zotya975 Elküldve Augusztus18, 2013 Elküldve Augusztus18, 2013 Sziasztok! Kérdésem csak annyi lenne, hogy hol találom a tolató lámpa kapcsolót? Nincs tolatóm, az izzók jók, biztosítékok jók. Szerintem a kapcsolónál lehet a gond. Köszi a segítséget. A váltóba van beletekerve, nem nehéz megtalálni ha végigköveted a kábelköteget. Úgy rémlik kék fejű csatija van. 1
Gregory33 Elküldve Augusztus18, 2013 Elküldve Augusztus18, 2013 A központizárhoz nem tudok hozzászólni, a középső fűtéstekerőt ki kell húzni középállásban és alulról kell bebökni egy kis csavarhúzóval némi találgatás után lehúzható. Az ablakemelő olyan 15 ezer körül van és eléggé bontani kell a kárpitot és nem árt némi villanyszerelési beütés hozzá. Egy kép "elrettentésnek": Azért én alkalom adtán megcsináltatom majd :)
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2013 Elküldve Augusztus18, 2013 Azért én alkalom adtán megcsináltatom majd :) Magát a szerkezetet csak ki kell cserélni a jelenlegi manuálissal, kábelezni kell, beszerelni a gombokat, és biztosítékkal védett tápot adni neki...nagy vonalakban ennyi. Igazából a helyszűke adja a nehezét, nem maga a feladat.
Diabo6 Elküldve Augusztus18, 2013 Elküldve Augusztus18, 2013 A váltóba van beletekerve, nem nehéz megtalálni ha végigköveted a kábelköteget. Úgy rémlik kék fejű csatija van. A váltó melyik részén? Az a csati lehet amelyik a kuplungbowden-kar alatt van? Vagy máshol keressem?
zozo astra1.6 16v Elküldve Augusztus18, 2013 Elküldve Augusztus18, 2013 A váltó melyik részén? Az a csati lehet amelyik a kuplungbowden-kar alatt van? Vagy máshol keressem? Szerintem az igen. 1
zotya975 Elküldve Augusztus18, 2013 Elküldve Augusztus18, 2013 Szerintem az igen. Aham úgy rémlik az lesz de pont nincs róla képem.... 1
Gergőőő Elküldve Augusztus18, 2013 Elküldve Augusztus18, 2013 Egészen biztosan az lesz az, ma raktam vissza a váltót kuplungozás után, így tudom. Mindent kiszedtem és megtisztítottam mielőtt összeraktam, így nem csak úgy viselkedik, hanem úgy is néz ki mint az új. :D 1
Diabo6 Elküldve Augusztus19, 2013 Elküldve Augusztus19, 2013 Aham úgy rémlik az lesz de pont nincs róla képem.... Köszi mindenkinek. Egy kipucerálással kezdem.
stirlitz Elküldve Augusztus19, 2013 Elküldve Augusztus19, 2013 Aham úgy rémlik az lesz de pont nincs róla képem.... nanemá......tényleg nincs? :D
stirlitz Elküldve Augusztus19, 2013 Elküldve Augusztus19, 2013 Sziasztok! Kérdésem csak annyi lenne, hogy hol találom a tolató lámpa kapcsolót? Nincs tolatóm, az izzók jók, biztosítékok jók. Szerintem a kapcsolónál lehet a gond. Köszi a segítséget. a váltóba van betekerve, abba nagyon nincs más, jobb oldat előrefelé, 2 érintkezős csatlakozója van én is nemrég cseréltem https://cromax.hu/260000000-sebessegvalto/261110000-sebessegvalto-es-alkatreszei/261110538-tolatolampa-kapcsolo/143030-tolatolampa-kapcsolo-opel-suzuki
Gregory33 Elküldve Augusztus19, 2013 Elküldve Augusztus19, 2013 Magát a szerkezetet csak ki kell cserélni a jelenlegi manuálissal, kábelezni kell, beszerelni a gombokat, és biztosítékkal védett tápot adni neki...nagy vonalakban ennyi. Igazából a helyszűke adja a nehezét, nem maga a feladat. Tapasztaltam :) Délután cseréltem tűégőket a fűtéspanelben és az óraegységben. Elvileg a lámpakapcsoló is világit, csak nem tudtam megbontani, a gombot le tudtam szedni, de tovább nem jutottam. Hogyan tovább? Mire eljutok az elektromos ablak beszereléséig, profi leszek :D
Pajzs89 Elküldve Augusztus19, 2013 Elküldve Augusztus19, 2013 Hali, 98-as X16SZR-be van sebesség jeladó? csak mert ha benyomom a kijelzőnél lévő két gombot akkor 00KM/H-t mutat menet közbe, de a kocsival amúgy semmi baj, megy szépen
Gabibácsi Elküldve Augusztus20, 2013 Elküldve Augusztus20, 2013 Hali, 98-as X16SZR-be van sebesség jeladó? csak mert ha benyomom a kijelzőnél lévő két gombot akkor 00KM/H-t mutat menet közbe, de a kocsival amúgy semmi baj, megy szépen Nem lehet hogy túl gyorsan mész? 50 alatt nyomkodod?
Goro Elküldve Augusztus20, 2013 Elküldve Augusztus20, 2013 Sziasztok. Tudna valaki segiteni hogy X16XEL motoros Astrába hogyan kell bekötni egy Omega tempomatot. A vezetékelés leirására lenne szükségem. Köszönöm
Pajzs89 Elküldve Augusztus20, 2013 Elküldve Augusztus20, 2013 Nem lehet hogy túl gyorsan mész? 50 alatt nyomkodod? 30-nál próbáltam
megadave Elküldve Augusztus20, 2013 Elküldve Augusztus20, 2013 30-nál próbáltam Az elektromos sebjelet a km.óra adja. Ha nem mutat semmit a kijelző, az azt jelenti, hogy nincs behúzva a sebességjel vezeték, az órától a kijelzőig. No para.
Gabibácsi Elküldve Augusztus21, 2013 Elküldve Augusztus21, 2013 Jaja, akkor hiányzik ott a vezeték, de amúgy semmi gond.
Davee Elküldve Augusztus21, 2013 Elküldve Augusztus21, 2013 Az elektromos sebjelet a km.óra adja. Ha nem mutat semmit a kijelző, az azt jelenti, hogy nincs behúzva a sebességjel vezeték, az órától a kijelzőig. No para. Nem az ECU-tól jön a sebességjel? :huh:
Dáwid Elküldve Augusztus21, 2013 Elküldve Augusztus21, 2013 Nem az ECU-tól jön a sebességjel? :huh: nem. Ő is az óráról kapja, ezért sz.pás, ha szétugrikva spirál. :D
Davee Elküldve Augusztus21, 2013 Elküldve Augusztus21, 2013 nem. Ő is az óráról kapja, ezért sz.pás, ha szétugrikva spirál. :D Az oké, de a TID 12-es PIN-jét az ECU-tól kell bekötni.
stirlitz Elküldve Augusztus21, 2013 Elküldve Augusztus21, 2013 Az oké, de a TID 12-es PIN-jét az ECU-tól kell bekötni. sztem nem, de ez most hogy jött ide? az ECU-tól csak a befecs. jel jön a BCnél a seb.jel a műszeregységben lévő útjeladótól jön, amit meg a seb. spirál hajt, ahogy Dáwid mondta a más tészta, hogy ez (is) elmegy az ECU-ba
Davee Elküldve Augusztus21, 2013 Elküldve Augusztus21, 2013 sztem nem, de ez most hogy jött ide? az ECU-tól csak a befecs. jel jön a BCnél a seb.jel a műszeregységben lévő útjeladótól jön, amit meg a seb. spirál hajt, ahogy Dáwid mondta a más tészta, hogy ez (is) elmegy az ECU-ba A BC megint más dolog, én a TID-ről beszéltem. Nem lényeg ugorjunk.
Roger Elküldve Augusztus22, 2013 Elküldve Augusztus22, 2013 Üdv! Nem tudom jó helyen kérdezem-e. Olyan gond történt az autómmal 1995-ös Astra :) , hogy tankolás után indítottam és utána szó szerint megállt és se előre se hátra nem ment :( . Régebben is csinált hasonlót akkor az elosztófejet és minden hozzátartozó csatlakozást megmozgattam és indult, most az sem segített. Amikor indítanám pörgeti magát, de nincs szikra... A 4 vadi új gyertya van benne mert 2 hónapja gyertyabajos volt... A kérdésem az mi purcanhatott ki mert indításkor pörgeti, de semmi más... A segítséget elpőre is köszi és bocsánat ha rossz helyen kérdeztem! Üdv: Roger
Gabibácsi Elküldve Augusztus23, 2013 Elküldve Augusztus23, 2013 Elég egy helyen kérdezni. Trafód amúgy OK?
FPepe Elküldve Augusztus23, 2013 Elküldve Augusztus23, 2013 Üdv! Nem tudom jó helyen kérdezem-e. Olyan gond történt az autómmal 1995-ös Astra :) , hogy tankolás után indítottam és utána szó szerint megállt és se előre se hátra nem ment :( . Régebben is csinált hasonlót akkor az elosztófejet és minden hozzátartozó csatlakozást megmozgattam és indult, most az sem segített. Amikor indítanám pörgeti magát, de nincs szikra... A 4 vadi új gyertya van benne mert 2 hónapja gyertyabajos volt... A kérdésem az mi purcanhatott ki mert indításkor pörgeti, de semmi más... A segítséget elpőre is köszi és bocsánat ha rossz helyen kérdeztem! Üdv: Roger Egy motorkódot kaphatnánk?
Recommended Posts