Master Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Sziasztok! Csomagtér világítás reparálásában kérném a segítségeteket. Az izzócsere nem segít, azt már próbáltam. :-( Hol keressem a problémát? Előre is köszi! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sazoller Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Hella! Hétvégén fel akarok rakni egy 3. féklámpát. Meg tudnátok mondani, milyen színűek a féklámpa vezetékei? Múltkor izzó cserénél néztem, de miután a kábelköteg bemegy a foglalat táblába, már nem láttam melyik szín hová megy. Előre is köszi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Hella! Hétvégén fel akarok rakni egy 3. féklámpát. Meg tudnátok mondani, milyen színűek a féklámpa vezetékei? Múltkor izzó cserénél néztem, de miután a kábelköteg bemegy a foglalat táblába, már nem láttam melyik szín hová megy. Előre is köszi! :D Szia! A bal hatsó féklámpától a legjobb megközelíteni, a Caravannál a legfelső égőhöz menő szálakat tudod megcsapolni, vagy a dugóba becínezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sazoller Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Szia! A bal hatsó féklámpától a legjobb megközelíteni, a Caravannál a legfelső égőhöz menő szálakat tudod megcsapolni, vagy a dugóba becínezni. Szia! Nem Caravánom van hanem ferde hátú. Ezek szerint itt más a foglalat panel, mert én nem látom melyik vezeték megy a féklámpához. Nem akarok a foglaltba forrasztgatni, adtak a lámpához kötő kapcsokat. De a bal oldal az stimmel itt is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Sziasztok! Csomagtér világítás reparálásában kérném a segítségeteket. Az izzócsere nem segít, azt már próbáltam. :-( Hol keressem a problémát? Előre is köszi! Üdv! Kis hekkelés...? http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=20d7a55a2...&aid=193584 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Kis hekkelés...? http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=20d7a55a2...&aid=193584 Látnád a belső világításaimat :D olyanok lettek, hogy a csomitartóéhoz külön kapcsolót kellett betennem, hogy ne süsse ki a szemem, ha csak ülünk benne :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Sziasztok! Csomagtér világítás reparálásában kérném a segítségeteket. Az izzócsere nem segít, azt már próbáltam. :-( Hol keressem a problémát? Előre is köszi! Üdv! Nézd meg, hogy a vezetékein látszik -e valami sérülés, vagy szakadás. Aztán esélyes még maga az ajtókapcsoló is. Ha nem veszi észre, hogy nyitva az ajtó, akkor nem világít :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Látnád a belső világításaimat :D olyanok lettek, hogy a csomitartóéhoz külön kapcsolót kellett betennem, hogy ne süsse ki a szemem, ha csak ülünk benne :D Hát igen, a kék led veszélyes... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Hát igen, a kék led veszélyes... :D FEHÉÉÉÉÉR!!!!!44!!NÉGY!!44!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 FEHÉÉÉÉÉR!!!!!44!!NÉGY!!44!!!!! Egyébként mennyire sikerült már tökéletesíteni a km óra ledezést? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Egyébként mennyire sikerült már tökéletesíteni a km óra ledezést? Janié már egész vállalható. Ha eljuttatod hozzám az órát, 2 nap múlva visszaadom fehéren :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Janié már egész vállalható. Ha eljuttatod hozzám az órát, 2 nap múlva visszaadom fehéren :D És olyat tudsz, hogy a mutató piros legyen? :) Mármint oda piros led világít. Mert úgy lenne jó, vagy maga mutató lenne piros, de azt valahogy festeni kéne, az meg tuti sz@r lenne... :D Érdekel a téma azért kérdezem. Közeljövőben lehet, hogy ki is szedem. (pár 7 múlva) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 És olyat tudsz, hogy a mutató piros legyen? :) Mármint oda piros led világít. Mert úgy lenne jó, vagy maga mutató lenne piros, de azt valahogy festeni kéne, az meg tuti sz@r lenne... :D Érdekel a téma azért kérdezem. Közeljövőben lehet, hogy ki is szedem. (pár 7 múlva) Tudom szépen festeni, csak a festékrétegtől gyengébben látszik sötétben. Ha van fölös mutatód, akkor próbáld ki, amilyen hülyeségnek tűnik elsőre, annyira szép lesz az eredmény :D A kívánt színt vedd meg alkoholos filcben. Szedd szét a filcet, és a belsejében, a szivacsba, egyszerűen szúrd bele a mutatót tövig. Utána egy határozott mozdulattal húzd ki, és hibátlan, egyenletes színe lesz. Utána leszedni, viszont gyakorlatilag esélytelen, mert beleépül a mutató hátulján a fehér rétegbe. Leddel bevilágítani, be lehet, ahogy a galériámban is látod, de ez már tényleg sz.pás a köbön B) Ezt másnak nem vállalom be, elég szívni az enyémmel... Folyamatosan javítgatom, de sose lesz vége, mindig van egy-egy rész, ami beleszínez a háttérbe, vagy ami nem látszik úgy ahogy szeretném. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 FEHÉÉÉÉÉR!!!!!44!!NÉGY!!44!!!!! Kék!!!!!444négyöthat :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Kék!!!!!444négyöthat :D Meg kell védenem most Dáwidot! A műszeregysége tényleg fehér leddel lett megcsinálva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Tudom szépen festeni, csak a festékrétegtől gyengébben látszik sötétben. Ha van fölös mutatód, akkor próbáld ki, amilyen hülyeségnek tűnik elsőre, annyira szép lesz az eredmény :) A kívánt színt vedd meg alkoholos filcben. Szedd szét a filcet, és a belsejében, a szivacsba, egyszerűen szúrd bele a mutatót tövig. Utána egy határozott mozdulattal húzd ki, és hibátlan, egyenletes színe lesz. Utána leszedni, viszont gyakorlatilag esélytelen, mert beleépül a mutató hátulján a fehér rétegbe. Leddel bevilágítani, be lehet, ahogy a galériámban is látod, de ez már tényleg sz.pás a köbön :D Ezt másnak nem vállalom be, elég szívni az enyémmel... Folyamatosan javítgatom, de sose lesz vége, mindig van egy-egy rész, ami beleszínez a háttérbe, vagy ami nem látszik úgy ahogy szeretném. :D Vagy marad a foszforeszkáló festék a mutatóra. A többi meg led. Azt' kész. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Meg kell védenem most Dáwidot! A műszeregysége tényleg fehér leddel lett megcsinálva. Tehát a helyzetjelző nem fehér. kösz. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Tehát a helyzetjelző nem fehér. kösz. :D :D Arról most nem volt szó. Csak a műszerről. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Tehát a helyzetjelző nem fehér. kösz. B) :D óóóó-hogy.... FFFFFUUUUUU :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 óóóó-hogy.... FFFFFUUUUUU :D :D forever blue :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 forever blue :D Egyél büdösburgert :) Amit a Dávidnak adtam a korzába... nah az KÉK :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabibácsi Elküldve Május25, 2011 Megoszt Elküldve Május25, 2011 Janié már egész vállalható. Ha eljuttatod hozzám az órát, 2 nap múlva visszaadom fehéren :D Ő, ez másra is áll? :D Tekintve hogy közel lakunk egymáshoz, engem is érdekelne sokpénzé :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kecsu84 Elküldve Május26, 2011 Megoszt Elküldve Május26, 2011 sziasztok. azt szeretném kérdezni hogy mi lehet a hiba az órával (idő) mert csak a hátérvilágitás ég és az óra meg a dátumot mutato számok eltüntek. 92-es astrám van,1.4-es hengerenkénti injektoros. köszönöm a választ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Ő, ez másra is áll? :D Tekintve hogy közel lakunk egymáshoz, engem is érdekelne sokpénzé :) Persze hogy persze. Dobj egy PÜ-t és megdumáljuk :D (lövésem nincs merre laksz, nincs kitöltve az adatlapod B) ) sziasztok. azt szeretném kérdezni hogy mi lehet a hiba az órával (idő) mert csak a hátérvilágitás ég és az óra meg a dátumot mutato számok eltüntek. 92-es astrám van,1.4-es hengerenkénti injektoros. köszönöm a választ A kis polc gumi-szőnyegét kapd fel, és mögötte a két belső csavar kitekerése után ki tudod húzni a DID-et (hőmérőt nem említettél úgyhogy gondolom DID ) A csatlakozóját mozgasd meg, illetve a hátsó burkolata alá nézz be, nincsenek -e kitörve forrasztások. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május27, 2011 Megoszt Elküldve Május27, 2011 Adott egy 93-as C14NZ astra f. Bosch gyújtáselosztó. A hall jeladó csatiját mozgatva leáll. A csatlakozót mitakarítottam, de a hiba 1-2 nap múlva újra előjön. Lehetséges, hogy a hall jeladó belül lenne hibás? Hajszálrepedés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts