astrásgyerek Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Sajna nincselőkészítve a DTL-be gyárilag az elektromos lámpamagasság állító motor. ;) De a donorban szerencsére benne van, majd abból kibontom. Ez lesz az szerintem. (a 3 szálas vezeték - fekete csatival - barna-barna-sárga vezetékekkel) kép 1, kép 2, kép 3. Kb honnan nem folytatták tovább a vezetékelését? ;) A kapcsolónál megvan, az hova megy onnan tovább, valamelyik csatiba? :lol: Nincs erről valakinek leírása esetleg? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Sajna nincselőkészítve a DTL-be gyárilag az elektromos lámpamagasság állító motor. ;) De a donorban szerencsére benne van, majd abból kibontom. Ez lesz az szerintem. (a 3 szálas vezeték - fekete csatival - barna-barna-sárga vezetékekkel) kép 1, kép 2, kép 3. Kb honnan nem folytatták tovább a vezetékelését? ;) A kapcsolónál megvan, az hova megy onnan tovább, valamelyik csatiba? :lol: Nincs erről valakinek leírása esetleg? :lol: Sztem keresztül kell haladnia a nagy karosszéria-csatikon, amik a bal lábtértakaró műanyag alatt találhatók, ott kéne megnézni, hogy onnan megy-e előre tovább. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November5, 2011 Megoszt Elküldve November5, 2011 Sztem keresztül kell haladnia a nagy karosszéria-csatikon, amik a bal lábtértakaró műanyag alatt találhatók, ott kéne megnézni, hogy onnan megy-e előre tovább. Köszi, megnézem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Kösz az infót. Nem hinném, hogy gumi lett volna az a kis tornyom, amin kijön az antenna, vagy ha az volt, akkor baromira jól átalakult ;) Hello! Na sikerült kivenni az antennát?Bent van az új? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Sajna nincselőkészítve a DTL-be gyárilag az elektromos lámpamagasság állító motor. ;) De a donorban szerencsére benne van, majd abból kibontom. Ez lesz az szerintem. (a 3 szálas vezeték - fekete csatival - barna-barna-sárga vezetékekkel) kép 1, kép 2, kép 3. Kb honnan nem folytatták tovább a vezetékelését? ;) A kapcsolónál megvan, az hova megy onnan tovább, valamelyik csatiba? :lol: Nincs erről valakinek leírása esetleg? :lol: A műszerfalban a kapcsolonak az ellenrésze nekem is ott van!Bemegy a műszerfalba és hogy onnan hova mehet a vezeték azt nem tom!Mert a fényszóróknál nem találtam fölösleges csatit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
balahu Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Hello! Na sikerült kivenni az antennát?Bent van az új? Majdnem ;). csak kiderült hogy az antenna amit adtak (volna), törött, ugyhogy storno... Ugyhogy várok vmi olcsó és jó vételre.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Majdnem ;). csak kiderült hogy az antenna amit adtak (volna), törött, ugyhogy storno... Ugyhogy várok vmi olcsó és jó vételre.... Az gáz!Hát töröttet ne vegyél!Majd csak találsz megfelelőt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
balahu Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Az gáz!Hát töröttet ne vegyél!Majd csak találsz megfelelőt! Reméljük, de nem sürgős. Amennyi rádiót hallgatok.. ;) JVC-m a 4 gigás pennel pár hétig elég hallgatnivalót szolgáltat ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 Reméljük, de nem sürgős. Amennyi rádiót hallgatok.. ;) JVC-m a 4 gigás pennel pár hétig elég hallgatnivalót szolgáltat ;) Én is inkább a pendrájvot hallgatom! Ritkán szól a rádió! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November6, 2011 Megoszt Elküldve November6, 2011 A műszerfalban a kapcsolonak az ellenrésze nekem is ott van!Bemegy a műszerfalba és hogy onnan hova mehet a vezeték azt nem tom!Mert a fényszóróknál nem találtam fölösleges csatit! Nekem sincs ott semmi, de amint lesz fölös időm, megkeresem a végét, és megmondom, hogy hol is van. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Nekem sincs ott semmi, de amint lesz fölös időm, megkeresem a végét, és megmondom, hogy hol is van. ;) Rendben!Várom majd,hogy mit találsz majd!Azért majd megpróbálom és nem végigbogozni hátha találok valamit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
balahu Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Ha van egy elektromos tükör donorom, de más színű a műanyag, át tudom rakni a saját (fekete műanyag) manuális tükörházamba? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Ha van egy elektromos tükör donorom, de más színű a műanyag, át tudom rakni a saját (fekete műanyag) manuális tükörházamba? Egyszerűbb ha csak a színezett borítást cseréled meg. Fölösleges szerintem az egész tükör belét át rakni... Ha jól értelmeztem a kérdést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
balahu Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Egyszerűbb ha csak a színezett borítást cseréled meg. Fölösleges szerintem az egész tükör belét át rakni... Ha jól értelmeztem a kérdést. Igen, jól értelmezted.;) Tényleg egyszerűbbnek tűnik így. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Azt meg tudjátok mondani hogyan tudom kideríteni, hogy DIS gyújtásom van-é? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Azt meg tudjátok mondani hogyan tudom kideríteni, hogy DIS gyújtásom van-é? Ha a hengerfej (szemben állva) jobb oldalán egy fekete dobozszerű cuccból jönnek ki a gyújtókábelek, egymás alatt sorban, az DIS gyújtás. Ha ott egy fekete vagy narancssárga hengeres cucc van, amiből kör alakban jönnek ki a gyújtókábelek, plusz a közepéből egy ötödik megy a gyújtótrafóra, az a hagyományos elosztós gyújtás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
RickJames Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Ha a hengerfej (szemben állva) jobb oldalán egy fekete dobozszerű cuccból jönnek ki a gyújtókábelek, egymás alatt sorban, az DIS gyújtás. Ha ott egy fekete vagy narancssárga hengeres cucc van, amiből kör alakban jönnek ki a gyújtókábelek, plusz a közepéből egy ötödik megy a gyújtótrafóra, az a hagyományos elosztós gyújtás. Szuper, köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laca73 Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Sziasztok! Valakinek estleg elfekvőben F-kombihoz jobb állapotú tetőantenna nem volna?Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November7, 2011 Megoszt Elküldve November7, 2011 Sziasztok! Valakinek estleg elfekvőben F-kombihoz jobb állapotú tetőantenna nem volna?Előre is köszi! Caravan ;) itt próbáld meg, ha valaki tud, akkor válaszol. Amúgy olcsóért lehet kapni autós boltokban tetőantennákat, nekm pl. 4-es golfra kitalált van rajta, és teljesen jól érzi magát. (nekem jobban is tetszik, mert nem áll olyan meredeken mint az eredeti, de a csomagtartóhoz sem ér még hozzá, ha fel van nyitva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
jocotds Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Sziasztok! Beírom a kis sztorimat, hátha másnak is segítek vele... Történt, hogy a Isuzu dízelem elkezdte azt a parajelenséget csinálni, hogy hidegen nem volt töltésem,fordulatszámmérő feküdt, melegen viszont tökéletes volt minden. Egyúttal halk csörgést lehetett hallani, mintha valami lemez rezegne, a kormány alátekerésére felvillant a töltésvisszajelző. Ezután nekiálltunk javítgatni, mivel az isuzu híres a szar generátorról, ezért először generátor csere (30 ezres), következő, mivel addig nem volt töltés, amíg ment az utóizzítás, izzítórelé csere (15 ezres). Ezek után javult a helyzet, de a fordulatszámmérő továbbra sem működött, vagy ha igen, késéssel és maradt a halk csörgés. Következett a szíjcsere, bár nem volt hangja és 1 éves szíjak voltak, de ez legalább olcsó, hát hajrá... Most jött a poén, a szíjak levételénél a főtengely szíjtárcsája a kezünkben maradt, elengedte a középső gumiágyazása... Tehát egy rühes szíjtárcsa szivatott 1 évig. Hasonló hibánál érdemes az ilyen apróságokat is ellenőrizni, nem kerül semmibe... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
trnokikoma Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...st&p=846593 ehhez vki hozzá tud szólni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csabavo Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Sziasztok! Most vettem egy kombit. Kaptam hozzá egy gyári rádió-magnót. Valaki tudna segíteni, hogyan kell a kódot beírni, hogy működjön a cucc? Köszi. Caravan ;) GYIK-ba beleolvastál? CAR 300-as esetén: Itt találsz egy használatit: használati A gúgli csodákra képes! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Van valakinek ledes hátsó lámpája? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Van valakinek ledes hátsó lámpája? Nem sok boyracer jár ide szerintem. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve November8, 2011 Megoszt Elküldve November8, 2011 Nem sok boyracer jár ide szerintem. ;) Akkor jó. Pedig információt szerettem volna erről. Bezzeg a lexus optika megy mi? http://www.rs-shop.hu/OUTLET-STORE-50-80/v...atso-Lampa.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts