FPepe Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Nincs ott semmiféle elektronika. Ajtókapcsolók vannak, amik testet kapcsolnak a vezetékre, ha nyitva van az ajtó. Így van! Sima párhuzamos kapcsolás. Hacsak nincs benne egy döglött késleltető elektronika. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Hacsak nincs benne egy döglött késleltető elektronika. Nincs kizárva, de ez csak akkor derül ki, ha legalább a lámpát kipattintja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Beszereztem egy kp. zár készletet,viszont a kulcsa nincs meg a zárnak.Tudok zárbetétet cserélni a zárakban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Beszereztem egy kp. zár készletet,viszont a kulcsa nincs meg a zárnak.Tudok zárbetétet cserélni a zárakban? ennyire felesleges dolgot ne akarj csinálni :D a központizár a jelenlegi ajtózáraid mechanikáját fogja mozgatni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
koqxdió Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Sziasztok! F Astra diag. csatin a felső kettő(egymás alatt helyezkednek el) az A és B? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
lombi Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Nincs kizárva, de ez csak akkor derül ki, ha legalább a lámpát kipattintja. :D na sikerült a baloldali küszöbnél volt korrodálódva a test újra összekötöttem és láss csodát faxán világit az utastér. köszi nektek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 ennyire felesleges dolgot ne akarj csinálni :D a központizár a jelenlegi ajtózáraid mechanikáját fogja mozgatni... Nekem azt mondták,hogy komplett kilincseket kell cserélni,mert az enyém nem olyan mint a villanyosé.Tudom,hogy nem olyan.A másikak meg is vannak,de lehet,hogy a mechanikát át tudom rakni rá? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Nekem azt mondták,hogy komplett kilincseket kell cserélni,mert az enyém nem olyan mint a villanyosé.Tudom,hogy nem olyan.A másikak meg is vannak,de lehet,hogy a mechanikát át tudom rakni rá? igazából fogalmam sincs a gyári megoldás mit merre mozgat, én csak egy utángyártott kp-zárat építettem a kocsimba ami tökéletesen üzemel, és csak a rudazatra kellett erősíteni a mozgató rúdját :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 igazából fogalmam sincs a gyári megoldás mit merre mozgat, én csak egy utángyártott kp-zárat építettem a kocsimba ami tökéletesen üzemel, és csak a rudazatra kellett erősíteni a mozgató rúdját :D Én egy gyári bontottat vettem.Megvannak a zárak is kompletten mindennek.Csak ugye a kulcsok nincsenek.De,ha minden igaz....ki lehet cserélni a zárbetétet. Mennyiért vetted a szettet,ha lehet tudni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Én egy gyári bontottat vettem.Megvannak a zárak is kompletten mindennek.Csak ugye a kulcsok nincsenek.De,ha minden igaz....ki lehet cserélni a zárbetétet. Mennyiért vetted a szettet,ha lehet tudni? http://thunderwebshop.hu/?p=productsMore&iProduct=253 nekem ez a szett van a kocsimban, gagyinak néz ki, a hangja se olyan mint a gyárinak, de nem is annyiba kerül :D és persze tökéletesen működik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 http://thunderwebshop.hu/?p=productsMore&iProduct=253 nekem ez a szett van a kocsimban, gagyinak néz ki, a hangja se olyan mint a gyárinak, de nem is annyiba kerül :D és persze tökéletesen működik Én sem vettem drágán,de rajtam múlik,mi lesz belőle. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Én sem vettem drágán,de rajtam múlik,mi lesz belőle. :D Utólagos kp-zárral vettem a kocsit nincs gond vele évek óta. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Utólagos kp-zárral vettem a kocsit nincs gond vele évek óta. :D Én is így vettem, és a motorokon made in Hungary felirat van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Én is így vettem, és a motorokon made in Hungary felirat van :D Mostmár az enyémeken is (1 kivételével) a régieken annyi se volt :D 4-et már cseréltem, mert elhaltak, de az látszott rajtuk, hogy voltak használva... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Nekem azt mondták,hogy komplett kilincseket kell cserélni,mert az enyém nem olyan mint a villanyosé.Tudom,hogy nem olyan.A másikak meg is vannak,de lehet,hogy a mechanikát át tudom rakni rá? Gyárinál cserés, mert a kilincsben van a kpzármotor vagy valami ilyesmi, de nem egyszerű, meg ugye ott van a reteszelés funkció, ami ugy.-ban szintén nincs meg. Utángyári fos záraknál nem kell semmit csinálni, olyan is. Csak a gombot mozgatja gyakorlatilag az ugy. zár. :D Gyári jobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Sziasztok van egy problémám : a tompitott vezetékek nem kapnak bizsit , viszont a biztositékoknál még van . A reflektor működik , ???????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Sziasztok van egy problémám : a tompitott vezetékek nem kapnak bizsit , viszont a biztositékoknál még van . A reflektor működik , ???????? Indexkarnál is megvan a ménkő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Indexkarnál is megvan a ménkő? Ott nem néztem , de a biztinél megvan... A fényválltó relé hol talállható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Ott nem néztem , de a biztinél megvan... A fényválltó relé hol talállható? Nincs relé, indexkar végzi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Sziasztok van egy problémám : a tompitott vezetékek nem kapnak bizsit , viszont a biztositékoknál még van . A reflektor működik , ???????? bajuszkapcsoló csere, szerintem Link to comment Megosztás: More sharing options...
szilinyo Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Sziasztok! Nekem 97'-es F Astra Kombim van 1.4 16V ECOTEC (X14XE)! Az lenne a problémám,hogy a ventilátorom csak akkor kapcsol be ha hideg a motor,mikor már egy kicsit melegedett akkor lekapcsol,és utána már vissza sem kapcsol! :-( Sok variációt hallottam már a napokban,hogy mitől lehet,esetleg mit kellene kicserélnem(hőgomba,relé,ilyen-olyan jeladó,stb...)!!! Ezért úgy gondoltam,hogy írok inkább ide,hátha valakinek volt már ilyen problémája,és tudna nekem segíteni! Előre is köszönöm a segítségeteket! :-) Üdv:szilinyo Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Sziasztok! Nekem 97'-es F Astra Kombim van 1.4 16V ECOTEC (X14XE)! Az lenne a problémám,hogy a ventilátorom csak akkor kapcsol be ha hideg a motor,mikor már egy kicsit melegedett akkor lekapcsol,és utána már vissza sem kapcsol! :-( Sok variációt hallottam már a napokban,hogy mitől lehet,esetleg mit kellene kicserélnem(hőgomba,relé,ilyen-olyan jeladó,stb...)!!! Ezért úgy gondoltam,hogy írok inkább ide,hátha valakinek volt már ilyen problémája,és tudna nekem segíteni! Előre is köszönöm a segítségeteket! :-) Üdv:szilinyo A vízhűtő ventilátor? Ha az, akkor a hűtő bal sarkában lévő gomba lehet a rossz (szemből nézve a motorteret). Először ki kéne mérni multiméterrel, hogy hidegen nem-e jelez szakadásvizsgálatban vezetést (sípol például, vagy 0 ohm körüli értéket mutat a műszer). Én ezt tartom esélyesnek, mert a a vízhűtő venti vezérlése a gombán múlik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kocsiga Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Hali! Olyan gondom van,hogy a jobb oldali el. ablak felmegy(mikor felhúzom),picit marad,majd lejön magától félig. Valakinek esetleg ötlet,hogy mitől lehet? A múltkor meg a bal oldali vacakolt.Nem ment automatában,csak akkor mozgott ha nyomva tartottam a gombot.(ez öngyógyító lett) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Breki Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 A vízhűtő ventilátor? Ha az, akkor a hűtő bal sarkában lévő gomba lehet a rossz (szemből nézve a motorteret). Először ki kéne mérni multiméterrel, hogy hidegen nem-e jelez szakadásvizsgálatban vezetést (sípol például, vagy 0 ohm körüli értéket mutat a műszer). Én ezt tartom esélyesnek, mert a a vízhűtő venti vezérlése a gombán múlik. Nem lehet, hogy a relére van rossz helyre dugva a madzag? A záró helyett a bontó érintkezőre? Ha esetleg utólagosan lett relézve. Gomba létezik bontó érintkezős is? :D Hali! Olyan gondom van,hogy a jobb oldali el. ablak felmegy(mikor felhúzom),picit marad,majd lejön magától félig. Valakinek esetleg ötlet,hogy mitől lehet? A múltkor meg a bal oldali vacakolt.Nem ment automatában,csak akkor mozgott ha nyomva tartottam a gombot.(ez öngyógyító lett) :D Szorul kicsit az üveg. Szilikonzsírt neki oldalt a megvezetésekbe vékonyan. Persze előtte egy takarítás nem árt. A másik nem öngyógyító lett, hanem betanulta a funkciót. Te is betaníthatod, ha elfelejti: nyomd a "fel" gombot, és ne engedd el, ha felért az ablak. Hallasz egy halk kattanást, ekkor engedheted el a gombot. Betanulta amit kell. :D Egyébként, ha leszeded az akkusarukat, vagy csak kiszeded az ablak biztosítékát, akkor is elfelejti a programot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Nem lehet, hogy a relére van rossz helyre dugva a madzag? A záró helyett a bontó érintkezőre? Ha esetleg utólagosan lett relézve. Gomba létezik bontó érintkezős is? :D Jóhát ilyet nem írt, szóval feltételezzük, hogy sosem volt hozzá nyúlva. :D Nincs bontós, csak átváltós kétsebességes hűtésnél (nem klímás). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts