PetiGSI Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Hali Tud valaki infót adni,hogy mekkora watt számu izzót lehet berakni az F-Astra első lámpáiba? 90/100-ast például?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Hali Tud valaki infót adni,hogy mekkora watt számu izzót lehet berakni az F-Astra első lámpáiba? 90/100-ast például?! szerintem elég a normál, sokkal jobban úgysem fogsz látni vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Csak azért kérdeztem mert vannak ezek a 8500Kelvines izzók és az 50wattos picit gyengus. A 100-as tuti lenne csak félek,hogy szétolvad a foncsúr Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 szerintem az felejtősen 8500K meg nem érsz vele semmit, hiába kék, ha nem látsz vele Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lou Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 szerintem az felejtősen 8500K meg nem érsz vele semmit, hiába kék, ha nem látsz vele Kelvin??? Nem kandela lenne az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Kelvin??? Nem kandela lenne az? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lou Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 :shock: kelvin a hőmérséklet mértékegysége a kandela a fényé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 a fényerősség mértékegysége. A kelvin a hőmérsékleté... ja bocs kanadát olvastam :oops: :lol: a K itt a színhőmérsékletet jelöli a 8500 meg már erősen kék Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lou Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 ja bocs a K itt a színhőmérsékletet jelöli a 8500 meg már erősen kék Értem. köszi :lol: Más, a riasztómon van egy kék meg egy lila gomb, de dunsztom sincs, hogy mire valók. Úgy veszem észre, hogy attól még nem aktiválódott a riasztóm, ha bezárom a központizárat (szürke gomb). Ha meglökdösöm a kocsit, akkor sem riaszt. Elmondaná vki, hogy hogy működik, mert a kereskedő sem tudott normálisan 2 mondatot elnyökögni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
leslie Elküldve Május16, 2005 Megoszt Elküldve Május16, 2005 Az igen lenne. Szerintem levakítanád a napot az érgről annyi kandelával. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május17, 2005 Megoszt Elküldve Május17, 2005 Csak azért kérdeztem mert vannak ezek a 8500Kelvines izzók és az 50wattos picit gyengus. A 100-as tuti lenne csak félek,hogy szétolvad a foncsúr Az enyémben 90/100-as van amióta megvettem a kocsit ( tavaly január) Nem vettem észre, hogy a foncsornak bármi baja is lenne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Az nem lehet baj, hogy 3 gyújtókábelnél 3-4 Ohm körüli ellenállást mértem, a leghosszabban (azt hiszem 1-es henger), pedig a dupláját? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Gondolom attól nem lesz jobb semmi, ha kicserélném azt az egy kábelt olyan 4 Ohm környékire? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Ezek egyik sem nagy érték. Úgyhogy ne foglalkozz vele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Hali! A gondom a következő: tegnap belegázoltam egy kisebb fajta tónak is beillő pocsojába, és azóta hiába veszem le a gyújtást, a motor ugyan leáll (dízel), viszon a kontrollámpák is égnek és minden elektromos kütyü is műxik továbbra is, mintha rajta lenne a gyújtás. A múltkor is volt már ilyen akkor levettem az aksisarut, reggelre meggyógyult (gondolom kiszáradt), de most nem áramtalanítottam szerszám hijján, úgyhogy reggelre inkább lemerült. A szerelő azt mondta, hogy szét kell szedni a generátort, hogy mondani tudjon valamit, de elég horror árakat mondott alkatrészileg, úgyhogy mondtam neki, hogy jegeljük a témát. Találkozott már valaki ilyennel és ha igen akkor valóban ilyen költséges ez a probléma, vagy esetleg egy jobb minősűgő centrumos szatyor megfelelő helyre történő felhelyezésével is megoldható? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Hali! A gondom a következő: tegnap belegázoltam egy kisebb fajta tónak is beillő pocsojába, és azóta hiába veszem le a gyújtást, a motor ugyan leáll (dízel), viszon a kontrollámpák is égnek és minden elektromos kütyü is műxik továbbra is, mintha rajta lenne a gyújtás. A múltkor is volt már ilyen akkor levettem az aksisarut, reggelre meggyógyult (gondolom kiszáradt), de most nem áramtalanítottam szerszám hijján, úgyhogy reggelre inkább lemerült. A szerelő azt mondta, hogy szét kell szedni a generátort, hogy mondani tudjon valamit, de elég horror árakat mondott alkatrészileg, úgyhogy mondtam neki, hogy jegeljük a témát. Találkozott már valaki ilyennel és ha igen akkor valóban ilyen költséges ez a probléma, vagy esetleg egy jobb minősűgő centrumos szatyor megfelelő helyre történő felhelyezésével is megoldható? Basz te 1 szerencsés ember vagy, mivan ha glottosba kellett volna éjszaka kellős közepén autót oltanod :twisted: De hogy mi adta meg magát arról fogalmam sincs :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tcxbalage Elküldve Május19, 2005 Megoszt Elküldve Május19, 2005 Basz te 1 szerencsés ember vagy, mivan ha glottosba kellett volna éjszaka kellős közepén autót oltanod ... Ez eszembe se jutott, tartok ezentul egy 10-es kulcsot a kocsiba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Danee Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Szevasztok, Kedden vettem egy 95-ös Astrát. A gyári magnó van benne(Blaupunkt) ami nagyon szépen szól, de be szeretném rakni a saját cd lejátszómat. Tapasztalatotok szerint ha lecserélitek a gyári cuccot, a kijelzőj teljesen behal, vagy van rá mód, hogy továbbra is hasznos infókat adjon illetve a magnó kiszerelésétől függetlenül megmarad a többi funkció? óra, hőmérő? Vagy esetleg tudtok a neten valami leírást a témáról? Köszi Danee Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Szevasztok, Kedden vettem egy 95-ös Astrát. A gyári magnó van benne(Blaupunkt) ami nagyon szépen szól, de be szeretném rakni a saját cd lejátszómat. Tapasztalatotok szerint ha lecserélitek a gyári cuccot, a kijelzőj teljesen behal, vagy van rá mód, hogy továbbra is hasznos infókat adjon illetve a magnó kiszerelésétől függetlenül megmarad a többi funkció? óra, hőmérő? Vagy esetleg tudtok a neten valami leírást a témáról? Köszi Danee Nem fog behalni. Az óra és a hőmérséklet mindenképp megmarad. Az RDS helyén meg jobb esteben a dátumot látod rosszabb esetben semmit. De meg lehet oldani hogy a dátumot mutassa. Link to comment Megosztás: More sharing options...
I_S Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Ott a pont, meg lehjet oldani, hogy a dátum maradjon, csak jól kell kötni a másik fejegységet (meg ne kérdezd, hogy hogy, magamnak nem én kötöttem, az egyik haver), de ha a cd-s is blau, akkor meg még dupla RDS-re is van kilátás Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Ott a pont, meg lehjet oldani, hogy a dátum maradjon, csak jól kell kötni a másik fejegységet (meg ne kérdezd, hogy hogy, magamnak nem én kötöttem, az egyik haver), de ha a cd-s is blau, akkor meg még dupla RDS-re is van kilátás 8-as csati elvág :lol: és marad a dátum. EZT MÁR ITT TANULTAM :supz: :supz: :partyman: :smt023 :smt023 :smt023 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Szevasztok, Kedden vettem egy 95-ös Astrát. A gyári magnó van benne(Blaupunkt) ami nagyon szépen szól, de be szeretném rakni a saját cd lejátszómat. Tapasztalatotok szerint ha lecserélitek a gyári cuccot, a kijelzőj teljesen behal, vagy van rá mód, hogy továbbra is hasznos infókat adjon illetve a magnó kiszerelésétől függetlenül megmarad a többi funkció? óra, hőmérő? Vagy esetleg tudtok a neten valami leírást a témáról? Köszi Danee A többi funkció megmarad! Én egy másik blaupunktot rakattam be, de meg se nyikkant a magnó. És megtaláltuk a gubancot: a kocsi kijelzője nem engedte működni. Ha nem kijelző kompatibilis a rádiód, akkor ki kell szedni az autó foglalatát, és le kell róla választani a kijelző kábelét! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mörfi Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 A többi funkció megmarad! Én egy másik blaupunktot rakattam be, de meg se nyikkant a magnó. És megtaláltuk a gubancot: a kocsi kijelzője nem engedte működni. Ha nem kijelző kompatibilis a rádiód, akkor ki kell szedni az autó foglalatát, és le kell róla választani a kijelző kábelét! :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Május20, 2005 Megoszt Elküldve Május20, 2005 Eddig nem is foglalkoztam a dologgal, de nekem meg olyan problémám van a magnóval, hogy csak akkor működik, ha rajta van a gyújtás. Pedig semmit nem kötöttünk át, minden úgy van, mint az eredeti magnónál. Ebben tud valaki segíteni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts