Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Sziasztok!

Sürgős tanácsra lenne szükségem!

A központizáram valamiért nem nyitja a tankajtót. A tankomsajnos porzik és mujszály lenne tankolnom, mert este mennem kell! Milyen módon leheten hozzájutni a tanksapkához?

Megoldódott kárpit bontással belülről!

Elküldve

Sziasztok!

Sürgős tanácsra lenne szükségem!

A központizáram valamiért nem nyitja a tankajtót. A tankomsajnos porzik és mujszály lenne tankolnom, mert este mennem kell! Milyen módon leheten hozzájutni a tanksapkához?

Megoldódott kárpit bontással belülről!

Na ezt hívják 100%-os segítség nyújtásnak a fórumtól! (átinterfelláltuk a megoldást..) :D

Elküldve

Helló, egy kérdés a sok közül, amit a Diag csatiba kell bekötni szálat a MID től, azt hova kell kötni a MID en, melyik mazzagra??Köszi

14-es pin, barna szürke, de régebben barna fehér vót.

Elküldve

14-es pin, barna szürke, de régebben barna fehér vót.

És elég neki egy szál hogy lehessen programozni??? Hogy ezek az Opelék mekkora egy zsenik vótak!!!

Amúgy köszi a választ!

Elküldve

hát ez elég fura, nem így kéne lennie, ha így működik akkor ott vmi el lett bénázva

ha gomb van rajta azt megnyomva mind2 tükört fűtenie kéne

biztosíték? villany hátul a saruban?

Ma már fűtötte mindkettőt a csoda....:D

Viszont a hátsó ablakfűtés még mindig nem oldódott meg.Sarukat megnéztem, minden oké, a kapcsolót is, a csatiját is, semmit nem láttam.Tanácstalan vagyok.

Elküldve

Ma már fűtötte mindkettőt a csoda.... :D

Viszont a hátsó ablakfűtés még mindig nem oldódott meg.Sarukat megnéztem, minden oké, a kapcsolót is, a csatiját is, semmit nem láttam.Tanácstalan vagyok.

az mit jelent nálad, hogy: "Sarukat megnéztem, minden oké" VAN benne 12V vagy NINCS? (ha be van kapcsolva)

biztosíték?

Elküldve

Ma már fűtötte mindkettőt a csoda.... :D

Az ablakfűtést jó lenne kimérni egy ohm mérővel, vagy szakadás vizsgálóval. Ha szakadt a szál, akkor egyértelmű a dolog. Ha nem, akkor az érkező feszültséget kell kimérni. Más lehetőség nincs.

Elküldve

Üdv Mindenki!!!

Olyan kérésem lenne... hogy lehetne bekötni utólag astra f c16se motornak bekötni akopogás érzékelőjét mert sajnos nincs meg a helye, a kábel és az érzékelő megvan de a kábelkorbácsban sajnos nincs kivezetés, az a bajom hogy nagy az előgyújtás és "becsörög" a motor.

Köszi a válaszokat!

Elküldve

Üdv Mindenki!!!

Olyan kérésem lenne... hogy lehetne bekötni utólag astra f c16se motornak bekötni akopogás érzékelőjét mert sajnos nincs meg a helye, a kábel és az érzékelő megvan de a kábelkorbácsban sajnos nincs kivezetés, az a bajom hogy nagy az előgyújtás és "becsörög" a motor.

Köszi a válaszokat!

Rotoros vagy DIS-es a gyújtás?

A rohadt életbe már, hogy egy kérdést 42 helyre kell írni... <_<

Elküldve

Sziasztok!

Astra F km órájában a mutatóknak a világításhoz hogy lehet hozzáférni, le kell hozzá venni a mutatókat?

A mutatóknak nincs külön világításuk az egész műszeregységet 3. vagy 4 izzó világítja meg, ki kell venni az egészet ha megfordítod látni fogod őket.

Elküldve

A mutatóknak nincs külön világításuk az egész műszeregységet 3. vagy 4 izzó világítja meg, ki kell venni az egészet ha megfordítod látni fogod őket.

Ebben bíztam! Nagyon szépen köszönöm :icon1:

Elküldve

Az ablakfűtést jó lenne kimérni egy ohm mérővel, vagy szakadás vizsgálóval. Ha szakadt a szál, akkor egyértelmű a dolog. Ha nem, akkor az érkező feszültséget kell kimérni. Más lehetőség nincs.

én mondjuk fordítva csinálnám, mert a fesz. méréshez még annyit se kell "bontani" (lehúzni a sarut)

Elküldve

Igen, de vectráról van szó. Bár amennyire tudom egyforma a rendszer.

Nekem 12 ezerért akartak távos nem bicskás rencert, ami direkt gyárihoz van és nem riogatós, tehát csak utasítást ad a központinak vagy mi. Mondtam, hogy akkor köszönöm, inkább maradok a kulcsnál. :D

Azt nem tudom, hogy egyforma-e, rajzom nincs Vekiről. :)

Elküldve

Az ablakmosó szivattyú megoldva, gyárit kell venni! Mindenkit óvok a lengyel gyártmányú után gyártott hulladéktól!!Most egy használt eredeti van benne és tökéletes.

A hátsó ablakfűtéssel kapcsolatban, nem lehet hogy a reléje a rossz?

Elküldve

Az ablakmosó szivattyú megoldva, gyárit kell venni! Mindenkit óvok a lengyel gyártmányú után gyártott hulladéktól!!Most egy használt eredeti van benne és tökéletes.

A hátsó ablakfűtéssel kapcsolatban, nem lehet hogy a reléje a rossz?

Nem rémlik hogy relézve lenne.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.