Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

köszi, de nincs valami egyszerübb megoldás? mert nincs fölöslegbe küllőm erre:D

100-as szôg, hosszú szárú óráscsavarhúzó, asszony melltartójából a merevítés, stb. Bármi ami vékony, hosszú, fémpálca, jó...
Elküldve

Én egy drótkerítés vezérdrótjából csíptem ki egy darabot, de akár alkalmas lehet a vállfa hajtott akasztója is (csak hogy hülyébbnél hülyébb 5letet is adjak)

Elküldve

Nekem 4 db 65-ös szeggel is sikerült... :)

Csak annyi, hogy eléggé erőltetni kell, mert be van szorulva...

Nekem középkonzol bontással sikerült csak a gyári CAR300 kiszedése. :D Azért, mert valaki csavarhúzóval akarta kifeszíteni, így elhajtogatta az összes kampót.

Elküldve

Nekem középkonzol bontással sikerült csak a gyári CAR300 kiszedése. :D Azért, mert valaki csavarhúzóval akarta kifeszíteni, így elhajtogatta az összes kampót.

Középkonzol bontással...nem mondod?!? :D

689052-20120915-81jpjz.jpg

689053-20120915-AuKrLE.jpg

Elküldve

Ez egy c16se ecu csatija valaki letudná írni mi micsoda? Az 5 ben is van kábel !

A zöld a fordulatszámmérőhöz megy, a vastag piros kék a benzinpumpa tápvezetéke. Fejből ennyi.

A jobb felső sarokban a csati, piros a fix pozitív, fekete a gyujtással kapcsolt pozitív.

Elküldve

Sziasztok!

Központizárnak van külön biztosítékja?

Menetközben kattant egyet,mint amikor lezárom a kocsit és azóta nem múködik a központizár,de még az elektromos ablakemelő sem.

Biztitáblán összeset átnéztem,ott minden rendben,tehát valami spéci helyen kell lennie.

Aki tudja mondja már meg,hogy hol keressem!

Előre is köszönöm a segítséget!

Elküldve

Sziasztok!

Központizárnak van külön biztosítékja?

Menetközben kattant egyet,mint amikor lezárom a kocsit és azóta nem múködik a központizár,de még az elektromos ablakemelő sem.

Biztitáblán összeset átnéztem,ott minden rendben,tehát valami spéci helyen kell lennie.

Aki tudja mondja már meg,hogy hol keressem!

Előre is köszönöm a segítséget!

KL15ös biztit ellenőrizd újra.

Elküldve

Az előbb ment. :icon1:

Láttam,csak nem akartam addig reagálni,amíg utána nem nézek.

Egyik oldalt lebontottam,ott semmi mindjárt nézem a másikat is!

Addig is köszi!

Elküldve

Szép napot! Az E16nz motornál az olajnyomás gombánál 3 db vezeték van egy 1. piros 1. piros kék és egy 0.75 kék zöld !

Az f astráknál csak egy darab van egy 0.75 kék zöld !

Nem tudja valaki hogy minek van vectra a 3 db vezeték az olajnyomáson ???

Elküldve

Sziasztok!

Sürgősen keresek 99'évjáratú f astrámba jobb oldali ablaktörlő (bajusz) kapcsolót, ha valakinek van esetleg és eladná Bp-en elmegyek bárhova érte!

Kérnék egy csörgetést: Béres Péter 06/harminc/6470983

Elküldve

Sziasztok!

Sürgősen keresek 99'évjáratú f astrámba jobb oldali ablaktörlő (bajusz) kapcsolót, ha valakinek van esetleg és eladná Bp-en elmegyek bárhova érte!

Kérnék egy csörgetést: Béres Péter 06/harminc/6470983

Menj be a legelső bontóba, kb. 1500 forint.

Elküldve

sziasztok! 92-es c14se motoros astra f-em van.hengerenkénti injektoros! az a problémám van már 2 hete hogy vagy be se indul vagy 2-3 perc után leáll! és utána nem indul majd csak 2-3 ora elteltével! kicseréltem a fötengely végén lévő jeladót kicseréltem a trafót is! amikor nem indul nincs szikra sem! a trafó alatt van egy kis lapos elektronika is annak lehet e köze hozzá?vagy egyéb gond lehet?tudtok nekem segiteni valamibe? köszönöm!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.