FPepe Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Én is arra tippelek, de ugye ha jól sejtem a Hall jelét meg a modul erősíti fel nem? Találtam egy oldalon egész olcsót, de bacnak válaszolni a kérdéseimre. A Hall-nak semmi köze a modulhoz, az egyenesen az ECU-nak jelent, a modul az ECU-tól kapja a korrigált jelet, hogy mikor kell a szikra. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 A Hall-nak semmi köze a modulhoz, az egyenesen az ECU-nak jelent, a modul az ECU-tól kapja a korrigált jelet, hogy mikor kell a szikra. Akkor marad a hall.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 A Hall-nak semmi köze a modulhoz, az egyenesen az ECU-nak jelent, a modul az ECU-tól kapja a korrigált jelet, hogy mikor kell a szikra. Szóval Pepe,akkor ezek szerint az én problémámnál a Hall kizárva?Mert ha jól értelmeztem a szavaid,ha a Hall rossz,attól még van szikra és megy a motor,csak épp gyári alap értékkel...Jár a moci,csak max.össze-vissza!Nekem pedig mikor leáll,egyáltalán nincs szikra,már a trafóból kijövet sem....Akkor a bontóba kezdjek egy modullal ugye?Mert az a gáz,hogy újonnan is csak tizenpár ezerért találtam a neten...Megpróbálom a bontottat...hátha.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Szóval Pepe,akkor ezek szerint az én problémámnál a Hall kizárva?Mert ha jól értelmeztem a szavaid,ha a Hall rossz,attól még van szikra és megy a motor,csak épp gyári alap értékkel...Jár a moci,csak max.össze-vissza!Nekem pedig mikor leáll,egyáltalán nincs szikra,már a trafóból kijövet sem....Akkor a bontóba kezdjek egy modullal ugye?Mert az a gáz,hogy újonnan is csak tizenpár ezerért találtam a neten...Megpróbálom a bontottat...hátha.. Bontottan 4 ezerért vettem modult. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Bontottan 4 ezerért vettem modult. Na,ez mindjárt barátibb ár... ;) A héten megpróbálok egyet beszerezni..Aztán majd látom...Bár a trafóra menő vezeték megcsinálásakor is reménykedtem,de az nem jött be ezek szerint.. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Mármint akkor amikor megyek az autóval. Beindítás után első a világítás felkapcsolása. ;) Nálam is így szokot történni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Nálam is így szokot történni! ;) Én előbb rágyujtok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Én előbb rágyujtok. ;) Igen végülis......! :lol: De holnaptól a cigit is emelik! ;) :lol: De mondjuk nagyon nem érdekel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Igen végülis......! :lol: De holnaptól a cigit is emelik! :lol: :lol: De mondjuk nagyon nem érdekel! Engem sem, mert nem dohányzok. ;) :lol: De témánál maradva, én sem teszek egy lépést sem világítás nélkül. :lol: Nappal is jó dolog ám - hamarabb észreveszi az ember a (olasz vagy román rendszámú) szürke autókat. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 De témánál maradva, én sem teszek egy lépést sem világítás nélkül. ;) Nappal is jó dolog ám - hamarabb észreveszi az ember a (olasz vagy román rendszámú) szürke autókat. ;) Ebben teljesen igazad van!Én is nappal is ugyanúgy felkapcsolom!Abból baj nem lehet! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Ebben teljesen igazad van!Én is nappal is ugyanúgy felkapcsolom!Abból baj nem lehet! Meg persze lakott területen kívül kötelező is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ramiusz Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Hello mindenkinek! Ne a kötelezősége miatt izgassuk fel a szentjánosbogarakat. A napokban elég sokat jártam helyközi utakon, kora reggel - mentem gyujtogatni a temtetőkbe - és nagyon nehezen lehetett látni a kivilágítatlan kocsikat. Hála a jó égnek volt pár hadibarom... ;) Ugyanezen okból még lakott területen is fel szokom kapcsolni. Ezen ne múljon a láthatóságom. Más. Emelt fényerejű normál halogén izzókat lehet használni F Astra-ban? Értem ez alatt, hogy nem olvasztja meg a búrát, vagy mattítja meg a foncsort? Kicsit kevesellem a bent lévők fényét. Nem túlzottan kevés, de elkelne még pár lux. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Hello mindenkinek! Ne a kötelezősége miatt izgassuk fel a szentjánosbogarakat. A napokban elég sokat jártam helyközi utakon, kora reggel - mentem gyujtogatni a temtetőkbe - és nagyon nehezen lehetett látni a kivilágítatlan kocsikat. Hála a jó égnek volt pár hadibarom... ;) Ugyanezen okból még lakott területen is fel szokom kapcsolni. Ezen ne múljon a láthatóságom. Más. Emelt fényerejű normál halogén izzókat lehet használni F Astra-ban? Értem ez alatt, hogy nem olvasztja meg a búrát, vagy mattítja meg a foncsort? Kicsit kevesellem a bent lévők fényét. Nem túlzottan kevés, de elkelne még pár lux. Páran használunk már évek óta Megalight +60%-os, és +90%-os izzókat, nem árt a lámpának. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Hello mindenkinek! Ne a kötelezősége miatt izgassuk fel a szentjánosbogarakat. A napokban elég sokat jártam helyközi utakon, kora reggel - mentem gyujtogatni a temtetőkbe - és nagyon nehezen lehetett látni a kivilágítatlan kocsikat. Hála a jó égnek volt pár hadibarom... ;) Ugyanezen okból még lakott területen is fel szokom kapcsolni. Ezen ne múljon a láthatóságom. Más. Emelt fényerejű normál halogén izzókat lehet használni F Astra-ban? Értem ez alatt, hogy nem olvasztja meg a búrát, vagy mattítja meg a foncsort? Kicsit kevesellem a bent lévők fényét. Nem túlzottan kevés, de elkelne még pár lux. Ugyanezt az elvet vallom én is. :lol: Nekem tavaly óta 100/ akárhányas van benne. (nem tudom pontosan, hogy milyen, asszem 100/60as) De ha gondolod holnap kiveszem, és megnézem neked. :lol: Nem olvasztott szét semmit, minimum 20-30.000-et mentem vele az idén (természetesen világítással) ;) De minden okés, és jó a fényereje. :lol: Az is jó, amit FPepe mond, csak azok az izzók asszem drágábbak. (nekem egy ezresből megvolt a kettő egy éve) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Hello mindenkinek! Ne a kötelezősége miatt izgassuk fel a szentjánosbogarakat. A napokban elég sokat jártam helyközi utakon, kora reggel - mentem gyujtogatni a temtetőkbe - és nagyon nehezen lehetett látni a kivilágítatlan kocsikat. Hála a jó égnek volt pár hadibarom... ;) Ugyanezen okból még lakott területen is fel szokom kapcsolni. Ezen ne múljon a láthatóságom. Más. Emelt fényerejű normál halogén izzókat lehet használni F Astra-ban? Értem ez alatt, hogy nem olvasztja meg a búrát, vagy mattítja meg a foncsort? Kicsit kevesellem a bent lévők fényét. Nem túlzottan kevés, de elkelne még pár lux. Jogosan keveselled, szerintem is kell az emelt fényerejű. Előttem szólók közt valaki azt írta az emelt fényerejű izzó ugyanakkora wattszámú így nem termel több hőt... Tekszó nevű hiperüzletünkben most láttam, hogy párban GE H4 +90% izzók 2990HUF. Biztos fogják akciózni is de akkor 3190HUF lesz... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Ugyanezt az elvet vallom én is. ;) Nekem tavaly óta 100/ akárhányas van benne. (nem tudom pontosan, hogy milyen, asszem 100/60as) De ha gondolod holnap kiveszem, és megnézem neked. :lol: Nem olvasztott szét semmit, minimum 20-30.000-et mentem vele az idén (természetesen világítással) ;) De minden okés, és jó a fényereje. :lol: Az is jó, amit FPepe mond, csak azok az izzók asszem drágábbak. (nekem egy ezresből megvolt a kettő egy éve) Ha minden igaz 100/80-asod van, nekem is volt olyan de aztán mikor elment az egyik, venni akartam és aztmondták már nem kapok mert nem engedélyezik (lehet, hogy csak hülyeség és nem volt raktáron) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Ha minden igaz 100/80-asod van, nekem is volt olyan de aztán mikor elment az egyik, venni akartam és aztmondták már nem kapok mert nem engedélyezik (lehet, hogy csak hülyeség és nem volt raktáron) Nem hiszem, hogy 80-as lenne... tudom hogy nagyobb, de a gyári 55-ös (ha jól emlékszem) ez meg 60-as (úgy rémlik) de holnap megnézem pontosan, csak most nincs kedvem kimenni (nem nálam parkolnak az autók, hanem apáméknál a garázsban 4 házzal arrébb). Odáig már lusta vagyok elmenni. ;) 100/60-ast lehet kapni, a héten vett haverom is. (ezért is nem tudom, hogy az övé, vagy az enyém a 60-as, vagy mind a kettőnké.) :lol: :lol: Amúgy is, a távolsági az elég jó, csak a tompítottal van a baj, nem? a100-as a tompított, nem? ;) De itt a 100/80-as, van még ilyen is. :lol: Itt meg a megalight 60%+. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ZsolsZ Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 Nem hiszem, hogy 80-as lenne... tudom hogy nagyobb, de a gyári 55-ös (ha jól emlékszem) ez meg 60-as (úgy rémlik) de holnap megnézem pontosan, csak most nincs kedvem kimenni (nem nálam parkolnak az autók, hanem apáméknál a garázsban 4 házzal arrébb). Odáig már lusta vagyok elmenni. ;) 100/60-ast lehet kapni, a héten vett haverom is. (ezért is nem tudom, hogy az övé, vagy az enyém a 60-as, vagy mind a kettőnké.) :lol: :lol: Amúgy is, a távolsági az elég jó, csak a tompítottal van a baj, nem? a100-as a tompított, nem? ;) De itt a 100/80-as, van még ilyen is. :lol: Itt meg a megalight 60%+. 100/60-asról nem hallottam és a google sem segít, de 100/80 létezik, ha jóltudom a 80 a tompított a 100 meg a távolsági... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Október31, 2011 Megoszt Elküldve Október31, 2011 100/60-asról nem hallottam és a google sem segít, de 100/80 létezik, ha jóltudom a 80 a tompított a 100 meg a távolsági... Lehet neked van igazad. ;) tudom, hogy 100/... de akkor lehet tényleg 80-as. Mindegy, jó a fénye, nekem megfelel. ;) Ha 60-as, ha 80-as. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balahu Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 És a 100/80-as nem teszi tönkre a foncsort? Mert én is gondolkodtam rajta, bár most vettem egy Osram Nightbreakert, megnézem meddig bírja majd, és milyen lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Jóféle sárga izzót még mindig nem tud senki? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Én nekem ilyen van benne!Meg még itt elég sok embernek!Szerintem nagyon jó!És már vagy másfél éve bírja! Csak én teszkóban vettem! http://vilagitas.superwebaruhaz.hu/item/75044 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Ugyanezt az elvet vallom én is. ;) Nekem tavaly óta 100/ akárhányas van benne. (nem tudom pontosan, hogy milyen, asszem 100/60as) De ha gondolod holnap kiveszem, és megnézem neked. :lol: Nem olvasztott szét semmit, minimum 20-30.000-et mentem vele az idén (természetesen világítással) ;) De minden okés, és jó a fényereje. :lol: Az is jó, amit FPepe mond, csak azok az izzók asszem drágábbak. (nekem egy ezresből megvolt a kettő egy éve) Tudnál képet küldeni az izzódról?Kiváncsi lettem erre a 100-asra!És hol vetted amugy? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Tudnál képet küldeni az izzódról?Kiváncsi lettem erre a 100-asra!És hol vetted amugy? Berettyóújfaluba vettem. ITT, még a tavaly valamikor. Mostmár én is kíváncsi vagyok, azóta ki sem szedtem őket, majd ma csinálok képet. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve November1, 2011 Megoszt Elküldve November1, 2011 Mostmár én is kíváncsi vagyok, azóta ki sem szedtem őket, majd ma csinálok képet. ;) Oké várjuk! szerintem most sokan kiváncsiak lettek! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts