ujjzol Elküldve Május25, 2005 Megoszt Elküldve Május25, 2005 Nekem az omegában hátra kellett raknom (mert elől van gyári) a rekordban előre került, és ,faterom tranzitja folyamatban van. A tükröt meg fater tranzitján csináltam fűthetőre, törött teherautó tükör fűtésével 8) Hol lehet ilyen törött teherautó tükörhöz jutni (ez lehet, h LOL) és mennyi pénzmagot kell elszórni hozzá? Üdv.: ujjzol Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 hol találom az utastérben az irányjelzőhöz (akár első, akár hátsó) menő vezetékeket és milyen színük van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Vezetőoldalon lábtér alján az oldalburkolat alatt van két csatlakozósor a hátsó kábelköteghez. Abban megtalálod őket, fekete-fehér és fekete-zöld színűek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kess Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Vezetőoldalon lábtér alján az oldalburkolat alatt van két csatlakozósor a hátsó kábelköteghez. Abban megtalálod őket, fekete-fehér és fekete-zöld színűek. thx! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május26, 2005 Megoszt Elküldve Május26, 2005 Hol lehet ilyen törött teherautó tükörhöz jutni (ez lehet, h LOL) és mennyi pénzmagot kell elszórni hozzá? Üdv.: ujjzol Nekem anno a wartburgomba apósom szerzett (sofőr volt) a buszáról törött fűthető tükröt. Keresztapám meg villanyszerelő, ő pedig szépen átalakította méretben és voltban a kocsi méreteihez. Extrás volt a gép nagyon :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Lemértem az omega hátsó rolót: magasság 58 cm, szélesség 89 cm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Lemértem az omega hátsó rolót: magasság 58 cm, szélesség 89 cm. Köszi!Már nézem is,hogy passzolna-e a méret! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 A szélesség jó,a a magasság miatt kicsit az ajtó közepére passzolna a roló,hacsak nem változtatok kicsit a mechanikáján.De asszem jó lesz! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Srácok, a központi zár vezérlője hol van elhelyezve? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Attól függ gyári-e, vagy utólagos. De általában a biztosítótábla és környéke a lelőhely. Olyasforma, mint egy nagyobb relé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Egy gyári fűthető tükör mekkora teljesítménnyel fűt? És folyamatosan kell, hogy menjen, vagy elég neki 1-2 perc is? Sztem erre berhelek egy elektronikát. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 az olyan h bekapcsolod és ha kell ha nem vagy 5-10 percig fűt ha jól tévedek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 az olyan h bekapcsolod és ha kell ha nem vagy 5-10 percig fűt ha jól tévedek :wink: Thx, akkor primitív. Ennél jobbat csinálok majd, tervezek egy időzített módot, ilyen lejegelő féleséget, ez nagyobb krafton menne időzítve x percet, meg egy állandó üzeműt, ami kisebb kakaóval fűtene. Asszem vmi olyan lesz, hogy 1 gombnyomásra indul a kis fűtés, mégegyre a nagyobb, duplára meg kikapcsol, vagy vmi hasonló, még megálmodom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május27, 2005 Megoszt Elküldve Május27, 2005 Thx, akkor primitív. Ennél jobbat csinálok majd, tervezek egy időzített módot, ilyen lejegelő féleséget, ez nagyobb krafton menne időzítve x percet, meg egy állandó üzeműt, ami kisebb kakaóval fűtene. Asszem vmi olyan lesz, hogy 1 gombnyomásra indul a kis fűtés, mégegyre a nagyobb, duplára meg kikapcsol, vagy vmi hasonló, még megálmodom. :lol: És egy másik gombnyomásra meg kigyullad az egész kóceráj! :lol: :lol: :lol: Bocs leslie! :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május28, 2005 Megoszt Elküldve Május28, 2005 A két motoros tükör +kapcs 10k körül van. Én legalábbis annyiért adtam el. Nekem! :wink: De még mindig a szekrényben van! :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve Május28, 2005 Megoszt Elküldve Május28, 2005 Ülésfűtés: tescos fűthető üléshuzat, szétvág, ülésről kárpitot lebont alá beszerkeszti a fűtőszálakat, nagyon kevés ragasztóval rögzíti a szivacsra, vigyázva, hogy a fűtőszálakra ne menjen ragasztó, mert különben elszakad. Igaz kicsit lassabban melegszik fel, mint a gyári, de működik. Nme egy autóba raktam már be. Huú Kori, te ilyeneket is tudsz! Ez ügyben még beszélgetnünk kell! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
BlackCat Elküldve Május28, 2005 Megoszt Elküldve Május28, 2005 Huú Kori, te ilyeneket is tudsz! Ez ügyben még beszélgetnünk kell! :wink: Én már ki vagyok okosítva ez ügyben. :lol: Köszi Kori mégeccer! :smt023 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Seth Elküldve Május28, 2005 Megoszt Elküldve Május28, 2005 Skacok, help! az a helyzet, h a központizár vezérlő kis szir-szar (olyan mint egy nagy relé) kinn van, és be szeretném tenni a helyére. csakhogy nem találom a helyét. már kerestem a biztosító tábla környékén, a bal-jobb küszöbborítást is felszedtem. Egy kék-fehér vezetéket találtam, ami elmegy abal-jobb ajtóhoz, majd baloldalon folytatódik hátrafelé. Csak ennek a fosnak a helyét nem találom, pedig ha meglenne, kész lenne a központizár. Vmi ötlet, h merre induljak el? thx Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Szerintem ez gyárilag is külön van a biztosítótáblától. Hogy hova rakják, az talány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
derya Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Sziasztok! Van egy problémám: a külső hőmérséklet eltér a ténylegestől. Eddig -30 alá is ment, sokszor kiakadt. Kicseréltem a jeladót (gyári új). Most már jobb a helyzet, de még mindig nem a valós értéket mutatja. Mi lehet a gond? Ákos Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május30, 2005 Megoszt Elküldve Május30, 2005 Vagy rossz az új jeladód is, vagy csatlakozó/kábel kontakt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Sziasztok! Kérdésem lenne : A hátsó ablak fűtőszálait hogy lehet ilyenkor ellenőrizni hogy műkszik e ? Fóliáztatni szeretném az ablakot,előtte megnézném hogy melik nem műkszik. Javítani hogy lehet ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Június4, 2005 Megoszt Elküldve Június4, 2005 Lehet kapni fűtőszál javító anyagot... Loctite pl. csinál asszem... pici tubusban van mint pl. egy fehér hibajavító festék, csak annál sokkal drágább... olyan 3-4 asszem... Ha van egy régi pollenszűrőd akkor azt nedvesítsd meg és rakd be ideiglenesen... lesz ott olyan pára, hogy öröm lesz nézni... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Psziho Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 Köszi az infót ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Június5, 2005 Megoszt Elküldve Június5, 2005 Sziasztok :lol: Isuzu motoros astrában hol van a hátramenet lámpáit bekapcsoló kapcsoló? Na ezt jól megaszontam így elsőre :lol: Ma szóltak, hogy tolattam, és nem égtek a tolatólámpák, de megmozgatva a váltót kigyulladt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts