FPepe Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Nincs ott semmiféle elektronika. Ajtókapcsolók vannak, amik testet kapcsolnak a vezetékre, ha nyitva van az ajtó. Így van! Sima párhuzamos kapcsolás. Hacsak nincs benne egy döglött késleltető elektronika.
Breki Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Hacsak nincs benne egy döglött késleltető elektronika. Nincs kizárva, de ez csak akkor derül ki, ha legalább a lámpát kipattintja. :D
Bálintka 1.6i Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Beszereztem egy kp. zár készletet,viszont a kulcsa nincs meg a zárnak.Tudok zárbetétet cserélni a zárakban?
Gergőőő Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Beszereztem egy kp. zár készletet,viszont a kulcsa nincs meg a zárnak.Tudok zárbetétet cserélni a zárakban? ennyire felesleges dolgot ne akarj csinálni :D a központizár a jelenlegi ajtózáraid mechanikáját fogja mozgatni...
koqxdió Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Sziasztok! F Astra diag. csatin a felső kettő(egymás alatt helyezkednek el) az A és B? Köszi!
lombi Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Nincs kizárva, de ez csak akkor derül ki, ha legalább a lámpát kipattintja. :D na sikerült a baloldali küszöbnél volt korrodálódva a test újra összekötöttem és láss csodát faxán világit az utastér. köszi nektek.
Bálintka 1.6i Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 ennyire felesleges dolgot ne akarj csinálni :D a központizár a jelenlegi ajtózáraid mechanikáját fogja mozgatni... Nekem azt mondták,hogy komplett kilincseket kell cserélni,mert az enyém nem olyan mint a villanyosé.Tudom,hogy nem olyan.A másikak meg is vannak,de lehet,hogy a mechanikát át tudom rakni rá?
Gergőőő Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Nekem azt mondták,hogy komplett kilincseket kell cserélni,mert az enyém nem olyan mint a villanyosé.Tudom,hogy nem olyan.A másikak meg is vannak,de lehet,hogy a mechanikát át tudom rakni rá? igazából fogalmam sincs a gyári megoldás mit merre mozgat, én csak egy utángyártott kp-zárat építettem a kocsimba ami tökéletesen üzemel, és csak a rudazatra kellett erősíteni a mozgató rúdját :D
Bálintka 1.6i Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 igazából fogalmam sincs a gyári megoldás mit merre mozgat, én csak egy utángyártott kp-zárat építettem a kocsimba ami tökéletesen üzemel, és csak a rudazatra kellett erősíteni a mozgató rúdját :D Én egy gyári bontottat vettem.Megvannak a zárak is kompletten mindennek.Csak ugye a kulcsok nincsenek.De,ha minden igaz....ki lehet cserélni a zárbetétet. Mennyiért vetted a szettet,ha lehet tudni?
Gergőőő Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Én egy gyári bontottat vettem.Megvannak a zárak is kompletten mindennek.Csak ugye a kulcsok nincsenek.De,ha minden igaz....ki lehet cserélni a zárbetétet. Mennyiért vetted a szettet,ha lehet tudni? http://thunderwebshop.hu/?p=productsMore&iProduct=253 nekem ez a szett van a kocsimban, gagyinak néz ki, a hangja se olyan mint a gyárinak, de nem is annyiba kerül :D és persze tökéletesen működik
Bálintka 1.6i Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 http://thunderwebshop.hu/?p=productsMore&iProduct=253 nekem ez a szett van a kocsimban, gagyinak néz ki, a hangja se olyan mint a gyárinak, de nem is annyiba kerül :D és persze tökéletesen működik Én sem vettem drágán,de rajtam múlik,mi lesz belőle. :D
zotya975 Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Én sem vettem drágán,de rajtam múlik,mi lesz belőle. :D Utólagos kp-zárral vettem a kocsit nincs gond vele évek óta. :D
FPepe Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Utólagos kp-zárral vettem a kocsit nincs gond vele évek óta. :D Én is így vettem, és a motorokon made in Hungary felirat van :D
Dáwid Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Én is így vettem, és a motorokon made in Hungary felirat van :D Mostmár az enyémeken is (1 kivételével) a régieken annyi se volt :D 4-et már cseréltem, mert elhaltak, de az látszott rajtuk, hogy voltak használva... :D
daykiller Elküldve Június19, 2011 Elküldve Június19, 2011 Nekem azt mondták,hogy komplett kilincseket kell cserélni,mert az enyém nem olyan mint a villanyosé.Tudom,hogy nem olyan.A másikak meg is vannak,de lehet,hogy a mechanikát át tudom rakni rá? Gyárinál cserés, mert a kilincsben van a kpzármotor vagy valami ilyesmi, de nem egyszerű, meg ugye ott van a reteszelés funkció, ami ugy.-ban szintén nincs meg. Utángyári fos záraknál nem kell semmit csinálni, olyan is. Csak a gombot mozgatja gyakorlatilag az ugy. zár. :D Gyári jobb.
kknl Elküldve Június21, 2011 Elküldve Június21, 2011 Sziasztok van egy problémám : a tompitott vezetékek nem kapnak bizsit , viszont a biztositékoknál még van . A reflektor működik , ????????
daykiller Elküldve Június21, 2011 Elküldve Június21, 2011 Sziasztok van egy problémám : a tompitott vezetékek nem kapnak bizsit , viszont a biztositékoknál még van . A reflektor működik , ???????? Indexkarnál is megvan a ménkő?
kknl Elküldve Június21, 2011 Elküldve Június21, 2011 Indexkarnál is megvan a ménkő? Ott nem néztem , de a biztinél megvan... A fényválltó relé hol talállható?
daykiller Elküldve Június21, 2011 Elküldve Június21, 2011 Ott nem néztem , de a biztinél megvan... A fényválltó relé hol talállható? Nincs relé, indexkar végzi.
Gabibácsi Elküldve Június21, 2011 Elküldve Június21, 2011 Sziasztok van egy problémám : a tompitott vezetékek nem kapnak bizsit , viszont a biztositékoknál még van . A reflektor működik , ???????? bajuszkapcsoló csere, szerintem
szilinyo Elküldve Június21, 2011 Elküldve Június21, 2011 Sziasztok! Nekem 97'-es F Astra Kombim van 1.4 16V ECOTEC (X14XE)! Az lenne a problémám,hogy a ventilátorom csak akkor kapcsol be ha hideg a motor,mikor már egy kicsit melegedett akkor lekapcsol,és utána már vissza sem kapcsol! :-( Sok variációt hallottam már a napokban,hogy mitől lehet,esetleg mit kellene kicserélnem(hőgomba,relé,ilyen-olyan jeladó,stb...)!!! Ezért úgy gondoltam,hogy írok inkább ide,hátha valakinek volt már ilyen problémája,és tudna nekem segíteni! Előre is köszönöm a segítségeteket! :-) Üdv:szilinyo
daykiller Elküldve Június21, 2011 Elküldve Június21, 2011 Sziasztok! Nekem 97'-es F Astra Kombim van 1.4 16V ECOTEC (X14XE)! Az lenne a problémám,hogy a ventilátorom csak akkor kapcsol be ha hideg a motor,mikor már egy kicsit melegedett akkor lekapcsol,és utána már vissza sem kapcsol! :-( Sok variációt hallottam már a napokban,hogy mitől lehet,esetleg mit kellene kicserélnem(hőgomba,relé,ilyen-olyan jeladó,stb...)!!! Ezért úgy gondoltam,hogy írok inkább ide,hátha valakinek volt már ilyen problémája,és tudna nekem segíteni! Előre is köszönöm a segítségeteket! :-) Üdv:szilinyo A vízhűtő ventilátor? Ha az, akkor a hűtő bal sarkában lévő gomba lehet a rossz (szemből nézve a motorteret). Először ki kéne mérni multiméterrel, hogy hidegen nem-e jelez szakadásvizsgálatban vezetést (sípol például, vagy 0 ohm körüli értéket mutat a műszer). Én ezt tartom esélyesnek, mert a a vízhűtő venti vezérlése a gombán múlik.
kocsiga Elküldve Június21, 2011 Elküldve Június21, 2011 Hali! Olyan gondom van,hogy a jobb oldali el. ablak felmegy(mikor felhúzom),picit marad,majd lejön magától félig. Valakinek esetleg ötlet,hogy mitől lehet? A múltkor meg a bal oldali vacakolt.Nem ment automatában,csak akkor mozgott ha nyomva tartottam a gombot.(ez öngyógyító lett) :D
Breki Elküldve Június21, 2011 Elküldve Június21, 2011 A vízhűtő ventilátor? Ha az, akkor a hűtő bal sarkában lévő gomba lehet a rossz (szemből nézve a motorteret). Először ki kéne mérni multiméterrel, hogy hidegen nem-e jelez szakadásvizsgálatban vezetést (sípol például, vagy 0 ohm körüli értéket mutat a műszer). Én ezt tartom esélyesnek, mert a a vízhűtő venti vezérlése a gombán múlik. Nem lehet, hogy a relére van rossz helyre dugva a madzag? A záró helyett a bontó érintkezőre? Ha esetleg utólagosan lett relézve. Gomba létezik bontó érintkezős is? :D Hali! Olyan gondom van,hogy a jobb oldali el. ablak felmegy(mikor felhúzom),picit marad,majd lejön magától félig. Valakinek esetleg ötlet,hogy mitől lehet? A múltkor meg a bal oldali vacakolt.Nem ment automatában,csak akkor mozgott ha nyomva tartottam a gombot.(ez öngyógyító lett) :D Szorul kicsit az üveg. Szilikonzsírt neki oldalt a megvezetésekbe vékonyan. Persze előtte egy takarítás nem árt. A másik nem öngyógyító lett, hanem betanulta a funkciót. Te is betaníthatod, ha elfelejti: nyomd a "fel" gombot, és ne engedd el, ha felért az ablak. Hallasz egy halk kattanást, ekkor engedheted el a gombot. Betanulta amit kell. :D Egyébként, ha leszeded az akkusarukat, vagy csak kiszeded az ablak biztosítékát, akkor is elfelejti a programot.
daykiller Elküldve Június21, 2011 Elküldve Június21, 2011 Nem lehet, hogy a relére van rossz helyre dugva a madzag? A záró helyett a bontó érintkezőre? Ha esetleg utólagosan lett relézve. Gomba létezik bontó érintkezős is? :D Jóhát ilyet nem írt, szóval feltételezzük, hogy sosem volt hozzá nyúlva. :D Nincs bontós, csak átváltós kétsebességes hűtésnél (nem klímás).
Recommended Posts