yankee Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Nekem eddig elég jól birja!Nekem ilyen jégfehér féle van! Nem tom nekem is volt. De viszonylag hamar megdöglött. Nekem is valami fehéres volt. Haver vett helyzetjelzőbe, 5ezer pénz volt a pár azt 2hónapot se bírt. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
egyhapsi Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Nem tom nekem is volt. De viszonylag hamar megdöglött. Nekem is valami fehéres volt. Haver vett helyzetjelzőbe, 5ezer pénz volt a pár azt 2hónapot se bírt. B) Detto.. Nagy sz@r az egész. Illetve még megoldás lehet, plussz előtétellenállás hozzárakása. Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Detto.. Nagy sz@r az egész. Illetve még megoldás lehet, plussz előtétellenállás hozzárakása. Foglalkozzon vele az akinek hat anyja volt. B) Másrészt pedig minden világítás gyári a kocsiba nem rontom el holmi leddel. Tény , hogy nem a legszebb a gyári sárga de legalább gyári és full úgy világít minden. Így szép. :D A lámpába meg ott a karika helyzetjelzőnek nem ledelek. :) Az angelt is kihajintanámm már szívesen. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Detto.. Nagy sz@r az egész. Illetve még megoldás lehet, plussz előtétellenállás hozzárakása. Ilyen ellenállással én se fogok foglalkozni! Én csak pár száz forintért vettem és jól birja!A helyzetjelző ugyszintén!Már több mint 1éve!Persze a sima szofita azért jobban világit! Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Ilyen ellenállással én se fogok foglalkozni! Én csak pár száz forintért vettem és jól birja!A helyzetjelző ugyszintén!Már több mint 1éve!Persze a sima szofita azért jobban világit! Használd egészséggel. B) Nekem annó a gyári lámpámba volt led 200Ft-os. Elég sokáig bírta. Átettük haver szutyukijába 1hetet sem bírt. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Használd egészséggel. :D Nekem annó a gyári lámpámba volt led 200Ft-os. Elég sokáig bírta. Átettük haver szutyukijába 1hetet sem bírt. :) Persze, mert nem volt töltésed. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Használd egészséggel. B) Nekem annó a gyári lámpámba volt led 200Ft-os. Elég sokáig bírta. Átettük haver szutyukijába 1hetet sem bírt. :D Csak az astrákban bírják jól! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergőőő Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Használd egészséggel. :D Nekem annó a gyári lámpámba volt led 200Ft-os. Elég sokáig bírta. Átettük haver szutyukijába 1hetet sem bírt. :) én mindenhova nagyobb előtét ellenállást használok :( ledsorban is inkább kicseréltem a gyári 160 helyett 330asra :) nem csökken számot tevően a fényereje de tuti nem fog kifingani B) már csak a km-óra háttérvilágítását kéne tisztességesen megoldanom mert 5db ledszalagocska még nem elég... Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április28, 2011 Megoszt Elküldve Április28, 2011 Persze, mert nem volt töltésed. B) Valószínűleg. :D de nem nállam döglött be. Hanem nálla. :) Nekem akkor is most is jó volt a generáttó. :( A beltérben a led meg szimplán sz@r volt. :) De nem érdekel azóta sincs ilyen gondom. :) KOp-KOPP Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 Semmilyen szofita ledet nem érdemes bele tenni, mert 1, Kaki a minősége hamar meghalik. 2, Nincs akkora fénye mint a sima izzónak. Max ha valami bika ledet veszel 500ezeré. 3, A belső világítás színe nem lehet más színű mint fehér vagy sárga. 4, 5 :D B) :) Az enyémmel még az ülés alatt is látni lehet :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április29, 2011 Megoszt Elküldve Április29, 2011 :D B) :) Az enyémmel még az ülés alatt is látni lehet :( Ja amióta begurult bekapcsolva a zseblámpád. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hjoe Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Szevasztok! Egy olyan kérdésem lenne,hogy sikerült szereznem hátsó világítós kapaszkodót!Sima hagyományos szofita van mindkettőben és világit is!Nincs semmi gond vele!Tegnap bele akartam rakni ledes szofita izzót és az meg nem világit!beleraktam előre a tetőlámpába ott meg világit!Hátul meg nem! Szerintetek mi lehet?Valakinek valami ötlet? És milyen ledes szofitát érdemes venni ami jól is világit? Ez egy astra F verda! Előre is köszönöm! zozo http://bolthely.hu/mikroshop/lista/4b7cb76...LED-modul#01070 Nekem a négy ledes van benne, de sima kapaszkodóba van beleapplikálva. És világít mint az állat. Meg olcsóbb is talán, mint a sima szofita. Amúgy készített már valaki jack bemenetet sima kazettás rádióra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 http://bolthely.hu/mikroshop/lista/4b7cb76...LED-modul#01070 Nekem a négy ledes van benne, de sima kapaszkodóba van beleapplikálva. És világít mint az állat. Meg olcsóbb is talán, mint a sima szofita. Amúgy készített már valaki jack bemenetet sima kazettás rádióra? Persze, beleragasztottsam a kazettaadaptert. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 http://bolthely.hu/mikroshop/lista/4b7cb76...LED-modul#01070 Nekem a négy ledes van benne, de sima kapaszkodóba van beleapplikálva. És világít mint az állat. Meg olcsóbb is talán, mint a sima szofita. Amúgy készített már valaki jack bemenetet sima kazettás rádióra? Hogyne. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 http://bolthely.hu/mikroshop/lista/4b7cb76...LED-modul#01070 Nekem a négy ledes van benne, de sima kapaszkodóba van beleapplikálva. És világít mint az állat. Meg olcsóbb is talán, mint a sima szofita. Amúgy készített már valaki jack bemenetet sima kazettás rádióra? Ilyesmire gondolsz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sazoller Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Hella! Valahogy nem gondoltam volna, hogy pont tavasszal lesz aktuális, de mégis, halódik az akksim. Tudtok valami elfogadható alternatívát gyári akksi helyett? Kinek mi a tapasztalata? Van olyan minőségű még a mostani gyári opel akksi mint régebben? Azért ragaszkodnék ennyire a gyárihoz, mert nekem röpke 9 évig hibátlanul működött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 http://bolthely.hu/mikroshop/lista/4b7cb76...LED-modul#01070 Nekem a négy ledes van benne, de sima kapaszkodóba van beleapplikálva. És világít mint az állat. Meg olcsóbb is talán, mint a sima szofita. Amúgy készített már valaki jack bemenetet sima kazettás rádióra? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 http://bbb.beyer.ro/auto/car300hack.jpg Tudom, nem teszel bele kazettát, de ha mégis, akkor hogy jön ki? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április30, 2011 Megoszt Elküldve Április30, 2011 Tudom, nem teszel bele kazettát, de ha mégis, akkor hogy jön ki? B) 4 imbusz fejű hernyócsavar, kiszedő, tető le, kazetta kihalász, tető vissza, magnó vissza, 4 imbusz vissza. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wizzards Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Sziasztok! Kis technikai problémám támadt! A cpu szerint az alapjárati motor a ludas. Amikor üresben állok ingadozik az alapjáratom 900 és 2000 között. Szerintetek is csak az okozhatja a jelenséget? Másik kérdésem ha ez a baja, hogy hol találom én ezt meg a motortérben? Szükséges a csere vagy elég kitisztítani? Előre is köszi a segítséget!!! Üdv laca Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Sziasztok! Kis technikai problémám támadt! A cpu szerint az alapjárati motor a ludas. Amikor üresben állok ingadozik az alapjáratom 900 és 2000 között. Szerintetek is csak az okozhatja a jelenséget? Másik kérdésem ha ez a baja, hogy hol találom én ezt meg a motortérben? Szükséges a csere vagy elég kitisztítani? Előre is köszi a segítséget!!! Üdv laca Jó és mi a motorkódod? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Jó és mi a motorkódod? :( Biztosan nem DTL B) :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Sziasztok! Kis technikai problémám támadt! A cpu szerint az alapjárati motor a ludas. Amikor üresben állok ingadozik az alapjáratom 900 és 2000 között. Szerintetek is csak az okozhatja a jelenséget? Másik kérdésem ha ez a baja, hogy hol találom én ezt meg a motortérben? Szükséges a csere vagy elég kitisztítani? Előre is köszi a segítséget!!! Üdv laca Az enyém így néz ki. Én levettem, a mechanikus részét kitisztítottam, az elektromos részét pedig, az akkuról vett feszkóval próbáltam ki, behúz-e. Aztán a takarítás után összeraktam és azóta is működik. Most szabin leszek, megint megcsinálom a takarítást, meg az EGR-t is megnézem milyen állapotban van B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
janoo16 Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Tudom, nem teszel bele kazettát, de ha mégis, akkor hogy jön ki? :) hát ezek után minek a kazetta bele? :-)) 2) nem tudod benyomni az ajtocskát, ugyanit némító (tel mute) gomb funkciója van B) megnyomod elnemúl, mégegyszer megnyomod... buli tovább :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
wizzards Elküldve Május1, 2011 Megoszt Elküldve Május1, 2011 Jó és mi a motorkódod? B) Bocsi azt elfelejtettem! :D X16XEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts