autofan Elküldve November1, 2012 Megoszt Elküldve November1, 2012 Sztem igen. Tudsz kapcsolót ajánlani? Mert látok több féle márkájút itt a neten 1500Ft - 8500Ft-ig. Meg van riasztó is a kocsiba. Van olyan kapcsoló, amihez oda van írva, hogy riasztó nélküli. Gondolom nekem riasztós kivitel kellene akkor. http://cromax.hu/400...-riaszto-nelkul Itt van többféle is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Jimmy* Elküldve November1, 2012 Megoszt Elküldve November1, 2012 Köszi mindenkinek a válaszokat! Sokat segítettetek vele :D :D :D (ja és tudom, hogy a led nem izzó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
*Jimmy* Elküldve November1, 2012 Megoszt Elküldve November1, 2012 180 fokos, 5 chippes leddel viszont már jó a megvilágítás. Nem rossz :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November1, 2012 Megoszt Elküldve November1, 2012 Tudsz kapcsolót ajánlani? Mert látok több féle márkájút itt a neten 1500Ft - 8500Ft-ig. Meg van riasztó is a kocsiba. Van olyan kapcsoló, amihez oda van írva, hogy riasztó nélküli. Gondolom nekem riasztós kivitel kellene akkor. http://cromax.hu/400...-riaszto-nelkul Itt van többféle is. A riasztós kivitel annyiban különbözik, hogy van rajta egy LED, mert a gyári riasztó ott jelez, hogy élesítve van. Ha Neked nem gyári riasztód van, ami ott világít, akkor a riasztó nélküli is jó lesz. Márkából sztem mindegy melyiket veszed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November1, 2012 Megoszt Elküldve November1, 2012 Abszolút semmi értelme. A legdrágább autóhifi kábelszetteknél is a test kábel egy vaskos 1 méteres tyúkbél. Teljesen jó, ha csak egy test ponthoz csatlakoztatja, a kasztninál nincs nagy veszteség. szerintem meg van értelme :evilgrin: néhány Ohmos ellenálás is komoly veszteséget okozhat nagy áramfelvételnél egyébként vannak "hivatalos" testpontok is a kasztnin Link to comment Megosztás: More sharing options...
autofan Elküldve November1, 2012 Megoszt Elküldve November1, 2012 A riasztós kivitel annyiban különbözik, hogy van rajta egy LED, mert a gyári riasztó ott jelez, hogy élesítve van. Ha Neked nem gyári riasztód van, ami ott világít, akkor a riasztó nélküli is jó lesz. Márkából sztem mindegy melyiket veszed. Köszönöm a válaszokat! Remélem ez megoldja majd a problémát. Link to comment Megosztás: More sharing options...
koqxdió Elküldve November1, 2012 Megoszt Elküldve November1, 2012 Sziasztok! Mivel öreg a gép az elektromos vezetéken éléggé hiányos a külső védőburkolat itt-ott. Ezt hogyan kellene pótolnom ahhoz, hogy szakszerű meg kulturált is legyen? Szigetelőszalag gagyinak tűnik(( Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November1, 2012 Megoszt Elküldve November1, 2012 Sziasztok! Mivel öreg a gép az elektromos vezetéken éléggé hiányos a külső védőburkolat itt-ott. Ezt hogyan kellene pótolnom ahhoz, hogy szakszerű meg kulturált is legyen? Szigetelőszalag gagyinak tűnik(( Köszi! Pedig az hatásos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November1, 2012 Megoszt Elküldve November1, 2012 Sziasztok! Mivel öreg a gép az elektromos vezetéken éléggé hiányos a külső védőburkolat itt-ott. Ezt hogyan kellene pótolnom ahhoz, hogy szakszerű meg kulturált is legyen? Szigetelőszalag gagyinak tűnik(( Köszi! Zsugorcső, bandázs szalag. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danek Elküldve November1, 2012 Megoszt Elküldve November1, 2012 Sziasztok. részben ide tartozik részben talán nem, a kérdésem az lenne, nemrég kicsit megtörtem az autot már készül-készvan csak lámpákat kell vegyek az indexeket amugy is cseélném sárgáról fehére, és a két fényszorot is cserélnem kell. a kérdésem az lenne hogy szeretnék xenont nem feltétlen szükséges de sokat járok éjszaka így nekem előnyömre válna talán, de hallotam olyanokat hogy halálra büntet a rendör, elveszik a forgalmit meg ilyenek, ezek emnyire igazak? olyanok válaszát várnám aki jár ilyenel és nem 1-2 hete hogy tényleg igaz vagy ezek ilyen "egyedi" esetek mint a megbüntetek mert sportkormányom vagy nem gyári méretü gumim sztorik. kb ugyan anyi lenne a használt xenon pár ilyen indexes egybe búrában.mint a két új normális.üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November1, 2012 Megoszt Elküldve November1, 2012 Sziasztok. részben ide tartozik részben talán nem, a kérdésem az lenne, nemrég kicsit megtörtem az autot már készül-készvan csak lámpákat kell vegyek az indexeket amugy is cseélném sárgáról fehére, és a két fényszorot is cserélnem kell. a kérdésem az lenne hogy szeretnék xenont nem feltétlen szükséges de sokat járok éjszaka így nekem előnyömre válna talán, de hallotam olyanokat hogy halálra büntet a rendör, elveszik a forgalmit meg ilyenek, ezek emnyire igazak? olyanok válaszát várnám aki jár ilyenel és nem 1-2 hete hogy tényleg igaz vagy ezek ilyen "egyedi" esetek mint a megbüntetek mert sportkormányom vagy nem gyári méretü gumim sztorik. kb ugyan anyi lenne a használt xenon pár ilyen indexes egybe búrában.mint a két új normális.üdv Nyugodjál meg, büntethet érte a rendőr. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danek Elküldve November1, 2012 Megoszt Elküldve November1, 2012 Nyugodjál meg, büntethet érte a rendőr. Akkor marad a gyári az 5ezerel úgy is olcsobb :D abbol az 5ből meg veszek valami jobb izzot bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November1, 2012 Megoszt Elküldve November1, 2012 Akkor marad a gyári az 5ezerel úgy is olcsobb :D abbol az 5ből meg veszek valami jobb izzot bele. Tungsram vagy GE Megalight +90%-ot ajánlom. :) Majd 3 évig húzták a kocsimban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve November1, 2012 Megoszt Elküldve November1, 2012 Meg mondjuk nem árt az sem ha a foncsor nincs megvakulva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve November2, 2012 Megoszt Elküldve November2, 2012 Tungsram vagy GE Megalight +90%-ot ajánlom. :) Majd 3 évig húzták a kocsimban. Vagy OSRAM Night Breaker vagy NB Plus, ezek is +90%-osak, fehéres fény és 35m körül van a fénye állítólag, bár ezt nem tudom :D Nekem Silverstar van, 50%-os plusz fénnyel és tényleg jók, azért vettem mondjuk mert esős időben semmit nem láttam a gyáriakkal (vagy valami olcsó gönc), ezzel pedig nagyon baba, az NB-s pedig még jobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve November2, 2012 Megoszt Elküldve November2, 2012 Vagy OSRAM Night Breaker vagy NB Plus, ezek is +90%-osak, fehéres fény és 35m körül van a fénye állítólag, bár ezt nem tudom :D Nekem Silverstar van, 50%-os plusz fénnyel és tényleg jók, azért vettem mondjuk mert esős időben semmit nem láttam a gyáriakkal (vagy valami olcsó gönc), ezzel pedig nagyon baba, az NB-s pedig még jobb. Osramok nem bírják sokáig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Davee Elküldve November2, 2012 Megoszt Elküldve November2, 2012 Osramok nem bírják sokáig. Egy ideje már bent van, eddig semmi gondom vele. Ködlámpámban is Osram van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hnsz2002 Elküldve November2, 2012 Megoszt Elküldve November2, 2012 Nos, ma szep ido volt ugyhogy butykoltem... Az eredmeny: ha az erosito be van kapcsolva, akkor sipol, minden mastol fuggetlenul. Kikotottem teljesen a hazi jelosztot, szetszedtem megint a kuszobot, arreb vettem a tapjat a vezetekkotegtol (egyebkent az antenna nem itt megy; legalabb is nem lattam), megcsiszoltam kicsit a + es - erintkezot is, meg egy potty wd40-nel is megkinaltam, aztan kasztnin kivul vittem egy kabellel neki testet kozvetlenul az akkurol... Mind hiaba, sipol. Ha a remote be van kotve es bekapcsol az erosito akkor azonnal, ugy is ha nem kap inputot. Ha kikotom a remote-ot vagy a tapot, azonnal tiszta lesz meg a kinai fm transmitter is... Ilyenkor mi van? :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEEDD Elküldve November2, 2012 Megoszt Elküldve November2, 2012 Sziasztok Lenne egy olyan problémám, hogy mostanában egyre többször púlzál vagy folyamatosan világít az akkumlátor töltés lámpa, megmértem a töltés 14 V, de általában hidegben ami most jön akkor kezd el világítani, nem akarom hogy ott hagyjon, még nem volt rá példa... :D Ötlet? vagy tényleg mint a szerelőm mondta érdemes lenne felújítani de legalább szénkefét cserélni, én akkor már vennék egy felújítottat garival, de ha ez egy banális egyszerű hiba akkor esetleg itthon orvoslom Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZEEDD Elküldve November2, 2012 Megoszt Elküldve November2, 2012 Nos, ma szep ido volt ugyhogy butykoltem... Az eredmeny: ha az erosito be van kapcsolva, akkor sipol, minden mastol fuggetlenul. Kikotottem teljesen a hazi jelosztot, szetszedtem megint a kuszobot, arreb vettem a tapjat a vezetekkotegtol (egyebkent az antenna nem itt megy; legalabb is nem lattam), megcsiszoltam kicsit a + es - erintkezot is, meg egy potty wd40-nel is megkinaltam, aztan kasztnin kivul vittem egy kabellel neki testet kozvetlenul az akkurol... Mind hiaba, sipol. Ha a remote be van kotve es bekapcsol az erosito akkor azonnal, ugy is ha nem kap inputot. Ha kikotom a remote-ot vagy a tapot, azonnal tiszta lesz meg a kinai fm transmitter is... Ilyenkor mi van? :( Szia nekem is volt ilyen problémám, nagyon zavaró volt és mint kiderült ez a megoldása ---> http://elektronika.teszvesz.hu/kabel_csatlakozo/kabel/rca_kabel/foldhurok_zavarszuro_izolator_2xrca_2ev_garancia_1649110820.html Meg amúgy kérdés az is hogy ugye nem egy oldalon vitted az RCA-t és az összes kábelt ? Amúgy RCA-t érdemes azon az oldalon vinni amelyik küszöb alatt nincs gyári kábel, a TÁP-ot meg ugye értelemszerűen a másik oldalon. remélem segítettem Link to comment Megosztás: More sharing options...
hnsz2002 Elküldve November2, 2012 Megoszt Elküldve November2, 2012 Sziasztok Lenne egy olyan problémám, hogy mostanában egyre többször púlzál vagy folyamatosan világít az akkumlátor töltés lámpa, megmértem a töltés 14 V, de általában hidegben ami most jön akkor kezd el világítani, nem akarom hogy ott hagyjon, még nem volt rá példa... :D Ötlet? vagy tényleg mint a szerelőm mondta érdemes lenne felújítani de legalább szénkefét cserélni, én akkor már vennék egy felújítottat garival, de ha ez egy banális egyszerű hiba akkor esetleg itthon orvoslom Ékszíjad nem csúszik? :) Nekem vagy két éve nyáron produkált olyanokat amikor jött a monszun, és szimplán a párától elkezdett csúszni, szóval így menet közben felhőszakadás, és megszűnt a töltésem. Legyen jó feszes a szíj, ha a generátor ékszíjtárcsa meg van kopva, akkor meg cseréld. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hnsz2002 Elküldve November2, 2012 Megoszt Elküldve November2, 2012 Szia nekem is volt ilyen problémám, nagyon zavaró volt és mint kiderült ez a megoldása ---> http://elektronika.t...1649110820.html Meg amúgy kérdés az is hogy ugye nem egy oldalon vitted az RCA-t és az összes kábelt ? Amúgy RCA-t érdemes azon az oldalon vinni amelyik küszöb alatt nincs gyári kábel, a TÁP-ot meg ugye értelemszerűen a másik oldalon. remélem segítettem Nincs földhurok, mint írtam, ma az egyik teszt úgy nézett ki, hogy direktben kapott testet az akkuról. A tápot meg bal oldalt vittem, a gyári köteg mellett, de ma a küszöböket is levettem megint, arrébb húztam onnan a tápot egy teszt erejéig, amennyire a kábel engedte. E teszt eredménye is az, hogy a sípolás ettől független. RCA-t nem vittem hátra, a hátsó hangszórókról megy a jel az erősítőbe feszültség osztón. Továbbá mint írtam, akkor is sípol, ha nincs semmi input kötve az erősítőre, tehát szimplán be van kapcsolva, de meg se pisszen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marce Elküldve November2, 2012 Megoszt Elküldve November2, 2012 Nincs földhurok, mint írtam, ma az egyik teszt úgy nézett ki, hogy direktben kapott testet az akkuról. A tápot meg bal oldalt vittem, a gyári köteg mellett, de ma a küszöböket is levettem megint, arrébb húztam onnan a tápot egy teszt erejéig, amennyire a kábel engedte. E teszt eredménye is az, hogy a sípolás ettől független. RCA-t nem vittem hátra, a hátsó hangszórókról megy a jel az erősítőbe feszültség osztón. Továbbá mint írtam, akkor is sípol, ha nincs semmi input kötve az erősítőre, tehát szimplán be van kapcsolva, de meg se pisszen. Oké, egyszerűsítsünk. Rakd át valamelyik másik autóba az erősítőt, ha ott is sípol, akkor az erősítő rossz, ha meg nem, akkor lehet a fejegység is akár. Kábelezést már kilőtted, szóval az jó. Már csak a fej, meg az erőlködő lehet hibás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hnsz2002 Elküldve November2, 2012 Megoszt Elküldve November2, 2012 Oké, egyszerűsítsünk. Rakd át valamelyik másik autóba az erősítőt, ha ott is sípol, akkor az erősítő rossz, ha meg nem, akkor lehet a fejegység is akár. Kábelezést már kilőtted, szóval az jó. Már csak a fej, meg az erőlködő lehet hibás. Ezt azért nem olyan egyszerű kivitelezni... :) De megpróbálom valahogy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
stirlitz Elküldve November2, 2012 Megoszt Elküldve November2, 2012 Sziasztok. részben ide tartozik részben talán nem, a kérdésem az lenne, nemrég kicsit megtörtem az autot már készül-készvan csak lámpákat kell vegyek az indexeket amugy is cseélném sárgáról fehére, és a két fényszorot is cserélnem kell. a kérdésem az lenne hogy szeretnék xenont nem feltétlen szükséges de sokat járok éjszaka így nekem előnyömre válna talán, de hallotam olyanokat hogy halálra büntet a rendör, elveszik a forgalmit meg ilyenek, ezek emnyire igazak? olyanok válaszát várnám aki jár ilyenel és nem 1-2 hete hogy tényleg igaz vagy ezek ilyen "egyedi" esetek mint a megbüntetek mert sportkormányom vagy nem gyári méretü gumim sztorik. kb ugyan anyi lenne a használt xenon pár ilyen indexes egybe búrában.mint a két új normális.üdv "így nekem előnyömre válna talán" más meg sz@pna, mert sz@rt se látna tőle :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts