy piros csikós vezeték is elvágva a kocsi kábelei között az lehetséges, hogy a tid nek a kábele ha gyári fejegység lenne benne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Szeptember3, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2013 Ott van, a biztitáblába beleszúrva, csak nemtom melyik. Mindig úgy kerestem meg, hogy fölkapcsoltam a lámpát nyitott ajtónál, tapi, azt' amelyik zizeg az az :D Viszont ha nem zizeg, akkor tudja a franc :D Aha köszi.Képed sincs róla,hogy hogy néz ki?Olyan mint egy rellé? hát az enyém az nem zizeg sajnos.Ugyhogy így nehéz lesz megtalálni. :( Lehet ilyen amugy külön kapni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
krisszke Elküldve Szeptember3, 2013 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2013 szürke piros csíkkal az a tid-é, ha rajta van a világítás az autón, akkor mutatja az időt a tid? ha igen akkor ezért van elvágva. nem gyári lejátszóval nem mutatná a dátuigen igen ha felkapcsolom a lámpát akkor mutatja az idő dátumot meg a hőmérsékletet is, gondolom mivel sosem volt benne gyári lejátszó akkor azért lett elvágva, hogy mikor megy a zene ne legyen üres a dátum helyén Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts