vastyan Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Utanfuto index visszajelzo. van pot, akkor az indexnek, es ennek egyutt kene villognia. ha nincs, lehet csak vizet kapott a csati Köszi, akkor meg vagyok nyugodva Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Köszi, akkor meg vagyok nyugodva Mit szedsz? Adj belole nekem is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
vastyan Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Mit szedsz? Adj belole nekem is :) Miért is? Egyébként ez akkora baj hogy kivillant a lámpa? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Miért is? Egyébként ez akkora baj hogy kivillant a lámpa? lsd.: Humor... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Utanfuto index visszajelzo. van pot, akkor az indexnek, es ennek egyutt kene villognia. ha nincs, lehet csak vizet kapott a csati Felváltva ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Felváltva ;) 50% eselyem volt eltalalni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 60ló nem harap sehogy :D Kikéri magának az enyim :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
slide15 Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Üdv mindenkinek! Egy kis technikai segítségre lenne szükségem. Hogyan tudom kiszedni a lámpakapcsoló egységet F Astrából. Le bontottam a kormány burkolatot,kitekertem az összes csavart amit láttam körülötte,de egy ponton nem enged és ott még csavart sem látok...kész vagyok tőle... Ha valaki aki ért hozzá megtenné,hogy leírja nekem egy pár sorban a menetét?! Mail címem : qqrta@tvn.hu Előre is Köszönöm a segítséget!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Sziasztok! A mai napon egy pillanatra felvillant ez a jelzés a műszerfalon.Ez minek a hibáját hivatott jelezni? Eddig nem tűnt fel hogy nincs rajta(d) az utánfutó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Üdv mindenkinek! Egy kis technikai segítségre lenne szükségem. Hogyan tudom kiszedni a lámpakapcsoló egységet F Astrából. Le bontottam a kormány burkolatot,kitekertem az összes csavart amit láttam körülötte,de egy ponton nem enged és ott még csavart sem látok...kész vagyok tőle... Ha valaki aki ért hozzá megtenné,hogy leírja nekem egy pár sorban a menetét?! Mail címem : qqrta@tvn.hu Előre is Köszönöm a segítséget!!!! Igazából semmit nem kell hozzá bontani. Ki kell húzni középállásban mintha belső világítást kapcsolnál helyzetjelző funkcióban. Alul van egy kis lyuk oda kell bebökni a tengelyén egy kis csavarhúzóval,némi találgatás után a kapcsológomb lejön. Utána látható kétoldalt két fül,azok befele nyomva kihúzható a kapcsoló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
slide15 Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Igazából semmit nem kell hozzá bontani. Ki kell húzni középállásban mintha belső világítást kapcsolnál helyzetjelző funkcióban. Alul van egy kis lyuk oda kell bebökni a tengelyén egy kis csavarhúzóval,némi találgatás után a kapcsológomb lejön. Utána látható kétoldalt két fül,azok befele nyomva kihúzható a kapcsoló. Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Azert az funny, hogy a fogyasztasjel bekotese kijavitotta az utjelado hibara utalo dolgokat o.O :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Azert az funny, hogy a fogyasztasjel bekotese kijavitotta az utjelado hibara utalo dolgokat o.O :D este nálam lesz Gabibá műszeregysége. Útjeladója tuti jó, csak a forulatszámméröje kicsit hülye. Toljuk bele próbára, hátha tud a classic még furcsábbakat is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Nem bantjuk. Most rendesen mukodik. :D meg a venti bekapcsolasat meg nem mertem bevallalni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Csak óvatosan :) Tényleg, Dávid, óratekerést nem vállalsz? Előre kéne, hogy jót mutasson :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Csak óvatosan :) Tényleg, Dávid, óratekerést nem vállalsz? Előre kéne, hogy jót mutasson :D elöre-hátra-jobbra-balra... úgy megtekerem, hogy el is szívhatjuk :lol: este megbeszéljük. Aztán megyek, és segítek elrontani Zolinak a classicot :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 :) majd csörögj jól, épp c64-et fogok szerelni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 :) majd csörögj jól, épp c64-et fogok szerelni :D az enyém működik :D a floppy (:P) kicsit hangos, de működik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 :D az enyém működik :D a floppy ( :P) kicsit hangos, de működik :D az enyém is működik mind a 4 :D csak amit nemrég vettem szutykos és most ázik a hípos vízben, össze kell majd raknom meg a billentyűzete rosszalkodik, azt szerelem ja és mindkét floppym is tökéletes:) a monitorom egyedül a nem túl jó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 az enyém is működik mind a 4 :D csak amit nemrég vettem szutykos és most ázik a hípos vízben, össze kell majd raknom meg a billentyűzete rosszalkodik, azt szerelem ja és mindkét floppym is tökéletes:) a monitorom egyedül a nem túl jó akkor nem versenyzek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Mire jó a c64? :rolleyes: Már vagy 10 éve rá sem néztem, pedig van valahol. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 Én meg emulátorral nyomom. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Déwid cvc Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 olyan kérdésem lenne,hogy gyárilag nincs az autóban hömérö,hogy tudom 1 másikbol átrakni a szenzort,meg a kábelt hogy müködjön?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 olyan kérdésem lenne,hogy gyárilag nincs az autóban hömérö,hogy tudom 1 másikbol átrakni a szenzort,meg a kábelt hogy müködjön?! A középkijelző két lábára kell kötni,de meg ne kérdezd melyikre... Link to comment Megosztás: More sharing options...
aholy Elküldve Január31, 2013 Megoszt Elküldve Január31, 2013 A középkijelző két lábára kell kötni,de meg ne kérdezd melyikre... 2. és 4. pinre (van vagy 2 hete hogy kérdezősködtem itt utána) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts