Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem lenne,hogy egy 5ajtós astra f-nél ha kinyitom a csomagtartót akkor az utastérben is fel kellenne villania a lámpáknak?

Előre is köszönöm!

Üdv.:zozo

Miért? Ha a csomagtartód kinyitod, akkor a vezetőülésen keresel valamit? :lol:

Megosztás:

Igen hátha ott is találok valamit! :D Meg hogy több fény szürődjön a csomiba... :devlish: :devlish:

Hát akkor lehet hogy kéne csinálni egy kis világítást? :icon13: :icon13:

Én pl öszekötöttem. Így a riasztó nem élesedik vissza, ha csak a csomiajtót nyitom ki.

Nekem helyből külön kezeli a riasztó a csomit is :lol:

Megosztás:

Miért? Ha a csomagtartód kinyitod, akkor a vezetőülésen keresel valamit? :devlish:

:lol: jóóóóó :D

erről jut eszembe egyik munkatársnak is 5 ajtós f astra-ja van neki hidegbe a zárak szarakodnak és mikor nem nyílnak a csomagtartóból közelíti meg a központízár húzogatóit :devlish:

Megosztás:

Hát akkor lehet hogy kéne csinálni egy kis világítást? :devlish: :devlish:

Nekem helyből külön kezeli a riasztó a csomit is :lol:

Nekem sajna csak 2 hely van, az egyik a mht, a másik az ajtók. A csomit mondjuk lehetne a mht-höz...de akkor meg szereléskor világítana a csomagtér. :D

Megosztás:

Ne reklámozd huuuje :icon13:

Há mé? :icon13: Riasztóval is felnyomják. :D

:lol: jóóóóó :D

erről jut eszembe egyik munkatársnak is 5 ajtós f astra-ja van neki hidegbe a zárak szarakodnak és mikor nem nyílnak a csomagtartóból közelíti meg a központízár húzogatóit :devlish:

Fúró-, vágó-, üregelőspray csodákra képes. :devlish:

Megosztás:

Nekem sajna csak 2 hely van, az egyik a mht, a másik az ajtók. A csomit mondjuk lehetne a mht-höz...de akkor meg szereléskor világítana a csomagtér. :lol:

Itt a remek alkalom, a szerelő-lámpa beépítésére :D Akkor az is világolhatna :devlish:

Há mé? :devlish: Riasztóval is felnyomják. :icon13:

De legalább hallod, hogy le kell menni, beragasztani az ablak helyét, mielőtt megtelik havas-esővel :icon13:

Megosztás:

Egyébként nekem sincs, mert még nem találtam olyat, ami azt tudná, ami nekem kell: távirányítóval bezár, beélesedik, meg kinyit, gond esetén riaszt. Ennyi. Amiket ma kapni lehet, azok mindent csinálnak már: ajtónyitásra villognak, becsukás után 10mp-el csipognak, elindulás után rázárják a központit... ezek nekem nem hiányoznak.

Megosztás:

van azért valami kis villany! :D

Kis villany nem villany :devlish:

Egyébként nekem sincs, mert még nem találtam olyat, ami azt tudná, ami nekem kell: távirányítóval bezár, beélesedik, meg kinyit, gond esetén riaszt. Ennyi. Amiket ma kapni lehet, azok mindent csinálnak már: ajtónyitásra villognak, becsukás után 10mp-el csipognak, elindulás után rázárják a központit... ezek nekem nem hiányoznak.

Az enyémben is benne van ezer hülyeség, de a felét ki lehet kapcsolni, és kész :devlish: Be lett állítva hogy ha a távirányítóval nyitom és nincs ajtónyitás (véletlen nyitás, akkor utána visszazár, és visszaélesedik), meg a néma zárás, néma nyitás, és anti-kerékrehugyozókutya-gomb a távirányítón, és ennyi. Sok hülyeség kikapcsolható, és saját akksija van, úgyhogy nem felejti el a beállításait, ha le kell venni a sarut :lol:

Megosztás:

de van csak nem tudja azzal nyitni. akár merre csavargatja nem nyílik a központi :lol: a csomagtér ajtót meg kitudja nyitni kulccsal.

Uhh, vicces lehet egy bevásárlóközpont parkolójában. :devlish:

Bírom az ilyen megoldásokat, nincs meg a zár kulcsa, nembaj, teszünk bele kp-zárat, az nyitja-zárja... egy darabig. :D

Megosztás:

Uhh, vicces lehet egy bevásárlóközpont parkolójában. :devlish:

Bírom az ilyen megoldásokat, nincs meg a zár kulcsa, nembaj, teszünk bele kp-zárat, az nyitja-zárja... egy darabig. :lol:

azta hogy beletrafáltál :D pont egy áruházban dolgozom és este 22 órakor mikor zárunk néha mikor nagyon hideg van s beragad vagy megfázik vagy nem tudom mi lesz vele elég nagyokat nevetünk mikor a csávó "hátulról mászik be"..... azt mondja máskor nincs problem vele csak télen :devlish:

Megosztás:

azta hogy beletrafáltál :lol: pont egy áruházban dolgozom és este 22 órakor mikor zárunk néha mikor nagyon hideg van s beragad vagy megfázik vagy nem tudom mi lesz vele elég nagyokat nevetünk mikor a csávó "hátulról mászik be"..... azt mondja máskor nincs problem vele csak télen :devlish:

Motorgenerálnál nekem is állt majd egy hónapon át a téli kora tavaszi hidegekben. Miután újra használatba vételeztem a kocsimat, egy ideig azzal szórakoztatott a központi, hogy bezárás után visszanyitott. :devlish: Aztán azóta már nincs baj. :D

Megosztás:

meg a néma zárás, néma nyitás, és anti-kerékrehugyozókutya-gomb a távirányítón...

Ez meg hogy oldja meg? Fejbeveri a dísztárcsával? :devlish:

Amúgy hülyét tudok kapni őle, hogy akárhol állok meg ha jár arra (bak)kutya már emeli is a lábát, hogy megjelöljön. :lol: Pedig nincs is kutyám, kivéve Borisz a kalaptartón morgó bólogatós.

Uhh, vicces lehet egy bevásárlóközpont parkolójában...

Pláne a szedánnál. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.