krisszke Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 és hogy milyen vastag kell mert több méretben van Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 http://www.autoradiokeret.hu/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=1951&category_id=91&option=com_virtuemart&Itemid=102 tessék, 600 Ft vagy tényleg csinálsz magadnak küllőből, ez a minta Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 köszi, de nincs valami egyszerübb megoldás? mert nincs fölöslegbe küllőm erre:D 100-as szôg, hosszú szárú óráscsavarhúzó, asszony melltartójából a merevítés, stb. Bármi ami vékony, hosszú, fémpálca, jó... Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 Igazából hurkapálcával vagy bármi pálcikával is ki lehet szedni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blade79 Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 Én egy drótkerítés vezérdrótjából csíptem ki egy darabot Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blade79 Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 Én egy drótkerítés vezérdrótjából csíptem ki egy darabot, de akár alkalmas lehet a vállfa hajtott akasztója is (csak hogy hülyébbnél hülyébb 5letet is adjak) Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 Nekem 4 db 65-ös szeggel is sikerült... :) Csak annyi, hogy eléggé erőltetni kell, mert be van szorulva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember14, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2012 Nekem 4 db 65-ös szeggel is sikerült... :) Csak annyi, hogy eléggé erőltetni kell, mert be van szorulva... Nekem középkonzol bontással sikerült csak a gyári CAR300 kiszedése. :D Azért, mert valaki csavarhúzóval akarta kifeszíteni, így elhajtogatta az összes kampót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember15, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2012 Nekem középkonzol bontással sikerült csak a gyári CAR300 kiszedése. :D Azért, mert valaki csavarhúzóval akarta kifeszíteni, így elhajtogatta az összes kampót. Középkonzol bontással...nem mondod?!? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember15, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2012 Középkonzol bontással...nem mondod?!? :D Írtam valójában. :D Szétcseszték a keretet, meg a rádió mindkét oldalát. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Szeptember15, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2012 Ez egy c16se ecu csatija valaki letudná írni mi micsoda? Az 5 ben is van kábel ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Szeptember15, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2012 Ez egy c16se ecu csatija valaki letudná írni mi micsoda? Az 5 ben is van kábel ! A zöld a fordulatszámmérőhöz megy, a vastag piros kék a benzinpumpa tápvezetéke. Fejből ennyi. A jobb felső sarokban a csati, piros a fix pozitív, fekete a gyujtással kapcsolt pozitív. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember15, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2012 Ez egy c16se ecu csatija valaki letudná írni mi micsoda? Az 5 ben is van kábel ! Az 5.-ben lévő vezeték a fogyasztás jel a BC-hez (MID). Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve Szeptember15, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2012 Sziasztok! Központizárnak van külön biztosítékja? Menetközben kattant egyet,mint amikor lezárom a kocsit és azóta nem múködik a központizár,de még az elektromos ablakemelő sem. Biztitáblán összeset átnéztem,ott minden rendben,tehát valami spéci helyen kell lennie. Aki tudja mondja már meg,hogy hol keressem! Előre is köszönöm a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember15, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember15, 2012 Sziasztok! Központizárnak van külön biztosítékja? Menetközben kattant egyet,mint amikor lezárom a kocsit és azóta nem múködik a központizár,de még az elektromos ablakemelő sem. Biztitáblán összeset átnéztem,ott minden rendben,tehát valami spéci helyen kell lennie. Aki tudja mondja már meg,hogy hol keressem! Előre is köszönöm a segítséget! KL15ös biztit ellenőrizd újra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 KL15ös biztit ellenőrizd újra. Nekem egyszer elnyírta a fel-lemenő üveg a kp-zár egyik vezetékét.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 KL15ös biztit ellenőrizd újra. Kis biztiket mindet átnéztem,nincs hibás!Egyéb ötlet bárkinek? http://www.kephost.c..._yp735vcmic.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 Kis biztiket mindet átnéztem,nincs hibás!Egyéb ötlet bárkinek? http://www.kephost.c..._yp735vcmic.jpg Az előbb ment. :icon1: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 Az előbb ment. :icon1: Láttam,csak nem akartam addig reagálni,amíg utána nem nézek. Egyik oldalt lebontottam,ott semmi mindjárt nézem a másikat is! Addig is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
RAZERX Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 Szép napot! Az E16nz motornál az olajnyomás gombánál 3 db vezeték van egy 1. piros 1. piros kék és egy 0.75 kék zöld ! Az f astráknál csak egy darab van egy 0.75 kék zöld ! Nem tudja valaki hogy minek van vectra a 3 db vezeték az olajnyomáson ??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gaga1 Elküldve Szeptember16, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember16, 2012 Az előbb ment. :icon1: Megoldódott,a biztositéktáblánál matattam és megjavult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peppppa Elküldve Szeptember17, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2012 Sziasztok! Sürgősen keresek 99'évjáratú f astrámba jobb oldali ablaktörlő (bajusz) kapcsolót, ha valakinek van esetleg és eladná Bp-en elmegyek bárhova érte! Kérnék egy csörgetést: Béres Péter 06/harminc/6470983 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember17, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2012 Sziasztok! Sürgősen keresek 99'évjáratú f astrámba jobb oldali ablaktörlő (bajusz) kapcsolót, ha valakinek van esetleg és eladná Bp-en elmegyek bárhova érte! Kérnék egy csörgetést: Béres Péter 06/harminc/6470983 Menj be a legelső bontóba, kb. 1500 forint. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve Szeptember17, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2012 Menj be a legelső bontóba, kb. 1500 forint. De még az olcsóbb új is kevesebbe kerül mintha átautókázna bárki Budapesten :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kecsu84 Elküldve Szeptember19, 2012 Megoszt Elküldve Szeptember19, 2012 sziasztok! 92-es c14se motoros astra f-em van.hengerenkénti injektoros! az a problémám van már 2 hete hogy vagy be se indul vagy 2-3 perc után leáll! és utána nem indul majd csak 2-3 ora elteltével! kicseréltem a fötengely végén lévő jeladót kicseréltem a trafót is! amikor nem indul nincs szikra sem! a trafó alatt van egy kis lapos elektronika is annak lehet e köze hozzá?vagy egyéb gond lehet?tudtok nekem segiteni valamibe? köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts