zozo astra1.6 16v Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Szevasztok! Az utóbbi pár napban olyat tapasztaltam,hogy a hátsó kapaszkodónál 6ledes szofita volt bent nekem!Az egyiknek kiment 3 lede és villogott!Vettem másikat és az meg világitott egy darabig és utána teljesen nem világított!Mostmeg elöl az óra és hőmérséklet kijelzőben is ledek vannak és ma meg ott az egyik elkezdett ugyanúgy villogni! Ez lehet valami elektromos hiba,hogy igy tönkre mennek vagy csak ennyit birnak? esetleg nem tudtok olyan ledet ami hosszúéletű? Előre is köszönöm! Üdv.:zozo Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Szevasztok! Az utóbbi pár napban olyat tapasztaltam,hogy a hátsó kapaszkodónál 6ledes szofita volt bent nekem!Az egyiknek kiment 3 lede és villogott!Vettem másikat és az meg világitott egy darabig és utána teljesen nem világított!Mostmeg elöl az óra és hőmérséklet kijelzőben is ledek vannak és ma meg ott az egyik elkezdett ugyanúgy villogni! Ez lehet valami elektromos hiba,hogy igy tönkre mennek vagy csak ennyit birnak? esetleg nem tudtok olyan ledet ami hosszúéletű? Előre is köszönöm! Üdv.:zozo Egy időbe nekem is ledek voltak a középső kijelzőbe, a középkonzolba, és a km órába. De kicseréltem izzóra mindenhol, mert nem győztem a ledeket cserélgetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Egy időbe nekem is ledek voltak a középső kijelzőbe, a középkonzolba, és a km órába. De kicseréltem izzóra mindenhol, mert nem győztem a ledeket cserélgetni. Lehet,hogy én is visszaváltok!Sima fehér izzót raktál bele?Vagy valami mást?Az izzókba lehet kapni olyan ami azért erősen világit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Szevasztok! Az utóbbi pár napban olyat tapasztaltam,hogy a hátsó kapaszkodónál 6ledes szofita volt bent nekem!Az egyiknek kiment 3 lede és villogott!Vettem másikat és az meg világitott egy darabig és utána teljesen nem világított!Mostmeg elöl az óra és hőmérséklet kijelzőben is ledek vannak és ma meg ott az egyik elkezdett ugyanúgy villogni! Ez lehet valami elektromos hiba,hogy igy tönkre mennek vagy csak ennyit birnak? esetleg nem tudtok olyan ledet ami hosszúéletű? Előre is köszönöm! Üdv.:zozo Vegyél új izzókat, megoldódik a problémád 5 évre minimum! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Lehet,hogy én is visszaváltok!Sima fehér izzót raktál bele?Vagy valami mást?Az izzókba lehet kapni olyan ami azért erősen világit? Olyat ami gyárilag van benne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 A "gyári" ledekkel az a baj, hogy 12 volthoz méretezik az előtét ellenállásaikat! De a normál feszültség a kocsiban legtöbbször eléri a 14 voltot is. :D Én a ledjeimet magam "faragtam" meg és bő ráhagyással dolgoztam. Nem is kellett még cserélni, csak azokat, amiket először rosszul számoltam ki... :lol: A hátsó lámpámban lévő 3 wattos ledeket pedig elektromos kapcsolással védtem le. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 A "gyári" ledekkel az a baj, hogy 12 volthoz méretezik az előtét ellenállásaikat! De a normál feszültség a kocsiban legtöbbször eléri a 14 voltot is. :D Én a ledjeimet magam "faragtam" meg és bő ráhagyással dolgoztam. Nem is kellett még cserélni, csak azokat, amiket először rosszul számoltam ki... :lol: A hátsó lámpámban lévő 3 wattos ledeket pedig elektromos kapcsolással védtem le. :lol: Ebbe csak az a bosszantó, hogy a gyártó ha autóba késziti a ledeket, akkor legyen már tisztába azzal, hogy hány voltra kell csinálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Szevasztok! Az utóbbi pár napban olyat tapasztaltam,hogy a hátsó kapaszkodónál 6ledes szofita volt bent nekem!Az egyiknek kiment 3 lede és villogott!Vettem másikat és az meg világitott egy darabig és utána teljesen nem világított!Mostmeg elöl az óra és hőmérséklet kijelzőben is ledek vannak és ma meg ott az egyik elkezdett ugyanúgy villogni! Ez lehet valami elektromos hiba,hogy igy tönkre mennek vagy csak ennyit birnak? esetleg nem tudtok olyan ledet ami hosszúéletű? Előre is köszönöm! Üdv.:zozo Ezerszer elmondzuk, hogy nem hobbiból pakoljuk a plusz ellenállásokat a "dzsári" ledes műszerfalvilágítások elé-mögé-hozzá, hanem mert 12V-ra vannak kitalálva. De szerintem amikor beletetted is elmondtuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Ebbe csak az a bosszantó, hogy a gyártó ha autóba késziti a ledeket, akkor legyen már tisztába azzal, hogy hány voltra kell csinálni. Pontosan tisztába van vele, de ha ötvenmillió üzemórás világításokat gyárt, akkor sose vesznek újat :lol: ha 2 évente kimegy, akkor meg többen. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Ezerszer elmondzuk, hogy nem hobbiból pakoljuk a plusz ellenállásokat a "dzsári" ledes műszerfalvilágítások elé-mögé-hozzá, hanem mert 12V-ra vannak kitalálva. De szerintem amikor beletetted is elmondtuk :lol: Igen montad! :lol: A műszerfalban még bírja,de így haladva ki tudja meddig!Sőt azt is mondtad,hogy te csinálsz is ledesítést! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Igen montad! :lol: A műszerfalban még bírja,de így haladva ki tudja meddig!Sőt azt is mondtad,hogy te csinálsz is ledesítést! :D Lehet hogy nem véletlenül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Pontosan tisztába van vele, de ha ötvenmillió üzemórás világításokat gyárt, akkor sose vesznek újat :lol: ha 2 évente kimegy, akkor meg többen. :lol: Nekem kicsivel több mint fél évet birt hátul! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Lehet hogy nem véletlenül :lol: Értem én!Magyarul tán vigyem hozzád? :lol: Csak az a baj,hogy a sima gyári fehéret teszek a műszeregységbe az olyan gyenge4Szerintem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Értem én!Magyarul tán vigyem hozzád? :lol: Csak az a baj,hogy a sima gyári fehéret teszek a műszeregységbe az olyan gyenge4Szerintem! Janiét megnézed, rájössz hogy jó, megcsinálom. Gabipapáét megnézed, rájössz hogy jó, megcsinálom, gyárit akarsz, aztmondom nem jó, nem csinálom meg :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Pontosan tisztába van vele, de ha ötvenmillió üzemórás világításokat gyárt, akkor sose vesznek újat :lol: ha 2 évente kimegy, akkor meg többen. :lol: Ha kétévente égne ki akkor nem szólnék egy szót se. De csak pár hónapot bírtak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Ha kétévente égne ki akkor nem szólnék egy szót se. De csak pár hónapot bírtak. Ez így van! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Ha kétévente égne ki akkor nem szólnék egy szót se. De csak pár hónapot bírtak. Akkor péntek délutáni darabokat kaptál, vagy túl sokat használtad őket :lol: Mindegy, a lényeg, hogy nem véletlenül nem pakolják meg rendesen ellenállással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Értem köszi a segítséget. Mennyire bonyolult az angel eye ledezése? Szerkezetileg kérdezem, mert már a műszerfallal Haladó kategóriába léptem led témában. :lol: Ma voltam az ültető szettemért, és egy láttam vmit amiről beugrottál. https://picasaweb.google.com/lh/photo/6s5SM...feat=directlink Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Ma voltam az ültető szettemért, és egy láttam vmit amiről beugrottál. https://picasaweb.google.com/lh/photo/6s5SM...feat=directlink yyóóó...mennyifincsikisSMD :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 yyóóó...mennyifincsikisSMD :lol: :lol: :D ja, es van 100mm-es atmeroben, meg 120asban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 ja, es van 100mm-es atmeroben, meg 120asban Az nem érdekel, úgyis leforrasztanám a karikáról :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Szevasztok! Az utóbbi pár napban olyat tapasztaltam,hogy a hátsó kapaszkodónál 6ledes szofita volt bent nekem!Az egyiknek kiment 3 lede és villogott!Vettem másikat és az meg világitott egy darabig és utána teljesen nem világított!Mostmeg elöl az óra és hőmérséklet kijelzőben is ledek vannak és ma meg ott az egyik elkezdett ugyanúgy villogni! Ez lehet valami elektromos hiba,hogy igy tönkre mennek vagy csak ennyit birnak? esetleg nem tudtok olyan ledet ami hosszúéletű? Előre is köszönöm! Üdv.:zozoA "gyári" ledekkel az a baj, hogy 12 volthoz méretezik az előtét ellenállásaikat! De a normál feszültség a kocsiban legtöbbször eléri a 14 voltot is. :D Én a ledjeimet magam "faragtam" meg és bő ráhagyással dolgoztam. Nem is kellett még cserélni, csak azokat, amiket először rosszul számoltam ki... :lol: A hátsó lámpámban lévő 3 wattos ledeket pedig elektromos kapcsolással védtem le. :lol: Hát igen. Sajnos alulméretezik ezeket a led fényforrásokat. Én is magam gyártottam le a LED-es fényforrásaimat. Hibátlanul üzemelnek, pedig 1,2W-nyi energiát vesznek fel. :D Darabonként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 jo estet! keresgelve nem talaltam ra (habar talan remlik, h volt szo rola...) astra F (1997)-be gond nelkul ki tudom cserelni az iranyjelzo kart tempomatos karra? vagyis a feny/iranyvalto-resz/kapcsolas rendesen fog mukodni? PS: a 3 plusz gombot ilyen-olyan extra vezerlesekre hasznalnam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
prepuk Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 jo estet! keresgelve nem talaltam ra (habar talan remlik, h volt szo rola...) astra F (1997)-be gond nelkul ki tudom cserelni az iranyjelzo kart tempomatos karra? vagyis a feny/iranyvalto-resz/kapcsolas rendesen fog mukodni? PS: a 3 plusz gombot ilyen-olyan extra vezerlesekre hasznalnam... Astra F-ben volt olyan verzió amiben volt tempomat??? Nekem haldoklik most ez a kapcsolóm, ha valami úton módon meg lehetne oldani a tempomatot az érdekelne engem is :lol: Amúgy a tempomat nem elektromos gázpedálú autókban van? Vagy ezt rosszul tudom? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus30, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2011 Astra F-ben volt olyan verzió amiben volt tempomat??? Nekem haldoklik most ez a kapcsolóm, ha valami úton módon meg lehetne oldani a tempomatot az érdekelne engem is :lol: Amúgy a tempomat nem elektromos gázpedálú autókban van? Vagy ezt rosszul tudom? Van nem elektromos gázpedálú kocsiban is (pl. benzines Omegák), ott egy elektromos cucc mozgatja a gázbowdent, de hallottam már univerzális tempomatról is, ami vákuumos munkahengerrel mozgatja a gázbowdent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts