yankee Elküldve Május19, 2011 Elküldve Május19, 2011 És csak úgy máshogy? :D Nem hinném. :D Akkor túl egyszerű lenne az ótó tolvajok sorsa. Van imo áh nem baj van imótlan vezérlőm ráteszem azt go. :) Én is ezt hittem de nem XD
j.balint Elküldve Május20, 2011 Elküldve Május20, 2011 Nem hinném. :D Akkor túl egyszerű lenne az ótó tolvajok sorsa. Van imo áh nem baj van imótlan vezérlőm ráteszem azt go. :D Én is ezt hittem de nem XD Én úgy hallottam, hogy imotlan autóknál is megvan a kábelkorbács, és a kormány oszlopon lévő hurok helyett egy műanyag dugó megy a csatiba ami összezár bizonyos lábakat, és attól megy az imotlan. De ezt csak hallottam, és nem próbáltam, és nem is láttam. Így 50% esélye van hogy igaz. Vagy az vagy nem.
mrbis Elküldve Május20, 2011 Elküldve Május20, 2011 Sziasztok Meg tudja mondani nekem valaki, hogy a 90 229 206 GM számú relé mire való? Első ködlámpához kellene. Köszönöm szépen előre is.
yankee Elküldve Május20, 2011 Elküldve Május20, 2011 Én úgy hallottam, hogy imotlan autóknál is megvan a kábelkorbács, és a kormány oszlopon lévő hurok helyett egy műanyag dugó megy a csatiba ami összezár bizonyos lábakat, és attól megy az imotlan. De ezt csak hallottam, és nem próbáltam, és nem is láttam. Így 50% esélye van hogy igaz. Vagy az vagy nem. Lehetséges..... Amit mondasz. Bár nekem van itthon 3kábelkorbácsom azon csak 1en van imó a másik kettőn nincs még a nyoma se. :D
ateszeger Elküldve Május21, 2011 Elküldve Május21, 2011 Sziasztok Meg tudja mondani nekem valaki, hogy a 90 229 206 GM számú relé mire való? Első ködlámpához kellene. Köszönöm szépen előre is. szia!autosboltban ismerösöd az opel programban meg tudja nézni mire való.egyébként hol találtad a kocsiban?Motortér,vagy biztitábla?A ködlámpa relé a motortérben van.legalábbis nekem.
j.balint Elküldve Május21, 2011 Elküldve Május21, 2011 Sziasztok. Megtudja nekem mondani valaki hogy az imobilájzer transzponder csatinak bekötési rajzát hol tudom levadászni a netről? vagy valaki megtudja nekem mondani hogy a két kék/piros vezeték közül amelyik nem a kompjuterre megy azt hova kössem be? Ja a másik. A kulcsból a csipp nem kap semmi feszkót ugye? Mert kulcsot nem kaptam csak csippet.
Breki Elküldve Május21, 2011 Elküldve Május21, 2011 szia!autosboltban ismerösöd az opel programban meg tudja nézni mire való.egyébként hol találtad a kocsiban?Motortér,vagy biztitábla?A ködlámpa relé a motortérben van.legalábbis nekem. Akkor az sem gyári. A gyári ködlámpa reléje a biztitáblán van az utastérben........mindkettő. :D
mrbis Elküldve Május21, 2011 Elküldve Május21, 2011 szia!autosboltban ismerösöd az opel programban meg tudja nézni mire való.egyébként hol találtad a kocsiban?Motortér,vagy biztitábla?A ködlámpa relé a motortérben van.legalábbis nekem. Szia Ezt egy vectra A biztitáblájából szedtem ki, ami az utastérben van, ahol az astrának is.
yankee Elküldve Május21, 2011 Elküldve Május21, 2011 Akkor az sem gyári. A gyári ködlámpa reléje a biztitáblán van az utastérben........mindkettő. :D Nekem gyárilag van hátsó ködösöm. De a bizti táblában nincs benne a reléje. Legalább is nem ott van ahol kéne az a két kicsi relé fekete szürke talána fekete a első szürke a hátsó nekem 1ilyen sincs a táblába....
mrbis Elküldve Május21, 2011 Elküldve Május21, 2011 Akkor az sem gyári. A gyári ködlámpa reléje a biztitáblán van az utastérben........mindkettő. :D Igen, ez is ott volt, csak vectra a ban.
Breki Elküldve Május21, 2011 Elküldve Május21, 2011 Nekem gyárilag van hátsó ködösöm. De a bizti táblában nincs benne a reléje. Legalább is nem ott van ahol kéne az a két kicsi relé fekete szürke talána fekete a első szürke a hátsó nekem 1ilyen sincs a táblába.... Ha csak hátsód van, ahhoz nem kell relé, ezért nincs is benne (nekem sem volt) :D Igen, ez is ott volt, csak vectra a ban. Vizszintesen egymás mellett, jobb oldalon felül? Az ugyanaz. Jó a tiedhez is, meg még néhány opel típushoz.....
mrbis Elküldve Május22, 2011 Elküldve Május22, 2011 Ha csak hátsód van, ahhoz nem kell relé, ezért nincs is benne (nekem sem volt) :D Vizszintesen egymás mellett, jobb oldalon felül? Az ugyanaz. Jó a tiedhez is, meg még néhány opel típushoz..... Igen a bizti táblában a hátsó ködlámpa relé mellett (jobbról a második picike relé) van. Arra lettem volna még kíváncsi hogy vectrában első vagy hátsó ködlámpát kapcsolt e a relé. Mert én be tudtam rakni az első ködlámpához. De akkor szerintem jó lesz ez előre, mert kapcsolja a első ködösöket.
astra 8 Elküldve Május22, 2011 Elküldve Május22, 2011 Sziasztok! Valahogy ki lehet méretni a Gyújtó Trafót? Igencsak kezd elhalni :D
astrabandi Elküldve Május22, 2011 Elküldve Május22, 2011 Sziasztok . Valaki tudna segíteni kellene nekem után gyártott központi zár motor honnan lehet be szerezni ? :D
zotya975 Elküldve Május22, 2011 Elküldve Május22, 2011 Sziasztok! Valahogy ki lehet méretni a Gyújtó Trafót? Igencsak kezd elhalni :D Csak egy multiméter kell hozzá. Lehúzod a nagy csatit, és a gyertyakábelt. Testzárlatot mérsz a test, és a utastér felőli láb között a jó érték végtelen. A primer tekercset méred :a két láb között itt a jó érték 0.4 Ohm. A szekunder tekercset a autó orra felőli láb, és a gyertyakábel helye közt kell mérni 4-7kOhm. Sziasztok . Valaki tudna segíteni kellene nekem után gyártott központi zár motor honnan lehet be szerezni ? :D Utángyártott....univerzális két drótosat vettem az unixban ezer forintért. Hova kell?
astrabandi Elküldve Május22, 2011 Elküldve Május22, 2011 Csak egy multiméter kell hozzá. Lehúzod a nagy csatit, és a gyertyakábelt. Testzárlatot mérsz a test, és a utastér felőli láb között a jó érték végtelen. A primer tekercset méred :a két láb között itt a jó érték 0.4 Ohm. A szekunder tekercset a autó orra felőli láb, és a gyertyakábel helye közt kell mérni 4-7kOhm. Utángyártott....univerzális két drótosat vettem az unixban ezer forintért. Hova kell? Bal hátsó .Mükszi csak nem funkcionál szerintem a fogas léc vagy kerék mehetett tönkre . Köszi agyors választ . :D
zotya975 Elküldve Május22, 2011 Elküldve Május22, 2011 Bal hátsó .Mükszi csak nem funkcionál szerintem a fogas léc vagy kerék mehetett tönkre . Köszi agyors választ . :D Mondjuk lehet neked nem jó az univerzális, mert valamelyiknek van végállása , van amelyik meg csak simán impulzussal műkszik. Nem tudom a gyári melyik.
astrabandi Elküldve Május22, 2011 Elküldve Május22, 2011 Mondjuk lehet neked nem jó az univerzális, mert valamelyiknek van végállása , van amelyik meg csak simán impulzussal műkszik. Nem tudom a gyári melyik. Köszi utána nézek az unixnál aztán meglátom mi lesz végülis igy is jó csak a kényelem ugye azt könnyű meg szokni .
zotya975 Elküldve Május22, 2011 Elküldve Május22, 2011 Köszi utána nézek az unixnál aztán meglátom mi lesz végülis igy is jó csak a kényelem ugye azt könnyű meg szokni . Ha már ugyis vége a zármotornak szedd szétt, hátha lehet vele kezdeni valamit.
astrabandi Elküldve Május22, 2011 Elküldve Május22, 2011 Ha már ugyis vége a zármotornak szedd szétt, hátha lehet vele kezdeni valamit. Nem rossz ötlet úgysem láttam még szétszedve .
astrásgyerek Elküldve Május22, 2011 Elküldve Május22, 2011 Ha már ugyis vége a zármotornak szedd szétt, hátha lehet vele kezdeni valamit. Nem rossz ötlet úgysem láttam még szétszedve . Igaz csak telefonos kép, de ez is szét van szedve, a lényeg látszik rajta. :D
petiii Elküldve Május24, 2011 Elküldve Május24, 2011 Hello Valaki tudna segiteni hogyan kell bekötni astra f fényszóró magasság állító motort? esetleg képekkel illusztrálná? előre is köszönöm!
astrásgyerek Elküldve Május24, 2011 Elküldve Május24, 2011 Hello Valaki tudna segiteni hogyan kell bekötni astra f fényszóró magasság állító motort? esetleg képekkel illusztrálná? előre is köszönöm! Ez érdekelne engem is nagyon! Ezeket tudnám hasznosítani? (fordból való) kép 1 kép 2 kép 3 kép 4 kép 5
Dáwid Elküldve Május24, 2011 Elküldve Május24, 2011 Ez érdekelne engem is nagyon! Ezeket tudnám hasznosítani? (fordból való) kép 1 kép 2 kép 3 kép 4 kép 5 Slattyogj be egy bontóba, és mondd meg, hogy cserélnél :D
astrásgyerek Elküldve Május24, 2011 Elküldve Május24, 2011 Slattyogj be egy bontóba, és mondd meg, hogy cserélnél :) Az itteniekkel nem lehet ilyen téren szót érteni... Bementem a múltkor is a C16NZ féltengelyekkel, mondtam cserélnék, akár sokkal olcsóbb értékű astra f alkatrészre. Aszongya adjam le a vasba, mert nekik nem kell.... :D Nah hát ilyenek ezek... Mennyit érhet ez a két motorocska? :D
Recommended Posts