Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Sajna nincselőkészítve a DTL-be gyárilag az elektromos lámpamagasság állító motor. ;)

De a donorban szerencsére benne van, majd abból kibontom.

Ez lesz az szerintem. (a 3 szálas vezeték - fekete csatival - barna-barna-sárga vezetékekkel)

kép 1, kép 2, kép 3.

Kb honnan nem folytatták tovább a vezetékelését? ;) A kapcsolónál megvan, az hova megy onnan tovább, valamelyik csatiba? :lol:

Nincs erről valakinek leírása esetleg? :lol:

Elküldve
Sajna nincselőkészítve a DTL-be gyárilag az elektromos lámpamagasság állító motor. ;)

Ez lesz az szerintem. (a 3 szálas vezeték - fekete csatival - barna-barna-sárga vezetékekkel)

kép 1, kép 2, kép 3.

Kb honnan nem folytatták tovább a vezetékelését? ;) A kapcsolónál megvan, az hova megy onnan tovább, valamelyik csatiba? :lol:

Sztem keresztül kell haladnia a nagy karosszéria-csatikon, amik a bal lábtértakaró műanyag alatt találhatók, ott kéne megnézni, hogy onnan megy-e előre tovább.

Elküldve

kép 1, kép 2, kép 3.

A műszerfalban a kapcsolonak az ellenrésze nekem is ott van!Bemegy a műszerfalba és hogy onnan hova mehet a vezeték azt nem tom!Mert a fényszóróknál nem találtam fölösleges csatit!

Elküldve
Hello!

Na sikerült kivenni az antennát?Bent van az új?

Majdnem ;). csak kiderült hogy az antenna amit adtak (volna), törött, ugyhogy storno... Ugyhogy várok vmi olcsó és jó vételre....

Elküldve
Az gáz!Hát töröttet ne vegyél!Majd csak találsz megfelelőt!

Reméljük, de nem sürgős. Amennyi rádiót hallgatok.. ;) JVC-m a 4 gigás pennel pár hétig elég hallgatnivalót szolgáltat ;)

Elküldve
A műszerfalban a kapcsolonak az ellenrésze nekem is ott van!Bemegy a műszerfalba és hogy onnan hova mehet a vezeték azt nem tom!Mert a fényszóróknál nem találtam fölösleges csatit!

Nekem sincs ott semmi, de amint lesz fölös időm, megkeresem a végét, és megmondom, hogy hol is van. ;)

Elküldve
Ha van egy elektromos tükör donorom, de más színű a műanyag, át tudom rakni a saját (fekete műanyag) manuális tükörházamba?

Egyszerűbb ha csak a színezett borítást cseréled meg. Fölösleges szerintem az egész tükör belét át rakni... Ha jól értelmeztem a kérdést.

Elküldve
Egyszerűbb ha csak a színezett borítást cseréled meg. Fölösleges szerintem az egész tükör belét át rakni... Ha jól értelmeztem a kérdést.

Igen, jól értelmezted.;) Tényleg egyszerűbbnek tűnik így.

Elküldve
Azt meg tudjátok mondani hogyan tudom kideríteni, hogy DIS gyújtásom van-é?

Ha a hengerfej (szemben állva) jobb oldalán egy fekete dobozszerű cuccból jönnek ki a gyújtókábelek, egymás alatt sorban, az DIS gyújtás. Ha ott egy fekete vagy narancssárga hengeres cucc van, amiből kör alakban jönnek ki a gyújtókábelek, plusz a közepéből egy ötödik megy a gyújtótrafóra, az a hagyományos elosztós gyújtás.

Elküldve
Ha a hengerfej (szemben állva) jobb oldalán egy fekete dobozszerű cuccból jönnek ki a gyújtókábelek, egymás alatt sorban, az DIS gyújtás. Ha ott egy fekete vagy narancssárga hengeres cucc van, amiből kör alakban jönnek ki a gyújtókábelek, plusz a közepéből egy ötödik megy a gyújtótrafóra, az a hagyományos elosztós gyújtás.

Szuper, köszönöm!

Elküldve
Sziasztok!

Valakinek estleg elfekvőben F-kombihoz jobb állapotú tetőantenna nem volna?Előre is köszi!

Caravan ;) itt próbáld meg, ha valaki tud, akkor válaszol. Amúgy olcsóért lehet kapni autós boltokban tetőantennákat, nekm pl. 4-es golfra kitalált van rajta, és teljesen jól érzi magát. (nekem jobban is tetszik, mert nem áll olyan meredeken mint az eredeti, de a csomagtartóhoz sem ér még hozzá, ha fel van nyitva.

Elküldve

Sziasztok!

Beírom a kis sztorimat, hátha másnak is segítek vele...

Történt, hogy a Isuzu dízelem elkezdte azt a parajelenséget csinálni, hogy hidegen nem volt töltésem,fordulatszámmérő feküdt, melegen viszont tökéletes volt minden.

Egyúttal halk csörgést lehetett hallani, mintha valami lemez rezegne, a kormány alátekerésére felvillant a töltésvisszajelző.

Ezután nekiálltunk javítgatni, mivel az isuzu híres a szar generátorról, ezért először generátor csere (30 ezres),

következő, mivel addig nem volt töltés, amíg ment az utóizzítás, izzítórelé csere (15 ezres).

Ezek után javult a helyzet, de a fordulatszámmérő továbbra sem működött, vagy ha igen, késéssel és maradt a halk csörgés.

Következett a szíjcsere, bár nem volt hangja és 1 éves szíjak voltak, de ez legalább olcsó, hát hajrá...

Most jött a poén, a szíjak levételénél a főtengely szíjtárcsája a kezünkben maradt, elengedte a középső gumiágyazása...

Tehát egy rühes szíjtárcsa szivatott 1 évig.

Hasonló hibánál érdemes az ilyen apróságokat is ellenőrizni, nem kerül semmibe... ;)

Elküldve
Sziasztok!

Most vettem egy kombit. Kaptam hozzá egy gyári rádió-magnót. Valaki tudna segíteni, hogyan

kell a kódot beírni, hogy működjön a cucc?

Köszi.

Caravan ;) GYIK-ba beleolvastál?

CAR 300-as esetén:

Itt találsz egy használatit: használati

A gúgli csodákra képes! ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.