zotya975 Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Hello Egy kis segítség kellene El. ablakból. Utólagos beépítésű két első el. ablakom bemondta az unalmast, egyszerre mindkettő. Így gyanúm a biztositékra központosult, ami nem a bizositék táblába van bekötve, és a bökkenő itt van mert nem tudom hogy hova, mert a vezeték ( poz és neg is) elmegy a bizi tábla mögötti baloldalt lévő kaszni vájatba. Nem tudom mi van ott mert a rendszer rá van kötve a gyújtásra tehát a pozitivot elvileg onnan kéne kapnia. (kereskedötöl vetem tehát nem tudok utánajárni annak aki mokulta) A testet megkapja a karfavezérlő tehát csak a poz a gond. Nincs komfort rendszer bekötve. Ez a fajta kétgombos karfa kapcsólom van és az anyós oldalon plusz egy egyes. Kérdés ha a gyújtásról én lehuzok egy vezetéket és rákötöm a vezérlőre menőhöz milyen biztit tegyek rá 25 A vagy 20 A, és föleg milyen tipusú relét amit a boltban mondhatok (két motorra)? Emigyen megkerülve a régi rendszert, mert most azért nem szedem szét az egész kasznit hogy megtaláljam hova dugta el a rendszert a szerelő. A relét úgy kötöm be hogy adok egy testet egy direkt pozitivot az akkuról és egy kijövő jelet a gyújtásról? Másik noob kérdés a karfa kapcsoló hogy vezérli az anyós oldali ablakot ha az ottani mikrokapcsolóra van bekötve, anélkül hogy azt kapcsolnám? Mert érkezik három vezeték egy direkt poz. és kettő jel (vezeték) a karfakapcsolóról amiből az egyik a test kell hogy legyen mivel oda az nincs külön. Szétszedtem a mikrokapcsolót de a belső kötések nekem kicsit rejtély. Nekem úgy rémlik 20-es bizti van ajta, és nincs relé, simán csak megcsapoltunk a gyujtáskapcsoló utánna szálat, tettünk rá egy biztit, és ment a pozitívhoz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Sziasztok! Valaki röviden és tömören le tudná nekem írni a Blaupunkt car300-as gyári autórádió kezelését? Nem jó a kijelzőm,ezért csak vaktában tudom nyomkodni a gombokat..Köszi.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Sziasztok! Valaki röviden és tömören le tudná nekem írni a Blaupunkt car300-as gyári autórádió kezelését? Nem jó a kijelzőm,ezért csak vaktában tudom nyomkodni a gombokat..Köszi.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zolpat Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Na ez aztán lényegre törő és szerintem mindenki számára érthető...:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Na ez aztán lényegre törő és szerintem mindenki számára érthető...:lol: Ugye nem jöttél rá, miért is kaptad? Amit kérsz teljes részletességgel le van írva fenn a GYÍK-ben.....és tudod mit? Azért sem linkelem, keresd meg szépen, addig is olvasgathatsz hasznos infókat , ha már nem vagy hajlandó használni azt a k....va keresőt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Tudom senkit sem érdekel, de beszereltem a motoros tankajtó-zárat :lol: A lámpát is ki kellett szerelni hozzá, de már kész, és működik, és büszke vagyok :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Tudom senkit sem érdekel, de beszereltem a motoros tankajtó-zárat :lol: A lámpát is ki kellett szerelni hozzá, de már kész, és működik, és büszke vagyok :lol: Ügyes vagy! Honnan vettél neki jelet a csomagtartó zárhoz menő kábelt csapoltad meg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Ügyes vagy! Honnan vettél neki jelet a csomagtartó zárhoz menő kábelt csapoltad meg? Köszi :lol: Igen, felvittem az ajtóhoz, és ott csapoltam. Jó lett, mostmár mindent működtet a riasztó gomb :lol: Valamint bekötöttem a szerelő által nagyvonalúan levágott motorház-nyitó érzékelőt, így már erre is riaszt, vettem bele új kapcsolót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Augusztus27, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2011 Köszi :lol: Igen, felvittem az ajtóhoz, és ott csapoltam. Jó lett, mostmár mindent működtet a riasztó gomb :lol: Valamint bekötöttem a szerelő által nagyvonalúan levágott motorház-nyitó érzékelőt, így már erre is riaszt, vettem bele új kapcsolót. Gratula . Ez az igazi siker és bódogság ha az ember magának csinálja és a végén működik is . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Helló! Tudtok valamit arról, hogy használható-e LED-es szoffita a rendszámvilágításnál, anéklül hogy rendőri beavatkozás legyen? Másik dolog, tud valaki valamit az Angel Eyes lámpa (külön indexes) köreinek ledesítéséről, és mondjuk a fehér led megengedett-e? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Helló! Tudtok valamit arról, hogy használható-e LED-es szoffita a rendszámvilágításnál, anéklül hogy rendőri beavatkozás legyen? Másik dolog, tud valaki valamit az Angel Eyes lámpa (külön indexes) köreinek ledesítéséről, és mondjuk a fehér led megengedett-e? Nem hiszem, hogy belekötne a rendőr a rendszámvilágításba, ha nem valami hülyegyerekkék színű, hanem fehér, és sztem az angelnél sem gond. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Helló! Tudtok valamit arról, hogy használható-e LED-es szoffita a rendszámvilágításnál, anéklül hogy rendőri beavatkozás legyen? Másik dolog, tud valaki valamit az Angel Eyes lámpa (külön indexes) köreinek ledesítéséről, és mondjuk a fehér led megengedett-e? A fehér színbe nem szoktak belekötni. Nekem is fehér LED-es a rendszámvilágítás, már lassan egy éve, a helyzetjelzőm meg már vagy 2 éve, de még egyszer nem szóltak érte. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delvecchio Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 A fehér színbe nem szoktak belekötni. Nekem is fehér LED-es a rendszámvilágítás, már lassan egy éve, a helyzetjelzőm meg már vagy 2 éve, de még egyszer nem szóltak érte. :lol: Értem köszi a segítséget. Mennyire bonyolult az angel eye ledezése? Szerkezetileg kérdezem, mert már a műszerfallal Haladó kategóriába léptem led témában. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 A fehér színbe nem szoktak belekötni. Nekem is fehér LED-es a rendszámvilágítás, már lassan egy éve, a helyzetjelzőm meg már vagy 2 éve, de még egyszer nem szóltak érte. :lol: Tudod... :lol: :D :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Értem köszi a segítséget. Mennyire bonyolult az angel eye ledezése? Szerkezetileg kérdezem, mert már a műszerfallal Haladó kategóriába léptem led témában. :lol: Nemtudom. Nem élek éndzsölájzal, én látni is szeretek :D Tudod... :lol: :D :D ;) Tudom... Te is tudod hogy.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
konvi Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Sziasztok, Sokat kerestem, de sajnos nem találtam meg sehol, biztos én vagyok a béna, és ezért elnézést, ha már szerepelt ez valahol. Meg tudná valaki mondani, hogy az x14nz 97-astra caravan-nak hány fok gyújtást kell állítani? Köszi előre is! Konvi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Sziasztok! Utólagos extrák beépítéséhez szeretnék a biztosítéktáblába biztosítékokat, illetve reléket tenni. Hogy lehet kiműteni a táblát anélkül, hogy darabokra szedném az egész műszerfalat? Van egy donor biztitáblám, abból termelnék ki érintkezőket és raknám át az enyémbe az üres helyekre.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Sziasztok! Utólagos extrák beépítéséhez szeretnék a biztosítéktáblába biztosítékokat, illetve reléket tenni. Hogy lehet kiműteni a táblát anélkül, hogy darabokra szedném az egész műszerfalat? Van egy donor biztitáblám, abból termelnék ki érintkezőket és raknám át az enyémbe az üres helyekre.. Szerintem csak darabokra szedéssel :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Tudom senkit sem érdekel, de beszereltem a motoros tankajtó-zárat :lol: A lámpát is ki kellett szerelni hozzá, de már kész, és működik, és büszke vagyok :lol: Engem érdekel. Gratulálok. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Engem érdekel. Gratulálok. :lol: Köszi :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Szerintem csak darabokra szedéssel :lol: Jó ez a 3D-s kirakó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Jó ez a 3D-s kirakó :lol: Sehogy nem lehet kivenni, csak kifordítani, azt is csak félig. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 Sehogy nem lehet kivenni, csak kifordítani, azt is csak félig. ráadásul még annyira sem lehet kifrodítani... :lol: ezt csinálhatták volna szerelhetőbbre a mérnökök... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 ráadásul még annyira sem lehet kifrodítani... :lol: ezt csinálhatták volna szerelhetőbbre a mérnökök... Hát igen, mondjuk félig nagy nehezen ki lehetett, de amit a szerelő ######án beleszaggatott, na azt 2 napig tartott kiszedni, annyira hozzáférhetetlen a hátulja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Augusztus29, 2011 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2011 ráadásul még annyira sem lehet kifrodítani... :lol: ezt csinálhatták volna szerelhetőbbre a mérnökök... Gondolom előbb volt bent a biztidoboz és utánna tették be a műszerfalat. Én még a tükörfűtés relét sem raktam be a helyére, csak ott lóg félretolva. Majd ha sok időm lesz beteszem a pinjeit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts