Dáwid Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy egy 5ajtós astra f-nél ha kinyitom a csomagtartót akkor az utastérben is fel kellenne villania a lámpáknak? Előre is köszönöm! Üdv.:zozo Miért? Ha a csomagtartód kinyitod, akkor a vezetőülésen keresel valamit? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Nem. Okés köszi szépen!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Miért? Ha a csomagtartód kinyitod, akkor a vezetőülésen keresel valamit? :D Igen hátha ott is találok valamit! :lol: Meg hogy több fény szürődjön a csomiba... :devlish: :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Miért? Ha a csomagtartód kinyitod, akkor a vezetőülésen keresel valamit? :lol: Én pl öszekötöttem. Így a riasztó nem élesedik vissza, ha csak a csomiajtót nyitom ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Igen hátha ott is találok valamit! :D Meg hogy több fény szürődjön a csomiba... :devlish: :devlish: Hát akkor lehet hogy kéne csinálni egy kis világítást? :icon13: :icon13: Én pl öszekötöttem. Így a riasztó nem élesedik vissza, ha csak a csomiajtót nyitom ki. Nekem helyből külön kezeli a riasztó a csomit is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Hát akkor lehet hogy kéne csinálni egy kis világítást? :devlish: :D Nekem helyből külön kezeli a riasztó a csomit is :lol: Nekem meg nincs riasztóm hálisten. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Nekem meg nincs riasztóm hálisten. :lol: Ne reklámozd huuuje :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleem3 Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Miért? Ha a csomagtartód kinyitod, akkor a vezetőülésen keresel valamit? :devlish: :lol: jóóóóó :D erről jut eszembe egyik munkatársnak is 5 ajtós f astra-ja van neki hidegbe a zárak szarakodnak és mikor nem nyílnak a csomagtartóból közelíti meg a központízár húzogatóit :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Hát akkor lehet hogy kéne csinálni egy kis világítást? :devlish: :devlish: Nekem helyből külön kezeli a riasztó a csomit is :lol: Nekem sajna csak 2 hely van, az egyik a mht, a másik az ajtók. A csomit mondjuk lehetne a mht-höz...de akkor meg szereléskor világítana a csomagtér. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Ne reklámozd huuuje :icon13: Há mé? :icon13: Riasztóval is felnyomják. :D :lol: jóóóóó :D erről jut eszembe egyik munkatársnak is 5 ajtós f astra-ja van neki hidegbe a zárak szarakodnak és mikor nem nyílnak a csomagtartóból közelíti meg a központízár húzogatóit :devlish: Fúró-, vágó-, üregelőspray csodákra képes. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Nekem sajna csak 2 hely van, az egyik a mht, a másik az ajtók. A csomit mondjuk lehetne a mht-höz...de akkor meg szereléskor világítana a csomagtér. :lol: Itt a remek alkalom, a szerelő-lámpa beépítésére :D Akkor az is világolhatna :devlish: Há mé? :devlish: Riasztóval is felnyomják. :icon13: De legalább hallod, hogy le kell menni, beragasztani az ablak helyét, mielőtt megtelik havas-esővel :icon13: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Nekem sajna csak 2 hely van, az egyik a mht, a másik az ajtók. A csomit mondjuk lehetne a mht-höz...de akkor meg szereléskor világítana a csomagtér. :lol: Na és, nem ott tartod a szerszámokat? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Nekem sajna csak 2 hely van, az egyik a mht, a másik az ajtók. A csomit mondjuk lehetne a mht-höz...de akkor meg szereléskor világítana a csomagtér. :lol: Addig szerintem nem kell aggódni, míg a mht kinyitására nem kapcsolódik fel a tolatólámpa. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Hát akkor lehet hogy kéne csinálni egy kis világítást? :devlish: :D van azért valami kis villany! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Egyébként nekem sincs, mert még nem találtam olyat, ami azt tudná, ami nekem kell: távirányítóval bezár, beélesedik, meg kinyit, gond esetén riaszt. Ennyi. Amiket ma kapni lehet, azok mindent csinálnak már: ajtónyitásra villognak, becsukás után 10mp-el csipognak, elindulás után rázárják a központit... ezek nekem nem hiányoznak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 :D jóóóóó :devlish: erről jut eszembe egyik munkatársnak is 5 ajtós f astra-ja van neki hidegbe a zárak szarakodnak és mikor nem nyílnak a csomagtartóból közelíti meg a központízár húzogatóit :devlish: Miért, kulcsa nincsen? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 van azért valami kis villany! :D Kis villany nem villany :devlish: Egyébként nekem sincs, mert még nem találtam olyat, ami azt tudná, ami nekem kell: távirányítóval bezár, beélesedik, meg kinyit, gond esetén riaszt. Ennyi. Amiket ma kapni lehet, azok mindent csinálnak már: ajtónyitásra villognak, becsukás után 10mp-el csipognak, elindulás után rázárják a központit... ezek nekem nem hiányoznak. Az enyémben is benne van ezer hülyeség, de a felét ki lehet kapcsolni, és kész :devlish: Be lett állítva hogy ha a távirányítóval nyitom és nincs ajtónyitás (véletlen nyitás, akkor utána visszazár, és visszaélesedik), meg a néma zárás, néma nyitás, és anti-kerékrehugyozókutya-gomb a távirányítón, és ennyi. Sok hülyeség kikapcsolható, és saját akksija van, úgyhogy nem felejti el a beállításait, ha le kell venni a sarut :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Kis villany nem villany :devlish: Tudom neked csak millió led jöhet szóba! :lol: Amugy egy ledszalag nekem is van a csomiban,hogy nagyobb legyen a fény! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleem3 Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Miért, kulcsa nincsen? :lol: de van csak nem tudja azzal nyitni. akár merre csavargatja nem nyílik a központi :D a csomagtér ajtót meg kitudja nyitni kulccsal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 de van csak nem tudja azzal nyitni. akár merre csavargatja nem nyílik a központi :lol: a csomagtér ajtót meg kitudja nyitni kulccsal. Uhh, vicces lehet egy bevásárlóközpont parkolójában. :devlish: Bírom az ilyen megoldásokat, nincs meg a zár kulcsa, nembaj, teszünk bele kp-zárat, az nyitja-zárja... egy darabig. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zoleem3 Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Uhh, vicces lehet egy bevásárlóközpont parkolójában. :devlish: Bírom az ilyen megoldásokat, nincs meg a zár kulcsa, nembaj, teszünk bele kp-zárat, az nyitja-zárja... egy darabig. :lol: azta hogy beletrafáltál :D pont egy áruházban dolgozom és este 22 órakor mikor zárunk néha mikor nagyon hideg van s beragad vagy megfázik vagy nem tudom mi lesz vele elég nagyokat nevetünk mikor a csávó "hátulról mászik be"..... azt mondja máskor nincs problem vele csak télen :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 azta hogy beletrafáltál :lol: pont egy áruházban dolgozom és este 22 órakor mikor zárunk néha mikor nagyon hideg van s beragad vagy megfázik vagy nem tudom mi lesz vele elég nagyokat nevetünk mikor a csávó "hátulról mászik be"..... azt mondja máskor nincs problem vele csak télen :devlish: Motorgenerálnál nekem is állt majd egy hónapon át a téli kora tavaszi hidegekben. Miután újra használatba vételeztem a kocsimat, egy ideig azzal szórakoztatott a központi, hogy bezárás után visszanyitott. :devlish: Aztán azóta már nincs baj. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
ramiusz Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 meg a néma zárás, néma nyitás, és anti-kerékrehugyozókutya-gomb a távirányítón... Ez meg hogy oldja meg? Fejbeveri a dísztárcsával? :devlish: Amúgy hülyét tudok kapni őle, hogy akárhol állok meg ha jár arra (bak)kutya már emeli is a lábát, hogy megjelöljön. :lol: Pedig nincs is kutyám, kivéve Borisz a kalaptartón morgó bólogatós. Uhh, vicces lehet egy bevásárlóközpont parkolójában... Pláne a szedánnál. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 De az nem cseszi a szemedet annyira, mint a műszeregységben levő. :lol: Jaj, Te ködlámpa utáló! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
chriskross Elküldve Január2, 2012 Megoszt Elküldve Január2, 2012 Hali, 3000Ft a különbség két generátor között és én hajlok a drágább felé (Valeo). Kicsit magasabb is a töltőárama. Delco Remy vagy Valeo? Melyik a jobb minőség? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts