Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Persze hogy fog kódot kérni. Sőt nem is kell kivenned. Ha a kocsidban leveszed a sarut majd vissza rakod akkor is kér kódot. Ha ekkor nem kér kódot akkor ha átrakod máshova ott se fog mert valszeg meg van mókolva...

De alapból kérni-e kell

Nem 100% nekem pölö nem kéri a kódot , úgy mint a telefont, szerintem ezt is be lehet állítani, hogy ne kérje. Persze majd csak akkor derül ki, ha levette az akkusarut. :)

Megosztás:

Hola!

Három nagy kérdésem lenne :)

1. Eddig nem volt ködlámpám, de relé, kapcsoló, lámpa bent van, már csak össze kéne kötni. Szóval a a relé táblán melyik kivezetésre kell kötni az első ködlámpákat?

2. Csomagtartó központi zár motort utólag beletettem, már van csatim is, gyárilag hogy szokott ez bekötve lenni? Bal oldalon csomagtartóból átmegy a tetőbe, és le a B oszlopban? Ott kell a bal hátsó ajtónál bekötni?

3. Fordulatszámmérőm elkezdett hülyéskedni. 4000 környékén pl autópályán, fel-felugrik 4500-ra. Ha megkocogtatom visszaesik. Valakinek volt már ilyen?

Megosztás:

Ez igaz! :lol: És még bontani sem kéne annyit. :D

De ha nincs kp-zár a csomiajtóban, akkor szerintem az sincs... (bár lehet van ilyen változat is :D )

Nekem még tankajtó kp-zárasítás hiányzik... van 2 motorom is, csak az elszántság hiányzik. :D :) )

Én meg direkt kikötöttem...a tanksapka úgy is kulcsos...és nem hiányzik, hogy ne nyíljon ki, ha elromlik a motor...

Ebből kiindulva, szerintem a csomagtartó ajtóból is ki fogom venni...nagyon nyűgös kinyitni, ha elromlik a behúzó...

Megosztás:

Sziasztok.

Reggel a következő jelenség fogadott.Autó indít Reicweite nél F betü vagy 550km közben kb 10 liter van benne.Az óra mellett szintén F betü.Jah és a müszerfalon világít a töltés jelző :D:O.Pár nappal ezelőtt volt bogarászhatás a müszerfal ledezés közben mert valószinüleg volt egy kis testelés és egy vezetősáv elégett egy kis ponton,amit siekrült pótolnunk.igy müködött is minden.

A kérdés hogy van reicweite jelad? :D és hol lehet?van összeffüggés hogy semmi visszajelző nem világit ?motorcheck olajlámpa abs semmi.

Köszi :)

Megosztás:

Sziasztok.

Reggel a következő jelenség fogadott.Autó indít Reicweite nél F betü vagy 550km közben kb 10 liter van benne.Az óra mellett szintén F betü.Jah és a müszerfalon világít a töltés jelző :D:O.Pár nappal ezelőtt volt bogarászhatás a müszerfal ledezés közben mert valószinüleg volt egy kis testelés és egy vezetősáv elégett egy kis ponton,amit siekrült pótolnunk.igy müködött is minden.

A kérdés hogy van reicweite jelad? :D és hol lehet?van összeffüggés hogy semmi visszajelző nem világit ?motorcheck olajlámpa abs semmi.

Köszi :)

A Reichweite a még megtehető távolság. Szüksége van hozzá a tankszintjeladóra és a sebességjelre. Ezek valamelyikét nem kapja meg a BC, ezért a hibakód.

Megosztás:

sziasztok

olyan problémám lenne hogy ha be inditiom az autót egyfolytában világit a töltés jelző lámpa erősen nem halványan ha megyek folyamatosan akkor is,mi lehet a gond?

a másik kérdésem hogy a légzsák lámpám folyamatosan világit ezt valahogy házilag ki lehet ütni,mert az izót nem akarom ki venni?

előre is kösszönöm a segítséget

Megosztás:

sziasztok

Olyan problémám lenne, hogy ha be indítom az autót egyfolytában világit a töltés jelző lámpa. Erősen, nem halványan, ha megyek folyamatosan, akkor is. Mi lehet a gond?

A másik kérdésem, hogy ha a légzsák lámpám folyamatosan világít, valahogy házilag ki lehet ütni? Mert az izzót nem akarom ki venni.

Előre is köszönöm a segítséget.

Esetleg azért világít mert nincs töltés :D Műszer elő, indít, rámér, megtud. :) Lufi hibát ki kell üttetni. Ketyere kell hozzá, otthon nem tudod elfelejtetni vele.

Megosztás:

Sziasztok!

Érdekes problémám van. Léci, aki tud írjon lehetséges variációkat a probléma megoldására!

Szóval:

C16NZ Astránkkal néhány kilométert 90 km/h -val megteszünk, majd ha egy körforgalom, kanyar, kereszteződés következik és ki kell nyomnom a kuplungot fékezéshez illetve kisebb sebességbe tevéshez, a motor azonnal leáll a kuplung kinyomásakor. Indításkor azonnal "vissza"indul. Városban szinte soha nem csinálja, 98 %-ban városon kívül nagy sebességről fékezéskor illetve sebbeségváltáskor, mint írtam.

2 hete volt : vezérműszíjszett csere, olaj+szűrő csere, légszűrő csere, pollenszűrő csere,hosszbordás szíj csere, vízpumpa+görgő csere, kilométeróra csere.

Ezeket azért írtam, hogy hátha segít elindulni a megoldás felé, mert a leállás a előbbiek elvégzése után jelentkezett.

A probléma miatt az üzemanyagszűrő és a pollenszűrő közelében levő egyik jeladó lett cserélve. Injektorfej, tömlők átnézve és mégis ugyanúgy csinálja a leállást, nem változott semmit. Nem értek az autókhoz, de szeretnék infót gyűjteni és a szerelőmnek ajánlani.

Várom a tippeket! Mindenkinek előre is köszönöm!

Jan

Megosztás:

Sziasztok!

Érdekes problémám van. Léci, aki tud írjon lehetséges variációkat a probléma megoldására!

Szóval:

C16NZ Astránkkal néhány kilométert 90 km/h -val megteszünk, majd ha egy körforgalom, kanyar, kereszteződés következik és ki kell nyomnom a kuplungot fékezéshez illetve kisebb sebességbe tevéshez, a motor azonnal leáll a kuplung kinyomásakor. Indításkor azonnal "vissza"indul. Városban szinte soha nem csinálja, 98 %-ban városon kívül nagy sebességről fékezéskor illetve sebbeségváltáskor, mint írtam.

2 hete volt : vezérműszíjszett csere, olaj+szűrő csere, légszűrő csere, pollenszűrő csere,hosszbordás szíj csere, vízpumpa+görgő csere, kilométeróra csere.

Ezeket azért írtam, hogy hátha segít elindulni a megoldás felé, mert a leállás a előbbiek elvégzése után jelentkezett.

A probléma miatt az üzemanyagszűrő és a pollenszűrő közelében levő egyik jeladó lett cserélve. Injektorfej, tömlők átnézve és mégis ugyanúgy csinálja a leállást, nem változott semmit. Nem értek az autókhoz, de szeretnék infót gyűjteni és a szerelőmnek ajánlani.

Várom a tippeket! Mindenkinek előre is köszönöm!

Jan

Csak egy helyre írj egy kérdést. Aki tud válaszolni az úgyis megtalálja, így csak a fórumot szemeteled tele :)

Alapjáratod rendben van?

Km-óra ugyan olyan? Sebességjeladója működik?

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.