Gergőőő Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Jégfehér van, azt 5-ért csinálok. Ha mindet összeadjuk, lassan autóval együtt kap fordulatszámmérőt :D elárulnád az órában hova helyezted a ledeket / ledszalagot?? már jó ideje csak szenvedek vele mert tökéletes eredményt akarok, szintén fehér ledekkel, szalagokkal próbálkozok de nem tudom úgy elhelyezni ezeket h tényleg jó legyen :D köszi a választ :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sinyo Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Sziasztok! 1 kérdés lenne igazából nem nekem hanem ismerősnek! adott egy F astra Gsi 16v 92-es Gyújtáson kellene-e égni a motorkontroll lámpának?Ezen nem ég , másik óracsoporttal kipróbálva sem( izzó jó) tipp esetleg? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 elárulnád az órában hova helyezted a ledeket / ledszalagot?? már jó ideje csak szenvedek vele mert tökéletes eredményt akarok, szintén fehér ledekkel, szalagokkal próbálkozok de nem tudom úgy elhelyezni ezeket h tényleg jó legyen :D köszi a választ B) Az egyik változat az, hogy qrva sokat teszek bele. Gyakorlatilag teljesen körbepakoltam a megvilágítandó karakterek alatt. Km- óra alatt teljesen körbe, fordulatszámmérőnél kicsit több mint fél körbe, plusz fél-fél kört a hőmérő-szintjelző alá. A másik változat, amit Janinak csináltunk, --csak még nem engedte tovább fejleszteni, me' hisztis hogy megint szét akarom szedni az autóját :D -- az úgy van, hogy a szalagból 1 smd, mindig pontosan a gyári helyre lóg be. Így jól világítja a mutatókat is, meg a hátlapot is, csak nem árt leszedni a gyári sötétítést a plexi hátuljáról, meg kicsit kimaszkolni a fölső részt. Igazából, ha a sötétítést leszeded, és opálos fehér fóliával leragasztod, akkor szép egyenletes fehér lesz. (vagy belebacol egy fél teherautónyi ledet, és akkor is, de ilyen beteg ötleteim csak nekem vannak :D :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Az egyik változat az, hogy qrva sokat teszek bele. Gyakorlatilag teljesen körbepakoltam a megvilágítandó karakterek alatt. Km- óra alatt teljesen körbe, fordulatszámmérőnél kicsit több mint fél körbe, plusz fél-fél kört a hőmérő-szintjelző alá. A másik változat, amit Janinak csináltunk, --csak még nem engedte tovább fejleszteni, me' hisztis hogy megint szét akarom szedni az autóját :D -- az úgy van, hogy a szalagból 1 smd, mindig pontosan a gyári helyre lóg be. Így jól világítja a mutatókat is, meg a hátlapot is, csak nem árt leszedni a gyári sötétítést a plexi hátuljáról, meg kicsit kimaszkolni a fölső részt. Igazából, ha a sötétítést leszeded, és opálos fehér fóliával leragasztod, akkor szép egyenletes fehér lesz. (vagy belebacol egy fél teherautónyi ledet, és akkor is, de ilyen beteg ötleteim csak nekem vannak :) :D ) hát igen nekem is ez jutott eszembe mikor tesztelgettem hova is kellene rakosgatni, mert pár leddel nagyon fos az eredmény B) akkor marad az h minden irányba nézzen és ahol van hely oda rakok :D eredeti célom a ledezéssel az volt h kevesebbet fogyasszon mint a 4db izzó (700mA) de látom h esélytelen lesz, a maszkoló fóliát nem merem piszkálni mert még a végén tönkre tenném... inkább marad a tele pakolás ledekkel funkció, de am kössz, ez a válasz nyugtatóan hatott rám Xd Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Sziasztok! 1 kérdés lenne igazából nem nekem hanem ismerősnek! adott egy F astra Gsi 16v 92-es Gyújtáson kellene-e égni a motorkontroll lámpának?Ezen nem ég , másik óracsoporttal kipróbálva sem( izzó jó) tipp esetleg? Köszi Kéne. Ha nem világít, akkor ott valami gáz van az ECU-val. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sinyo Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Kéne. Ha nem világít, akkor ott valami gáz van az ECU-val. Köszi akkor kölcsönbe kéne kérni egy Ecu-t és rádugni? vagy ennek esetleg van valami kapcsolási rajza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Kéne. Ha nem világít, akkor ott valami gáz van az ECU-val. vagy a vezetékeléssel... és jöhet a méricskélés... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Köszi akkor kölcsönbe kéne kérni egy Ecu-t és rádugni? vagy ennek esetleg van valami kapcsolási rajza? Kölcsönkérés segíthet a probléma megoldásán. Gondolom be se röffen a motor. ECU-hoz nincs kapcsolási rajz, csak a komplett autóról. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sinyo Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Kölcsönkérés segíthet a probléma megoldásán. Gondolom be se röffen a motor. ECU-hoz nincs kapcsolási rajz, csak a komplett autóról. de az autó hibátlanul megy!Csak a gazdáját idegesíti hogy nem világít a lámpa gyújtáson, indítás előtt!Hát akkor nem marad más hátra mint a vezetékek vizsgálása Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Az egyik változat az, hogy qrva sokat teszek bele. Gyakorlatilag teljesen körbepakoltam a megvilágítandó karakterek alatt. Km- óra alatt teljesen körbe, fordulatszámmérőnél kicsit több mint fél körbe, plusz fél-fél kört a hőmérő-szintjelző alá. A másik változat, amit Janinak csináltunk, --csak még nem engedte tovább fejleszteni, me' hisztis hogy megint szét akarom szedni az autóját :D -- az úgy van, hogy a szalagból 1 smd, mindig pontosan a gyári helyre lóg be. Így jól világítja a mutatókat is, meg a hátlapot is, csak nem árt leszedni a gyári sötétítést a plexi hátuljáról, meg kicsit kimaszkolni a fölső részt. Igazából, ha a sötétítést leszeded, és opálos fehér fóliával leragasztod, akkor szép egyenletes fehér lesz. (vagy belebacol egy fél teherautónyi ledet, és akkor is, de ilyen beteg ötleteim csak nekem vannak B) :) ) Ennyiből meg tudod oldani az enyémet? :D http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=695546af1...&aid=213999 Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Sziasztok! 1 kérdés lenne igazából nem nekem hanem ismerősnek! adott egy F astra Gsi 16v 92-es Gyújtáson kellene-e égni a motorkontroll lámpának?Ezen nem ég , másik óracsoporttal kipróbálva sem( izzó jó) tipp esetleg? Köszi Szakadás Valahol... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Ennyiből meg tudod oldani az enyémet? :D http://xfree.hu/kep_show.tvn?SID=695546af1...&aid=213999 Szalagra vagyok berendezkedve. Meg tudom csinálni, de akkor prototípusod lesz, mert azon fogom kitalálni a hogyant. A szalagosból már csináltam többet, az már nagyjából be van járatva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sinyo Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Szakadás Valahol... Ecu ból jön a kábel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 de az autó hibátlanul megy!Csak a gazdáját idegesíti hogy nem világít a lámpa gyújtáson, indítás előtt!Hát akkor nem marad más hátra mint a vezetékek vizsgálása X17DTL kombi? :D Hamar javítsd át Caravan-ra DTL-es barátom! :) Ecu ból jön a kábel? Tuti! Onnan dobja a hibakódot nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 X17DTL kombi? :D Hamar javítsd át Caravan-ra DTL-es barátom! :D Észre se vettem eddig, de "FFFFFFÚÚÚÚÚÚÚÚ" Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Észre se vettem eddig, de "FFFFFFÚÚÚÚÚÚÚÚ" :D :) B) Gondoltam, már beszóltál volna előttem! :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sinyo Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Észre se vettem eddig, de "FFFFFFÚÚÚÚÚÚÚÚ" Értettem! :D De ha már itt tartunk.. most nézegetem neten a hidegindítós videókat és a dízelnek is kellene lennie visszajelző lámpának (68lovas) 96-os fordimérős óra?!Mert akkor ezen is elment a kábel valahova.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Értettem! :D De ha már itt tartunk.. most nézegetem neten a hidegindítós videókat és a dízelnek is kellene lennie visszajelző lámpának (68lovas) 96-os fordimérős óra?!Mert akkor ezen is elment a kábel valahova.. Nyugi!!!! a tied jó! Csak javítsd ki az aláírásodban, hogy nem kombi az, hanem Caravan! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sinyo Elküldve Május3, 2011 Megoszt Elküldve Május3, 2011 Nyugi!!!! a tied jó! Csak javítsd ki az aláírásodban, hogy nem kombi az, hanem Caravan! :D :) már átírtam, el is mentettem de nem megy...:D Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rian Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Nyugi!!!! a tied jó! Csak javítsd ki az aláírásodban, hogy nem kombi az, hanem Caravan! :D B) Akkora f astra fan vagyok, hogy nem is láttam még működni fodulatmérős km órát :) de ez a videó most megmelengette a keblem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Akkora f astra fan vagyok, hogy nem is láttam még működni fodulatmérős km órát :) de ez a videó most megmelengette a keblem :D http://auto.indavideo.hu/video/viziszonyos_fordulatszammero Tessék, hogy olyat is láss, ahol nem működik :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rian Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 http://auto.indavideo.hu/video/viziszonyos_fordulatszammero Tessék, hogy olyat is láss, ahol nem működik :D :D Mindegyik km órában van benzin üresedést jelző lámpa? Ha az új km órában van lámpa, akkor az fog is működni? Milyen elven működik a benzinszint jelző lámpa? Külön kapja a vezérlést, hogy mikor kell kivilágítani, vagy a mutató helyzetéből következtet a benzin üresedésére? És mi az a W=1111? Talán egy Watt szám, amivel helyesen mér feszültséget a mutató? Bocs, ha hülyeséget kérdezek. A km óra mutató feszültséget mér egyáltalán :D? Olvastam ezekről itt a fórumon, de nem találtam hasznos választ :) (csak hogy ne write only módban legyek:) ) Üdv B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Mindegyik km órában van benzin üresedést jelző lámpa? Ha az új km órában van lámpa, akkor az fog is működni? Milyen elven működik a benzinszint jelző lámpa? Külön kapja a vezérlést, hogy mikor kell kivilágítani, vagy a mutató helyzetéből következtet a benzin üresedésére? És mi az a W=1111? Talán egy Watt szám, amivel helyesen mér feszültséget a mutató? Bocs, ha hülyeséget kérdezek. A km óra mutató feszültséget mér egyáltalán :D? Olvastam ezekről itt a fórumon, de nem találtam hasznos választ :D (csak hogy ne write only módban legyek:) ) Üdv :) A fordulatszámmérős óra-egységekben van csóróságjelző. Ugyan arról a jeladóról kapja a jelet, ahonnan a mutató, szóval plug&play. A km-óra mechanikusan mér. A spirál beáll a hátuljára, és tekergeti a fogaskerekeket. A W-szám az óra áttételezését jelöli, mert különböző motorokhoz, különböző órák voltak. Ha másmilyen W számút teszel bele, azzal is mutogat valamit, de elég nagy csalással. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wide Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 :D Inkább eladom a kocsim, igen :D Ha olcsón szereznék ford. mérős órát, akkor még a 8-ba is belemennék. Most hívtam a boltot, 9000-ért van W=1111-es óra. Így már kezd fejtörést okozni a téma :) (a magas ára miatt) Amúgy mindenkinek nagyon köszi a segítséget, értékes volt a GYIK B) Lakik valaki a 18 ker környékén? Nincs valakinek elfekvőben egy ilyen óra? én a 18.kerben lakom, de ettől még nem lesz órád. tényleg kb 10 perc a csere, és ahogy Dáwid mondta, benne van a cigi is :D itt van egy: W1111 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május4, 2011 Megoszt Elküldve Május4, 2011 Először is bocsánat minden ajánlatot tévőtől! Rian! 1111es órát nem rég adtam egy bontós ismerősnek. Sztem 5ért odaadja (megint) és 5ért berakom neked. Egy apró bökkenő van. Le kéne jönnöd Vácra, mert az én autóm jelenleg romokban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts