zotya975 Elküldve Augusztus18, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2013 Sziasztok! Kérdésem csak annyi lenne, hogy hol találom a tolató lámpa kapcsolót? Nincs tolatóm, az izzók jók, biztosítékok jók. Szerintem a kapcsolónál lehet a gond. Köszi a segítséget. A váltóba van beletekerve, nem nehéz megtalálni ha végigköveted a kábelköteget. Úgy rémlik kék fejű csatija van. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gregory33 Elküldve Augusztus18, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2013 A központizárhoz nem tudok hozzászólni, a középső fűtéstekerőt ki kell húzni középállásban és alulról kell bebökni egy kis csavarhúzóval némi találgatás után lehúzható. Az ablakemelő olyan 15 ezer körül van és eléggé bontani kell a kárpitot és nem árt némi villanyszerelési beütés hozzá. Egy kép "elrettentésnek": Azért én alkalom adtán megcsináltatom majd :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2013 Azért én alkalom adtán megcsináltatom majd :) Magát a szerkezetet csak ki kell cserélni a jelenlegi manuálissal, kábelezni kell, beszerelni a gombokat, és biztosítékkal védett tápot adni neki...nagy vonalakban ennyi. Igazából a helyszűke adja a nehezét, nem maga a feladat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Diabo6 Elküldve Augusztus18, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2013 A váltóba van beletekerve, nem nehéz megtalálni ha végigköveted a kábelköteget. Úgy rémlik kék fejű csatija van. A váltó melyik részén? Az a csati lehet amelyik a kuplungbowden-kar alatt van? Vagy máshol keressem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Augusztus18, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2013 A váltó melyik részén? Az a csati lehet amelyik a kuplungbowden-kar alatt van? Vagy máshol keressem? Szerintem az igen. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2013 Szerintem az igen. Aham úgy rémlik az lesz de pont nincs róla képem.... 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Augusztus18, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus18, 2013 Egészen biztosan az lesz az, ma raktam vissza a váltót kuplungozás után, így tudom. Mindent kiszedtem és megtisztítottam mielőtt összeraktam, így nem csak úgy viselkedik, hanem úgy is néz ki mint az új. :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Diabo6 Elküldve Augusztus19, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2013 Aham úgy rémlik az lesz de pont nincs róla képem.... Köszi mindenkinek. Egy kipucerálással kezdem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus19, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2013 Aham úgy rémlik az lesz de pont nincs róla képem.... nanemá......tényleg nincs? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus19, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2013 Sziasztok! Kérdésem csak annyi lenne, hogy hol találom a tolató lámpa kapcsolót? Nincs tolatóm, az izzók jók, biztosítékok jók. Szerintem a kapcsolónál lehet a gond. Köszi a segítséget. a váltóba van betekerve, abba nagyon nincs más, jobb oldat előrefelé, 2 érintkezős csatlakozója van én is nemrég cseréltem https://cromax.hu/260000000-sebessegvalto/261110000-sebessegvalto-es-alkatreszei/261110538-tolatolampa-kapcsolo/143030-tolatolampa-kapcsolo-opel-suzuki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gregory33 Elküldve Augusztus19, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2013 Magát a szerkezetet csak ki kell cserélni a jelenlegi manuálissal, kábelezni kell, beszerelni a gombokat, és biztosítékkal védett tápot adni neki...nagy vonalakban ennyi. Igazából a helyszűke adja a nehezét, nem maga a feladat. Tapasztaltam :) Délután cseréltem tűégőket a fűtéspanelben és az óraegységben. Elvileg a lámpakapcsoló is világit, csak nem tudtam megbontani, a gombot le tudtam szedni, de tovább nem jutottam. Hogyan tovább? Mire eljutok az elektromos ablak beszereléséig, profi leszek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajzs89 Elküldve Augusztus19, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus19, 2013 Hali, 98-as X16SZR-be van sebesség jeladó? csak mert ha benyomom a kijelzőnél lévő két gombot akkor 00KM/H-t mutat menet közbe, de a kocsival amúgy semmi baj, megy szépen Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus20, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2013 Hali, 98-as X16SZR-be van sebesség jeladó? csak mert ha benyomom a kijelzőnél lévő két gombot akkor 00KM/H-t mutat menet közbe, de a kocsival amúgy semmi baj, megy szépen Nem lehet hogy túl gyorsan mész? 50 alatt nyomkodod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Goro Elküldve Augusztus20, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2013 Sziasztok. Tudna valaki segiteni hogy X16XEL motoros Astrába hogyan kell bekötni egy Omega tempomatot. A vezetékelés leirására lenne szükségem. Köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Pajzs89 Elküldve Augusztus20, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2013 Nem lehet hogy túl gyorsan mész? 50 alatt nyomkodod? 30-nál próbáltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Augusztus20, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus20, 2013 30-nál próbáltam Az elektromos sebjelet a km.óra adja. Ha nem mutat semmit a kijelző, az azt jelenti, hogy nincs behúzva a sebességjel vezeték, az órától a kijelzőig. No para. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus21, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2013 Jaja, akkor hiányzik ott a vezeték, de amúgy semmi gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Augusztus21, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2013 Az elektromos sebjelet a km.óra adja. Ha nem mutat semmit a kijelző, az azt jelenti, hogy nincs behúzva a sebességjel vezeték, az órától a kijelzőig. No para. Nem az ECU-tól jön a sebességjel? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus21, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2013 Nem az ECU-tól jön a sebességjel? :huh: nem. Ő is az óráról kapja, ezért sz.pás, ha szétugrikva spirál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Augusztus21, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2013 nem. Ő is az óráról kapja, ezért sz.pás, ha szétugrikva spirál. :D Az oké, de a TID 12-es PIN-jét az ECU-tól kell bekötni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Augusztus21, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2013 Az oké, de a TID 12-es PIN-jét az ECU-tól kell bekötni. sztem nem, de ez most hogy jött ide? az ECU-tól csak a befecs. jel jön a BCnél a seb.jel a műszeregységben lévő útjeladótól jön, amit meg a seb. spirál hajt, ahogy Dáwid mondta a más tészta, hogy ez (is) elmegy az ECU-ba Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve Augusztus21, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus21, 2013 sztem nem, de ez most hogy jött ide? az ECU-tól csak a befecs. jel jön a BCnél a seb.jel a műszeregységben lévő útjeladótól jön, amit meg a seb. spirál hajt, ahogy Dáwid mondta a más tészta, hogy ez (is) elmegy az ECU-ba A BC megint más dolog, én a TID-ről beszéltem. Nem lényeg ugorjunk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Roger Elküldve Augusztus22, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2013 Üdv! Nem tudom jó helyen kérdezem-e. Olyan gond történt az autómmal 1995-ös Astra :) , hogy tankolás után indítottam és utána szó szerint megállt és se előre se hátra nem ment :( . Régebben is csinált hasonlót akkor az elosztófejet és minden hozzátartozó csatlakozást megmozgattam és indult, most az sem segített. Amikor indítanám pörgeti magát, de nincs szikra... A 4 vadi új gyertya van benne mert 2 hónapja gyertyabajos volt... A kérdésem az mi purcanhatott ki mert indításkor pörgeti, de semmi más... A segítséget elpőre is köszi és bocsánat ha rossz helyen kérdeztem! Üdv: Roger Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus23, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2013 Elég egy helyen kérdezni. Trafód amúgy OK? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus23, 2013 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2013 Üdv! Nem tudom jó helyen kérdezem-e. Olyan gond történt az autómmal 1995-ös Astra :) , hogy tankolás után indítottam és utána szó szerint megállt és se előre se hátra nem ment :( . Régebben is csinált hasonlót akkor az elosztófejet és minden hozzátartozó csatlakozást megmozgattam és indult, most az sem segített. Amikor indítanám pörgeti magát, de nincs szikra... A 4 vadi új gyertya van benne mert 2 hónapja gyertyabajos volt... A kérdésem az mi purcanhatott ki mert indításkor pörgeti, de semmi más... A segítséget elpőre is köszi és bocsánat ha rossz helyen kérdeztem! Üdv: Roger Egy motorkódot kaphatnánk? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts