Dáwid Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Ha már így belelendültem a kérdezgetésbe akkor szerintetek érdemes nyárra levenni a kipufogó leömlő és a légszűrőház közötti csövet? Miért? Zavar az téged ott? B) (ne elektromosban :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
ypos Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Eredetileg én sem Classicot szerettem volna venni, de nagyon jó áron kínálták, nagyon kevés kilóméterrel és (egy apró horpadást kivéve) hibátlan állapotban. Köszönöm az infókat a torx kulcsokról, közben én is rákerestem B) Már csak némi útmutatás kellene, hogy hogyan tudom felszedni a küszöböket kábelezéshez anélkül, hogy kárt tennék benne. Van valahol a neten egy "útmutató kezdő autóberhelőknek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Eredetileg én sem Classicot szerettem volna venni, de nagyon jó áron kínálták, nagyon kevés kilóméterrel és (egy apró horpadást kivéve) hibátlan állapotban. Köszönöm az infókat a torx kulcsokról, közben én is rákerestem B) Már csak némi útmutatás kellene, hogy hogyan tudom felszedni a küszöböket kábelezéshez anélkül, hogy kárt tennék benne. Van valahol a neten egy "útmutató kezdő autóberhelőknek? :D Semmi bonyolult nincs benne. Kis ajtócskák vannak a küszöb burkolaton, azt kinyitod, és alatta ott figyelnek a csavarok. Kitekerés után már elég jól láthatóan mozogni fog, akkor már látod merre jön le. A 2 végén, van 2 fül, amire érdemes figyelni, mert az a küszöb utáni burkolati elem alá támaszt be. Azt ne törd el :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Szevasztok! Az lenne a kérdésem,hogy a astra G-nek a világítós kapaszkodója jó az astra F-be? Előre is köszönöm! zozo Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Szevasztok! Az lenne a kérdésem,hogy a astra G-nek a világítós kapaszkodója jó az astra F-be? Előre is köszönöm! zozo Ahogy látom reszelés nélkül nem megy be, mert az F-en egy kis pöcök, meg egy csavar van a kasztniba beilllesztve a G meg egy nagyobb négyszög...De ha alakítasz a lemezen szerintem megoldható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Ahogy látom reszelés nélkül nem megy be, mert az F-en egy kis pöcök, meg egy csavar van a kasztniba beilllesztve a G meg egy nagyobb négyszög...De ha alakítasz a lemezen szerintem megoldható. Meg a lámpa csatija is más!Én ugy látom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Meg a lámpa csatija is más!Én ugy látom! Csípőfogó, szike, forrasztópáka... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Meg a lámpa csatija is más!Én ugy látom! Azé' ha ez gondot okoz, inkább ne nyúlj hozzá :D B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Azé' ha ez gondot okoz, inkább ne nyúlj hozzá :) B) simán hozzányúlok!megoldom én! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 simán hozzányúlok!megoldom én! B) A 17. kerig nem látok el. Így füstölésnél nem tok tűzoltót hívni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozo astra1.6 16v Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 A 17. kerig nem látok el. Így füstölésnél nem tok tűzoltót hívni. B) Ha esetleg füstölne akkor szolok,hogy hívj tűzoltót,mert nekem nem lesz rá időm! :D De szerintem inkább astra F-et keresek!Az kell inkább vagy a vectra A mert elvileg az ugyan az! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 A 17. kerig nem látok el. Így füstölésnél nem tok tűzoltót hívni. B) Nem is kell ellátni, ha szerencséd van feléd viszi a füstszagot a szél... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Nem is kell ellátni, ha szerencséd van feléd viszi a füstszagot a szél... :D Ha már odaért a füst akkor meg már nem kell tűzoltót hívni B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 SZASZTOK. Ma észre vettem nincs dudám. Légzsák hibám van viszont egy 3hete. Lehet hogy ilyenkor duda sincs ha légzsák hiba van? Kimértem a relét vezetékeket minden jó cseréltem relét azzal sem megy.. Most ez ugrott be hogy ha légzsák hiba van akkor duda sincs? Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 SZASZTOK. Ma észre vettem nincs dudám. Légzsák hibám van viszont egy 3hete. Lehet hogy ilyenkor duda sincs ha légzsák hiba van? Kimértem a relét vezetékeket minden jó cseréltem relét azzal sem megy.. Most ez ugrott be hogy ha légzsák hiba van akkor duda sincs? De kéne, hogy legyen duda. Átvezető jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 De kéne, hogy legyen duda. Átvezető jó? Kimértem és nincs elszakadva se a duda se a lufivezetéke. Kimértem a relét is kap tápot minden van. Cseréltem relét semmi. a lufi alatt a csatit majd az átvezetőből kijövő csatit kimérve semmi hiba. Most már csak erre tudok tippelni. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Kimértem és nincs elszakadva se a duda se a lufivezetéke. Kimértem a relét is kap tápot minden van. Cseréltem relét semmi. a lufi alatt a csatit majd az átvezetőből kijövő csatit kimérve semmi hiba. Most már csak erre tudok tippelni. :) És maga a duda is jó? B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 És maga a duda is jó? B) :D Eddig működött. Mi baja lehetne. :) Majd elviszem kiüttetni a lufi hibát hátha megoldódik. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Eddig működött. Mi baja lehetne. B) Majd elviszem kiüttetni a lufi hibát hátha megoldódik. :D Pl.: vissza kell dugni a kábelét :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Pl.: vissza kell dugni a kábelét B) de nincs lehúzva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 de nincs lehúzva. B) Akkor ne dugd vissza :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 de nincs lehúzva. :D Azért nem olyan bonyolult dolog a duda, vagy a kapcsoló rossz vagy a csati, vagy maga a duda. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
yankee Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Azért nem olyan bonyolult dolog a duda, vagy a kapcsoló rossz vagy a csati, vagy maga a duda. B) Egyik sem. :D Elvolt szakadva a duda gomb és relé közötti kapcsolt szál. Ez volt a nyűgje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Egyik sem. B) Elvolt szakadva a duda gomb és relé közötti kapcsolt szál. Ez volt a nyűgje. Nah a madzagot pont kihagytam. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április22, 2011 Megoszt Elküldve Április22, 2011 Nah a madzagot pont kihagytam. :) Még jó, hogy a féltengelycserét is...... :( B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts