wookie Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 Az ecu holvan? Jobb lent a lábtérben, az ac relé fölött/mellett.
Balos10 Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 Jobb lent a lábtérben, az ac relé fölött/mellett. Köszi a választ.
bandi111 Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 Tudtommal PTK ellenállás a hőmérő szenzora. Nézd meg az indexkart! Ugyanis azon átmegy a tompított és a távolsági fény villanya is, plusz az index funkció ugye. Testhiba akárhol lehet, meg kell nézni mindet. Két csavar fogja a blokkra, krovával leszerelhető akna nélkül. Értéket esetleg nem tudsz? :)
dani89rk Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 Értéket esetleg nem tudsz? :) Vsz megegyezik az enyémmel C14NZ, mintha ezt olvastam volna. Nemrég vettem le én is és ha jól rémlik 13-mas de én az önindítóról még levétel előtt levettem a tápját is, az pedig 10-es. Viszonylag könnyű, de inkább lentről férsz hozzá.
zotya975 Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 Mivel egy tápról élnek... Képzeld mi lenne, ha csak az egyik törlőlapát működne. :P Úgy értve hogy se a hátsó se az első nem műkszik, nem arra gondoltam hogy se a jobb se a bal. :D Vittem egy spricnis flakonban ablakmosót, érdekes volt 70-nél kihajolni és a szélvédőre spriccelni.. :D
megadave Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 Úgy értve hogy se a hátsó se az első nem műkszik, nem arra gondoltam hogy se a jobb se a bal. :D Vittem egy spricnis flakonban ablakmosót, érdekes volt 70-nél kihajolni és a szélvédőre spriccelni.. :D :lol: És nyilván nem néztek hülyének sem. :D
zotya975 Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 :lol: És nyilván nem néztek hülyének sem. :D Neeeem, "ezek" nem olyan fiúk.... :D
daykiller Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 Úgy értve hogy se a hátsó se az első nem műkszik, nem arra gondoltam hogy se a jobb se a bal. :D Vittem egy spricnis flakonban ablakmosót, érdekes volt 70-nél kihajolni és a szélvédőre spriccelni.. :D Állat. :D Lényeg, hogy egy tápot kapnak, amit összevissza kapcsol a kar, asszem nem úgy megy, hogy két vezeték összeköt és jó, hanem valamit meg kell szakítani más vezetékre meg tápot adni. Elég bonyi.
spzoli Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 Úgy értve hogy se a hátsó se az első nem műkszik, nem arra gondoltam hogy se a jobb se a bal. :D Vittem egy spricnis flakonban ablakmosót, érdekes volt 70-nél kihajolni és a szélvédőre spriccelni.. :D Egyszer a dugóban volt egy pug405 mi16...a csávó a tetőablakon tolta ki mindig az üveget mosási céllal :D
zotya975 Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 Állat. :D Lényeg, hogy egy tápot kapnak, amit összevissza kapcsol a kar, asszem nem úgy megy, hogy két vezeték összeköt és jó, hanem valamit meg kell szakítani más vezetékre meg tápot adni. Elég bonyi. Hát az.....nézegettem reggel a rajzot, de ehhez nekem több idő kell. Ha nem sikerül kibogarászni gyorsan akkor egyenlőre kap két kapcsolót az első törlőhöz meg a mosómotorhoz a faxom fogja széttszedni ilyen mínuszokban.
zotya975 Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 Egyszer a dugóban volt egy pug405 mi16...a csávó a tetőablakon tolta ki mindig az üveget mosási céllal :D Na aztán hazafele észrevettem ha adok tápot a fehérnek ami a gyors törlés és közben húzom az amúgy halott kart akkor megy a spricni is...de addigra a manuális ablakmosó kollégának már lefagyott két újja.... :D
Morpheus Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 Köszönöm az ötleteket,minféleképen ki fogom probálni,amugy gyujtotrafo nem lehet? Indítózáskor szikra van? (beraksz egy gyertyát a pipába a gyertya oldalát testeled és erősen szugerálsz villámokat a gyertya végére! ha jól csinálod akkor fogsz látni pár ezer volt kisülését! Tehát kézzel ne tapizd miközben villámokat szór!) Ha van delej akkor nem a trafó a sz@r!
Bazsi19 Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 Hali ! Nemtudom van e itt olyan aki rakott ledes izot f astrába ijet :http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/autovillamossagi_alkatresz/fenyszoro_bura_izzo/feher_13_smd_led_es_8222_izzo_8221_1697603366.html az a prblémám h simán aksinmüködik de autoba szerelve nem csak ködámpába (hátsó) elöre is vettem de azok mennekhttp://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/autovillamossagi_alkatresz/fenyszoro_bura_izzo/2_db_t10_es_5_smd_led_es_8222_izzo_8221_1698085430.html még pedig ijet . Ha lenne valakinek vmi ötlete légyszi irjon köszönöm! Ezek 12 v os rendszerhez vannak!
Morpheus Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 Hali ! Nemtudom van e itt olyan aki rakott ledes izot f astrába ijet :http://auto-motor.va...1697603366.html az a prblémám h simán aksinmüködik de autoba szerelve nem csak ködámpába (hátsó) elöre is vettem de azok mennekhttp://auto-motor.va...1698085430.html még pedig ijet . Ha lenne valakinek vmi ötlete légyszi irjon köszönöm! Ezek 12 v os rendszerhez vannak! Polaritásra figyelj, nem mindegy! Nekem elöl hasonló van bennt kiválóan műxik!
Gergőőő Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 A lednek polaritása van, ezért nem mind1, merről kapja a pozitív feszültséget. Hátul a helyzetjelzőbe én is raktam ledeket, és akkor tűnt fel, hogy az izzófoglalat külsejére adja a pluszt, a végén a kis csöcsre pedig a testet. Jó szórakozást. :D
Bazsi19 Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 A lednek polaritása van, ezért nem mind1, merről kapja a pozitív feszültséget. Hátul a helyzetjelzőbe én is raktam ledeket, és akkor tűnt fel, hogy az izzófoglalat külsejére adja a pluszt, a végén a kis csöcsre pedig a testet. Jó szórakozást. :D Ezt énis tudom h polaritása van ! De hogyan lehet megoldni h müködjön elöl nekemis jó de hátul csak ködlámpába érekes abba megy a helyzetjelzöbe nem! ez miért van? :huh:
Gergőőő Elküldve Január18, 2013 Elküldve Január18, 2013 csak kövesd ki, hogy melyik 2 vezeték megy a helyzetjelző foglalatához és a csatlakozóban cseréld fel azt a 2 lrintkezőt
Bazsi19 Elküldve Január19, 2013 Elküldve Január19, 2013 csak kövesd ki, hogy melyik 2 vezeték megy a helyzetjelző foglalatához és a csatlakozóban cseréld fel azt a 2 lrintkezőt Értem! Köszi a segítséget majd megnézem hogy egyáltalán szétlehet e szedni a csatlakozót! :icon1:
Bazsi19 Elküldve Január19, 2013 Elküldve Január19, 2013 Vagy veszel T5-ös foglalatú ledeket és köröm reszelővel (vagy 1000-es csiszoló papírral) a led fejének minden oldalát jó alaposan megcsiszolod. Akkor közel úgy fogja szórni a fényt mint az izzó :D ) hali! Én iet vettem.. http://auto-motor.vatera.hu/szemelygepkocsi_alkatresz_felszereles/kulso_autofelszereles/optikai_tuning/muszerfal_vilagitas_led_kek_2db_uj_1699845410.html
Gergőőő Elküldve Január19, 2013 Elküldve Január19, 2013 Abból a csatlakozóból természetesen ki lehet ügyeskedni az érintkezőket, nem nagy kunszt. Az viszont érdekelne ha tudnál felrakni képet, hogy milyen lett ezekkel a ledekkel a műszeregységed háttérvilágítása... :)
Bazsi19 Elküldve Január19, 2013 Elküldve Január19, 2013 Abból a csatlakozóból természetesen ki lehet ügyeskedni az érintkezőket, nem nagy kunszt. Az viszont érdekelne ha tudnál felrakni képet, hogy milyen lett ezekkel a ledekkel a műszeregységed háttérvilágítása... :) De én a piciledeket amit utcsona linkeltem nem müszeregysége vettem mert aba ásfajt izzókell de nekem azmár megvan csinálva. az izzókat kiszedtük a foglalatokbol és lett beleforrasztva led ezt 2 öt pedig a fütéskapcsolóhoz vettem a müszer egységröl itttalálsz képeket :icon1: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.285475151474258.70551.100000353269427&type=3
zotya975 Elküldve Január19, 2013 Elküldve Január19, 2013 Halihó megvan az ablaktörlő hiba, a 30-as bizti nem kap egyáltalán 12V-ot. Ideiglenesen rákötöttem a karnál a fekete-lilára a tápot amit a tükörfűtés relétől hoztam szerencsére lustaságból még nem tettem be a biztosítéktáblába. De mivel a relék is a 30-as biztiről kapják az áramot ezért nincs intervallum törlés elől se hátul és a spriccel majd 4-et töröl sem műkszik. De legalább van spricni és lassú-gyors törlés elől. Majd nyáron megkeresem a hiba okát.
kemencés_Lui Elküldve Január19, 2013 Elküldve Január19, 2013 Polaritásra figyelj, nem mindegy! Nekem elöl hasonló van bennt kiválóan műxik! Sziasztok! Igen, a LED-es cuccoknál alapvető "probléma" a polaritás. Egy javaslat: mielőtt nagyon felspanolnád magad azon, hogy mi is van, fogj egy "ízzót" és az aksiról tápláld meg - polaritás helyesen. A T25-ös foglalatnál természetesen a nyaknál kell a test, a végén a pöttyre a "+12V". Ha így világít, akkor a kis kínai jó cuccot adott el. Ha a drótok cseréjével sikerül csak fényt kicsalnod belőle, akkor viszont selejtett vettél. Ha tehát polaritás helyesen világít, akkor a lámpatestben vannak felcserélve a vezetékek - tehát ott kell csere! :) Megnéztem a hivatkozásnál látható VATERA-s "ízzót". Immár sokadjára döbbenek meg, hogy egyesek milyen vastag haszonnal próbálnak túladni az olcó kínai apróságokon!!! De tényleg! Amivel Te vacakolsz, az egy 13 SMD LED-es bigyó. Mutatok egy "erősebbet" hasonló árban ( kb. 1.640,- HUF): http://www.ebay.com/...6af94d2&vxp=mtr CSAK EBBEN 60 DB (!!!) LED VIRÍT! Üdv! Lui
kemencés_Lui Elküldve Január19, 2013 Elküldve Január19, 2013 Hello! Olyan kérdésem lenne, hogy a gyári hőfokmérő ami a TID kijelzőn mutatja a hőfokot, az mi alapján mérhet? Hol van ez? Helyettesíthető e egy X értékű NTK vagy PTK ellenállással? Ha külsőleg kötöm be akkor elég neki a +12V, test, világítás és a hőmérő 2 vezetéke? Szia! Úgy tudom elöl van a lökhárítóban. Amikor a lökit cserélik, simán kidobják vele együtt...ha esetleg bontóban járnál! :D
Recommended Posts