ateszeger Elküldve Április17, 2013 Elküldve Április17, 2013 a generátoré :D de akkor remy hol a tökbe vetted a szabályzót 1000pénzért? egy barátom autósboltba dolgozik és ö intézte.a teljes ár az 2000 lett volna.
Danek497 Elküldve Április18, 2013 Elküldve Április18, 2013 Hellóó!C16se ECU-jának is van fordulatszámmérő vezetéke a stekkerén? Egy bizonyos zöld vezeték ha minden igaz...Ha igen, akkor ez milyen jelet ad? Növekvő feszültséget, impulzust stb?(Lusta voltam kivenni meglesni az ECU-t :$)
wookie Elküldve Április18, 2013 Elküldve Április18, 2013 Igen, benne van a zöld vezeték. Én mikor rámértem egy folyamatos fix feszültség jött rajta. Nem is értem a dolgot. De szoptam vele mert a műszeregységem meg c18nz ből volt, ahol elosztós gyújtás van, és a trafóról kapja a jelet, emiatt teljesen más volt a műszeregység nyákfóliája, és nem ment a fordmérő. Kicseréltem a fóliát a motorhoz tartozóéra, és egyből működött. Amúgy szerintem impulzust ad, csak a multiméter valszeg nem tudta lekövetni. 1
Danek497 Elküldve Április19, 2013 Elküldve Április19, 2013 Igen, benne van a zöld vezeték. Én mikor rámértem egy folyamatos fix feszültség jött rajta. Nem is értem a dolgot. De szoptam vele mert a műszeregységem meg c18nz ből volt, ahol elosztós gyújtás van, és a trafóról kapja a jelet, emiatt teljesen más volt a műszeregység nyákfóliája, és nem ment a fordmérő. Kicseréltem a fóliát a motorhoz tartozóéra, és egyből működött. Amúgy szerintem impulzust ad, csak a multiméter valszeg nem tudta lekövetni.Áhh, köszi :DKözbe találtam egy fényképet valamelyik fórumon, azon van egy olyan vezeték, ami a fogyasztásméréssel kapcsolatos.Arról van valami infó, hogy az milyen jelet ad? :DAzért érdekel, mert ha tudom akkor csinálok ledes fordulatmérőt, meg fogyasztásmérőt.
Lajko Elküldve Április20, 2013 Elküldve Április20, 2013 Üdv. Lenne egy olyan gondom,hogy megadta magát a bal első központizár motor. Ma vettem egyet bontóba kicseréltem nyitja,zárja,de ha belülről lezárom akkor nem tudom kinyitni ha felhúzom a gombot csak a távirányítóval. Ez azért lehet mert nem központi vezérlő motort adott a bontós? eddig a bal elsővel kilehetett nyitni belülről.
wookie Elküldve Április20, 2013 Elküldve Április20, 2013 Lehet hogy egy jobbosat kaptál, az meg nem tudja ezt a funkciót. A bal egy a master.
individor Elküldve Április20, 2013 Elküldve Április20, 2013 üdv! mi lehet a hőmérőmmel? minden indításkor mínusszal kezd(általában -30fok) aztán szépen halad felfelé az aktuális hőmérsékletig köszi!
FPepe Elküldve Április20, 2013 Elküldve Április20, 2013 üdv! mi lehet a hőmérőmmel? minden indításkor mínusszal kezd(általában -30fok) aztán szépen halad felfelé az aktuális hőmérsékletig köszi! Vagy az érzékelőd halódik a lökösben, vagy a kijelzőben a csatlakozó forrasztásai engedték el magukat.
Gabibácsi Elküldve Április20, 2013 Elküldve Április20, 2013 Vagy Szibériából mész az Egyenlítő felé, nagyongyorsan:)
daykiller Elküldve Április20, 2013 Elküldve Április20, 2013 Lehet hogy egy jobbosat kaptál, az meg nem tudja ezt a funkciót. A bal egy a master. Fordítva. Jobbossal nem tudod lezárni mindet, csak nyitni. Belül.
individor Elküldve Április20, 2013 Elküldve Április20, 2013 Vagy az érzékelőd halódik a lökösben, vagy a kijelzőben a csatlakozó forrasztásai engedték el magukat. szóval egyik sem olcsó dolog képet nem tudok betenni de vicces, fél óra alatt 50 fok különbség, a hangsebesség sehol sincs hozzám :)
spzoli Elküldve Április20, 2013 Elküldve Április20, 2013 szóval egyik sem olcsó dolog képet nem tudok betenni de vicces, fél óra alatt 50 fok különbség, a hangsebesség sehol sincs hozzám :) 5e ft alatt van a két alkatrész együtt....
individor Elküldve Április20, 2013 Elküldve Április20, 2013 Vagy Szibériából mész az Egyenlítő felé, nagyongyorsan:) nagyon-nagyon gyors f astra eladó :)))))) bizonyíték: http://frmpic.sportmotor.hu/p/45/548990/2 http://frmpic.sportmotor.hu/p/45/548991/2
individor Elküldve Április20, 2013 Elküldve Április20, 2013 5e ft alatt van a két alkatrész együt.... ez bontós ár?
zotya975 Elküldve Április20, 2013 Elküldve Április20, 2013 5e ft alatt van a két alkatrész együt.... Párszáz forint volt a termoelem... :D
spzoli Elküldve Április20, 2013 Elküldve Április20, 2013 Látom lehagyom a betűket és nem is szóltok?? :D Bontós ja.
individor Elküldve Április20, 2013 Elküldve Április20, 2013 Párszáz forint volt a termoelem... :D lehetne valami részletesebb infót kapni? pár évig még szeretném használni az autót szóval ki kellene javítani ezt a hibát, ha ennyire olcsó
stirlitz Elküldve Április20, 2013 Elküldve Április20, 2013 Üdv. Lenne egy olyan gondom,hogy megadta magát a bal első központizár motor. Ma vettem egyet bontóba kicseréltem nyitja,zárja,de ha belülről lezárom akkor nem tudom kinyitni ha felhúzom a gombot csak a távirányítóval. Ez azért lehet mert nem központi vezérlő motort adott a bontós? eddig a bal elsővel kilehetett nyitni belülről. me nem jót vettel, olyan kell ami bal előre való, ha belenézel a csatiba 5(6) érintkezősnek kell lenni nem csak 3nak viszont jó omegáé meg vectráé is (persze ha jó alakú a csatja)
stirlitz Elküldve Április20, 2013 Elküldve Április20, 2013 lehetne valami részletesebb infót kapni? pár évig még szeretném használni az autót szóval ki kellene javítani ezt a hibát, ha ennyire olcsó jó az vmi mokolt cucc nézd meg itt: https://cromax.hu/40000000-elektromos-rendszer/41560000-jelado-erzekelo-gomba/41560590-kulso-homerseklet-jelado/144475-kulso-homerseklet-jelado-opel-astra-f
zotya975 Elküldve Április21, 2013 Elküldve Április21, 2013 lehetne valami részletesebb infót kapni? pár évig még szeretném használni az autót szóval ki kellene javítani ezt a hibát, ha ennyire olcsó Én is úgy kaptam, de megkérdezem az illetőt honnan vette és pontosan mi ez.
Lajko Elküldve Április21, 2013 Elküldve Április21, 2013 me nem jót vettel, olyan kell ami bal előre való, ha belenézel a csatiba 5(6) érintkezősnek kell lenni nem csak 3nak viszont jó omegáé meg vectráé is (persze ha jó alakú a csatja) Amit vettem az 6 lábas. nekem viszont 5 lábas volt benne. Betettem nyit zár okés. ment össze. aztán hazafele véletlenül rákönyököltem a gombra lezárt húztam volna fel nem jött.
daykiller Elküldve Április21, 2013 Elküldve Április21, 2013 Amit vettem az 6 lábas. nekem viszont 5 lábas volt benne. Betettem nyit zár okés. ment össze. aztán hazafele véletlenül rákönyököltem a gombra lezárt húztam volna fel nem jött. Fel sem tudtad húzni? Gyári a központi zárad?
spzoli Elküldve Április21, 2013 Elküldve Április21, 2013 én akkor szívtam így a reteszeléssel, mikor a kilincsből kijövő nyomórúd túl feszesre lett állítva a zárszerkezethez. egy nap volt mire rájöttem
Lajko Elküldve Április21, 2013 Elküldve Április21, 2013 Fel sem tudtad húzni? Gyári a központi zárad? Nem tudom felhúzni ha levan nyomva és most néztem még kulcsal se tudom se nyitni se zárni :huh: igen gyári a központi
Recommended Posts