Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Elektromos

gsi.tamás

Recommended Posts

Hella!

Hétvégén fel akarok rakni egy 3. féklámpát. Meg tudnátok mondani, milyen színűek a féklámpa vezetékei? Múltkor izzó cserénél néztem, de miután a kábelköteg bemegy a foglalat táblába, már nem láttam melyik szín hová megy. Előre is köszi! :D

Megosztás:

Hella!

Hétvégén fel akarok rakni egy 3. féklámpát. Meg tudnátok mondani, milyen színűek a féklámpa vezetékei? Múltkor izzó cserénél néztem, de miután a kábelköteg bemegy a foglalat táblába, már nem láttam melyik szín hová megy. Előre is köszi! :D

Szia!

A bal hatsó féklámpától a legjobb megközelíteni, a Caravannál a legfelső égőhöz menő szálakat tudod megcsapolni, vagy a dugóba becínezni.

Megosztás:

Szia!

A bal hatsó féklámpától a legjobb megközelíteni, a Caravannál a legfelső égőhöz menő szálakat tudod megcsapolni, vagy a dugóba becínezni.

Szia!

Nem Caravánom van hanem ferde hátú. Ezek szerint itt más a foglalat panel, mert én nem látom melyik vezeték megy a féklámpához. Nem akarok a foglaltba forrasztgatni, adtak a lámpához kötő kapcsokat. De a bal oldal az stimmel itt is :D

Megosztás:

Sziasztok!

Csomagtér világítás reparálásában kérném a segítségeteket. Az izzócsere nem segít, azt már próbáltam. :-(

Hol keressem a problémát?

Előre is köszi!

Üdv!

Nézd meg, hogy a vezetékein látszik -e valami sérülés, vagy szakadás. Aztán esélyes még maga az ajtókapcsoló is. Ha nem veszi észre, hogy nyitva az ajtó, akkor nem világít :D

Megosztás:

Janié már egész vállalható. Ha eljuttatod hozzám az órát, 2 nap múlva visszaadom fehéren :D

És olyat tudsz, hogy a mutató piros legyen? :) Mármint oda piros led világít.

Mert úgy lenne jó, vagy maga mutató lenne piros, de azt valahogy festeni kéne, az meg tuti sz@r lenne... :D

Érdekel a téma azért kérdezem. Közeljövőben lehet, hogy ki is szedem. (pár 7 múlva)

Megosztás:

És olyat tudsz, hogy a mutató piros legyen? :) Mármint oda piros led világít.

Mert úgy lenne jó, vagy maga mutató lenne piros, de azt valahogy festeni kéne, az meg tuti sz@r lenne... :D

Érdekel a téma azért kérdezem. Közeljövőben lehet, hogy ki is szedem. (pár 7 múlva)

Tudom szépen festeni, csak a festékrétegtől gyengébben látszik sötétben. Ha van fölös mutatód, akkor próbáld ki, amilyen hülyeségnek tűnik elsőre, annyira szép lesz az eredmény :D A kívánt színt vedd meg alkoholos filcben. Szedd szét a filcet, és a belsejében, a szivacsba, egyszerűen szúrd bele a mutatót tövig. Utána egy határozott mozdulattal húzd ki, és hibátlan, egyenletes színe lesz. Utána leszedni, viszont gyakorlatilag esélytelen, mert beleépül a mutató hátulján a fehér rétegbe. Leddel bevilágítani, be lehet, ahogy a galériámban is látod, de ez már tényleg sz.pás a köbön B) Ezt másnak nem vállalom be, elég szívni az enyémmel... Folyamatosan javítgatom, de sose lesz vége, mindig van egy-egy rész, ami beleszínez a háttérbe, vagy ami nem látszik úgy ahogy szeretném. :D

Megosztás:

Tudom szépen festeni, csak a festékrétegtől gyengébben látszik sötétben. Ha van fölös mutatód, akkor próbáld ki, amilyen hülyeségnek tűnik elsőre, annyira szép lesz az eredmény :) A kívánt színt vedd meg alkoholos filcben. Szedd szét a filcet, és a belsejében, a szivacsba, egyszerűen szúrd bele a mutatót tövig. Utána egy határozott mozdulattal húzd ki, és hibátlan, egyenletes színe lesz. Utána leszedni, viszont gyakorlatilag esélytelen, mert beleépül a mutató hátulján a fehér rétegbe. Leddel bevilágítani, be lehet, ahogy a galériámban is látod, de ez már tényleg sz.pás a köbön :D Ezt másnak nem vállalom be, elég szívni az enyémmel... Folyamatosan javítgatom, de sose lesz vége, mindig van egy-egy rész, ami beleszínez a háttérbe, vagy ami nem látszik úgy ahogy szeretném. :D

Vagy marad a foszforeszkáló festék a mutatóra. A többi meg led. Azt' kész. B)

Megosztás:

Ő, ez másra is áll? :D Tekintve hogy közel lakunk egymáshoz, engem is érdekelne sokpénzé :)

Persze hogy persze. Dobj egy PÜ-t és megdumáljuk :D (lövésem nincs merre laksz, nincs kitöltve az adatlapod B) )

sziasztok. azt szeretném kérdezni hogy mi lehet a hiba az órával (idő) mert csak a hátérvilágitás ég és az óra meg a dátumot mutato számok eltüntek. 92-es astrám van,1.4-es hengerenkénti injektoros. köszönöm a választ

A kis polc gumi-szőnyegét kapd fel, és mögötte a két belső csavar kitekerése után ki tudod húzni a DID-et (hőmérőt nem említettél úgyhogy gondolom DID ) A csatlakozóját mozgasd meg, illetve a hátsó burkolata alá nézz be, nincsenek -e kitörve forrasztások. :D

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.