pszilaj Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Amilyen szépen forrasztok inkább hanyagolnám, meg ha már led akkor csak nem gyári színt. :D Ott nem látszik a forrasztás... :) Hát igen. Van szép rózsaszínű led is... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
csizi_JR Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Hali! Nem tudom jó helyen kérdezem-e, de szükségem lenne egy TID kijelző kapcsolási rajzára! Ha valaki tudna segíteni annak nagyon megköszönném! Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Hali! Nem tudom jó helyen kérdezem-e, de szükségem lenne egy TID kijelző kapcsolási rajzára! Ha valaki tudna segíteni annak nagyon megköszönném! Priviben küldd el az email címed, aztán átküldöm a rajzokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BarNeE Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Sziasztok! Nekem egy 93s 1.6 os astram van. Az lenne a kerdesem hogy lehet kiszedni belőle a rádiót. valami öreg alpine kazettás rádió van benne. előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Sziasztok! Nekem egy 93s 1.6 os astram van. Az lenne a kerdesem hogy lehet kiszedni belőle a rádiót. valami öreg alpine kazettás rádió van benne. előre is köszi Egy kiszedővillával a legegyszerűbb. Két oldalt benyúlsz vele a rádió mellett, beakasztod és kihúzod. http://autohifioutlet.hu/kepek/kiszedo-villa.jpg Itt vannak a célszerszámok: http://www.zsu.hu/?page=category&catid=415029 Na ha ilyened nincs, akkor macerásabb, de csavarhúzóval próbáld meg. Egyszerűbb, ha előtte kiveszed a felette levő kijelzőt, és benyúlsz a műszerfalba és kézzel nyomod kifelé, közben a csavarhúzókkal benyomod oldalt a rögzítő pöcköket. Sok sikert. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május17, 2011 Megoszt Elküldve Május17, 2011 Sziasztok! Nekem egy 93s 1.6 os astram van. Az lenne a kerdesem hogy lehet kiszedni belőle a rádiót. valami öreg alpine kazettás rádió van benne. előre is köszi Ha villát nem sikerül keríteni hozzá, akkor a GyIK-ban találsz képes leírást arról, hogy a középkonzolt hogy tudod kifordítani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adamka368 Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Helló astraf em van és az a történet hogy gyujtásra megy az óra/dátum háttér világítása, viszont ha kapcsolok egy lámpát helyzetjelző vagy tompitott tök mindegy nincs km/h háttérvilágitás és az óra világítás is eltünik! Valakinek volt már ilyen? tegnap délután még ment este már nem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Helló astraf em van és az a történet hogy gyujtásra megy az óra/dátum háttér világítása, viszont ha kapcsolok egy lámpát helyzetjelző vagy tompitott tök mindegy nincs km/h háttérvilágitás és az óra világítás is eltünik! Valakinek volt már ilyen? tegnap délután még ment este már nem! Szerintem lerúgtad bal térddel véletlenül a műszerfal-háttérvilágítás potiját (lámpa kapcsoló alján a kis recés tekerentyű), és annyira levette a fényerőt, hogy nem látszik :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endre06 Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Helló astraf em van és az a történet hogy gyujtásra megy az óra/dátum háttér világítása, viszont ha kapcsolok egy lámpát helyzetjelző vagy tompitott tök mindegy nincs km/h háttérvilágitás és az óra világítás is eltünik! Valakinek volt már ilyen? tegnap délután még ment este már nem! Világítás kapcsolód alatt nincs véletlen egy vizszintes tekerő? Lehet teljesen le van tekerve és azért nem látszik. Bár hogy full ne látszon semmi este annyira azért nem lehet letekerni azt se. De nézd meg hátha. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adamka368 Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Világítás kapcsolód alatt nincs véletlen egy vizszintes tekerő? Lehet teljesen le van tekerve és azért nem látszik. Bár hogy full ne látszon semmi este annyira azért nem lehet letekerni azt se. De nézd meg hátha. :D Megvan a gond kösz! ott volt a hiba megmozgattam azt a teerőt és akk bevillant! szétszedtem a lámpa kapcsolót persze szétpergett és benne van egy porcelán lap a fényerősség szabályzónál na az 2é van törve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
j.balint Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Sziasztok! Immós kompjutert meglehet valahogy viccelni hogy elinduljopn immo nélkül? Csak mert 2 kompjuterem van itthon és egyikkel sem indul el a motor. 96os és 97es F ASTRA. Nincs hozzájuk meg az immo. Venni meg nem szeretnék mégegyet. Ja x20xev a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Üdv! Ma szét lett kapva a jobb oldalon a lábtér burkolata, és egy relatív nagy méretű csatira bukkantunk, ami csak úgy szabadon lógott. Valakinek tippje, hogy mire jó? :D KÉP1 KÉP2 KÉP3 Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Üdv! Ma szét lett kapva a jobb oldalon a lábtér burkolata, és egy relatív nagy méretű csatira bukkantunk, ami csak úgy szabadon lógott. Valakinek tippje, hogy mire jó? :D KÉP1 KÉP2 KÉP3 Esetleg a színekből ki lehente bogarászni a kapcsolási rajzon.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Üdv! Ma szét lett kapva a jobb oldalon a lábtér burkolata, és egy relatív nagy méretű csatira bukkantunk, ami csak úgy szabadon lógott. Valakinek tippje, hogy mire jó? :D KÉP1 KÉP2 KÉP3 Csatlakozásra. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Csatlakozásra. :D Köszi :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Köszi :D :D Gyári központizár. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Sziasztok! Immós kompjutert meglehet valahogy viccelni hogy elinduljopn immo nélkül? Csak mert 2 kompjuterem van itthon és egyikkel sem indul el a motor. 96os és 97es F ASTRA. Nincs hozzájuk meg az immo. Venni meg nem szeretnék mégegyet. Ja x20xev a motor. Én anno mikor eltörtem az immo karikámat. Akkor próbáltunk rá vagy 6darab imó nélküli vezérlőt a kocsira egyikkel sem indult. Szóval kétlem, hogy ki lehetne játszani. Sőt még imótlan kompival sem fog valószínűleg indulni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Gyári központizár. Én is ugyanezt mondtam neki, de nem hitte el. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
neodd Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Gyári központizár. Köszi B) Én is ugyanezt mondtam neki, de nem hitte el. :D Azt is mondtad, kérdezzem meg :) Most már 2-en állítjátok, így már hihető :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Azt is mondtad, kérdezzem meg :) Most már 2-en állítjátok, így már hihető :D Szerintem szilvásbukta, mert azt szeretem. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Én anno mikor eltörtem az immo karikámat. Akkor próbáltunk rá vagy 6darab imó nélküli vezérlőt a kocsira egyikkel sem indult. Szóval kétlem, hogy ki lehetne játszani. Sőt még imótlan kompival sem fog valószínűleg indulni. :D Nekem ugye nincs kompim, mert minek az a szar egy kocsiba. :D Én ki tudom iktatni az immot? Link to comment Megosztás: More sharing options...
BarNeE Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Egy kiszedővillával a legegyszerűbb. Két oldalt benyúlsz vele a rádió mellett, beakasztod és kihúzod. http://autohifioutlet.hu/kepek/kiszedo-villa.jpg Itt vannak a célszerszámok: http://www.zsu.hu/?page=category&catid=415029 Na ha ilyened nincs, akkor macerásabb, de csavarhúzóval próbáld meg. Egyszerűbb, ha előtte kiveszed a felette levő kijelzőt, és benyúlsz a műszerfalba és kézzel nyomod kifelé, közben a csavarhúzókkal benyomod oldalt a rögzítő pöcköket. Sok sikert. :D köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
BarNeE Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Ha villát nem sikerül keríteni hozzá, akkor a GyIK-ban találsz képes leírást arról, hogy a középkonzolt hogy tudod kifordítani :D célszerszám nincs marad akkor ez az opció köisz:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Nekem ugye nincs kompim, mert minek az a szar egy kocsiba. :D Én ki tudom iktatni az immot? Nem igen hiszem, hogy kilehetne csak úgy. iktatni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május18, 2011 Megoszt Elküldve Május18, 2011 Nem igen hiszem, hogy kilehetne csak úgy. iktatni. És csak úgy máshogy? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts