wookie Elküldve Január29, 2013 Megoszt Elküldve Január29, 2013 Meg van a hiba a féklámpánál.Az egész belseje szétrogyott :( most nézhetek valami újat, vagy bontottat.Esetleg megjavítani lehetne még.Az ablakfűtésnél nem látok semmi különöset, úgyhogy nem tudom mi a hiba. Esetleg valaki a féklámpára valami használható megoldást? Nekünk a családban négy autón is ilyen hella van: http://alkatreszek.hu/webaruhaz/hu/cikkszam?km=0&cikkkod=2DA007428-001%252FLA&keres=2DA007428-001%252FLA 10-en éve, nem akar leesni, és még az eredeti izzó van benne. :) És olyan, mintha gyári lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
vastyan Elküldve Január29, 2013 Megoszt Elküldve Január29, 2013 Nekünk a családban négy autón is ilyen hella van: http://alkatreszek.h...007428-001%2FLA 10-en éve, nem akar leesni, és még az eredeti izzó van benne. :) És olyan, mintha gyári lenne. Az a baj, hogy a hátsó ajtónak a spojlerjében van gyárilag benne és olyat kellene bele valahonnan szerkeszteni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Január29, 2013 Megoszt Elküldve Január29, 2013 Az a baj, hogy a hátsó ajtónak a spojlerjében van gyárilag benne és olyat kellene bele valahonnan szerkeszteni. Az nem lesz könnyű. Elég ritka úgy tudom. (bár még sose kerestem ilyet) Először érdemes lenne kiszedni és rámérni a vezetékre, hogy kap-e feszt. Utána a lámpatestet kellene szétműteni és belenézni, mert lehet, hogy még simán javítható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bazsi19 Elküldve Január29, 2013 Megoszt Elküldve Január29, 2013 Meg van a hiba a féklámpánál.Az egész belseje szétrogyott :( most nézhetek valami újat, vagy bontottat.Esetleg megjavítani lehetne még.Az ablakfűtésnél nem látok semmi különöset, úgyhogy nem tudom mi a hiba. Esetleg valaki a féklámpára valami használható megoldást? Enyém is ijen elvileg ha gyári akkor lehet kapni hozzá utángyártottat vagy vmi hasonlót belefaragni :D Autósboltban esetleg nézz szét !unix startautó talán racing bazaron . :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január29, 2013 Megoszt Elküldve Január29, 2013 Mert a tiéd selejtes. :D Mééé, gyári minden. ... :D De igaz, egyszer már kiselejtezte egy motoros Lomha 8V ex autójából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Na...él a klasszik...de még küzd :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Na...él a klasszik...de még küzd :D Alapjárata mint egy V8-as motornak. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Alapjárata mint egy V8-as motornak. :D nekem még csak V6-ot mondott :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 nekem még csak V6-ot mondott :D V8 alapjárata közelebb van az öccához sztem. :D Próbáltam neki fejben megszerelni Skype-on meg telefonon, de eddig nem sok sikerrel jártunk. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Csak gurulóból 500, ha megállok megtalálja a 950et :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Na...él a klasszik...de még küzd :D Majd egy videót linkelhetnél ha már életre kelt, és hogy harap a gép!:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Majd egy videót linkelhetnél ha már életre kelt, és hogy harap a gép! :) 60ló nem harap sehogy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Morpheus Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 60ló nem harap sehogy :D Szeretném én azt látni amikor 60 ló beléd harap..:) hogy az neked semmi? :icon11: Akkor arról egy videót ahogy a 60ló vánszorog...:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Szeretném én azt látni amikor 60 ló beléd harap.. :) hogy az neked semmi? :icon11: Akkor arról egy videót ahogy a 60ló vánszorog... :) Semmi értelme. Gurulni tud, menni nem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Semmi értelme. Gurulni tud, menni nem. :D Holnap megyünk egyet? :lol: kidobom a csomiból a szerszámokat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Holnap megyünk egyet? :lol: kidobom a csomiból a szerszámokat :D Áh...már ennek se rúgom. Sztem szombaton benéztem egy sztárfotót transittal.... :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Holnap megyünk egyet? :lol: kidobom a csomiból a szerszámokat :D Úgykészüjjé, hogy jövőhét csütörtökön megyek én is! Alázógép 1.6, gyári mélyládamentes dübörgő zenével. :D Legalábbis ez a terv. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Úgykészüjjé, hogy jövőhét csütörtökön megyek én is! Alázógép 1.6, gyári mélyládamentes dübörgő zenével. :D Legalábbis ez a terv. :) Elő ne vegyem az xe-t bose-al :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Elő ne vegyem az xe-t bose-al :D :P Elővehetnéd, mert hallani akarom. :D Bár az a Bose sem teljes szett. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Elővehetnéd, mert hallani akarom. :D Bár az a Bose sem teljes szett. :P Majd szóljá, és akkor kiviszem. :D Red Fang forog benne.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Majd szóljá, és akkor kiviszem. :D Red Fang forog benne.... :D Az jó lesz. De Devin-től sem sértődnék meg. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Az jó lesz. De Devin-től sem sértődnék meg. :D Hozol magaddal :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Hozol magaddal :D Az mindig van. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
vastyan Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Sziasztok! A mai napon egy pillanatra felvillant ez a jelzés a műszerfalon.Ez minek a hibáját hivatott jelezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január30, 2013 Megoszt Elküldve Január30, 2013 Sziasztok! A mai napon egy pillanatra felvillant ez a jelzés a műszerfalon.Ez minek a hibáját hivatott jelezni? http://kepfeltoltes.hu/thumb/130130/OPEL_www.kepfeltoltes.hu_.jpg' alt='OPEL_www.kepfeltoltes.hu_.jpg'> A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu Utanfuto index visszajelzo. van pot, akkor az indexnek, es ennek egyutt kene villognia. ha nincs, lehet csak vizet kapott a csati Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts