astrásgyerek Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Szereztem ma egy B Omega potméteres ablaktörlőkart. Ki kell cserélnem a relét is hogy működjön az intervallum potméter? Amugy jó, mert a BC gombokra kitalálok valamit, hogy ne legyen csak ugy ott. :D Ettől már csak az lett volna jobb, ha nekem szerezted voltan! :lol: :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Ettől már csak az lett volna jobb, ha nekem szerezted voltan! :lol: :lol: :D ;) Van még ott néhány. :D 4000/ db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Mégis hány helyen kell elvágni 1 kábelt, hogy ne legyen jó? :lol: Húzz neki újat, most már mind1. :lol: A pirosat vágd el....ne ne a pirosat a kéket.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Szereztem ma egy B Omega potméteres ablaktörlőkart. Ki kell cserélnem a relét is hogy működjön az intervallum potméter? Amugy jó, mert a BC gombokra kitalálok valamit, hogy ne legyen csak ugy ott. :lol: Ki bizony! De szerencsére ez egyszerű, régi kihúz, új berak. Viszont a potmétert be kell kötni a körbe. Szóval el kell vágni a kábelét és a műszerfali kötegben is, és beletoldani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Szereztem ma egy B Omega potméteres ablaktörlőkart. Ki kell cserélnem a relét is hogy működjön az intervallum potméter? Amugy jó, mert a BC gombokra kitalálok valamit, hogy ne legyen csak ugy ott. :lol: Fog működni, csak a jelenlegi idő lesz az alap, annál csak lassabbra fogod tudni állítani. Ha van forr pákád, kicserélheted a relében az ellenállást kisebbre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Ki bizony! De szerencsére ez egyszerű, régi kihúz, új berak. Viszont a potmétert be kell kötni a körbe. Szóval el kell vágni a kábelét és a műszerfali kötegben is, és beletoldani. Na itt kezdődnek a gondok nálam. :lol: :D Fog működni, csak a jelenlegi idő lesz az alap, annál csak lassabbra fogod tudni állítani. Ha van forr pákád, kicserélheted a relében az ellenállást kisebbre. Na ezt is inkább kihagynám. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Na itt kezdődnek a gondok nálam. :D :D Na ezt is inkább kihagynám. :lol: Akkor fesd le! Ahhoz értesz nem? ;) Csak van ismerős akinek van pákája, esetleg beviszed egy tv javítóhoz, hogy cserélje ki neked. Az ellenállás drágább helyen is 5 Ft körül van..... Esetleg ha Pesten jársz, kicserélem neked, ha nagyon ráérsz be is rakhatjuk a cuccot. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Akkor fesd le! Ahhoz értesz nem? :lol: Csak van ismerős akinek van pákája, esetleg beviszed egy tv javítóhoz, hogy cserélje ki neked. Az ellenállás drágább helyen is 5 Ft körül van..... Esetleg ha Pesten jársz, kicserélem neked, ha nagyon ráérsz be is rakhatjuk a cuccot. :lol: Csak emiatt az ellenállás miatt kéne kicserélnem az Omegáéra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Csak emiatt az ellenállás miatt kéne kicserélnem az Omegáéra? Lényegében igen. A tied most fix értéken van, kb. középállapot a változtathatóhoz képest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Csak emiatt az ellenállás miatt kéne kicserélnem az Omegáéra? Én vettem egy bontott omegásat, kb 2000 Ft volt. De a vezetékek vágását, forrasztását, vagy sorkapcsozását nem úszod meg sehogy se. Ha nem megy, akkor csináltasd meg valakivel. Ha közelebb laknál akár én is megcsinálnám neked... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Lényegében igen. A tied most fix értéken van, kb. középállapot a változtathatóhoz képest. Igen. Kb 7 mp. Milyen ellenállás kéne bele? Hogyan kérjem az ellenállás boltban? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Igen. Kb 7 mp. Milyen ellenállás kéne bele? Hogyan kérjem az ellenállás boltban? :lol: Negyed watt, 1 Kohm. Csak előtétnek kell, hogy ne tudd "0"-ba vezérelni, mert megpunnyad az elektronika. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Negyed watt, 1 Kohm. Csak előtétnek kell, hogy ne tudd "0"-ba vezérelni, mert megpunnyad az elektronika. Köszi. :lol: Megbírkózom ám vele. :D Már csak a potméter bekötése lesz nagy feladat. Mit, és hova. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Köszi. :lol: Megbírkózom ám vele. :D Már csak a potméter bekötése lesz nagy feladat. Mit, és hova. :lol: Az se gáz. Megkeresed a kar csatijában a fekete-sárga vezetéket, elnyisszantod, és bekötöd közé a potit. ;) Tudom, hogy csak hülyítesz..... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Az se gáz. Megkeresed a kar csatijában a fekete-sárga vezetéket, elnyisszantod, és bekötöd közé a potit. :D Tudom, hogy csak hülyítesz..... :D Pedig nem. :lol: Ok, fekete sárga. De melyik lehet a poti vezetéke? Mert több is van egybe bandázsolva, mivel ott vannak a BC vezetékei is. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Pedig nem. :lol: Ok, fekete sárga. De melyik lehet a poti vezetéke? Mert több is van egybe bandázsolva, mivel ott vannak a BC vezetékei is. :lol: Nem kell a púder :D :D Elvileg a bc-nek testet kell kapcsolgatni, tehát a barna, illetve barna-csíkos vezetékek a bc gombok. Így keresd a 2 fekete csíkos vezetéket! (ha jól tippelek fekete-sárga) Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Nem kell a púder :lol: :lol: Elvileg a bc-nek testet kell kapcsolgatni, tehát a barna, illetve barna-csíkos vezetékek a bc gombok. Így keresd a 2 fekete csíkos vezetéket! (ha jól tippelek fekete-sárga) Fekete sárga és fekete fehér, külön csatiban vannak a kar végén. Viszont a műszerfali kötegben 2 sárga-fekete is van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szitya87 Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Sziasztok!Vásárlási tanácsot kérnék? ezt néztem Szerintetek mennyit bír? Alsó kategóriás vagy közép?Esetleg tudtok ajánlani valami jobbat ?De azért ne legyen túl drága se. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Fekete sárga és fekete fehér, külön csatiban vannak a kar végén. Viszont a műszerfali kötegben 2 sárga-fekete is van! Igen, kettő van. A másik a hátsó ablaktörlő ütemvezérlője.(A kapcsoló 1-es pontja 53H) Ami kell, az a kapcsoló 9-es pontjáról (J) jön. Ha nem látszik számozás, akkor műszerrel ki kell mérni. Gyújtás ráad és szakaszos ütemre kapcsolt első ablaktörlésnél +12 van rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Megcsinálom Tiv.-nek ha szükséges, ha már kaptam tőle kettő ablakemelőt. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Szeptember1, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember1, 2011 Én is szeretnék intervallum szabályzást...mert sokszor nem olyan, mint kéne lenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Sziasztok!Vásárlási tanácsot kérnék? ezt néztem Szerintetek mennyit bír? Alsó kategóriás vagy közép?Esetleg tudtok ajánlani valami jobbat ?De azért ne legyen túl drága se. Az ár alapján középkategória, hogy meddíg lesz jó, azt senki nem tudja megmondani. Nekem egy 8400forintos gagyitron van benne már 3.-éve de azért ott figyel a bontott gyári a csomagtartóban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Hello! 95 ös astrámba kiégett a helyzetjelző. milyen izzó kell bele H4 H1 vagy mi? és hogy kell kicserélni az izzót hogy tudom szétszedni a fényszórót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 Hello! 95 ös astrámba kiégett a helyzetjelző. milyen izzó kell bele H4 H1 vagy mi? és hogy kell kicserélni az izzót hogy tudom szétszedni a fényszórót? jááááá :lol: A helyzetjelzőbe helyzetjelző izzó kell. És szét ne szedd a fényszórót, belül, a fényszóró izzó alatt (az H4) van egy csatlakozó a lámpa alsó részén, kicsit ferdén. Azt 90 fokkal elfordítod, és kihúzod. Az izzó a foglalatból simán kihúz-új bedug, lámpába visszatol, elfordít, örül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Szeptember2, 2011 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2011 (edited) Hello! 95 ös astrámba kiégett a helyzetjelző. milyen izzó kell bele H4 H1 vagy mi? és hogy kell kicserélni az izzót hogy tudom szétszedni a fényszórót? Ilyen, persze nem kell króm, de most nem találtam más képet:Klikk. A motortér felől férsz hozzá, kövesd a drótót a csatiig. Most vagy bajonettzáras, és egy kicsit fordítani kell, vagy csak simán ki kell húzni a lámpatestből nem emlékszem. Az izzót csak ki kell húzni a foglalatból. Lassúúúúú.... Módosítva Szeptember2, 2011 : zotya975 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts