daykiller Elküldve Március20, 2013 Megoszt Elküldve Március20, 2013 Egy fura kérdés.... ha én a főtengely jel adónak a helyzetét megváltoztatom, csak picit vagy feljebb, vagy lejjebb, akkor változik az elő ill. az utógyújtás? Jól tudom, hogy az adja a jelet az ECU nak hogy mikor kell szikrát szórni a gyertyára? Az olyan, mintha átraknád a vezérlést. DIS-esnél nem lehet kézileg előgyújtást állítani. Az ECU végzi ezt. Igen jól tudod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hetyke Elküldve Március20, 2013 Megoszt Elküldve Március20, 2013 Sziasztok! Meg tudnátok mondani hogy a kombi és szedán zárjai (ahova a kulcsot dugod) passzolnak-e? Az első két ajtóban, gyújtáskapcsoló gondolom eggyezik, de a csomagtérajtóban lévővel mi a helyzet? Ja és kombiból szeretném átrakni szedánba. A kombi 94 elötti a szedán pedig 98-as ha jól emlékszem. Köszönöm! A zárszerkezet a hátsóajtón nem, de a betétek összelegózhatók egyikből a másikba, ha mondjuk kulcs miatt szeretnéd cserélni... Betétek közt semmi különbség... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Március20, 2013 Megoszt Elküldve Március20, 2013 Az olyan, mintha átraknád a vezérlést. DIS-esnél nem lehet kézileg előgyújtást állítani. Az ECU végzi ezt. Igen jól tudod. Na jah, csak ahhoz szana szét kell szedni a jeladónál meg nem...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2013 Megoszt Elküldve Március20, 2013 Na jah, csak ahhoz szana szét kell szedni a jeladónál meg nem...... De ha átrakod a jeladót, akkor máshol fogja érzékelni az első henger felső holtpontját. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Március20, 2013 Megoszt Elküldve Március20, 2013 De ha átrakod a jeladót, akkor máshol fogja érzékelni az első henger felső holtpontját. Vagyis elő vagy útó gyújtásom lesz nem ? vagy nem ilyen eccerű az opel agy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2013 Megoszt Elküldve Március20, 2013 Vagyis elő vagy útó gyújtásom lesz nem ? vagy nem ilyen eccerű az opel agy? Nem tudom mit okoz, ha átrakod, de ezé van az ECU, hogy megcsinálja. Ha nem jól állítja az előgyújtást, akkor meg valami gond van. Tied kopogás érzékelős vagy nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Március20, 2013 Megoszt Elküldve Március20, 2013 Nem tudom mit okoz, ha átrakod, de ezé van az ECU, hogy megcsinálja. Ha nem jól állítja az előgyújtást, akkor meg valami gond van. Tied kopogás érzékelős vagy nem? Nincs benne kopogás érzékelő, csak eszmefuttatásból kérdeztem.. Jól tudom hogy az ECU-t nem lehet bazergálni gyújtás téren? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március20, 2013 Megoszt Elküldve Március20, 2013 Nincs benne kopogás érzékelő, csak eszmefuttatásból kérdeztem.. Jól tudom hogy az ECU-t nem lehet bazergálni gyújtás téren? Alapból mindent az ECU állít. Ha lenne kopogás érzékelőd, akkor még az alapján is állítaná az előgyújtást. Így csak marad a választó csati a kiegyenlítő tetején. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Március20, 2013 Megoszt Elküldve Március20, 2013 Alapból mindent az ECU állít. Ha lenne kopogás érzékelőd, akkor még az alapján is állítaná az előgyújtást. Így csak marad a választó csati a kiegyenlítő tetején. jah, abból van 91,95,98 as lehet variálni...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Március20, 2013 Megoszt Elküldve Március20, 2013 jah, abból van 91,95,98 as lehet variálni...... Van 91 / 95 -ös és van 95 / 98-as és nem lehet variálni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 Nahh ma beruháztam egy Aldis aksi töltőbe 6ezer (októberbe is volt 4ezerért) ez is ugyan az elvileg. Remélem bevállik mert sok jót olvastam róla. Új aksi meg új aksitöltő! :rolleyes: Remélem egy ideig le lessz róla a gond! Valakinek van tapasztalata róla? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 Nahh ma beruháztam egy Aldis aksi töltőbe 6ezer (októberbe is volt 4ezerért) ez is ugyan az elvileg. Remélem bevállik mert sok jót olvastam róla. Új aksi meg új aksitöltő! :rolleyes: Remélem egy ideig le lessz róla a gond! Valakinek van tapasztalata róla? Nincs de nekem is vennem kell majd vmit mert semmim nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 Van 91 / 95 -ös és van 95 / 98-as és nem lehet variálni! Má méne lehetne? 4 féle varia van....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 Nincs de nekem is vennem kell majd vmit mert semmim nincs. Nekem sose vót, bevallom :) Töltse a kocsi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 Má méne lehetne? 4 féle varia van....... De az ECU csak kettőre van programozva. Nekem sose vót, bevallom :) Töltse a kocsi. Én is csak akkor szoktam, mikor kocsival megyek be dolgozni és ekkor ráakasztom a szelénes vasúti akksitöltőt. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 De az ECU csak kettőre van programozva. Én is csak akkor szoktam, mikor kocsival megyek be dolgozni és ekkor ráakasztom a szelénes vasúti akksitöltőt. :) Hozhatnál este egy kis villanyt ajándékba, mer' elment a töltésem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 Hozhatnál este egy kis villanyt ajándékba, mer' elment a töltésem :D Csomagolva kéred? :D De amúgy mibaj? Megnézzük? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 Hozhatnál este egy kis villanyt ajándékba, mer' elment a töltésem :D Traktornál minek az? Amúgy villogtasd ki. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 Traktornál minek az? Amúgy villogtasd ki. :devlish: Há' mer a világítás nem gázolajjal megy talán? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 Há' mer a világítás nem gázolajjal megy talán? :D Már sokáig világos van... :whistle: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 Már sokáig világos van... :whistle: :P Jövőhétvégétől egy órával tovább tart a hajnali sötétség. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 Há' mer a világítás nem gázolajjal megy talán? :D Viszek gyufát :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 Csomagolva kéred? :D De amúgy mibaj? Megnézzük? :D Nem lájkolja a vizet. A generátorom már egy fél éve nem az igazi, de most kb. lesz.arom :D Csak hogy megjött a monszun, most a generátorban is áll a víz, a kopott ékszíj tárcsa is remekül tapad, úgyhogy, már állandóan a fordulatszámmérőt nézem, hogy mikor csúszik meg a szíj, mert akkor lehet rugdosni a gázt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 Nem lájkolja a vizet. A generátorom már egy fél éve nem az igazi, de most kb. lesz.arom :D Csak hogy megjött a monszun, most a generátorban is áll a víz, a kopott ékszíj tárcsa is remekül tapad, úgyhogy, már állandóan a fordulatszámmérőt nézem, hogy mikor csúszik meg a szíj, mert akkor lehet rugdosni a gázt... :lol: Jó hogy mondod. Nekem is mostanában, főleg a hajnali hideg párás időkben csikorog valami. Remélem a generátor szíjtárcsa. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Március21, 2013 Megoszt Elküldve Március21, 2013 Jövőhétvégétől egy órával tovább tart a hajnali sötétség. :D De csak ha úszol az árral és átállítod az órát. :D Amúgy a céges trakin is azért nem volt töltés mert annyira kopott már a szíj hogy gyakorlatilag állt a generátor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts