zotya975 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Ezeket a fényszóró magasságállító motorokat tudom használni valahogyan az astrában? :D kép 1 kép 2 kép 3 kép 4 kép 5 Vagy a vége nem stimmel? :) Egyáltalán a "sima" lámpákba megvan a helye? Mintha úgy emlékeznék rá... Mintha valaki azt mondta volna, hogy a gyáriakat nem lehet átszerelni, de az utángyártottakban simán mehet a kézitekerők helyére a motor. De lehet rosszul emlékszem... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Mintha valaki azt mondta volna, hogy a gyáriakat nem lehet átszerelni, de az utángyártottakban simán mehet a kézitekerők helyére a motor. De lehet rosszul emlékszem... B) Az baj, az enyém még gyári... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Az baj, az enyém még gyári... B) Azért nézd meg, meddíg tart. Ámbár a széttört gyári lámpám próbáltam szétszedni, de nem jött ki a tekerő része... Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Azért nézd meg, meddíg tart. Ámbár a széttört gyári lámpám próbáltam szétszedni, de nem jött ki a tekerő része... Ok, azt még megnézem azért, hátha.... :D De a vége ilyen kellene legyen? Vagy ezeken mindegyik ilyen? :) Mert ha a vége nem passzol, hiába is kínlódok... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Ok, azt még megnézem azért, hátha.... :D De a vége ilyen kellene legyen? Vagy ezeken mindegyik ilyen? :) Mert ha a vége nem passzol, hiába is kínlódok... B) Hát végére nem emlékszem, mert a reklám után elaludtam.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Hát végére nem emlékszem, mert a reklám után elaludtam.... :D :) Ez miben volt valaha? B) GM-es... kép 1 kép 2 kép 3 kép 4 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Az baj, az enyém még gyári... :( Baj... :) Úgy emlékszem, hogy ha a gyári tekerőnek a nyakánál levágod a burkolatot, akkor oda fel lehet heftölni, de lehet hogy ez csak valamelyik utángyárinál volt. :) Ez miben volt valaha? :D GM-es... kép 1 kép 2 kép 3 kép 4 Tök olyan patentok vannak rajta, mint amik nekem a csomagtartóban fönt, a tetőkárpit hátulját tartó műanyagot tartják B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Ezeket a fényszóró magasságállító motorokat tudom használni valahogyan az astrában? B) kép 1 kép 2 kép 3 kép 4 kép 5 Vagy a vége nem stimmel? :D Egyáltalán a "sima" lámpákba megvan a helye? Mintha úgy emlékeznék rá... Én is ilyesmin gondolkozom. (többekközt) A vectrabol kene kipakolni a fényszóró állító motort... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Én is ilyesmin gondolkozom. (többekközt) A vectrabol kene kipakolni a fényszóró állító motort... Neked az egyik fényszóró tekerő-része már elég jól elő van készítve a levágáshoz B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Április19, 2011 Megoszt Elküldve Április19, 2011 Neked az egyik fényszóró tekerő-része már elég jól elő van készítve a levágáshoz B) Az tény! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ypos Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Ezért nem vennék sose classicot és örülök is neki, hogy nem Classicom van. :D Nem érdekel, hogy rohad. :) Na igen. Pontosan ezért vettem Classicot, annak ellenére, hogy fapad B) Előtte egy 92-es gyártmányú, a kor szintjén fullextrás 5 ajtós 8 szelepes 1.4i-m volt. Használtan vettem, és sokat használtam. Hiába költöttem egy vagyont a karbantartására, előjöttek a titkolt hibák és a rozsda. Utóbbi annyira megette a karosszériát, hogy 5 év használat után a műszaki vizsga előtt eladtam, mert nem lett volna értelme költeni rá. Hogy néz ki egy olyan torx kulcs? Hol lehet beszerezni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Na igen. Pontosan ezért vettem Classicot, annak ellenére, hogy fapad :( Előtte egy 92-es gyártmányú, a kor szintjén fullextrás 5 ajtós 8 szelepes 1.4i-m volt. Használtan vettem, és sokat használtam. Hiába költöttem egy vagyont a karbantartására, előjöttek a titkolt hibák és a rozsda. Utóbbi annyira megette a karosszériát, hogy 5 év használat után a műszaki vizsga előtt eladtam, mert nem lett volna értelme költeni rá. Hogy néz ki egy olyan torx kulcs? Hol lehet beszerezni? Igen, akinek van pénze Classicra... :D Nekem csak '95-ösre tellett, de a célnak ez is megfelel. :) Így! Tesco? B) Vagy van ilyen is! 815 Ft, nem egy egetverő összeg! :) Itt találtam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április20, 2011 Megoszt Elküldve Április20, 2011 Igen, akinek van pénze Classicra... :( Nekem csak '95-ösre tellett, de a célnak ez is megfelel. :) Így! Tesco? B) Vagy van ilyen is! 815 Ft, nem egy egetverő összeg! :) Itt találtam. Lehet arra is költeni annyit mint egy régebbire :D 94'-es a drága, de amíg nem zúztam meg, addig egy rozsdafolt nem volt rajta, :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spicceshorgasz Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Sziasztok! Szeretnék csak kulccsal működő központi zárat szerelni az autómba ( 1998., Astra F, 1,4, 8v, 5 ajtós). A csomagtér ajtóba nem szeretnék, a szett egyébként is csak 4 db mozgatót tartalmaz. Az ára meglepően alacsony ~3.500 Ft körül van kompletten, két nagyobb országos autóalkatrész kereskedésben is ezt tartják. Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Sziasztok! Szeretnék csak kulccsal működő központi zárat szerelni az autómba ( 1998., Astra F, 1,4, 8v, 5 ajtós). A csomagtér ajtóba nem szeretnék, a szett egyébként is csak 4 db mozgatót tartalmaz. Az ára meglepően alacsony ~3.500 Ft körül van kompletten, két nagyobb országos autóalkatrész kereskedésben is ezt tartják. Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata? Amikor utoljára néztem még 5 körül volt az "általános" szett. Nekem is olyan motorok vannak benne. Valamivel hangosabb mint a gyári, de használható, szerelhető, lófac pénzért lehet hozzá kapni plusz motort a kiegészítőivel. Nekem nincs vele gondom. Ilyen szettel vettem az autót, nemtudom mikor lett beletéve, én 2 kivételével már az összeset kicseréltem, de 3 év alatt még nem volt gond velük. Reteszelést nem tudja, de egyébként használható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Sziasztok! Szeretnék csak kulccsal működő központi zárat szerelni az autómba ( 1998., Astra F, 1,4, 8v, 5 ajtós). A csomagtér ajtóba nem szeretnék, a szett egyébként is csak 4 db mozgatót tartalmaz. Az ára meglepően alacsony ~3.500 Ft körül van kompletten, két nagyobb országos autóalkatrész kereskedésben is ezt tartják. Valakinek van ezzel kapcsolatban tapasztalata? Ilyen van nekem is benne (az előző tulajról maradt rám :) ) Jól működik, legutóbb a lengőbizti tréfált meg, úgy el volt dugva a biztitábla mögé, hogy elsőre meg sem találtam! Az én javaslatom, hogy vegyél még egy motort hozzá, és egyúttal már kösd be a csomiajtóhoz is! Az is hasznos, ha nem kell mindíg kulcsozgatni! Viszont ilyet szerezz be a hátsó ajtókhoz! :D Enélkül a kábelek nem bírják sokáig... B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spicceshorgasz Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Köszi! A másik: az ajtókárpit levételénél, ha kicsavartam a csavarokat, akkor csak ki kell pattintgatni a bolhákból? Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Köszi! A másik: az ajtókárpit levételénél, ha kicsavartam a csavarokat, akkor csak ki kell pattintgatni a bolhákból? Igen! De csak óvatosan, mert öregednek hamar, és pattannak el! B) Ezen a képen is látszik! (a piros pöcök beletörve) :D Én úgy szoktam leszedni, hogy egy széles csavarhúzóval alányúlok a patentnak, és kissé rásegítek, úgy tuti nem pattan el, a kárpit meg enged ennyi mozgást simán! Az első ajtó után már fogod tudni mire gondolok! :( Sok sikert a munkához! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Köszi! A másik: az ajtókárpit levételénél, ha kicsavartam a csavarokat, akkor csak ki kell pattintgatni a bolhákból? http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry490129 Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 http://www.opelforum.hu/index.php?showtopi...mp;#entry490129 Igen, ezt elfelejtettem, egy fontos momentum a tekerő leszerelése! Hogy én ezzel elsőre mennyit szívtam.... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Igen, ezt elfelejtettem, egy fontos momentum a tekerő leszerelése! Hogy én ezzel elsőre mennyit szívtam.... B) :D Elsőre én is. Aztán másodszorra kilőttem a rugót, utána csináltam hozzá szerszámot, és azóta egyszerűbb :( :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Elsőre én is. Aztán másodszorra kilőttem a rugót, utána csináltam hozzá szerszámot, és azóta egyszerűbb :) B) Egy drótot meghajlítottál kampósra? :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Egy drótot meghajlítottál kampósra? :) :D Azt se tudtam, hogy meg kell, cibáltam a tekerőt, azt hittem úgy jön le! :) :( Aztán beléptem a netre, lássam, hátha van valami, google - beír - kidobja - opelfórum, nah azóta vagyok tag B) :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Egy drótot meghajlítottál kampósra? :D :) Ha nincs más, akkor jó az is, de ezzel lényegesen egyszerűbb. B) Azt se tudtam, hogy meg kell, cibáltam a tekerőt, azt hittem úgy jön le! :( :) Aztán beléptem a netre, lássam, hátha van valami, google - beír - kidobja - opelfórum, nah azóta vagyok tag :D :) :) Engem is csak egy nyomorék vákumcső vezetett idáig :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spicceshorgasz Elküldve Április21, 2011 Megoszt Elküldve Április21, 2011 Ha már így belelendültem a kérdezgetésbe akkor szerintetek érdemes nyárra levenni a kipufogó leömlő és a légszűrőház közötti csövet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts