Kritya Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Mindenképp hibakódot villogtassál ki, mert az ilyet eltárolja. Valamelyik érzékelőt nem érzékeli, ami szükséges az induláshoz, akkor szokott ilyet csinálni. Lehet például a főtengelyjeladó, kopogásérzékelő ha van, satöbbi. Lehet szétcsúszott csatlakozó is a probléma. köszi a segitséget de a villogtatásba tudnál segiteni. olvastam róla de még nem probáltam? ha megoldodna a problémám nem lennék fukar!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Hellósztok! Akérdésem az lenne hogy ha szeretnék berakni a gépbe elektromos ablakot akkor ahhoz mi szükséges?? 2 szerkezet, gombok, meg a kábal köteg?? Így van, meg nem árt hozzá való ajtókárpit, vagy faragni kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
peti16 Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Így van, meg nem árt hozzá való ajtókárpit, vagy faragni kell. Köszönöm szépen a segítségedet Link to comment Megosztás: More sharing options...
KedvesJános Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 Így van, meg nem árt hozzá való ajtókárpit, vagy faragni kell. Mit kell faragni rajta? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleem3 Elküldve Január7, 2012 Megoszt Elküldve Január7, 2012 köszi a segitséget de a villogtatásba tudnál segiteni. olvastam róla de még nem probáltam? ha megoldodna a problémám nem lennék fukar!!!!!!!!!!!!!!!!!! először is meg kell nézned a biztosíték táblán milyen csatlakozó van: 1. http://pics.coldline.hu/pics/433599-20120107-HzjaIM.jpg vagy 2. http://pics.coldline.hu/pics/433600-20120107-2pIxFG.jpg a képeken fel van tüntetve melyik lábakat kell összekötni egy gémkapocsalt vagy egy darab dróttal. Ha ez megvan akkor csak a gyújtást kell ráadni, és a motorvezérlés ikont figyelni. Ez villogással fogja a hibakódokat kiírni. Mindig a 12-es kóddal (diagnózis kezdete) kezd. A 12-es kódot például a következõ képpen jeleníti meg: 1 villanás, szünet, 2 villanás. Minden kódot háromszor ismétel, tehát háromszor jön a 12-es, utána a többi kód, szintén ismételve. Ha a hiba száma megvan akkor nyugodtan írd ide fórumra és valaki meg írja mi a probléma. Vagy itt a Hibakód lista: http://www.opel-magazin.hu/index.php?optio...&Itemid=105 vagy ha 4 jegyű számból áll a hibakód ahhoz kell egy másik táblázat. de abban is segítek ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sipi- Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 1992-es F Astrám középkonzolja teljesen fekete, egy izzó sem ég benne. Milyen kell bele (hol lehet venni) és hogyan lehet szétszedni a középkonzolt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Január8, 2012 Megoszt Elküldve Január8, 2012 1992-es F Astrám középkonzolja teljesen fekete, egy izzó sem ég benne. Milyen kell bele (hol lehet venni) és hogyan lehet szétszedni a középkonzolt? lsd: itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 Sziasztok! Létezik olyan ablaktörlő kapcsoló, ami intervallumos, BC-s, és hátsó mosó/törlő funkciója is van? Omegában talán volt ilyen, nem? Kellene nekem egy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tavekk Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 Heló! Szerintetek az én kicsikémbe bele lehetne ezt tenni(csak a fordulatszámmérő miatt). http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1528844093.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 Heló! Szerintetek az én kicsikémbe bele lehetne ezt tenni(csak a fordulatszámmérő miatt). http://auto-motor.vatera.hu/alkatresz_fels...1528844093.html Be bizony! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tavekk Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 Be bizony! Egyszerű a bekötése? Házilag megoldható, vagy van gyárilag hozzá kábel vezetve, mármint a ford. mérőhöz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 Egyszerű a bekötése? Házilag megoldható, vagy van gyárilag hozzá kábel vezetve, mármint a ford. mérőhöz? 98-as autóban nem félnék tőle, hogy benne lesz, de ha nincs, akkor is csak egy szálat kell behúzni pluszban :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ihbastra Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 Egyszerű a bekötése? Házilag megoldható, vagy van gyárilag hozzá kábel vezetve, mármint a ford. mérőhöz? Az enyémbe gyárilag behúzták (azt nem tudom hogy mindegyikbe be húzták-e) csak megvettem az órát kicseréltem, csatik a helyükre és ennyi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 Sziasztok! Létezik olyan ablaktörlő kapcsoló, ami intervallumos, BC-s, és hátsó mosó/törlő funkciója is van? Omegában talán volt ilyen, nem? Kellene nekem egy :D Szia! Nekem van egy, de nem adom! :-)) (mert használom :lol: ) Kétféléből raktam össze, egy sedan Omegából (amin nincs hátsó ablaktorlő) magát a kart és a meglévő Astra F Caravánból a foglalat/rugók/lemezkék... Szerencsére teljesen kompatibilis, 3 perc alatt meg lehet buherálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tavekk Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 Az enyémbe gyárilag behúzták (azt nem tudom hogy mindegyikbe be húzták-e) csak megvettem az órát kicseréltem, csatik a helyükre és ennyi! Köszönöm a válaszokat! Azért ha nem lesz behúzva gyárilag a szál akkor tudtok benne segíteni hova kell bekötni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 Köszönöm a válaszokat! Azért ha nem lesz behúzva gyárilag a szál akkor tudtok benne segíteni hova kell bekötni? A GyIK "műszeregység csere-bere " rovatát tudom ajánlani :lol: Nem azért készült, hogy ne olvassa el senki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 Sziasztok! Létezik olyan ablaktörlő kapcsoló, ami intervallumos, BC-s, és hátsó mosó/törlő funkciója is van? Omegában talán volt ilyen, nem? Kellene nekem egy :lol: B Omega Caravanban volt ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 Sziasztok! Létezik olyan ablaktörlő kapcsoló, ami intervallumos, BC-s, és hátsó mosó/törlő funkciója is van? Omegában talán volt ilyen, nem? Kellene nekem egy :lol: Az Omega B kombié pont olyan. De a relét is vedd meg! :D Esetleg itt nézelődj... :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 Az Omega B kombié pont olyan. De a relét is vedd meg! :lol: Esetleg itt nézelődj... :D Nem muszáj. :devlish: Nameg átszerelhető a nem hátsó ablaktörlős BC-s intervallumos kar az Astráéba. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 Nem muszáj. :lol: Na igen, ha van kedve barkálcsolni... :D De megvenni a legegyszerűbb...én is így tettem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 VillanyÁszok! Mit szóltok az ilyen megoldáshoz az intervallumkapcsolás szempontjából? https://sites.google.com/site/opelccled/komfort-ablaktoerlo Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tavekk Elküldve Január11, 2012 Megoszt Elküldve Január11, 2012 A GyIK "műszeregység csere-bere " rovatát tudom ajánlani :D Nem azért készült, hogy ne olvassa el senki. Köszi a segítséget! Pedig már sokat olvastam a GYIK-ot, de eddig még nem sikerült eljutni. :lol: Mégegyszer köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 Na igen, ha van kedve barkálcsolni... :lol: De megvenni a legegyszerűbb...én is így tettem... Kart "gyárit" veszek, de a relében úgy tudom egy ellenállást kell csak kicserélni és van két fölös ablaktörlő relém is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 Kart "gyárit" veszek, de a relében úgy tudom egy ellenállást kell csak kicserélni és van két fölös ablaktörlő relém is :D És azt is tudod melyik ellenálást kell mekkorára? Mert az sem mindeggy szerintem. :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Január12, 2012 Megoszt Elküldve Január12, 2012 És azt is tudod melyik ellenálást kell mekkorára? Mert az sem mindeggy szerintem. :devlish: :lol: Van egy leírásom róla :D A karban lévő potméter és a relében lévő ellenállás arányával lehet beállítani az időzítő IC időalapját :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts