wookie Elküldve Augusztus1, 2013 Elküldve Augusztus1, 2013 Sziasztok! A következő esemény történt a 92es 3 ajtósommal. Kijöttem az autómosóból és az első kátyú után (nem kellett sokat várni rá ugye) beindult a hátsó ablaktörlőm fénysebességgel. Önálló életre kelt, amikor akarta vagy úgy rázkódott a kocsi megállt, amikor akarta elindult de mindig max sebességgel. Gondolom hogy beázás és/vagy zárlat, de tudnátok tippeket adni merre induljak? Tippem hogy hátul nézelődjek először, mert amikor félreálltam hogy valamit tegyek, a csomiajtó lecsukása után abbahagyta. Válaszokat, tippeket, segítségeket előre is köszönöm. Több mint valószínű hogy az átvezetőnél van megtörve a vezeték. 1
Digger Elküldve Augusztus2, 2013 Elküldve Augusztus2, 2013 Sziasztok! Régen jártam erre, mert csak hajtom, hajtom, hajtom a verdát! De csak azért mert megy! Leginkább! :) Most viszont gond van, mert elment a töltés. Nem kellene lámpának jeleznie? A generátor forog, de a beindítás után csak 12,9V-ot mérek. A múltkor majdnem otthagyott. Leállás és rövid pihi után nem forgatta normálisan az önindító, de pár perc pihi után picit összeszedte magát és elindult. Most tompított nélkül járok, lesem a yardot és a garázsban töltöm! :-) Valamikor a 70-es években foglalkoztam autovillamossággal, akkor konyítottam hozzá. :) Merre induljak? Szedjem szét, vagy vegyek egy bontottat? Mit nézzek meg előtte?
Mikulás74 Elküldve Augusztus3, 2013 Elküldve Augusztus3, 2013 Sziasztok! Régen jártam erre, mert csak hajtom, hajtom, hajtom a verdát! De csak azért mert megy! Leginkább! :) Most viszont gond van, mert elment a töltés. Nem kellene lámpának jeleznie? A generátor forog, de a beindítás után csak 12,9V-ot mérek. A múltkor majdnem otthagyott. Leállás és rövid pihi után nem forgatta normálisan az önindító, de pár perc pihi után picit összeszedte magát és elindult. Most tompított nélkül járok, lesem a yardot és a garázsban töltöm! :-) Valamikor a 70-es években foglalkoztam autovillamossággal, akkor konyítottam hozzá. :) Merre induljak? Szedjem szét, vagy vegyek egy bontottat? Mit nézzek meg előtte? Én se vagyok sokkal szakibb, de a Kadettomon volt ilyen, akkor kicseréltem a generátorban a fesszabályzót(ami ugye egyben van a szénkefékkel) és utána jó lett. Csak két kis csavar fogja úgy emlékszem, és kijön egyben az egész. Bár az is lehet, valahol fellazult egy vezeték a generátor körül, amit csavar fog.
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2013 Elküldve Augusztus3, 2013 Sziasztok! Régen jártam erre, mert csak hajtom, hajtom, hajtom a verdát! De csak azért mert megy! Leginkább! :) Most viszont gond van, mert elment a töltés. Nem kellene lámpának jeleznie? A generátor forog, de a beindítás után csak 12,9V-ot mérek. A múltkor majdnem otthagyott. Leállás és rövid pihi után nem forgatta normálisan az önindító, de pár perc pihi után picit összeszedte magát és elindult. Most tompított nélkül járok, lesem a yardot és a garázsban töltöm! :-) Valamikor a 70-es években foglalkoztam autovillamossággal, akkor konyítottam hozzá. :) Merre induljak? Szedjem szét, vagy vegyek egy bontottat? Mit nézzek meg előtte? Ha gyújtáson sem ég a visszajelző akkor esélyes hogy az égett ki, ez adja a gerjesztést a generátornak ugyanolyan izzó megy bele mint a helyzetjelzőbe.
EDani Elküldve Augusztus3, 2013 Elküldve Augusztus3, 2013 Sziasztok! Régen jártam erre, mert csak hajtom, hajtom, hajtom a verdát! De csak azért mert megy! Leginkább! :) Most viszont gond van, mert elment a töltés. Nem kellene lámpának jeleznie? A generátor forog, de a beindítás után csak 12,9V-ot mérek. A múltkor majdnem otthagyott. Leállás és rövid pihi után nem forgatta normálisan az önindító, de pár perc pihi után picit összeszedte magát és elindult. Most tompított nélkül járok, lesem a yardot és a garázsban töltöm! :-) Valamikor a 70-es években foglalkoztam autovillamossággal, akkor konyítottam hozzá. :) Merre induljak? Szedjem szét, vagy vegyek egy bontottat? Mit nézzek meg előtte? Alapjáraton terhelés nélkül ennyi a töltés, fordulaton sem emelkedik a fesz? generátor csonkon ill aksinál ugyan annyi a fesz? Ha igen ! akkor csatlakozások megtisztítása ellenőrzése segíthet! Következő lépés szénkefék csúszógyűrűk ell. esetleg cseréje ha muszáj , utána szerintem felújítás v. felújíttatás nekem drága a bontott és mindíg lutri!
IGIPOP Elküldve Augusztus4, 2013 Elküldve Augusztus4, 2013 Sziasztok! Lecumiztattam saját magam...(szokás szerint) Az lenne a kérdésem, hogy a világításkapcsolónak a rúgós részét, hogy a viharba tudnám visszapumpolni a helyére? (Vagy lehet nem is jó az elképzelésem, hogy nézett ki, mert pikk-pakk szétugrott...a qurrrr :omg: )
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2013 Elküldve Augusztus4, 2013 Sziasztok! Lecumiztattam saját magam...(szokás szerint) Az lenne a kérdésem, hogy a világításkapcsolónak a rúgós részét, hogy a viharba tudnám visszapumpolni a helyére? (Vagy lehet nem is jó az elképzelésem, hogy nézett ki, mert pikk-pakk szétugrott...a qurrrr :omg: ) uh.........háááát olyan 2 óra totál copás a végén már a konyhaasztal alatt ültem hol üvöltöttem hol bőgtem a család menekült a kutyák tutultak. Vegyél inkább egy bontottat. :D De ha jól rémlik valahogy oldalról forgattam bele a golyót. Ha már egyszer sikerült utána könnyebb. 1
IGIPOP Elküldve Augusztus4, 2013 Elküldve Augusztus4, 2013 Annyi ideje már talán én is kínlódok :D egyszer a golyó is elrepült :omg: :omg: :pinch:
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2013 Elküldve Augusztus4, 2013 Annyi ideje már talán én is kínlódok :D egyszer a golyó is elrepült :omg: :omg: :pinch: Ahogy kapcsolgatod az egyik végállásból lehet alájátszani a golyót.
prepuk Elküldve Augusztus4, 2013 Elküldve Augusztus4, 2013 Sziasztok! Kiment az üzemanyag szivattyúm a kocsiban :blush: és mivel a verdám gázos is még tudom használni. De átnéztem a gáz részét és mikor átkapcsolom a verdát LPG-re akkor egy relé segítségével a központi injektor egyik vezetékét megszakítja. Gondolom én a tápját. De a szivattyú ugyanúgy dolgozik mindaddig míg én gázzal kocsikázok. Namármost ha én most egy másik relé segítségével megszakítanám a szivattyú tápját akkor szerintetek hosszabb életű lenne az új ac és nem lenne semmi gondom a verdával? Vagy valami kis elektronika ezt figyeli, hogy járó motornál mégsem megy a szivattyú?
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2013 Elküldve Augusztus4, 2013 az a rohadt másik golyó ami megfog :hug: Nem mondtam hogy egyszerű lesz. Hagyd a fenébe kezd újra holnap pihenten. Sziasztok! Kiment az üzemanyag szivattyúm a kocsiban :blush: és mivel a verdám gázos is még tudom használni. De átnéztem a gáz részét és mikor átkapcsolom a verdát LPG-re akkor egy relé segítségével a központi injektor egyik vezetékét megszakítja. Gondolom én a tápját. De a szivattyú ugyanúgy dolgozik mindaddig míg én gázzal kocsikázok. Namármost ha én most egy másik relé segítségével megszakítanám a szivattyú tápját akkor szerintetek hosszabb életű lenne az új ac és nem lenne semmi gondom a verdával? Vagy valami kis elektronika ezt figyeli, hogy járó motornál mégsem megy a szivattyú? Alapból úgy műkszik hogy amíg jár a motor megy a szivattyú ha bármi okból leál, lefullad a relé leállítja az AC-t is. Azt nem tudom a gázosítás mennyire nyúlt ebbe bele. Elméletileg tovább bírja a szivattyú ha gázüzemben nem működik hiszen akkor nem kopik. De szerintem ha megcsinálod ezt akkor nem lesz olyan zavartalan a benzinre visszaállás menet közben mert nem lesz nyomás a rendszerben előfordul hogy be-berángat mire felépül a megfelelő üanyagnyomás az injektor normális működéséhez. Ennél a motortípusnál ugye gyujtásra elindul az AC olyan 3-4 másodpercre pont azért hogy mire indítasz már meg legyen a nyomás.
prepuk Elküldve Augusztus4, 2013 Elküldve Augusztus4, 2013 Alapból úgy műkszik hogy amíg jár a motor megy a szivattyú ha bármi okból leál, lefullad a relé leállítja az AC-t is. Azt nem tudom a gázosítás mennyire nyúlt ebbe bele. Elméletileg tovább bírja a szivattyú ha gázüzemben nem működik hiszen akkor nem kopik. De szerintem ha megcsinálod ezt akkor nem lesz olyan zavartalan a benzinre visszaállás menet közben mert nem lesz nyomás a rendszerben előfordul hogy be-berángat mire felépül a megfelelő üanyagnyomás az injektor normális működéséhez. Ennél a motortípusnál ugye gyujtásra elindul az AC olyan 3-4 másodpercre pont azért hogy mire indítasz már meg legyen a nyomás. Ha csak ennyi gond lesz vele az nekem teljesen jó, mivel manuálisan kapcsolom a két üzem között és csak indításhoz használom a benzin üzemet mivel gázzal elég nehézkesen indul be. (A reduktor a motor vákuumját használja mennyiség szabályzásra. Régi ladás :-( ) Na akkor holnap fogok úgyis ac-t cserélni már akkor ezt is kipróbálom.
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2013 Elküldve Augusztus4, 2013 Ha csak ennyi gond lesz vele az nekem teljesen jó, mivel manuálisan kapcsolom a két üzem között és csak indításhoz használom a benzin üzemet mivel gázzal elég nehézkesen indul be. (A reduktor a motor vákuumját használja mennyiség szabályzásra. Régi ladás :-( ) Na akkor holnap fogok úgyis ac-t cserélni már akkor ezt is kipróbálom. Gyárilag úgyis relézve van az AC, ebbe kéne belenyúlkálni, de nekem ez már űrtechnika.
IGIPOP Elküldve Augusztus4, 2013 Elküldve Augusztus4, 2013 Na csak sikerált...és még müxik is...kapcsol rendesen, igaz 2 menetet lecsíptem a rugóból...így is az újjaim...wáúúúú,de megérte
hetyke Elküldve Augusztus4, 2013 Elküldve Augusztus4, 2013 az a rohadt másik golyó ami megfog :hug: zsírozd be a golyót, akkor nem esik ki... :)
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2013 Elküldve Augusztus4, 2013 Na csak sikerált...és még müxik is...kapcsol rendesen, igaz 2 menetet lecsíptem a rugóból...így is az újjaim...wáúúúú,de megérte :icon13:
Diabo6 Elküldve Augusztus5, 2013 Elküldve Augusztus5, 2013 Több mint valószínű hogy az átvezetőnél van megtörve a vezeték. Köszönöm! Nem megtörve volt, hanem szakadva és még szigetelés se volt rajta....
ropi Elküldve Augusztus5, 2013 Elküldve Augusztus5, 2013 Ma megelégeltem hogy a külső hőmérséklet érzékelőm nem mutat semmit. Kipattintottam a lökhárítóból, nem látszik korróziónyom így gondoltam rámérek azért a szenzorra mit mutat. Ellenállást mérve meg se nyikkan a multiméter, gondolom így érzékelő szált el. Valaki megerősítene ebben? :)
Davee Elküldve Augusztus5, 2013 Elküldve Augusztus5, 2013 Ma megelégeltem hogy a külső hőmérséklet érzékelőm nem mutat semmit. Kipattintottam a lökhárítóból, nem látszik korróziónyom így gondoltam rámérek azért a szenzorra mit mutat. Ellenállást mérve meg se nyikkan a multiméter, gondolom így érzékelő szált el. Valaki megerősítene ebben? :) Helytálló a megállapításod.
Dáwid Elküldve Augusztus5, 2013 Elküldve Augusztus5, 2013 Sziasztok! Lecumiztattam saját magam...(szokás szerint) Az lenne a kérdésem, hogy a világításkapcsolónak a rúgós részét, hogy a viharba tudnám visszapumpolni a helyére? (Vagy lehet nem is jó az elképzelésem, hogy nézett ki, mert pikk-pakk szétugrott...a qurrrr :omg: ) Én olyan fél óra sz.pás, és a hatodik golyó-keresgélés után egy teszkós szatyorba nyúlva csináltam, hogy legalább ne repüljön el messzire. :lol: először röhög az ember magán, utána ordít, aztán sír, aztán falhoz b.ssza az egészet, majd rájön, hogy a munkahelyén a műhelyben üti éppen este 9-kor azt a darab sz.rt, ami kéne ahhoz, hogy egyáltalán haza tudjon menni vele. :lol: Szóval tök jó. :D Janiét úgy szétlőttük, hogy tollrugóból, meg valami csapágygolyóból csináltunk bele valami ilyesmit, aztán másnap vett másik kapcsolót :D :lol:
megadave Elküldve Augusztus5, 2013 Elküldve Augusztus5, 2013 Én olyan fél óra sz.pás, és a hatodik golyó-keresgélés után egy teszkós szatyorba nyúlva csináltam, hogy legalább ne repüljön el messzire. :lol: először röhög az ember magán, utána ordít, aztán sír, aztán falhoz b.ssza az egészet, majd rájön, hogy a munkahelyén a műhelyben üti éppen este 9-kor azt a darab sz.rt, ami kéne ahhoz, hogy egyáltalán haza tudjon menni vele. :lol: Szóval tök jó. :D Janiét úgy szétlőttük, hogy tollrugóból, meg valami csapágygolyóból csináltunk bele valami ilyesmit, aztán másnap vett másik kapcsolót :D :lol: Úgy rémlik nekem két napig tartott mire összeraktam. Azóta jó, bár a ledezés, amiért szétszedtem rég besz.rt. :D
userXY Elküldve Augusztus11, 2013 Elküldve Augusztus11, 2013 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, egy Astra F Classicba szeretnék kesztyűtartó világítást szerelni, mivel a gyárban nem tették bele. A kérdésem az volna, hogy honnan lehet, érdemes áramot odavezetni a világítás aljzathoz, illetve akinek a gyártósoron belepakolták ezt az "extrát" annak honnan megy oda a delej? Másik problémám is előfordul a kocsival, ez pedig a középső óra/dátum/hőmérséklet kijező panel világításának kikapcsolása (random működése). Ugyanis a háttérvilágítás a tompított fényszóró felkapcsolásával néha elalszik, máskor meg csak -ahogy rendesen is szokott működni- lejjeb veszi a háttérvilágítás fényét (gyújtást ráadva, tompított világítás bekapcsolása nélkül tökéletesen működik). Elég ad-hoc a dolog, néha úgy gondolja hogy működik, néha meg nem. A tompított világítás kapcsolót kb 1 éve cserélni kellett, valami tönkrement benne és meg is olvadt állítólag az aljzat. Arra gondolok, hogy itt lehet a probléma, mert amikor csináltatták a kocsit a villamossági szerelő azt mondta vigyük vissza majd, hogy rendbe tegye az aljzatot (ha jól emlékszem), sajnos ez nem történ még meg... :whistle: (A világítás kapcsolón nincs fényerősség állító.) A középső óramodult már kiszereltem, izzókat ellenőriztem, még eredetiek, azon kívül, hogy kicsit elszürkültek még világítanak, illetve a többi izzót már cseréltem újakra a középkonzolban. Előre is köszönöm a segítséget!
djcaracas Elküldve Augusztus14, 2013 Elküldve Augusztus14, 2013 Az indítás utáni "hangos" zaj lehet h a szelepek okozzák ... lehet az olaj miatt pl. de mindenek előtt csinálj egy hibakód kiolvasást. így: Hello! Ki szeretném villogtatni a hibakódom az F astrámból(C14NZ). A fenti képen látható csatlakozó van az én autómban is. Mely lábakat kell ennél a fajtánál rövidrezárni, hogy elvillogja nekem a checkengine lámpa a hibakódot?? Köszönöm Nagyon!
Recommended Posts