astrabandi Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Nincs klíma. Nekem kb. 95 fok körül de szerintem ez függ a hőgomba korától is mert amikor kezdet vége lenni egyre gyakrabban kapcsolt aztán már a végén állandóan ment .De ez az egyik véglet a másik mikor be se kapcsol na az a gáz . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Nekem kb. 95 fok körül de szerintem ez függ a hőgomba korától is mert amikor kezdet vége lenni egyre gyakrabban kapcsolt aztán már a végén állandóan ment .De ez az egyik véglet a másik mikor be se kapcsol na az a gáz . A régi gombám rendesen kapcsolgatott,aztán amikor a hűtőm folyatott és egyszer megmelegedtem,szerintem akkor kapott gellert. Az újat megvettem,betettem.Próba...Kapcsolt,de a középhőt jelző csík alá ért a mutató,még akkor is ment. Tettem még egy próbát,ugyanaz.Ki se akart kapcsolni,csak ha levettem a gyújtást.Aztán utána be se kapcsolt 100 felett sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 aham ok kössz a válaszokat.nekem még nem menet 90fokba max 80-an,így még nem is láttam h megy-e. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrabandi Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 aham ok kössz a válaszokat.nekem még nem menet 90fokba max 80-an,így még nem is láttam h megy-e. Ako neked valami nem faca a temosztátal mert a 80 -fok az nem igazán üzemi hőfok nekünk vagyis pontosítok 80-95 az igazi .Javitanék mert megnéztem a 80 még szinte a kék mezőben van valahol . Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Ako neked valami nem faca a temosztátal mert a 80 -fok az nem igazán üzemi hőfok nekünk vagyis pontosítok 80-95 az igazi .Javitanék mert megnéztem a 80 még szinte a kék mezőben van valahol . A kék mező tetején szokott lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gurulohalal Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Nos hát pontot tettünk a generátor problémámra. Ma megpróbáltuk beindítani és teljesen megfeszült a generátor, az ékszíjat szétszakította és kuka az egész generátor. Holnap délelőtt szerzek egy használtat bontóból. Remélem egyéb zárlat már nincs a kocsiban :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 A kék mező tetején szokott lenni. Sztem cserélj termosztátot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Nekem azért naponta bekapcsol ebben a melegben, Pesten, sok piros lámpánál, vagy sorompóra várva. 98 körül, aztán ha megyek kicsit visszahűl. Szerintem ez attól is függ merre jár :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Nekem azért naponta bekapcsol ebben a melegben, Pesten, sok piros lámpánál, vagy sorompóra várva. 98 körül, aztán ha megyek kicsit visszahűl. Szerintem ez attól is függ merre jár :icon4: Persze. Én is hallom gyakran amikor a városban "megyek" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Sztem cserélj termosztátot. Vagy a hőfok órája mutat rosszat. Nekem is rossz értéket mutat, mert az üzemi hőmérséklet nekem a 90-es alatt van egy picivel az óra szerint. Amikor már majdnem eléri a 90 és a 100 közötti vonást, akkor kapcsol a venti. Az órának a hőgombáját már cseréltem kétszer is, de semmi. Már bele törődtem hogy ilyen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Vagy a hőfok órája mutat rosszat. Nekem is rossz értéket mutat, mert az üzemi hőmérséklet nekem a 90-es alatt van egy picivel az óra szerint. Amikor már majdnem eléri a 90 és a 100 közötti vonást, akkor kapcsol a venti. Az órának a hőgombáját már cseréltem kétszer is, de semmi. Már bele törődtem hogy ilyen. Szerintem nem kell parázni, az enyém is ilyen. Biztos direkt van így kalibrálva. Csak nekem egy.nyócas a ketyegő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Szerintem nem kell parázni, az enyém is ilyen. Biztos direkt van így kalibrálva. Csak nekem egy.nyócas a ketyegő ;) nem. :icon4: Gyárilag nem így viselkedik. Ha már valakinek cseréltek műszeregységet (pl.: fordulatszámmérősítés, balfacvagyokésnemtudomvisszatekerniinkábbkicserélem, stb. ) és nem belevaló műszere van, vagy a jeladója lett cserélve, és nem a műszerhez valóra, akkor csinál így. (illetve persze akkor amikor sz.r a termosztát) nehogymár érdemes legyen leírni csóró gépet hidegen, mert "biztos direkt van ez így" :D Mennyibe is kerül egy termosztát...? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 nem. :icon4: Gyárilag nem így viselkedik. Ha már valakinek cseréltek műszeregységet (pl.: fordulatszámmérősítés, balfacvagyokésnemtudomvisszatekerniinkábbkicserélem, stb. ) és nem belevaló műszere van, vagy a jeladója lett cserélve, és nem a műszerhez valóra, akkor csinál így. (illetve persze akkor amikor sz.r a termosztát) nehogymár érdemes legyen leírni csóró gépet hidegen, mert "biztos direkt van ez így" :D Mennyibe is kerül egy termosztát...? :icon4: Akkor nekem is termosztátot kellene cserélnem? Mert így mutatja az értékeket. Vagy órát cseréltek visszatekerés helyett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Akkor nekem is termosztátot kellene cserélnem? Mert így mutatja az értékeket. Vagy órát cseréltek visszatekerés helyett... Vagy csak elmászott az agya, és újra kéne kalibrálni. Breki csinált egy fényképes leírást róla, hogyan kell, GyIK-ban bent van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Vagy csak elmászott az agya, és újra kéne kalibrálni. Breki csinált egy fényképes leírást róla, hogyan kell, GyIK-ban bent van. Lehet, hogy egyszer megpróbálom majd a kalibrálást. De ezt már úgy megszoktam. Már tudom, hogy hol kell nyitnia és zárnia a termosztátnak, tudom hogy hol kell kapcsolnia a ventinek. Már teljesen megszoktam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Hm... Nekem mindig anyi volt,csak városban lámpánál szokott felmenni(falun lakom).5 éve van meg Most nyáron kicsit feljebb megy a kék sávtól.de télen a kék tetejénél van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Hm... Nekem mindig anyi volt,csak városban lámpánál szokott felmenni(falun lakom).5 éve van meg Most nyáron kicsit feljebb megy a kék sávtól.de télen a kék tetejénél van... Ennyi eltérés még a műszer-hőgomba különbséggel se magyarázható, én még mindig azt mondom, érdemes lenne megpróbálni egy másik termosztáttal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Hm... Nekem mindig anyi volt,csak városban lámpánál szokott felmenni(falun lakom).5 éve van meg Most nyáron kicsit feljebb megy a kék sávtól.de télen a kék tetejénél van... Egyértelmű termosztáthiba! Nekem is ilyen volt a halott termosztáttal! Csere óta stabilan 91 fokon van a mutató. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
webshark Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Egyértelmű termosztáthiba! Nekem is ilyen volt a halott termosztáttal! Csere óta stabilan 91 fokon van a mutató. :D Vezérléscserekor is érdemes áldozni rá. Stabilabb hőmérséklet, egy jobb magasabb nyitási hőfok, de mégis alig kapcsol be a venti, annnyira jól nyit a mostani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 nem. :icon4: Gyárilag nem így viselkedik. Ha már valakinek cseréltek műszeregységet (pl.: fordulatszámmérősítés, balfacvagyokésnemtudomvisszatekerniinkábbkicserélem, stb. ) és nem belevaló műszere van, vagy a jeladója lett cserélve, és nem a műszerhez valóra, akkor csinál így. (illetve persze akkor amikor sz.r a termosztát) nehogymár érdemes legyen leírni csóró gépet hidegen, mert "biztos direkt van ez így" :D Mennyibe is kerül egy termosztát...? :icon4: Ennyi eltérés még a műszer-hőgomba különbséggel se magyarázható, én még mindig azt mondom, érdemes lenne megpróbálni egy másik termosztáttal. Nekem is csal az óracsere óta, de csak 2-3-fokot ilyenkor meg simán felmegy 95-fölé. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 Egyértelmű termosztáthiba! Nekem is ilyen volt a halott termosztáttal! Csere óta stabilan 91 fokon van a mutató. :D aha értem az hol található a termosztát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július13, 2011 Megoszt Elküldve Július13, 2011 aha értem az hol található a termosztát? He-he vezérlést kell bontani.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsoca25 Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Akkor álandóan nyitva van a termosztát azért 70fok a üzemi hőmérséklet.még ilyenkor nyáron is csak annyi.télen meg kevesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Akkor álandóan nyitva van a termosztát azért 70fok a üzemi hőmérséklet.még ilyenkor nyáron is csak annyi.télen meg kevesebb. Azért nyáron feljebb szokott menni nyitott termosztáttal is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Akkor álandóan nyitva van a termosztát azért 70fok a üzemi hőmérséklet.még ilyenkor nyáron is csak annyi.télen meg kevesebb. Szerintem egy rossz termosztát, és egy cserélt óra/hőgomba kombóval állunk szemben! :D Ezért lehet ez a nagy eltérés szerintem. :icon4: (legalábbis én így tudom csak elképzelni... :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts